Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia (I900)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια βοηθεια θα τα παρω στο κρανιο

Omnia 8gb Ελλημικο rom απο Πλαισιο 6 ημερων 7 ολονυχτιες φορτισεις!!!

Σημερα 1 κληση 1 λεπτο , μιση ωρα ΜΡ3 και στις 10 το βραδυ μπαταρια 20%!!!!!!!!

Τα παντα κλειστα και απενεργοποιημενα και στις χαμηλοτερες καταναλωσεις ρυθμισμενα με μονο spb mobile εγκατεστημενο..

Τι να κανω..... εκτος απο να το σουταρω?:mad:

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

υπαρχει δυνατοτητα να ανοιγουν οι εφαρμογες με το πατημα 2 φορες του δαχτυλου οπως γινεται πχ με το ποντικι ,δηλ .2 φορες κλικ.Με το ενα πατημα να το επιλεγω και με το επομενο να ανοιγει η εφαρμογη.Διοτι εχω παρατηρησει πως πηγαινοντας πανω - κατω στο μενου πολλες φορες ανοιγει την εφαρμογη που καταλαθος εχω επιλεξει.Ευχαριστω

Εγκαθιστάς το resco explorer, που είναι καμία σχέση με τον file explorer των WM, και στις ρυθμίσεις του έχει επιλογή να ανοίγει ένα αρχείο ή φάκελο με γρήγορο διπλό κλικ.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Ναι, αλλά είπες ότι στο iphone κάνεις τη δουλειά σου και με το ένα χέρι...:!:

εκεί μπερδεύτικα...πως γίνετε αυτό:wacko:

Άρα και με τις 2 συσκευές σου έρχετε μία η άλλη...

το κρατας στην παλαμη και με τον αντιχειρα γραφεις..

Τα παντα κλειστα και απενεργοποιημενα και στις χαμηλοτερες καταναλωσεις ρυθμισμενα με μονο spb mobile εγκατεστημενο..

το 3G ειναι OFF ???

http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s

το spb mobile τρωει αρκετη μπαταρια

όχι τόσο για να του τρώει την μπαταριά σε μισή μέρα!!!

Δεν μπορώ να φανταστώ σε τι υπερέχει το iphone του omnia και πήρες αυτή την απόφαση.

Μεγαλυτερη οθονη

:lol: :lol: :lol:

ναι οντως.. 2 μερες τωρα απο 100 πηγε 90%..

το garmin ειναι πιο ελαφρυ και δεν κρεμαει το μηχανημα οπως το igo

και απο χαρτες ειναι μια χαρα

(το destinator εχει την ιστορια του )

igo δουλευω με το 2006 μια χαρα,οντως το 8 μου κρεμαγε την συσκευη,(ελεγε χαμηλη μνημη) βεβαια απο το 9000 μην περιμενω μνημη:p

ορματε latest => Garmin Mobile XT for Windows Mobile Ver. 5.00.50

Changes made from version 5.00.30 to 5.00.50:

*Update GPS connection processing for some third party GPS drivers.

*Update COM port searches and display listings.

*Correct the display of the last selection in Fuel Prices if viewed after a Sort is completed.

*Correct the product key entry processing when not connected to the Internet.

*Correct default button highlighting when viewing nearby airports and Contacts.

*Correct default button highlighting when paging up/down on some list fields.

*Correct default button highlighting within address wizard.

*Correct distance display for airports that are thousands of miles away.

*Correct reorder via page to display numbers correctly.

*Correct application error when displaying detour by turns page before having a GPS position.

*Correct default button highlighting when returning to the Main Menu page.

*Correct application error when selecting point information in the Browse Map page.

Μακάρι...γιατί τους χάρτες του Ν95 καθόλου δεν τους βολεύτικα!!!:wacko:

Δηλαδή τους χάρτες που θα μου δόσουνε, άλλοι τους πληρώνουνε 140 ευρο??:blink:

Η vodafone από ότι μου είπε, μόνο το 16 gb φέρνει.

τιμες

http://www.eprice.gr/product/auto%20drive%20(hellas)

http://www.meimaris.com/product.asp?intProdID=2288

http://www.shopcenter.gr/pegasus/h002/showproduct.php?code=167556&pcode=H002_I00167556&ref=pathfinder&addtocomp=167556

πληροφοριες

http://www.autodrivehellas.gr/html/index_el.html

Φιλε το δικο μου εχεις??

...χαχα ΑΚΡΙΒΩς ΤΑ ΙΔΙΑ ....απίστευτο ...άμα μου πεις ότι το πήρες και από το περιστέρι να πάμε να γραψουμε ένα λόττο...

το παράξενο που είδα είναι ότι 10 00 - 10 30 είχε πέσει 20%

Φιλε το δικο μου εχεις??

...χαχα ΑΚΡΙΒΩς ΤΑ ΙΔΙΑ ....απίστευτο ...άμα μου πεις ότι το πήρες και από το περιστέρι να πάμε να γραψουμε ένα λόττο...

Μαλλον και στο Πλαισιο--Βουλης μοιραζουν ΛΟΤΤΟ:)

Guest lagoudakis
igo δουλευω με το 2006 μια χαρα,οντως το 8 μου κρεμαγε την συσκευη,(ελεγε χαμηλη μνημη) βεβαια απο το 9000 μην περιμενω μνημη:p
συσκευη ειναι αυτη που εχεις; :lol:

Guest lagoudakis
Ναι, δίνει:D. έτσι μου είπανε σήμερα.

destinator-igo --> δηλαδής???:O

προσωπικα αυτα τα 2 με εχουν βολεψει,τα βρισκεις ευκολα εκει που σου ειπε η ιωαννα

θα ελεγα οτι το igo2008 παει λιγο πιο καλα απο το dest7.1 πανω στο ομνια

το δευτερο μου φαινετε οτι κολλαει λιγο στο 3d mode. ενω το πρωτο δειχνει πολυ πιο smooth κινηση..

θα ελεγα οτι το igo2008 παει λιγο πιο καλα απο το dest7.1 πανω στο ομνια

το δευτερο μου φαινετε οτι κολλαει λιγο στο 3d mode. ενω το πρωτο δειχνει πολυ πιο smooth κινηση..

και εμενα το igo δουλευει πολυ καλυτερα απο το destinator και σαν προγραμμα μου αρεσει πιο πολυ

Φιλε το δικο μου εχεις??

μηπως να δοκιμαζατε να το κλεισετε(η ακομα καλυτερα να το αφησετε να 3εφορτισει και να κλεισει μονο του) και να το βαλετε να φορτισει στα 220v και μετα απο 4 ωρες που θα ειναι πληρως να το ανοιξετε και να δειτε αν κραταει 3~4 μερες ?

Λοιπον για να επανελθω λιγο στο offtopic, καθως ελλειπα και δε μπορεσα να παρω θεση οταν το θεμα "εκαιγε", το iphone ειναι κατι σαν ενα smart (αυτοκινητο) και προσπαθειτε να το συγκρινετε με ενα καλο SUV.

Ναι λοιπον οι απειροι οδηγοι θα δυσκολευτουν να παρκαρουν το μεγαλο SUV.

Επισης ο "νεαρος" που εχει μεν τα χρηματα, αλλα δεν εχει ξερω γω φιλους για εκδρομες, κοπελα, οικογενεια κλπ και δε γουσταρει τα ταξιδια ισως το SUV δε τον βολεψει, ενω με το smart κανει μια χαρα τη δουλεια του στην πολη.

To smart εχει τρομερα μειονεκτηματα απεναντι στο SUV, αλλα ειναι κομψο και ευχρηστο.

Το ομνια οταν το παρεις στα χερια σου και ασχοληθεις λιγο μαζι του, ειδικα αν εχεις δουλεψει παλιοτερα αλλα wm, θα σε καθηλωσει.

Εμεις που φωναζουμε για τη μπαταρια, αν ειχαμε diamond π.χ. και μας εβγαζε τις ιδιες ωρες, θα καναμε παρτυ.

Οποιος θελει να του πω αναλυτικα γιατι το iphone εχει τραγικη αναλογια value for money ας ερθει με pm η ας ψαξει τα καταλληλα threads.

