Jump to content

pkountanis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    107
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pkountanis

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

pkountanis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ρε παιδια εβαλα την ωμεγα 20, και εχω παθει πλακα πραγματικα με την μπαταρια.! δραματικη αλλαγη προς το καλυτερο σε σχεση με την ics που ειχα. το εχει παρατηρησει κανενας αλλος? αξιζει τον κοπο να ξαναστησω για να παω στην 21?? εχει σημαντικες διαφορες? η αυτη του dragon?
  2. καταρχην σε ευχαριστω για την αμμεση απαντηση. ομως ετσι προσπαθησα πολλες φορες να το κανω και τιποτα.! ενοω πηρα καποιους φακελλους που ηθελα και προσπαθησα να τους κανω αντιγραφη. καποια στιγμη σταματαγε. ασε που σε καποιους φακελλους ας πουμε σε εναν ονομασμενο music που εχω mp3 μεσα, μπορει να τον ανοιξω και να ειναι αδειος και να παω σε αλλο φακελλο ασχετο και να τα δω εκει μεσα.! μιλαμε οτι μου εχουν σπασει τα νευρα.! απο την συσκευη φυσικα τα βλεπει κανονικα. τι γινεται??
  3. ρε παιδια μου εχουν σπασει τα νευρα. προσπαθω να περασω τα αρχεια μου απο το τηλεφωνο στον υπολογιστη, και απο την external sd, και απο το phone, και μου κανει ολο κουφα. μια κοβει την αντιγραφη στην μεση, μια δεν μου τα περναει ολα, την αλλη μου διαβαζει αρχεια αλλα ντι αλλων, και διαφορα τετοια.! εχει τυχει σε κανεναν αλλον? πρεπει να κανω κατι αλλο? μου την εχει δωσει.! :mad:
  4. πως κανουμε full wipe το s3. απλως με το factory reset? αυτο ενοουμε? η υπαρχει αλλος τροπος.? επειδη εχω κανει root την συσκευη, εαν περασω αλλη ρομ custom η official, θα εχω καπου προβλημα? :O
  5. συγνωμη που επεμβαινω φιλε μου, αλλα το θεωρω αδιανοητο την σημερινη ημερα να ασχολεισαι με το diamond. και να μου το χαριζαν και παλι θα το σκεφτομουν. με τα ιδια λεφτα και ελαχιστα παραπανω, παιρνεις συσκευη μεταχειρισμενη android , που δεν εχει καμια σχεση με diamond. ενοω προς το καλυτερο παντα.
  6. ρε παιδια πειτε και σε μας τους ψιλοασχετους. :lol: τι κανουμε? περιμενουμε μαγειρεμενη jb ? και αν ηδη υπαρχει κανενα λινκ παιζει? γιατι αν μπουμε xda χαθηκαμε.! :blink: *** υπαρχει καποιος τροπος να αυξησουμε την ενταση στο ηχειο του s3 ? καποιο tweak? ***
  7. σε ευχαριστω φιλε για την απαντηση. ομως θα εχει τοσο διαφορα, η leaked που εχει ανεβει 28 αυγουστου στους xda απο την επισημη? η εγγυηση δεν με ενδιαφερει παντως.
  8. επειδη χρησιμοποιω πολυ την ηχογραφηση τηλεφωνικων κλησεων, και εχω δοκιμασει πολλες εφαρμογες, εχω ενα προβλημα. θελω οταν σωζω τις κλησεις καπου αλλου, δηλαδη σε αλλο φακελλο, να μην μου κραταει μονο τα νουμερα ως ονοματα κλησεων. δηλαδη θελω να σωζει τις κλησεις με κανονικες ονομασιες των επαφων μου. ελπιζω να καταλαβαινετε τι ενοω. μεχρι τωρα οτι εχω δοκιμασει δυστυχως κανει το ιδιο. υπαρχει κανενας που εχει κατεβασει καποια εφαρμογη ισως που δεν εχω δοκιαμασει και κανει αυτο που λεω? ****** να δοκιμασω να φλασαρω την jb στο s3 μου απο xda? η να περιμενω την καραεπισημη? :) πια ειναι η γνωμη σας? ******
  9. ευχαριστω για τις απαντησεις. δηλαδη εαν ξαναπερασω την ρομ που ειχε, (cosmote), θα μπορω να κανω αναβαθμιση παλι μεσω kies, η και παλι οχι ?
  10. εσυ θα μας κανεις πλακα μαλλον.! για πηγαινε και κοιτα σχεδον ολα τα αιφονακια, με jb να δεις το χαλι. φυσικα μην μόυ πεις πως πανε χωρις jb , γιατι στην ουσια εκει δεν εχεις συσκευη. ενα λουκετο εχεις! ακου lag το s3 !!!! θα μας τρελανεται τελειως. ενω ετσι ε? το s3 σερνεται το κακομοιρο.! τι να πω? αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου με αυτα που ακουω. το μεγαλυτερο μειον για εμενα του τηλεφωνου, δεν ειναι ουτε τα λαγκ, ουτε οτιδηποτε σε σχεση με ταχυτητα κ.λ.π. ! το μεγαλυτερο μειονεκτημα του ειναι η εντελως απαραδεκτη συμπεριφορα της οθονης στο φως της ημερας.! απλα δεν βλεπεις τιποτα.! Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι !! :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.
  11. γεια σας. ειχα αγορασει το s3 απο birdphone και ηταν branded. του περασα αλλη καθαρη ρομ. θα μπορεσω να κανω update την jb οταν βγει αυτοματα? η θα πρεπει απο εδω και περα μονο χειροκινητα οτι βγαινει?
  12. καλησπερα. μολις πριν απο λιγο, ενα razr ενος φιλου επεσε απο το μηχανακι, και αφου συρθηκε καμια 20αρια μετρα, στην αρχη ενω φαινοταν να μην εχει παθει κατι εξωτερικα, ειχε σπασει η οθονη. αυτο που ανησυχει ομως ειναι οτι δεν ανοιγει κανονικα εστω με σπασμενη οθονη. :( υπαρχει καποιο καταστημα καποιος τεχνικος εδω ισως που να μπορει να το επισκευασει? ευχαριστω.
  13. Ευχαριστώ. Αλλά έστω και αυτό το tweak από που το κατεβάζω? Η επεμβαινω κάπου? Είμαι root. Ακόμα να ρωτήσω κάτι. Πιο παλιά στα ομνια, μπορούσαμε να αλλάξουμε κάποιες τιμές, και να αυξυσουμε δραματικά την ένταση στο ηχειακι. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο εδώ? :)
  14. Υπάρχει κάποιο tweak για καλύτερη φωτεινότητα στον ήλιο για ics ?
×
×
  • Create New...