nikosthess Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 παιδια μια ερώτηση...θέλω να εγκαταστήσω ένα πρόγραμμα GPS...εχω ήδη το garmin αλλα δεν εμεινα ευχαριστημένος απο το αργό σχετικά κλείδωμα δορυφόρων...! Ποια από τα άλλα δύο μου προτείνετε..? ( ι-go8 η destinator )..Ποιό έχει πιό ενημερωμένους χάρτες..? ποιό κλειδώνει πιο γρήγορα δορυφόρους...?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 αυτο δεν αλλαζει?:blink: Ναι αλλαζει. Ριξε μια ματια λιγο πιο πισω που μου το ειχαν απαντησει και εμενα, για 2 αρχειακια που πρεπει να βαλεις στο κινητο. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Ναι αλλαζει. Ριξε μια ματια λιγο πιο πισω που μου το ειχαν απαντησει και εμενα, για 2 αρχειακια που πρεπει να βαλεις στο κινητο. αυτο που το τρεχεις στο αποθηκευση μου η στην συσκευη μου? Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 αυτο που το τρεχεις στο αποθηκευση μου η στην συσκευη μου? Εγω τα ετρεξα στο my storage και τα 2. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Εγω τα ετρεξα στο my storage και τα 2. λαθοι της samsung einai ayta ....να αναγκαζεσαι να βαζεις προγραμμα για να τα αποθηκευη στην αποθηκευση μου:worry: δηλ καπιοι που δεν γνωριζουν το σαιτ εδω φαντασου τι τραβανε....:X Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teriparatide Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 παιδια τι εννουμε οταν λεμε να αλλαξει καποιος την ρομ του κινητου?? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 παιδια τι εννουμε οταν λεμε να αλλαξει καποιος την ρομ του κινητου?? ευχαριστω Ειναι σαν να περνας xp στο pc σου, τα οποια ειναι πειραγμενα για να τρεχουν ποιο γρηγορα, συνηθως γινεται αφαιρεση καποιων προγραμματων για να ειναι ποιο ελαφρυ το λειτουργικο. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teriparatide Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 θενκς! σαν να βαζεις xp lite δηλαδη.. και δεν επηρεαζει σε τιποτα αρνητικα? ειναι σα να το φορμαρεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Το αντιθετο, θετικα, αλλιως δεν θα υπηρχε λογος...... Πρεπει να ξερεις οτι οταν βαζεις μαγειρεμενες rom χανετε η εγγυηση της συσκευης, εκτος αν καταφερεις να την επαναφερεις στην αρχικη κατασταση. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectons Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Συγχωρέστε με αν έχει ποστάρει κάποιος άλλος το ίδιο θέμα αλλά μέσα στον πανικό είχα βρεί ότι κάποιο παιδί έψαχνε πως να αποθηκεύει αρχεία που έρχονται από BT απευθείας μέσα στην My Storage η στην Storage Card δίχως να υπάρχει περιορισμός στο μέγεθος κλπ. Δουλεύω το moblue και παίζει τέλεια στο όμνια με μοναδική παρατήρηση την "συμπιεσμένη" εικόνα του λόγο ανάλυσης του όμνια. Παίζει όμως τέλεια. http://moblue.hejhej.org/?cat=3 Παράθεση Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Συγχωρέστε με αν έχει ποστάρει κάποιος άλλος το ίδιο θέμα αλλά μέσα στον πανικό είχα βρεί ότι κάποιο παιδί έψαχνε πως να αποθηκεύει αρχεία που έρχονται από BT απευθείας μέσα στην My Storage η στην Storage Card δίχως να υπάρχει περιορισμός στο μέγεθος κλπ. Δουλεύω το moblue και παίζει τέλεια στο όμνια με μοναδική παρατήρηση την "συμπιεσμένη" εικόνα του λόγο ανάλυσης του όμνια. Παίζει όμως τέλεια. http://moblue.hejhej.org/?cat=3 Το ειχα βαλει κι εγω αλλα δε μου δουλεψε ποτε... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectons Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Για κάποιον ανεξήγητο λόγο το κατέβασα 2 φορές για να δουλέψει !!!. Μια από άλη σελίδα pocketpcfreeware, και μια από την σελίδα οτυ δημιουργού. Στην πρώτη περίπτωση ήταν 190kbytes το αρχείο και αρνούνταν πεισματικά να κάνει εγκατάσταση και στην δεύτερη από το official site με μέγεθος αρχείου 270Kbytes. ΙΔΙΑ έκδοση και στις 2 περιπτώσεις. Κατέβασέ το λοιπόν ξανά από την σελίδα που δίνω γιατί το πρόγραμμα λειτουργεί τέλεια και είναι και δωρεάν. Παράθεση Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