Μετα απο πολυ ψαξιμο που εκανα πριν καταληξω να το αγορασω, θεωρω οτι το ομνια ειναι μοναδικο στο ειδος του κι ο λουμιδης στους καφεδες :lol:

Παιδιά εσείς οι κατέχοντες το άθλημα για δέστε εδώ και σχολιάστε

http://www.adoos.gr/search?province_id=x&category_id=213&section_id=2&busqueda=1&subcategory_id=21319

Οι τιμές είναι εξωφρενικά χαμηλές, οπότε έστειλα email, να η απάντηση

''Hello ''

Thanks for the mail and the interest you have in the Samsung SGH-i900, The Samsung SGH-i900 is still available in stock For sale and they are all brand new and sealed comes with 12months international warranty, The iPhones is Unlocked and simfree and its Usable with any Network in and outside Grecce

Below are Quotations:

Brand New Sealed Samsung SGH-i900 cost.......?250euro

Shipping cost from The United Kingdom.........?40euro

DELIVERY:

We Ship via The Following (DHL, UPS, FedEx) and Shipping is Only Done upon

payment Confirmation and Delivery takes Only 3days to get to your doorstep

after Ship out we issue Out Documents For Shipments Confirmation such as (Air

Way Bill, Shippers Receipt, Shippers Tracking Number ) so you can trace and

monitor your package online before it gets to your door step

FOR YOU TO PLACE AN ORDER:

We will require the following details of you.

=======================================================

1)Full Name.

2)Address.

3)Country.

4)State/Province.

5)City.

6)Postal /Zip Code.

7)Phone Number(Valid Please)

8)How many of the item you want.

========================================================

As soon as we get your return email with the Following details above we will

processed with your order and presses them for shipments after payment is been

confirmed''

Δεν συνέχισα την επικοινωνία για να δώ για ποιό τηλέφωνο μιλάει (8 ή 16), τρόπους πληρωμής κ.λ.π. Ποιά η γνώμη σας, μήπως μιλάμε για μαιμούδες ή οι τύποι έχουν καμιά άκρη και πουλάνε τόσο φθηνά? Περιμένω εκτιμήσεις, Γιάννης

Επειδή άθελα μου μάλλον άνοιξα τους ασκούς του εόλου και τελικά όπως φοβόμουνα μετέτρεψα το thread σε VS, θα προσπαθήσω να αποκαταστήσω την τάξη. Ελπίζω να μην τα κάνω χειρότερα.

Λοιπόν. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στην αγορά σήμερα κυκλοφορούν πολλές μα πάρα πολλές διαφορετικές συσκευές. Ακόμα και από τον ίδιο κατασκευαστή. Γιατί ? Μα ... προφανώς για να καλύψουν ΟΛΟΥΣ τους χρήστες, μιας και ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες !

Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ τον εαυτό μου πχ με ένα ΝΟΚΙΑ Ε50, ούτε όμως τον πατέρα μου με ένα iPhone ή μια WM συσκευή. Για κάθε χρήστη και κάθε χρήση, υπάρχουν περισσότερες από μια συσκευές στην αγορά και ο καθένας επιλέγει αυτή που του ταιριάζει, με πολλά και διάφορα κριτήρια ...

Ας έρθουμε τώρα στις συσκευές που θεωρούνται ... επαγγελματικές από τις εταιρίες ...

Σ' αυτές συγκαταλέγονται συσκευές όπως το Nokia E90, το iPhone, το ΟΜΝΙΑ κλπ ... Μεγάλο λάθος κατά τη γνώμη μου. Επαγγελματική είναι μια ... "απλή" συσκευή, η οποία έχει τηλεφωνικό κατάλογο, κάνει κλήσεις και το πολύ-πολύ μπαίνει στο Internet και διαβάζει email. Αν το σκεφθείτε λίγο, αυτά θέλει ένας επαγγελματίας από το κινητό του. Συσκευές με WM αλλά και άλλα καλούδια, είναι συσκευές δύσχρηστες, θέλουν πολύ χρόνο για να τις ... "στρώσεις" και τελικά απλά έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ΠΟΛΛΑ πράγματα που οι περισσότεροι απλά δεν χρειάζονται !

Πέρασαν και περνάνε σχεδόν όλες από τα χέρια μου και πιστέψτε με, το ξέρω καλά το sport ... όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα. Είμαι από αυτούς που παίρνω μια συσκευή και μέχρι να τη στρώσω και να τη φέρω στα μέτρα μου, την πουλάω και πάω για την επόμενη. Όταν έχεις λοιπόν τόσο μεγάλη τρέλα με τα τηλέφωνα, τελικά δεν είσαι ευχαριστημένος με τίποτα. Καμία συσκευή δε σε καλύπτει πλήρως. Θα ήθελα πολύ να φτιάξω μια συσκευή δική μου και να συγκεντρώσω χαρακτηριστικά από πολλές και διάφορες συσκευές ... πχ το πολύ καλό πληκτρολόγιο του E90, την πολύ καλή οθόνη του iPhone, την πολύ καλή camera του Nokia N96, το υπέροχο interface του iPhone, την πληθώρα εφαρμογών των WM, την ποιότητα κατασκευής του iPhone, το μικρό μέγεθος του HTC Diamond, την ποιότητα ήχου της iPod πλευράς του iPhone, κλπ κλπ ... Κάθε συσκευή λοιπόν, έχει τα θετικά της.

Στο δια ταύτα λοιπόν:

Για το OMNIA θα πώ ότι έχει πολύ-πολύ καλή camera (η καλύτερη που υπάρχει σε PPC) έχει Flash, είναι σχετικά μικρό και ελαφρύ και είναι μια από τις ποιο πλήρεις συσκευές της αγοράς (κάνει πραγματικά τα πάντα).

Το iPhone τώρα, είναι η ποιοτικότερο συσκευή που υπάρχει σήμερα στην αγορά, όπως και τα περισσότερα προϊόντα της Apple, έχει το ποιο φιλικό interface, το οποίο δουλεύει ΟΛΟ με τα δάκτυλα και μόνο και κάνει αυτό που υπόσχεται με τον καλύτερο και απλούστερο δυνατό τρόπο. Δηλαδή δεν παιδεύει το χρήστη με πολύπλοκα menu, με παιδικές ασθένειες και κολλήματα (βλέπε WM) συγχρονίζει πάντα τέλεια με το Mac ή το PC, το BackUp είναι αυτονόητο κλπ ... Από την άλλη βέβαια, είναι μια συσκευή με πολλές ελλείψεις, όπως μπροστινή camera, MMS, Video, Bluetooth (κλειδωμένο) και έλλειψη Ελληνικών.

Προσωπικά, αν και προβληματίστηκα πολύ, τελικά επιλέγω το iPhone γιατί:

- Δουλεύει πάντα εντελώς απροβλημάτιστα, όπως και ο Mac μου και δεν χρειάζεται soft/hard reboot κλπ κάθε λίγο.

- Ο safari είναι ότι τελειότερο έχω δουλέψει σε mobile (και όχι μόνο) Internet Browsing.

- Μ' αρέσει που έχω μέσα ΟΛΕΣ μου τις φωτογραφίες και πολλά από τα CDs μου με τρόπο που με βολεύει και πάντα τέλεια συγχρονισμένα.

- Ο τρόπος που λειτουργεί όλο το Interface με τα δάκτυλα είναι πραγματικά εκπληκτικός (δεν είναι τυχαίος που όλοι οι κατασκευαστές προσπαθούν να τον αντιγράψουν).

- Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, το τηλέφωνο είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση του, ακόμα και από κάποιον που δεν ασχολείται με gadgets (σε αντίθεση με τα WM).

- Δε μ' ενδιαφέρουν τα MMS (αν και Application ήδη βγήκε).

- Δε μ' ενδιαφέρουν οι Video Κλήσεις.

- Δε μ' ενδιαφέρει το Video και η καλή camera αν και πάλι Application βγήκε.

- Δε μ' ενδιαφέρει να στέλνω αρχεία και άλλα με Bluetooth.

Για να πω και τα αρητικά του βέβαια:

- Μου λείπει το Destinator που δούλευα στα WM, αν και αυτό είναι θέμα SoftWare και πιθανών να λυθεί σύντομα.

- Μου λείπουν τα Notes με τη γραφίδα στα WM όπου πολύ εύκολα σημείωνα ότι ήθελα ...

- Το ότι ακόμα δεν έχει επίσημα Ελληνικά, είναι τουλάχιστον προσβλητικό (αν και παραδέχομαι ότι τόσο η Vodafone όσο και η Apple δε μας εξαπάτησε, αλλά δήλωσε από την αρχή ότι η συσκευή δεν θα έχει Ελληνικά αλλά θα αποκτήσει με κάποιο UpDate.

