Johnkokki Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Με λιγα λόγια αν το παραγγείλω απο expansys, θα πληρώσω είτε εκεί είτε εδω ΦΠΑ ? Θέλω τιμολόγιο.Αλλάζει κάτι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Είπαμε, αφού έχεις εταιρικό ΑΦΜ και θες τιμολογίο το ΦΠΑ θα το γλιτώσεις. Δεν ξέρω την πολιτική του expansys αλλά ο πωλητής μπορεί να σου ζητήσει να το καταβάλεις το ΦΠΑ και μετά να το πάρεις πίσω από την εταιρία σου. Μίλα με το expansys ή ας σου πει κάποιος που έχει αγοράσει από κει με εταιρικό ΑΦΜ. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 με την expansys ΔΕΝ το καταβάλεις, το είπαμε ήδη Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisbr Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 To EXPANSYS το έφερε σήμερα και άρχισε να το παραδίδει σε όσους είχαν κάνει προπαραγγελία, αλλά προσοχή είναι το Γερμανικό. Το αγγλικό θα το παραλάβει μετά τις 28 Αυγούστου. Άντε πάλι υπομονή ή το ρίσκο του ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnkokki Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Και απο play247 σήμερα μου είπανε οτι θα έρθει τέλος του μήνα, αρχές του επόμενου :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goutsos Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Απο οτι ειδα στο youtube η ram που σου δινει ελευθερη ειναι μονο 40 mb ισχυει;;;; Παράθεση Γιάννης::google: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Λοιπόν μετά το e-mail από τον Φουρλή που έλεγε ότι θα έρθει τέλος αυγούστου αρχές σεπτεμβρίου σήμερα μίλησα και με ένα παλιό μου συμφοιτητή που δουλεύει στο τμήμα μαρκετινγκ του πλαισίου .... το πλαίσιο περιμένει να το φέρει την τελευταία εβδομάδα του αυγούστου αρχικά παρα εισαγωγή λίγα κομμάτια(αγγλικό δηλαδή) και μετά θα φέρουν και το ελληνικό ... οπότε υπομονή ... Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Τελικα υποτιτλους θα παιζει? Δηλαδη η ταινια θα ειναι .avi και οι υποτιτλοι .srt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 σοβαρά τώρα, ΠΩΣ κάποιος μπορεί να στο απαντήσει αυτό; εγώ να κάνω μια άλλη ερώτηση... η πίεση με το δάχτυλο στην οθόνη του... θα είναι μαλακή ή σκληρή; Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speccyace Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Όλο και κάποιο πρόγραμμα θα υπάρχει για να παίζει και υπότιτλους , υπομονή . Τώρα όσον αφορά για το δάκτυλο , εξαρτάται από το ποιό είναι και πόσους "calus" έχει . :D Παράθεση Τώρα : Xiaomi Poco F3 128GB,Nvidia Shield K1,Ipad Air, Ainol Fire, Ipad 3,Xbox Series S,Xbox 360,Wii U ,3DsXL,Psp,Ps2,Ps1,Spectrum 48k,Amiga 1200,Amiga 1200 Tower 040+PPC Παλιά : Poco F3 128GB, Samsung S7 Edge,Note 4,Note 3,Samsung tab pro 8.4,Samsung S3,Iphone 4,Nexus 7,Samsung Galaxy tab 10.1,Ainol Aurora II,Yinlips YDPG18,Archos 80 G9 250 Gb, Haipad M7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 σοβαρά τώρα, ΠΩΣ κάποιος μπορεί να στο απαντήσει αυτό; εγώ να κάνω μια άλλη ερώτηση... η πίεση με το δάχτυλο στην οθόνη του... θα είναι μαλακή ή σκληρή; Σου ειναι τοσο δυσκολο δηλαδη, καποιος να εχει βρει ενα video (youtube) πχ που να δειχνει αν αναγνωριζει υποτιτλους????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speccyace Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Με ένα πρόχειρο ψάξιμο βρήκα τα εξείς πρόγραμμα ,TCPMP The Core Pocket Media Player , Smart Movie 3.31 Player & Converter τα οποία παίζουν κάποιου είδους sub , αλλά αυτό που προτείνουν είναι να τους ενσωματώσεις τους υπότιτλους , οπότε μετά βλέπεις την ταινία άνετα με όλα τα προγράμματα . :) Παράθεση Τώρα : Xiaomi Poco F3 128GB,Nvidia Shield K1,Ipad Air, Ainol Fire, Ipad 3,Xbox Series S,Xbox 360,Wii U ,3DsXL,Psp,Ps2,Ps1,Spectrum 48k,Amiga 1200,Amiga 1200 Tower 040+PPC Παλιά : Poco F3 128GB, Samsung S7 Edge,Note 4,Note 3,Samsung tab pro 8.4,Samsung S3,Iphone 4,Nexus 7,Samsung Galaxy tab 10.1,Ainol Aurora II,Yinlips YDPG18,Archos 80 G9 250 Gb, Haipad M7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Ρε παιδιά, άμα το πάρουμε από εξωτερικό μετά θα μπορούμε να περάσουμε τα ελληνικά? Το έχω ξαναρωτήσει αλλά δεν έχει απαντήσει κανείς μου φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speccyace Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Προφανώς δεν θα το ξέρει και κανείς και σίγουρα δεν μπορείς