911 Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 paides balte tou modaco ayth pou ekane o paul,den paizete aste h dikh mou thn afisa sto rafi! ποια δηλαδη?ποιο κωδικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lailapskilo Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Παιδιά ξέρει κάποιος να μου πει, ονμια από αμερική αγορασμένο θα έχει κάποιο πρόβλημα με τις μπάντες για να παίξει εδώ ελλάδα? συμβατότητα κλπ? Ευχαριστώ Γιάννης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Παιδιά ξέρει κάποιος να μου πει, ονμια από αμερική αγορασμένο θα έχει κάποιο πρόβλημα με τις μπάντες για να παίξει εδώ ελλάδα? συμβατότητα κλπ? Ευχαριστώ Γιάννης Ean ypostirizei ta GSM protokolla pou exoume kai edw den blepw problima. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomant Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Το handsfree ειναι bluetooth; αν ναι λογικα πρεπει να ειναι συμβατο. το sony που εχω δουλευει μια χαρα με το κινητο. και avrcp . τρελλα σου λεω, προχωρα αφοβα:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
striker10 Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 το sony που εχω δουλευει μια χαρα με το κινητο. και avrcp . τρελλα σου λεω, προχωρα αφοβα:cool: emena de mou to vriskei kan......:( ti kanw lathos????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_petran27 Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Συγχωρέστε με αν έχει ποστάρει κάποιος άλλος το ίδιο θέμα αλλά μέσα στον πανικό είχα βρεί ότι κάποιο παιδί έψαχνε πως να αποθηκεύει αρχεία που έρχονται από BT απευθείας μέσα στην My Storage η στην Storage Card δίχως να υπάρχει περιορισμός στο μέγεθος κλπ. Δουλεύω το moblue και παίζει τέλεια στο όμνια με μοναδική παρατήρηση την "συμπιεσμένη" εικόνα του λόγο ανάλυσης του όμνια. Παίζει όμως τέλεια. http://moblue.hejhej.org/?cat=3 μαλλον για μενα λες...:D:D thanks για το προγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sverver Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Έχει να προτείνει κανείς κανέναν rss reader της προκοπής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon22 Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 ΠΟΙΟΣ ξερει να μας πει ρε παιδια αν το αστερακι μας το ομνια ειναι συμβατο με handsfree sony ericsson??? στην samsung εχουν ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.... μια χαρά παίζει με SE Handsfree Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
striker10 Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 μια χαρά παίζει με SE Handsfree τι κανω λαθος και δε το βρισκει στην αναζήτηση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 τι κανω λαθος και δε το βρισκει στην αναζήτηση?? Mipws einai "kleidwmeno" se alli syskevi? Kapoia sony ericsson xreiazontai reset gia na einai orata ean exoun syzefktei me alli syskevi. Se merika apo afta ginetai kratwntas taftoxrona patimena ta koumpia afksisis kai meiwsis fwnis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
striker10 Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Mipws einai "kleidwmeno" se alli syskevi? Kapoia sony ericsson xreiazontai reset gia na einai orata ean exoun syzefktei me alli syskevi. Se merika apo afta ginetai kratwntas taftoxrona patimena ta koumpia afksisis kai meiwsis fwnis. thanks ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Vasilis_ Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 παιδια κανω εγκατασταση το ΟΠΕΡΑ ΜΙΝΙ και ενω γινεται εγκατασταση, δεν ξερω μετα που να το βρω για να το ανοιξω!!! σαν να εξαφανιζεται!! ξερει κανεις πως και που να το βρω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninja7 Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 kserei kaneis pou mporo na ergopoiiso tin epilogi gia na perno anafora mnmatos?? kai episis pos apengopoio to gprs tis cosmote???gt kathe fora molis xaso tin sindesi me to wifi mpainei se auto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts