Jump to content

geomant

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by geomant

  1. Χρόνια πολλά σε όλες και όλους τους φίλους που γιορτάζουν σήμερα. Μακάρι όλοι να έχουν (ή να βρίσκουν) λόγο για να γιορτάζουν καθημερινά.:):):)
  2. εισαι τρελλος? δεν φτανει που εχεις δωσει ολα τα ψυχικα σου αποθεματα να βοηθας αλλους, δεν φτανει που χαριζεις το πολυτιμο χρονο σου. αποψη μου, μεινε στο omniacs και οποιος θελει να σε "ενοχλει" κυριολεκτικα και μεταφορικα εκει. η πειρα μου, καλε μου φιλε, λεει οτι το τσαμπα ολοι το χρησιμοποιουν αλλα πολυ λιγοι το εκτιμανε. και οποιος φιλος/φιλη θελει τις πολυτιμες συμβουλες σου.....ειπαμε omniacs. Αντε μπραβο, λες και εσυ δεν εχεις προσωπικη ζωη και θα ασχολεισε με μας. Νισαφι πια. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ. Καλο ειναι ομως να ασχολεισαι και με τον εαυτο σου. Ουφ τα ειπα ολα και ξεσκασα.
  3. το sony που εχω δουλευει μια χαρα με το κινητο. και avrcp . τρελλα σου λεω, προχωρα αφοβα:cool:
  4. αγαπητοί συντοπίτες σας χαιρετώ. η ερώτηση είναι η εξείς, θέλω να κάνω backup το Ελληνικο firmware και να εγκαταστήσω το αγγλικό. μήπως κάποιος μπορεί να δώσει ασφαλείς οδηγίες πως γίνεται?
  5. ρημαδι omnia. αισθανομαι σαν φανταρος τις μερες της απολυσης. που θα παει δεν θα σε πιασω στα χερια μου? τοτε θα δεις γλεντια:cool:
×
×
  • Create New...