να το πείς αυτό χωρίς να το έχεις δοκιμάσει στο κινητό . Παράθεση Τώρα : Xiaomi Poco F3 128GB,Nvidia Shield K1,Ipad Air, Ainol Fire, Ipad 3,Xbox Series S,Xbox 360,Wii U ,3DsXL,Psp,Ps2,Ps1,Spectrum 48k,Amiga 1200,Amiga 1200 Tower 040+PPC Παλιά : Poco F3 128GB, Samsung S7 Edge,Note 4,Note 3,Samsung tab pro 8.4,Samsung S3,Iphone 4,Nexus 7,Samsung Galaxy tab 10.1,Ainol Aurora II,Yinlips YDPG18,Archos 80 G9 250 Gb, Haipad M7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro80 Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Πώς το βλέπετε αυτο? Θα το εμπιστευόταν κανεις? http://www.shls.gr/product.asp?catid=1835 Παράθεση Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speccyace Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Εφόσον έχει διεύθυνση και τηλέφωνο , αύριο μπορεί να διαπιστώσει κάποιος από Αθήνα κατά πόσο ισχύει η άμεση διαθεσιμότητα . :) Παράθεση Τώρα : Xiaomi Poco F3 128GB,Nvidia Shield K1,Ipad Air, Ainol Fire, Ipad 3,Xbox Series S,Xbox 360,Wii U ,3DsXL,Psp,Ps2,Ps1,Spectrum 48k,Amiga 1200,Amiga 1200 Tower 040+PPC Παλιά : Poco F3 128GB, Samsung S7 Edge,Note 4,Note 3,Samsung tab pro 8.4,Samsung S3,Iphone 4,Nexus 7,Samsung Galaxy tab 10.1,Ainol Aurora II,Yinlips YDPG18,Archos 80 G9 250 Gb, Haipad M7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Πώς το βλέπετε αυτο? Θα το εμπιστευόταν κανεις? http://www.shls.gr/product.asp?catid=1835 Λέει: Card Slots (μνήμη) : Ενσωματωμένη μνήμη 8GB "microSD up to 4GB" το οποίο είναι μούφα. Βέβαια αν φοβάσαι μην είναι απάτη το site το παίρνεις με αντικαταβολή για να μην κλαις τα λεφτά σου. Αλλά δεν νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Με ένα πρόχειρο ψάξιμο βρήκα τα εξείς πρόγραμμα ,TCPMP The Core Pocket Media Player , Smart Movie 3.31 Player & Converter τα οποία παίζουν κάποιου είδους sub , αλλά αυτό που προτείνουν είναι να τους ενσωματώσεις τους υπότιτλους , οπότε μετά βλέπεις την ταινία άνετα με όλα τα προγράμματα . :)[/QUO Να σαι καλα φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Λέει: Card Slots (μνήμη) : Ενσωματωμένη μνήμη 8GB "microSD up to 4GB" το οποίο είναι μούφα... Δεν κατάλαβα τι είναι μούφα.Εvvοεί ότι είναι το οχτάρι και παίρνει και κάρτα μνήμης μέχρι 4gb. Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 αν είναι microSDHC τότε παίρνει μέχρι 32GB όταν αυτά βγουν αν είναι microSD τότε παίρνει μέχρι 2GB, ή μια ανεπίσημη version που έβγαινε με 4GB αλλά έξω από τις προδιαγραφές just for the info Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 αν είναι microSDHC τότε παίρνει μέχρι 32GB όταν αυτά βγουν αν είναι microSD τότε παίρνει μέχρι 2GB, ή μια ανεπίσημη version που έβγαινε με 4GB αλλά έξω από τις προδιαγραφές just for the info αν είναι microSDHC τότε παίρνει μέχρι 16GB και όχι μέχρι 32GB με βάση το επίσημο site της samsung για το omnia http://omnia.samsungmobile.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 5, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 αν είναι microSDHC τότε παίρνει μέχρι 16GB και όχι μέχρι 32GB με βάση το επίσημο site της samsung για το omnia http://omnia.samsungmobile.com/ Και με 32GB δε θα έχεις πρόβλημα μη σε ανησυχεί. Απλά δεν έχουν βγει ακόμα γιαυτό και δεν τις αναφέρει το site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Ρε παιδιά, άμα το πάρουμε από εξωτερικό μετά θα μπορούμε να περάσουμε τα ελληνικά? Το έχω ξαναρωτήσει αλλά δεν έχει απαντήσει κανείς μου φαίνεται. εγω πιστευω θα υπαρχει καποιο πακετο γλωσσας αλλα δεν ειμαι και σιγουρος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 5, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 H κάθε ROM έχει μια γλώσσα. Εάν θέλεις ελληνικά θα πρέπει να βρεις την ελληνική ROM όταν και εάν κυκλοφορήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Πήρα στην SHL και σε διάφορα άλλα μαγαζιά τηλέφωνο που το έχουν στην σελίδα τους! Δυστυχώς κανείς δεν το έχει διαθέσιμο!Ένας που μίλησα εκεί (SHL) με πήρε τηλέφωνο αφού έλεγξε αν το έχουν διαθέσιμο ή όχι και μου είπε ότι την Παρασκεύη "έφυγε" το τελευταίο και δεν ξέρουν πότε θα έρθει ακριβώς γιατί πρώτα προμηθεύουν τις αλυσίδες στυλ Cosmote,Vodafone,Wind κ.α. και μετά αυτούς! Κατά πάσα πιθανότητα ακριβώς μετά τον 15γουστο θα το έχουν όλοι πιστεύω! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts