septlc Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 εγω μια φορα το εκανα με usb ουτε εμενα εσβηνε... αλλα ειναι δωρο αδωρο μετα το φορτισα ρευμα κανονικο εχω 3 ημερες τωρα και επειδη ηθελα να τελειωσει η μπαταρια σημερα για να κανω και αλλο κυκλο τι δεν εκανα απο τις 10 για να πεσει και να το βαλω για φορτιση για να το αφησω ολη νυχτα. με το ρευμα σαν να ειναι καλυτερα μου φανεται. :rolleyes: πες το μπας και το ακουσουνε...:clap: κλειστο και το αφηνεις 3~4 ωρες πανω στα 220v και εισαι αρχηγος..:this: Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 poios einai o poio kalos player gia na blepo ta panta?evala to tcmp(den thimame akrivos pos legete):)kai den to etrexe.meta bazo to corel mou to anoixe stin arxi ola teleia.pao meta na to anoixo kanei pos to anoigei kai i othoni menei ekei pou einai:blink:kamia idea? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Παντού στο google. Είναι free. Και πολυ καλο προγραμμα επισης. Θενξ... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 poios einai o poio kalos player gia na blepo ta panta?evala to tcmp(den thimame akrivos pos legete):)kai den to etrexe.meta bazo to corel mou to anoixe stin arxi ola teleia.pao meta na to anoixo kanei pos to anoigei kai i othoni menei ekei pou einai:blink:kamia idea? tcpmp θες την εκδοση που ειναι recompiled me sub support gia wm6.1 αλλα και ο coreplayer1.2.5 ειναι δυνατος. Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 poios einai o poio kalos player gia na blepo ta panta?evala to tcmp(den thimame akrivos pos legete):)kai den to etrexe.meta bazo to corel mou to anoixe stin arxi ola teleia.pao meta na to anoixo kanei pos to anoigei kai i othoni menei ekei pou einai:blink:kamia idea? Δεν νομίζω να υπαρχει τιποτα καλύτερο απο αυτούς που ανεφερες, ψαξε στο ipmart-forum για τον τελευταίο core player. unistall /install Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 πες το μπας και το ακουσουνε...:clap: κλειστο και το αφηνεις 3~4 ωρες πανω στα 220v και εισαι αρχηγος..:this: Μα γι αυτο ηθελα να κλεισω την οθονη γιατι μια μερα ηταν επι 10ωρου και ακομα δεν ειχε φορτισει. Ποιος ξερει απο τι ωρα θα ηταν ανοιχτη η οθονη και δεν γεμιζε... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnellas Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Κατ'αρχήν να χαιρετήσω όλους στο φόρουμ μια και είναι το πρώτο μου ποστ...Ομολογώ ότι διάβασα όλες τις σελίδες και το παρακολουθώ το θέμα μιας και είμαι κάτοχος ενός ΟΜΝΙΑ αγγλικού εδώ και περίπου 2 μήνες.Όταν αποφάσισα να αφήσω το 3600 που είχα και κρατώντας ένα tytnII σαν 2η συσκευή δεν περίμενα ποτέ ότι θα πάθαινα τέτοια εξάρτηση από ένα τηλέφωνο. Η μπαταρία του?Απλά θα σας πω ότι δεν έψαξα καν για φορτιστή αυτοκινήτου.Πανέμορφο (γούστα είναι αυτά).Wifi να πίνεις καφέ στην πλατεία του Αγ. Ανδρέα στο Γαλάτσι και να μπαίνεις από τα γύρω σπίτια.Το μόνο "πρόβλημα" που έχω είναι ότι το μουλάρι δεν κολλά εύκολα για να κάνω και κανένα soft reset..:):):) Του έχω βάλει το spb mobile shell,το destinator με skin για ΟΜΝΙΑ που δείχνει εκπληκτικά,Magicall για τις κλήσεις και pTravelalarm. Αυτά και δεν αναφέρω κανένα πρόβλημα απλά να πω ότι τα παραπάνω δεν αποτελούν παραίνεση προς κάποιον να το αγοράσει αλλά εντελώς προσωπικές απόψεις. Το destinator δεν το πολυχρησιμοποιώ λόγω ύπαρξης multimedia στο αυτοκίνητο και έτσι δεν χρειάστηκα φορτιστή αυτοκινήτου. Αυτά και καλώς σας βρήκα. Παράθεση "Η διαφορά μεταξύ ενός παιδιού από ένα άνδρα είναι τα παιχνίδια τους" Ayrton Senna 21/03/1960- 01/05/1994 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 οταν ειχα το n95 και ειχα μεσα το garmin ελεγα αντε να παρω ppc να δω ολοι που λενε για το destinator και μου τα εχουνε πρηξει. τωρα που το εβαλα ρε παιδια δεν μου εκανε και μεγαλη εντυπωση,θα τολμησω να πω πως για μενα ειvαι καλυτερο το garmin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RooF1629398566 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 οταν ειχα το