Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia (I900)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με λιγα λόγια αν το παραγγείλω απο expansys, θα πληρώσω είτε εκεί είτε εδω ΦΠΑ ?

Θέλω τιμολόγιο.Αλλάζει κάτι ?

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είπαμε, αφού έχεις εταιρικό ΑΦΜ και θες τιμολογίο το ΦΠΑ θα το γλιτώσεις. Δεν ξέρω την πολιτική του expansys αλλά ο πωλητής μπορεί να σου ζητήσει να το καταβάλεις το ΦΠΑ και μετά να το πάρεις πίσω από την εταιρία σου. Μίλα με το expansys ή ας σου πει κάποιος που έχει αγοράσει από κει με εταιρικό ΑΦΜ.

To EXPANSYS το έφερε σήμερα και άρχισε να το παραδίδει σε όσους είχαν κάνει προπαραγγελία, αλλά προσοχή είναι το Γερμανικό.

Το αγγλικό θα το παραλάβει μετά τις 28 Αυγούστου.

Άντε πάλι υπομονή ή το ρίσκο του ebay.

Λοιπόν μετά το e-mail από τον Φουρλή που έλεγε ότι θα έρθει τέλος αυγούστου αρχές σεπτεμβρίου σήμερα μίλησα και με ένα παλιό μου συμφοιτητή που δουλεύει στο τμήμα μαρκετινγκ του πλαισίου .... το πλαίσιο περιμένει να το φέρει την τελευταία εβδομάδα του αυγούστου αρχικά παρα εισαγωγή λίγα κομμάτια(αγγλικό δηλαδή) και μετά θα φέρουν και το ελληνικό ... οπότε υπομονή ...

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

σοβαρά τώρα, ΠΩΣ κάποιος μπορεί να στο απαντήσει αυτό;

εγώ να κάνω μια άλλη ερώτηση... η πίεση με το δάχτυλο στην οθόνη του... θα είναι μαλακή ή σκληρή;

---

NLS

ilogic.gr

Όλο και κάποιο πρόγραμμα θα υπάρχει για να παίζει και υπότιτλους , υπομονή .

Τώρα όσον αφορά για το δάκτυλο , εξαρτάται από το ποιό είναι και πόσους "calus" έχει . :D

Τώρα : Xiaomi Poco F3 128GB,Nvidia Shield K1,Ipad Air, Ainol Fire, Ipad 3,Xbox Series S,Xbox 360,Wii U ,3DsXL,Psp,Ps2,Ps1,Spectrum 48k,Amiga 1200,Amiga 1200 Tower 040+PPC

Παλιά : Poco F3 128GB, Samsung S7 Edge,Note 4,Note 3,Samsung tab pro 8.4,Samsung S3,Iphone 4,Nexus 7,Samsung Galaxy tab 10.1,Ainol Aurora II,Yinlips YDPG18,Archos 80 G9 250 Gb, Haipad M7

σοβαρά τώρα, ΠΩΣ κάποιος μπορεί να στο απαντήσει αυτό;

εγώ να κάνω μια άλλη ερώτηση... η πίεση με το δάχτυλο στην οθόνη του... θα είναι μαλακή ή σκληρή;

Σου ειναι τοσο δυσκολο δηλαδη, καποιος να εχει βρει ενα video (youtube) πχ που να δειχνει αν αναγνωριζει υποτιτλους?????

Με ένα πρόχειρο ψάξιμο βρήκα τα εξείς πρόγραμμα ,TCPMP The Core Pocket Media Player , Smart Movie 3.31 Player & Converter τα οποία παίζουν κάποιου είδους sub , αλλά αυτό που προτείνουν είναι να τους ενσωματώσεις τους υπότιτλους , οπότε μετά βλέπεις την ταινία άνετα με όλα τα προγράμματα . :)

Τώρα : Xiaomi Poco F3 128GB,Nvidia Shield K1,Ipad Air, Ainol Fire, Ipad 3,Xbox Series S,Xbox 360,Wii U ,3DsXL,Psp,Ps2,Ps1,Spectrum 48k,Amiga 1200,Amiga 1200 Tower 040+PPC

Παλιά : Poco F3 128GB, Samsung S7 Edge,Note 4,Note 3,Samsung tab pro 8.4,Samsung S3,Iphone 4,Nexus 7,Samsung Galaxy tab 10.1,Ainol Aurora II,Yinlips YDPG18,Archos 80 G9 250 Gb, Haipad M7

Ρε παιδιά, άμα το πάρουμε από εξωτερικό μετά θα μπορούμε να περάσουμε τα ελληνικά? Το έχω ξαναρωτήσει αλλά δεν έχει απαντήσει κανείς μου φαίνεται.

Προφανώς δεν θα το ξέρει και κανείς και σίγουρα δεν μπορείς να το πείς αυτό χωρίς να το έχεις δοκιμάσει στο κινητό .

Πώς το βλέπετε αυτο? Θα το εμπιστευόταν κανεις?

http://www.shls.gr/product.asp?catid=1835

Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals.

Εφόσον έχει διεύθυνση και τηλέφωνο , αύριο μπορεί να διαπιστώσει κάποιος από Αθήνα κατά πόσο ισχύει η άμεση διαθεσιμότητα . :)

Πώς το βλέπετε αυτο? Θα το εμπιστευόταν κανεις?

http://www.shls.gr/product.asp?catid=1835

Λέει: Card Slots (μνήμη) : Ενσωματωμένη μνήμη 8GB "microSD up to 4GB" το οποίο είναι μούφα. Βέβαια αν φοβάσαι μην είναι απάτη το site το παίρνεις με αντικαταβολή για να μην κλαις τα λεφτά σου. Αλλά δεν νομίζω.

Με ένα πρόχειρο ψάξιμο βρήκα τα εξείς πρόγραμμα ,TCPMP The Core Pocket Media Player , Smart Movie 3.31 Player & Converter τα οποία παίζουν κάποιου είδους sub , αλλά αυτό που προτείνουν είναι να τους ενσωματώσεις τους υπότιτλους , οπότε μετά βλέπεις την ταινία άνετα με όλα τα προγράμματα . :)[/QUO

Να σαι καλα φιλε μου

Λέει: Card Slots (μνήμη) : Ενσωματωμένη μνήμη 8GB "microSD up to 4GB" το οποίο είναι μούφα...

Δεν κατάλαβα τι είναι μούφα.Εvvοεί ότι είναι το οχτάρι και παίρνει και κάρτα μνήμης μέχρι 4gb.

Παναγιώτης

αν είναι microSDHC τότε παίρνει μέχρι 32GB όταν αυτά βγουν

αν είναι microSD τότε παίρνει μέχρι 2GB, ή μια ανεπίσημη version που έβγαινε με 4GB αλλά έξω από τις προδιαγραφές

just for the info

---

NLS

ilogic.gr

αν είναι microSDHC τότε παίρνει μέχρι 32GB όταν αυτά βγουν

αν είναι microSD τότε παίρνει μέχρι 2GB, ή μια ανεπίσημη version που έβγαινε με 4GB αλλά έξω από τις προδιαγραφές

just for the info

αν είναι microSDHC τότε παίρνει μέχρι 16GB και όχι μέχρι 32GB με βάση το επίσημο site της samsung για το omnia http://omnia.samsungmobile.com/

• Administrators
αν είναι microSDHC τότε παίρνει μέχρι 16GB και όχι μέχρι 32GB με βάση το επίσημο site της samsung για το omnia http://omnia.samsungmobile.com/

Και με 32GB δε θα έχεις πρόβλημα μη σε ανησυχεί. Απλά δεν έχουν βγει ακόμα γιαυτό και δεν τις αναφέρει το site.

Modpic.gif

Ρε παιδιά, άμα το πάρουμε από εξωτερικό μετά θα μπορούμε να περάσουμε τα ελληνικά? Το έχω ξαναρωτήσει αλλά δεν έχει απαντήσει κανείς μου φαίνεται.

εγω πιστευω θα υπαρχει καποιο πακετο γλωσσας αλλα δεν ειμαι και σιγουρος

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
H κάθε ROM έχει μια γλώσσα. Εάν θέλεις ελληνικά θα πρέπει να βρεις την ελληνική ROM όταν και εάν κυκλοφορήσει.

Modpic.gif

Πήρα στην SHL και σε διάφορα άλλα μαγαζιά τηλέφωνο που το έχουν στην σελίδα τους!

Δυστυχώς κανείς δεν το έχει διαθέσιμο!Ένας που μίλησα εκεί (SHL) με πήρε τηλέφωνο αφού έλεγξε αν το έχουν διαθέσιμο ή όχι και μου είπε ότι την Παρασκεύη "έφυγε" το τελευταίο και δεν ξέρουν πότε θα έρθει ακριβώς γιατί πρώτα προμηθεύουν τις αλυσίδες στυλ Cosmote,Vodafone,Wind κ.α. και μετά αυτούς!

Κατά πάσα πιθανότητα ακριβώς μετά τον 15γουστο θα το έχουν όλοι πιστεύω!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/