- Αν συγκρίνεις τα 560 που κοστίζει με τα 620 του ΟΜΝΙΑ, προφανώς το ΟΜΝΙΑ είναι μια πολύ ποιο πλήρης συσκευή, που πραγματικά κάνει τα πάντα σε αντίθεση με το iPhone. Το ίδιο και άλλες συσκευές, όπως το Diamond κλπ

Νομίζω ότι η τοποθέτησή μου είναι σαφής. Το θέμα δεν είναι ποια συσκευή είναι καλύτερη, αλλά ποια συσκευή είναι καλύτερη για τον καθένα μας.

Δεν μπορώ να φανταστώ σε τι υπερέχει το iphone του omnia και πήρες αυτή την απόφαση.

Νομίζω ότι παραπάνω ήμουνα σαφής όσον αφορά το σε τι υπερέχει το iPhone από το ΟΜΝΙΑ για τη χρήση που το θέλω εγώ, αλλά και ειλικρινής στο που υστερεί η κάθε συσκευή.

εαν πουλησεις το iphone στειλε πμ:D

Για την ώρα πουλάω το OMNIA ... αν και αυτό το σκέφτομαι ... γι' αυτό και η υψηλή τιμή ... μπας και μου μείνει :-)

οκ το iphone έχει άψογη οθόνη,ωραία εφακια και επίσης ωραία κλειδώματα,α πρέπει να πάρεις και ένα gps να εχεις επίσης γιατί το 500 αρι που εχεις δώσει για να το πάρεις δεν θα σου προσφέρει αυτήν την λειτουργία,α και θα εχεις και ένα πρόβλημα το bluetooth αν θυμάμαι καλά και πολλά άλλα καλούδια θα εχεις με το iphone άλλα δεν θέλω να τα θυμάμαι......πέρασε καιρός μπορεί να τα έλυσαν όλα αυτά δεν ξέρω και δεν θέλω να μάθω...........

έμενα με ενδιαφέρει ο ninja!!!!!

:lol:

:ninja::ninja::ninja:

Φίλε SAXO, ηρέμησε και ενημερώσου λίγο καλύτερα. Το iPhone καταρχήν έχει GPS ... αλλά και γενικά πέφτεις πολύ έξω σ' αυτά που λες ...

Αφού και τα δύο είναι με οθόνη αφής και όχι με πληκτρολόγιο, τι διαφορά μπορεί να παρουσιάζουν στη σύνταξη του sms???:confused:

Αυτό είναι κάτι που μόνο αν ζήσεις λίγες μέρες με ένα iPhone θα το καταλάβεις. Το iPhone απλά δουλεύει με τα δάκτυλα. Και όταν λέμε με τα δάκτυλα, το εννοούμε ! Όλα τα άλλα Front Ends που φτιάχτηκαν για τα WM ώστε να τα κάνουν να δουλεύουν με τα δάκτυλα και όχι με γραφίδα ... είναι απλά ... κακές αντιγραφές του iPhone ... και επιμένω σ' αυτό. Το μεγαλύτερο προσόν του iPhone (ίσως και το μόνο αν εξαιρέσεις την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής) είναι το interface του ... ο τρόπος που δουλεύει μ' αυτό ο χρήστης ...

-----------------

Σ.Ζωγράφος

το κρατας στην παλαμη και με τον αντιχειρα γραφεις..

Τώρα μάλιστα!;)

Τι είναι πάλι τούτο που τρώει και τόση μπαταρία??

...Δουλευω garmin navigator με την επεκταση xt εδω και κατι μερες ...χωρις το παραμικρο προβλημα...gps initialization σε λιγοτερο απο 1 λεπτο..σχετικα ελαφρυ..με μονη ενσταση τα χρωματα..εχω και n95 8g ταυροχρονα ...με την αναβαθμιση του σε εκδοση 30 το Nokia Maps εχει ριζικες αλλαγες..η καλυψη και των δυο εντος πολης ειναι ικανοποιητικη ...το Νοκια υστερεο σε καλυψη εκτος και σε ταχυτητα ευρεσης ..επισης εχει πθο αργο speech στην δρομολογηση και κανει διακοπες...το garmin επισης φαινεται οικονομικοτατο και σε καταναλωση μπαταριας...

Sony Vaio P VGN-P31ZK/Q(still rocks ;) )

Nokia 700 Symbian belle FP2