n95 και ειχα μεσα το garmin ελεγα αντε να παρω ppc να δω ολοι που λενε για το destinator και μου τα εχουνε πρηξει. τωρα που το εβαλα ρε παιδια δεν μου εκανε και μεγαλη εντυπωση,θα τολμησω να πω πως για μενα ειvαι καλυτερο το garmin To destinator ειναι χαλια (σαν προγραμμα). Οι χαρτες της NGi ομως ειναι κορυφη. Μεχρι στιγμης αυτα πανε πακετο, γιαυτο και ολοι λενε για το destinator.. Παράθεση play4free.gr | Το blog της δωρεάν διασκέδασης :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisp2004 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 οταν ειχα το n95 και ειχα μεσα το garmin ελεγα αντε να παρω ppc να δω ολοι που λενε για το destinator και μου τα εχουνε πρηξει. τωρα που το εβαλα ρε παιδια δεν μου εκανε και μεγαλη εντυπωση,θα τολμησω να πω πως για μενα ειvαι καλυτερο το garmin προκατηλημενος...:mad: :mad: αρνεισαι καθε τι σωστο και καλυτερο...:chair::whip: θανατος στους garminΑκιδες...:kill::rocket: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 προκατηλημενος...:mad: :mad: αρνεισαι καθε τι σωστο και καλυτερο... θανατος στους garminΑκιδες...:kill::rocket: κοψε τα ναρκωτικα :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 προσπαθω να μπω ιντερνετ μεσω wifi.εχω κανει ολες τις ρυθμισεις στο ιντερνετ(συνδ.προγρ.περιιγ. στο wifi στο οπερα ) .εχω περασει κ ρυθμιση το nodata.τζιφος ρε ****το...ενω βρισκει το ρουτερ μου παω να μπω σε καποια σελιδα ειτε απο οπερα ειτε απο εξπλορερ αλλα εχει...γαιδουρεψει.εχουμε καμια λυση?κ επειδη διαβαζω τοσα κ τοσα ο καθενας εχει διαφορετικα πραγματα να πει κ ψιλιμπερδευτικα. Παράθεση Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisp2004 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 κοψε τα ναρκωτικα :ninja: σοβαρα τωρα θεωρεις το garmin καλυτερο σε τι απο το destinator ? σε χαρτες ? σε interface ? σε αξιοπιστια ? σε τι ? :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 σοβαρα τωρα θεωρεις το garmin καλυτερο σε τι απο το destinator ? σε χαρτες ? σε interface ? σε αξιοπιστια ? σε τι ? :ninja: σε interface μονο ειναι πολυ πιο βολικο απο το destinator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 ποιο θεωρειτε καλυτερο antivirus για ppc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_39 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 εγκατέστησα το spb shell. έκανα soft reset. όλα καλά ως εδώ. λειτουργεί. με το που περνάω τα skins και αφού πρώτα με ζαλίζει για να τρέξω ένα rar που είναι μέσα στο φάκελο script, ξανακάνω soft reset. μετά από αυτό το spb μενού, κάτω δεξιά στην οθόνη του today δε λειτουργεί όσο κι αν το πατάω. τι μπορεί να κάνω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 οταν ειχα το n95 και ειχα μεσα το garmin ελεγα αντε να παρω ppc να δω ολοι που λενε για το destinator και μου τα εχουνε πρηξει. τωρα που το εβαλα ρε παιδια δεν μου εκανε και μεγαλη εντυπωση,θα τολμησω να πω πως για μενα ειvαι καλυτερο το garmin interface 1 igo98 2 dest xartes 1.dest/igo8 akoma den exo apofasisei pio einai pio kalo.. nomizo oti to dest exei ligo kaliterous xartes alla to igo exei kalitero routing kai grigorotero epanaipologismo. to garmin 3ekinao test apo aurio. Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisp2004 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 σε interface μονο ειναι πολυ πιο βολικο απο το destinator. ας απαντησουν και αλλοι. εγω σηκωνω τα χερια ψηλα.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxconan Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 exw katebasei kati paixnidakia java alla den mou ta anoigei mipos prepi na ta balw se kapoion sigekrimeno gakelo Παράθεση My SmartPhones history Nokia: Nokia 6600 / Nokia N70 / Nokia N73 / Nokia N95 / Nokia N95 Black / Nokia N97 Win Mobile: HTC P3300 / HTC P3350 / Omnia / Omnia II Apple: iPhone 3G / iPhone 3GS / iPhone 4G / iPhone 4S / iPhone 5 16GB / iPhone 5s 16GB / iPhone 6 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 ας απαντησουν και αλλοι. εγω σηκωνω τα χερια ψηλα.:lol: πεταξου μια μεχρι το περιπτερο θελω μια bounty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flyboy Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Προσπερνώντας τις τελευταίες 15 σελίδες που έχουν καταντήσει chat αναπαράγωντας τα ίδια και τα ίδια πράγματα, τα περισσότερα άσχετα με τη συσκευή, θα ήθελα να παραθέσω μια πρώτη άποψη. Καταρχήν να πω ότι δεν είμαι καινούριος στα wm κινητά. To έχω 3 μέρες ελληνικό από wind, με πλήρη φόρτιση από usb ήρθε η πρώτη πίκρα. Δε πρόλαβε να βγάλει τις πρώτες 20 ώρες με νορμάλ χρήση. Χρησιμοποιώντας το wifi έρχεται η 2η πίκρα, αναγκάστηκα ανέβασα την ισχύ του router μου από τα 10mW στα 50 για να καταφέρω να συνδεθώ κι αυτό με το ζόρι. Το eten μου το Χ500 δεν είχε κανένα πρόβλημα και μιλάμε να τα χωρίζουν 2 τοίχοι. Για το gps ακόμα προσπαθώ να σχηματίσω άποψη καθώς δε το έχω πολυδουλέψει ακόμα. Τέλος να πω ότι πέρασα την τελευταία αγγλική ρομ, πιο πολύ για πειραματισμό. Δε μπορώ να πω ότι είδα καμιά τρελή διαφορά αφού βέβαια δεν την κράτησα για πολύ την ελληνική. Μια παράκλιση προς τους καινούριους στα windows mobile. Επειδή έχει καταντήσει πλέον πολύ κουραστική η παρακολούθηση του thread, μη ρωτάτε πράγματα ξανά και ξανά που η απάντηση τους βρίσκεται το πολύ 2-3 σελίδες πίσω. Ψάξτε λίγο μόνοι σας, παιδευτείτε! Τα windows mobile είναι λειτουργικό, όχι ένα μενού με 5 επιλογές. Επίσης δεν είναι πατέντα της samsung, σε όλα τα ppc ίδιες λειτουργίες και επιλογές υπάρχουν πάνω κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Προσπερνώντας τις τελευταίες 15 σελίδες που έχουν καταντήσει chat αναπαράγωντας τα ίδια και τα ίδια πράγματα, τα περισσότερα άσχετα με τη συσκευή, θα ήθελα να παραθέσω μια πρώτη άποψη. Καταρχήν να πω ότι δεν είμαι καινούριος στα wm κινητά. To έχω 3 μέρες ελληνικό από wind, με πλήρη φόρτιση από usb ήρθε η πρώτη πίκρα. Δε πρόλαβε να βγάλει τις πρώτες 20 ώρες με νορμάλ χρήση. Χρησιμοποιώντας το wifi έρχεται η 2η πίκρα, αναγκάστηκα ανέβασα την ισχύ του router μου από τα 10mW στα 50 για να καταφέρω να συνδεθώ κι αυτό με το ζόρι. Το eten μου το Χ500 δεν είχε κανένα πρόβλημα και μιλάμε να τα χωρίζουν 2 τοίχοι. Για το gps ακόμα προσπαθώ να σχηματίσω άποψη καθώς δε το έχω πολυδουλέψει ακόμα. Τέλος να πω ότι πέρασα την τελευταία αγγλική ρομ, πιο πολύ για πειραματισμό. Δε μπορώ να πω ότι είδα καμιά τρελή διαφορά αφού βέβαια δεν την κράτησα για πολύ την ελληνική. Μια παράκλιση προς τους καινούριους στα windows mobile. Επειδή έχει καταντήσει πλέον πολύ κουραστική η παρακολούθηση του thread, μη ρωτάτε πράγματα ξανά και ξανά που η απάντηση τους βρίσκεται το πολύ 2-3 σελίδες πίσω. Ψάξτε λίγο μόνοι σας, παιδευτείτε! Τα windows mobile είναι λειτουργικό, όχι ένα μενού με 5 επιλογές. Επίσης δεν είναι πατέντα της samsung, σε όλα τα ppc ίδιες λειτουργίες και επιλογές υπάρχουν πάνω κάτω. ΜΟνο και μόνο από το πρόβλημα αυτονομίας που λες πρέπει να επιστρεψεις το κινητό ή να το πας στο Service της Samsung ... Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnkokki Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Εδω υπάρχουν πλέον θήκες και απο την Piel Frama για το OMNIA. http://www.pielframa.com/cases_samsung_omnia.htm Εξαιρετικά ποιοτικές θήκες (είχα παλιότερα για άλλο PDA) Δεν είναι φθηνές βέβαια, αλλά είναι απο της κορυφαίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaspil Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 καλημερα.ρε παιδια τι γινεται με την μπαταρια?μηπως φταιει η ελλ rom?δεν μπορει ολα με αγγλικη να εχουν φοβερη και με ελλ χαλια.επισεις θα ηθελα πιο garmin δουλευει και που το βρισκουμε.ευχαριστω Παράθεση ΒΑΣΙΛΗΣ IPHONE 4 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 1-Πότε πρέπει να κάνω soft reset...? 2-Πότε πρέπει να κάνω hard reset...? Έψαξα στης προηγούμενες σελίδες αλλά δεν βρήκα απάντηση, μόνο λένε πως γίνετε όχι για ποιο λόγο πρέπει να κάνουμε…. Βοήθεια γιατί είμαι καινούργιος με wm... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts