Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia (I900)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν δόθηκε λύση στις προηγούμενες 7 σελίδες αλλά δοκίμασε να πας στα settings - system - clock - more - time zone updating: prompt first

Εγώ το έβαλα έτσι και δε ξανάλλαξε.

και αυτο το εχω.. αλλα παλι αλλαζει.

http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Νεα version BDHJ1. Για να δουμε,εχει βελτιωσεις κυριως στο PHONE (radio ) part.

re megale pou tin brikes na tin paroume kai emeis!!!

My SmartPhones history

Nokia: Nokia 6600 / Nokia N70 / Nokia N73 / Nokia N95 / Nokia N95 Black / Nokia N97

Win Mobile: HTC P3300 / HTC P3350 / Omnia / Omnia II

Apple: iPhone 3G / iPhone 3GS / iPhone 4G / iPhone 4S / iPhone 5 16GB / iPhone 5s 16GB / iPhone 6 64GB

παιδια ποια η διαφορα του να περασω αγγλικα WM απο το να βαλω αγγλικη ΡΟΜ? (με τη ΡΟΜ μπαινουν ολα "πακετο" δηλαδη TouchWiz κλπ ενω αμα βαλω απλα τα WM θα λειπουν πραγματα???)

ευχαριστω προκαταβολικα :)

re megale pou tin brikes na tin paroume kai emeis!!!

Το συγκεκριμενο αρχειο χρειαζεται ειδικο εξοπλισμο για να περαστει στο τηλ. . απλα σας ενημερωσα για να πατε αντιπροσωπεια για αναβαθμιση.

Παιδιά το μοναδικό μειονέκτημα του κινητού είναι η μπαταρία του....!! Εχω ελληνικό omnia....Δεν θα το επιστρεψω γιατί κατά τα άλλα δεν έχω άλλο πρόβλημα...

μία ερώτηση αν κάποιος ξέρει.....έχω εγκαταστήσει το Ι-GO 8 και το garmin...To garmιn παιζει μια χαρα...Το Ι-GO 8 το εκανα αποθηκευση στην κάρτα μνήμης ενώ το garmin στην συσκευή....δεν έχω παρατηρήσει καμμιά ασυμβατότητα...Μιά χαρά τρέχει και το ένα και το άλλο....Το θέμα είναι ότι όταν κλείνω το Ι-GO 8 και πηγαίνω στην διαχείριση προγραμμάτων δεν υπάρχει εκεί...Πρέπει να κάνω reset για να τερματιστεί η λειτουργία του ενώ το garmin τερματίζεται από την διαχείριση προγραμμάτων...Ξέρει κανείς γιατί συβαίνει αυτό ?...Υπόψιν υπάρχουν τρία αρχεία zip που τα έχω στον φάκελο του I-GO 8 χωρίς να τα ξεζιπάρω (data , datafull , branding )...Μήπως φταίει αυτό...?

η Μπαταρια στο δικο μου ελληνικο ειναι σουπερ κ το πηρα απο το πλαισιο.

2 φορες ανοιχτο η πλοηγηση 30 λεπτα η καθεμια κανενα 20λεπτο ομιλια κ μιση ωριτσα σερφαρισμα.απο σημερα 8 το πρωι εχω τωρα 90%:blink:

Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!!

2 φορες ανοιχτο η πλοηγηση 30 λεπτα η καθεμια κανενα 20λεπτο ομιλια κ μιση ωριτσα σερφαρισμα.απο σημερα 8 το πρωι εχω τωρα 90%:blink:

Αν μπορεις κανε ενα soft reset και πες μας αν μπαταρια ειναι στα ιδια επιπεδα.

Μου φαίνεται περίεργο, τοση αυτονομια δεν υπαρχει στις απλες συσκευες :O

Μηπως εχεις ξεχασει να βγαλεις το καλωδιο του φορτιστη?:lol::lol::lol::)

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Δεν μπορούμε να κάνουμε αναβάθμιση από το σπίτι θα πρέπει να πηγαίνουμε αντιπροσωπεία;

Και που βλέπουμε σε ποιες περιοχές της Ελλάδας έχει αντιπροσωπείες που μπορούν να κάνουν αναβαθμίσεις, εγώ είμαι Σέρρες.

Το συγκεκριμενο αρχειο χρειαζεται ειδικο εξοπλισμο για να περαστει στο τηλ. . απλα σας ενημερωσα για να πατε αντιπροσωπεια για αναβαθμιση.

Περισσότερο για αναβάθμιση Ελληνικών μου φαίνεται.

:rotfl::rotfl::rotfl::w00t::heat:μαλλον στο φερανε απο την NASA.το εχανε παει να το βαλουν μια καινουργια μπαταρια εξογηινου τυπου που βρεθηκε στην περιοχη AREA 51

παιδιά τα έχω παίξει,γράφετε εδώ ,γράφετε τα ίδια και στο omniacs.μήπως να το παρατήσουμε το omniacs?

ότι μου πείτε εσείς θα κάνω.

Μη μας λες τέτοια τώρα! :worry:

Στο omniacs είναι όλα κατηγοροποιημένα. Εκεί μπορεί κάποιος να βρει πιο εύκολα αυτό που ψάχνει και αποφεύγονται οι επαναληπτικές ερωτήσεις για το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά.

Είναι κρίμα να πάει χαμένη τόση δουλειά.

Παρακολουθώ το θέμα από τη γέννησή του εδώ πέρα αλλά ακόμα και όταν ξέρω ότι έχει αναφερθεί κάπου κάτι που ψάχνω, είναι πολύ δύσκολο να το ξαναβρώ γιατί έχει γίνει τεράστιο. Επίσης το να κρατάει κανείς σημειώσεις, δεν είναι λύση γιατί με τις τόσες ανανεώσεις - νέες λύσεις που εμφανίζονται κάθε μέρα, στο τέλος χάνει το μπούσουλα. Μόνο το Omniacs μας σώζει σε αυτήν την περίπτωση. Keep going λοιπόν. :):)

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

αμα το αγορασω απο αλλη χωρα η εγγυηση καλυπτεται απο την αντιπροσωπεια της χωρας που κατοικω η απο το καταστημα αγορας?

ευχαριστω :)

αμα το αγορασω απο αλλη χωρα η εγγυηση καλυπτεται απο την αντιπροσωπεια της χωρας που κατοικω η απο το καταστημα αγορας?

παρε ενα τηλ.αυριο και ρωτα.παντωs οτι μικροπροβληματακια υπαρχουν θα διορθωθουνε.ετσι ηταν παντα οι ελληνικεs roms στα ppc.:)

:oops:αποκλειεται !!! :oops:

http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s

να κανω μια ερωτηση. εβαλα χθες το youtube player 1.0.8 ο οποιος παιζει μια χαρα. η ερωτηση ειναι η εξης. οταν παω να μπω απο Opera στο youtube μπαινει κανονικα αλλα οταν παω να παιξω βιντεο ανοιγει ο player του ομνια κανει λιγα δευτερολεπτα και μου πεταει ενα μυνημα και λειει κατι για ληξη χρονου. ξερει καποιος τι πρεπει να κανω για να παιξουν απο τον οπερα;
~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

εγωπου ειχα lg απο αγγλια δεν μου δημιουργησαν προβλημα στην εδω αντιπροσωπεια.

• Administrators
Μόνο το Omniacs μας σώζει σε αυτήν την περίπτωση. Keep going λοιπόν. :):)

Afou to briskeis xrisimo omws... prepei na to stirizeis, na dineis... gia na pairneis. ;)

Modpic.gif

να κανω μια ερωτηση. εβαλα χθες το youtube player 1.0.8 ο οποιος παιζει μια χαρα. η ερωτηση ειναι η εξης. οταν παω να μπω απο Opera στο youtube μπαινει κανονικα αλλα οταν παω να παιξω βιντεο ανοιγει ο player του ομνια κανει λιγα δευτερολεπτα και μου πεταει ενα μυνημα και λειει κατι για ληξη χρονου. ξερει καποιος τι πρεπει να κανω για να παιξουν απο τον οπερα;

Που το βρήκες, γιατί εγώ σήμερα το πρωί πήρα τηλέφωνο την αντιπροσωπία και μου είπαν ότι δεν υπάρχει αναβάθμιση ακόμη. Όταν λέμε κάτι να είναι διασταυρωμένο γιατί αλλιώς θα μας πάρει η μπάλα...:rtfm:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα, Διαβάζω εδώ και κάποιες μέρες σχετικά με το ΟΜΝΙΑ και θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις για να δω αν έχω καταλάβει σωστά.

- Είναι καλύτερο να επιλέξουμε κινητό με αγγλικό μενού και όχι με ελληνικό διότι τα κινητά που έχουν έρθει στην ελληνική αγορά έχουν συγκεκριμένα προβλήματα σχετικά με την μπαταρία τους. Σε αυτό παίζει ρόλο και η κάρτα που βάζουμε μέσα? Δηλαδή αν πάρω μια συσκευή από το εξωτερικό και βάλω ελληνική κάρτα θα έχω προβλήματα στην ανάγνωσή της ή στην διαφορετική κατανάλωση της μπαταρίας?

- Το Gps λειτουργεί κανονικά χωρίς σύνδεση με 3g είτε wifi έχοντας φωνητική καθοδήγηση ( όπως λειτουργούν όλες οι συσκευές gps ).

Οι περισσότεροι από τους κατόχους της συσκευής το έχουν προμηθευτεί από Ελλάδα ή από εξωτερικό?

letv one pro ( X800 ) Official US version + Greek

Doogee X5 Galicia

να σας πω.οποιανου κραταει η μπαταρια 4 μερες οπως

ισχυριζονται μερικοι ας

ερθει πειραια να κανονισουμε καφεδακι να μου το

δωσει λιγο το omnia του να του πω μετα ποσο θα

κρατησε η μπαταρια του...πολλοι φαντασιοπληκτοι υπαρχουνε

εδω μεσα....

εχω βαλει ενα mp3 στο my documents. παω στο ηχοι και ειδοποιησεις και στο ειδοποιησεις εχω βαλει στο δημιουργια sms το mp3 . οτν μου στελνουν μηνημα αρχιζει και παιζει κανονικα αλλα οταν ανοιγω το μηνημα συνεχιζει να παιζει μεχρι να τελειωσει το τραγουδι. τι πρεπει να κανω ωστε οταν ανοιγω το μηνημα να σταματαει και ο ηχος;

εχω βαλει ενα mp3 στο my documents. παω στο ηχοι και ειδοποιησεις και στο ειδοποιησεις εχω βαλει στο δημιουργια sms το mp3 . οτν μου στελνουν μηνημα αρχιζει και παιζει κανονικα αλλα οταν ανοιγω το μηνημα συνεχιζει να παιζει μεχρι να τελειωσει το τραγουδι. τι πρεπει να κανω ωστε οταν ανοιγω το μηνημα να σταματαει και ο ηχος;

Να βαλεις ηχο μικρης διαρκειας.

• Administrators
Σε αυτό παίζει ρόλο και η κάρτα που βάζουμε μέσα? Δηλαδή αν πάρω μια συσκευή από το εξωτερικό και βάλω ελληνική κάρτα θα έχω προβλήματα στην ανάγνωσή της ή στην διαφορετική κατανάλωση της μπαταρίας?

Oxi... den exei sxesi afto kai den tha erxeis problimata, arkei bebaia i syskevi na min einai sim-locked.

Το Gps λειτουργεί κανονικά χωρίς σύνδεση με 3g είτε wifi έχοντας φωνητική καθοδήγηση ( όπως λειτουργούν όλες οι συσκευές gps ).

Akrivws.

Modpic.gif

Παιδιά τι ρυθμίσεις βάζουμε στο GPS Gate 2.5;Eπίσης τι ρυθμίσεις χρειάζονται για την σύνδεση με τον υπολογιστή.Εχω Vista και έχω εγκαταστήσει το cd της συσκευασίας,αλλά δεν συνδέεται με τον υπολογιστή το Omnia.Εχω διαβάσει πολλές σελίδες αλλά δεν βρίσκω κάποια σχετική πληροφορία.Είναι και 425 σελίδες με posts
george cc