Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia (I900)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

με ρομ BDHJ2 και ράδιο BUIB2 η αυτονομία είναι περίπου 2.5 μέρες (2.5 24ωρα) με ομιλία συνολικά περίπου 1 ώρα, 30 μηνύματα , καμιά ωρίτσα wifi 15 φωτογραφίες + λίγο παιχνιδάκι.

Καλύτερα από αυτό ΔΕΝ θα δούμε γιατί είναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟ για PPC

Ας επιχειρήσουμε...

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.Μια ερώτηση να κάνω..Έχω το τηλέφωνο λίγες μέρες και θέλω ν' απενεργοποιήσω το 3G και να χρησιμοποιώ μόνο το GPRS.Υπάρχει κάποια επιλογή γι αυτό?:(
I'm afraid of what you are doing in the name of your God

Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.Μια ερώτηση να κάνω..Έχω το τηλέφωνο λίγες μέρες και θέλω ν' απενεργοποιήσω το 3G και να χρησιμοποιώ μόνο το GPRS.Υπάρχει κάποια επιλογή γι αυτό?:(

Εναρξη, ρυθμισεις, τηλεφωνο, πας με το βελακι δεξια στην τελευταια επιλογη "περισσοτερα", επιλογη ζωνης, ληψη ρυθμισεων και ζωνη συχνοτητας GSM 900/1800

Εναρξη, ρυθμισεις, τηλεφωνο, πας με το βελακι δεξια στην τελευταια επιλογη "περισσοτερα", επιλογη ζωνης, ληψη ρυθμισεων και ζωνη συχνοτητας GSM 900/1800
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.:)Τώρα βγάζει ένα εικονίδιο ''χ''. Μάλλον είναι εντάξει..;)

Και ένα τελευταίο ρε παιδιά..Υπάρχει κάποια ρύθμιση μόνιμη για τις αναφορές παράδοσης στα μηνύματα ή κάθε φορά θα πρέπει να το ορίζουμε πριν το στείλουμε?:confused:

Και ένα τελευταίο ρε παιδιά..Υπάρχει κάποια ρύθμιση μόνιμη για τις αναφορές παράδοσης στα μηνύματα ή κάθε φορά θα πρέπει να το ορίζουμε πριν το στείλουμε?:confused:

Μηνυματα, μενου, επιλογες, στην καρτελα που θα σου βγαλει επιλεγεις μηνυματα (η μηνυματα κειμενου -δε θυμαμαι πως το λεει ακριβως στα ελληνικα) και τικαρεις την επιλογη για αναφορα παραδοσης

Μηνυματα, μενου, επιλογες, στην καρτελα που θα σου βγαλει επιλεγεις μηνυματα (η μηνυματα κειμενου -δε θυμαμαι πως το λεει ακριβως στα ελληνικα) και τικαρεις την επιλογη για αναφορα παραδοσης
Πηγαίνω σ' αυτές τις επιλογές, το είχα κάνει ξανά, αλλά οι επιλογές που έχει είναι: ''σώμα στην απάντηση'', ''αντίγραφα στα απεσταλμένα'',''προειδοποίηση για διαγραφή'':confused:Αντίθετα στα MMS υπάρχει κανονικά η επιλογή για αναφορά παράδοσης.

Χαιρετω τους λατρεις του ομνια ρ παιδεια εχω το garmin xt και ενω στην αρχη (πρωτοπηρα το κιν)δουλευε αψωγα τωρα τελευταια δν μ φωρτωνει κα8ολου ευκολα δοριφορους.ας μου δωσει καποιος κανενα χερη βοη8ειας η προτεινεται μ καποιο αλλο προγραμμα πλοηγησης...

Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία σε όλους!!!

Παιδιά,χτες το βράδυ με μεγάλη μου λύπη παρατήρησα ότι η μπαταρία του omnia μου χάλασε...

Γνωρίζει κανείς αν είναι μέσα στην εγγύηση η μπαταρία;

Να σημειώσω ότι το κινητό είναι αγορασμένο από Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2009.

Ευχαριστώ για την ανάγνωση...

Πηγαίνω σ' αυτές τις επιλογές, το είχα κάνει ξανά, αλλά οι επιλογές που έχει είναι: ''σώμα στην απάντηση'', ''αντίγραφα στα απεσταλμένα'',''προειδοποίηση για διαγραφή'':confused:Αντίθετα στα MMS υπάρχει κανονικά η επιλογή για αναφορά παράδοσης.

Πας σε λαθος καρτελα. Μηνυματα, Μενου, Εργαλεια, επιλογες --> εκει ΔΕΝ ΠΑΤΑΣ στο διπλανο tab αλλα πανω στην επιλογη μηνυματα κειμενου (η μηνυματα σκετο) που εχει ενα αστερακι (*)

Πας σε λαθος καρτελα. Μηνυματα, Μενου, Εργαλεια, επιλογες --> εκει ΔΕΝ ΠΑΤΑΣ στο διπλανο tab αλλα πανω στην επιλογη μηνυματα κειμενου (η μηνυματα σκετο) που εχει ενα αστερακι (*)
Έχεις δίκιο. Το βρήκα και το ρύθμισα.;)Σ'ευχαριστώ πολύ

πως γίνεται να χτυπά οταν σε καλουν σε πλήρη ενταση απ ευθείας και οχι αυξανόμενα;δεν βρίσκω λύση με τις επιλογες που δίνει . ευχαριστώ πολύ για τα sites με τις rom και τα προγράμματα.Τώρα έχω την BDHJ3 XXIB2 στα ελληνικά.

• Administrators
πως γίνεται να χτυπά οταν σε καλουν σε πλήρη ενταση απ ευθείας και οχι αυξανόμενα;δεν βρίσκω λύση με τις επιλογες που δίνει .

Start -> Settings -> Sound & Notifications -> Notifications (tab) ->

Event: Phone: Incoming call

Ring type: Ring

Modpic.gif

• Administrators
Υπάρχει και η "Τροποποίηση". Δεν υπάρχει λόγος να γράφεις συνεχόμενα post, αντιτίθεται στους κανονισμούς του forum.

Modpic.gif

πιο προγραμμα ξέρεται που σου υπενθυμίζει κλήσεις και μυνήματα που δεν έχεις δει;Στο sony ericsson p1i είχε ένα λαμπάκι έστω που αναβόσβηνε,και λόγω δούλειας σε θόρυβώδες περιβάλλον και δεν μπορώ να βλέπω όλη την ώρα το κινητό.ευχαριστώ για την πολυτιμή βοήθεια

• Administrators
πιο προγραμμα ξέρεται που σου υπενθυμίζει κλήσεις και μυνήματα που δεν έχεις δει;

Υπάρχουν πολλά. Ένα από αυτά είναι το Spb Phone Suite ή το G-Profile που χρησιμοποιώ εγώ (είναι και free).

Modpic.gif

Αλλη μια απορια σχετικη με wifi...Ειχα πετυχει και συνδεομουν με το κλειδωμενο wifi του σπιτιου μουσε 2 δευτερα..επειδη τωρα εχω ερθει για πασχα αλλου,δοκιμαζω να μπω σε free αλλα ενω κανει συνδεση συνεχεια..τελικα δε συνδεεεται ποτε!Εβαλα να επιλεγει αυτοματα την ip, τιποτα.καμιά ιδεά?Είναι καποιες ρυθμισεις-παραμετροι που πρεπει να βαλω?

Υ.Γ Σορυ αν εχει αναφερθει ξανα, αλλα απο δω που ειμαι μπαινω με dialup συνδεση..και ανοιξα αυτη τη σελιδα σε 1 ωρα!!Ετσι δεν μπορω να διαβασω τις προηγουμενες!Δεν παλευεται!λολ

Αλλη μια απορια σχετικη με wifi...Ειχα πετυχει και συνδεομουν με το κλειδωμενο wifi του σπιτιου μουσε 2 δευτερα..επειδη τωρα εχω ερθει για πασχα αλλου,δοκιμαζω να μπω σε free αλλα ενω κανει συνδεση συνεχεια..τελικα δε συνδεεεται ποτε!Εβαλα να επιλεγει αυτοματα την ip, τιποτα.καμιά ιδεά?Είναι καποιες ρυθμισεις-παραμετροι που πρεπει να βαλω?

Υ.Γ Σορυ αν εχει αναφερθει ξανα, αλλα απο δω που ειμαι μπαινω με dialup συνδεση..και ανοιξα αυτη τη σελιδα σε 1 ωρα!!Ετσι δεν μπορω να διαβασω τις προηγουμενες!Δεν παλευεται!λολ

Φαινεται οτι ειναι free, αλλα προφανως δινει προσβαση μονο σε συγκεκριμενες mac addresses.

Σε αυτη την περιπτωση συνδεεται συνεχεια, αλλα δεν συνδεεται ποτε οπως ειπες

πιο προγραμμα ξέρεται που σου υπενθυμίζει κλήσεις και μυνήματα που δεν έχεις δει;Στο sony ericsson p1i είχε ένα λαμπάκι έστω που αναβόσβηνε,και λόγω δούλειας σε θόρυβώδες περιβάλλον και δεν μπορώ να βλέπω όλη την ώρα το κινητό.ευχαριστώ για την πολυτιμή βοήθεια

Και ο Inesoft dialer έχει τέτοια επιλογή.

1. Αυτο συμβαινει οταν χρησιμοποιεις destinator. Ειναι γνωστο προβλημα. Πηγαινε στο destinator, επιλογες, ρυθμισεις, πατας το συνεχεια, ρυθμισεις ωρας και ξετικαρεις την επιλογη "ρυθμιση για θερινη ωρα"

2. Για να εχεις ακριβεις πληροφοριες για ημερομηνια, ωρα, διαρκεια κλησεων πρεπει να βαλεις εναν διαφορετικο dialer απ'αυτον της samsung, οπως αυτον

για το δευτερο θα το δοκιμασω... thanks...

για το πρωτο όμως δεν εχω βαλει κανενος είδους navigator... έχεις άλλη πιθανή αιτία;; :confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

οταν εχω το garmin και λειτουργει μετα απο λιγο σβηνει η οθονη απο το κινητο γιατι;; τι πρεπει να κανω ετσι γινεται δν ειναι συνεχεια αναμενει να βλεπεις που βρισκεσαι

Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία σε όλους!!!

Παιδιά,χτες το βράδυ με μεγάλη μου λύπη παρατήρησα ότι η μπαταρία του omnia μου χάλασε...

Γνωρίζει κανείς αν είναι μέσα στην εγγύηση η μπαταρία;

Να σημειώσω ότι το κινητό είναι αγορασμένο από Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2009.

Ευχαριστώ για την ανάγνωση...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ σε όλους και όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και του χρόνου με υγεία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ότι και να έπαθε (πλην υγρασίας,ή εμφανούς πτώσης,ή εμφανούς βραχυκυκλώματος),την καλύπτει η εγγύηση! Από περιέργεια όμως πως έκρινες ότι χάλασε;

οταν εχω το garmin και λειτουργει μετα απο λιγο σβηνει η οθονη απο το κινητο γιατι;; τι πρεπει να κανω ετσι γινεται δν ειναι συνεχεια αναμενει να βλεπεις που βρισκεσαι

Garmin->Σύμβολο γερμανογαλλικού πολύγωνου (ρυθμίσεις προγράμματος)->Ρυθμίσεις->Οθόνη->Παράκαμψη φωτισμού και επιλέγεις κυρίως το "Ενεργό κατά την πλοήγ.",ή και όποιο/α άλλο θες! Πατάς "Ολοκληρώθ."->Πίσω->πίσω εώς την αρχική σου οθόνη του Garmin και είσαι κομπλέ!!!

Άλλες λύσεις από cps424:

---------------------------------

Α.Παραμορφωμένος ήχος κατά την ηχογράφηση από το ράδιο FM του Ομνια σε mp3,με την ενσωματωμένη επιλογή (αν θυμάμαι το είχαμε τεστάρει με τον Tna και είχαμε το ίδιο σφάλμα...)

->Πολύ απλά χαμηλώστε την ένταση του ήχου που ακούτε από τις επιλογές της οθόνης στο FMράδιο (όχι την ένταση του συστήματος από τα πλαϊνά volume keys),σε επίπεδο "3" και κάτω,μιας και αυτή είναι η ένταση της προενίσχυσης που καταγράφει το Ομνια με συνέπεια την παραμόρφωση που υπήρχε μετά στο αρχείο mp3 αναπαραγωγής!!! Δεν είναι τόσο τραγικό πιστεύω, να ακούτε σχετικά πολύ χαμηλά και μόνο κατά την διάρκεια της ηχογράφησης... Το αποτέλεσμα είναι που θα σας εντυπωσιάσει!!!

Β.Miomap2008 με Ελληνικότατη rom ΧΩΡΙΣ hard reset!!!

->Το γνωστό πρόβλημα σε όλους όσους έχουμε Ελληνική rom είναι ότι το miomap2008,ενώ τρέχει κανονικά ΔΕΝ εμφανίζει ποτέ κανέναν χαρακτήρα και σε καμία γλώσσα.Το πρόβλημα είναι στο αρχείο miomap.exe ,όπου όταν το τρέξουμε πάει και αλλάζει τα δεδομένα του αρχείου miomap.ini και προσπαθεί να βρει είτε SDcard,είτε MyStorage,Storage Card,κλπ και όχι Η αποθ.μου,ή Η κάρτα μου.

Επειδή λοιπόν σχεδόν όλοι,όλες μας τις εφαρμογές τις έχουμε στην μεγάλη μας μνήμη "H αποθ. μου" 8/16GB και αν πειράξουμε κάτι,άντε να ξαναστήνεις τηλέφωνο και προγράμματα μετά,κάντε το εξής απλό και οικονομικότατο!

Αγοράστε μία microSD card (πχ.2GB=4,10Ε πλαίσιο/transcend),και αντιγράψτε εκεί το φάκελλο miomap2008 εκεί.Στη συνέχεια ανατρέξτε στη σχετική οδηγία που υπάρχει δημοσιευμένη στο http://www.omniacs.net, για αλλαγή ονομασίας μέσω registry της ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ (και μόνο) κάρτας μνήμης σε "Storage Card". Κάντε ένα soft reset και είσαστε έτοιμοι! Το δοκίμασα και λειτουργεί θαυμάσια!

Προσοχή μόνο να μην πειράξετε την ονομασία της "Η αποθ.μου "!!!!!!!!!!!!!!

Πιθανότατα να τρέχει πλέον και το asphault4 σε Ελληνικά Omnia...,όπως και πολλά άλλα που δυσανασχετούν με την Ελληνική ρομ!

(ΣΗΜ: απαιτείται προγραμματάκι registry editor).

Ευτυχισμένος ο καινούργιος Πάσχας.... :lol:

γεια σας χρονια πολλα και χριστος ανεστη

επειδη εχασα το adaptor για καρφι ακουστικων 3.5mm το πουλαει κανένας? δεν μπορω να το βρω ελλαδα και βαριεμαι να περιμενω να μου το φερουν απο μαγαζι εωτερικου

ευχαριστω

Για μεταφορα μουσικης(μιλαμε για ποσοτητα) μου προτεινετε activesync η με την μεταφορα δεδομενων? ευχαριστω...

μεταφορα δεδομενων και μονο. μεσω activesync θα αργησει πολυ