Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia (I900)


manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν ομως στην πω εγω θα παρεξιγηθεις δικε μου :lol:

 

σαρεσει το εργαλειο ===???

 

πολυ καλο φιλε μου ;)

αν ειναι δικο σου ΠΑΝΤΑ πολλα καλα και ΟΡΘΙΑ χλμ :)

 

δεν ειναι του γουστου μου τα μηχανακια που δεν μπορουν να στριψουν.. αλλα αυτο ειναι αλλη φαση :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μερικα μηνυματα λεω να τα παρω μαζι μου στις διακοπες που θα εχω κανα μηνα καιρο να τα διαβασω. Θα γλιτωσω και τα λεφτα για τα βιβλια που δινω!!! :D

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

 

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Link to comment
Share on other sites

+ ότι είναι κλώνος του touch pro μιας και το έφτιαξε η ίδια εταιρία

Πρέπει να αλλάξει ο τίτλος του XPERIA,να μπεί ένας τίτλος όπως στα κινέζικα του forum...SE ΧPERIA(ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ TOUCH PRO) WINDOWS MOBILE PHONE

斯塔夫罗斯 :O

Link to comment
Share on other sites

άκυρο το XPERIA, πάει στα "άχρηστα" είναι μεγαλύτερο απο το touch pro σε όλες τις διαστάσεις και ελάχιστα πιο λεπτό στο πάχος. αν βάλεις και το γεγονός ότι δεν έχει και xda-developers απο πίσω και ότι είναι Sony Ericsson τότε, δεν αξίζει κάν να έχει θέμα μέσα σε αυτό το forum

 

+ ότι είναι κλώνος του touch pro μιας και το έφτιαξε η ίδια εταιρία

 

Τώρα τι να πω, ας μη πω τίποτα παρεξηγήσιμο (μετά φταίω εγώ που απαντώ ΕΙΔΙΚΑ σε σένα κάθε τόσο - δεν το κάνω επίτηδες πίστεψε με!)...

 

1) "άκυρο το XPERIA" - Για σένα! Να διευκρινίζεις όταν γράφεις γιατί διαβάζουν και άνθρωποι που παίρνουν αποφάσεις από τα συμπεράσματα των (δήθεν - μαζί και εγώ στο δήθεν) ειδικών εδώ μέσα.

 

2) "πάει στα άχρηστα" - Σιγά μη πάει και στα σκουπίδια, καταλαβαίνεις τι λες και για τι πράγμα; Από τα ελάχιστα μηχάνημα που αξίζει να αναφέρεται μαζί με το Touch Pro σαν "συνολική εξέλιξη του pocketpc"!

 

3) "μεγαλύτερο απο το touch pro σε όλες τις διαστάσεις και ελάχιστα πιο λεπτό στο πάχος" - Βασικά μόνο ελαφρώς ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ εννοείς (δηλ. όχι τόσο τετράγωνο όσο το Pro). Είναι 8 χιλιοστά μακρύτερο (λιγότερο από πόντο), είναι 1,5 χιλιοστό φαρδύτερο (δηλ. κάτι που βρίσκεις ΜΟΝΟ με μεζούρα όχι με το μάτι), 1 χιλιοστό πιο αδύνατο (btw σημαντικότερη διάσταση από το φάρδος) και τελικά με μόνο τέσσερα κυβικά εκατοστά διαφορά (όλα από το ύψος, που στο κάτω κάτω ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 3" WIDE VGA για να μη ξεχνιόμαστε)... ααααα και 7 γραμμάρια πιο ελαφρύ (όχι ότι θα το καταλάβει κανείς, αλλά αν απαντάς σε αριθμολάγνο, απαντάς με νούμερα).

 

4) "δεν έχει xda-developers από πίσω"... Εδώ τι να πρωτοπώ; Ότι αν είναι να ποντάρεις σε κάτι τυπάκια που τη βρίσκουν με το να κάνουν τις κοπτοράπτριες σε firmware, τότε κάτι δεν πάει καλά με το... αρχικό μηχάνημα; (οκ με δόση υπερβολής, αλλά τελικά εγώ θέλω Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ να κάνει αυτή τη δουλειά) Ότι πολλοί (οι συντριπτικά περισσότεροι) θέλουν να αφήνουν ένα μηχάνημα μόνο με official firmware; Ή απλά ότι δεν το ξέρουν; Ότι μερικές αλλαγές που γίνονται εκεί είναι τελικά φόλες; κλπ.

 

5) "είναι SE" (ως μείον) - Το να είναι Sony Ericsson (απλά ένας από τους μεγαλύτερους κολοσσούς στον πλανήτη μωρέ, τίποτα σπουδαίο) είναι πλην; Παρόλο που διάλεξαν σαν εργοστάσιο κατασκευής την HTC μάλιστα; Τι να πω, ασχολίαστο.

 

6) "δεν αξίζει θέμα στο forum" - Ευτυχώς που δεν αποφασίζεις εσύ φίλε μου. Αλλιώς θα είχαμε ρατσισμό και σε... windows mobile συσκευές. :)

 

7) "ότι είναι κλώνος του touch pro μιας και το έφτιαξε η ίδια εταιρία" ?!?!?!?!?!? Τώρα αυτό αξίζει "χαρακτηρισμού" αλλά δεν θα το κάνω γιατί θα έχουμε παρεξηγήσεις... Μα τι είναι αυτά που γράφεις; ΚΛΩΝΟΣ κάποιου μηχανήματος που ανακοινώθηκε ΜΕΤΑ το Xperia; Και επειδή το έφτιαξε η ίδια εταιρία τι έγινε, κατασκόπευσε τον εαυτό της; Ή άφησε την SE να το κάνει; Δηλ. τι είπαν οι της HTC; "Να σκοπεύουμε να φτιάξουμε αυτό, βάλτε το σήμα SE σε κάτι παρόμοιο και δεν θα το πούμε σε κανένα"; Μα τι λες; Σοβαρά μιλάς; Και ποιος σου λέει ότι δεν έφερε τα σχέδια η SE στην HTC (όπως πράγματι έγινε δηλαδή, όπως θα έκανε κάθε εταιρία που πάει σε OEM) και αφού τα είδε η HTC (επίσημα, αφού τους τα έφεραν, χωρίς κατασκοπίες και μυστήρια) και δεν άρχισε η τελευταία να φτιάχνει κάτι "όσο γίνεται παρόμοιo τόσο ώστε να μην πουν ότι τους αντιγράψαμε"; Έχει την ίδια πιθανότητα να ισχύει με ότι λες αλλά ΠΟΛΥ περισσότερη λογική.

 

Και για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Εμένα με βλέπω 51% έναντι 49% να παίρνω Touch Pro, όχι Xperia. Οπότε δεν είναι θέμα της κλασικής "υπεράσπισης μέχρις εσχάτων" απροσώπων αντικειμένων που βλέπουμε συχνά στα fora από υπάρχοντες ή υποψήφιους ιδιοκτήτες, που έτσι καλύπτουν την επιλογή τους σαν σωστή και δεν μπορούν να δεχτούν κάποιον να τους την βγάζει λάθος (και φτάνουν μέχρι προσωπικές αντιπαραθέσεις, τι να λέω, τα έχετε δει... ...σε κινητά, σε λειτουργικά, σε αυτοκίνητα, σε μοτό, σε φωτογραφικές μηχανές, σε HDTV... you name it).

 

ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΚΟΥΦΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΕΤΟΒΕΝ!

 

ΟΚ δεν σου αρέσει, με γεια σου με χαρά σου. Το να το βγάζεις άχρηστο όμως, ενώ και ένα παιδί της τρίτης δημοτικού βλέπει δυο ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ παρόμοια μηχανήματα στα χαρακτηριστικά και με τελείως υποκειμενικές διαφορές στο "απ' έξω" τους, ε προσβάλει τη νοημοσύνη μας (αλλά και τη δική σου... αν το Xperia είναι άχρηστο, τότε το Touch Pro είναι "σχεδόν άχρηστο" και όλα τα άλλα άσε... δεν έπρεπε καν να έχουν βγει).

 

Αυτά - Καλό υπόλοιπο Κυριακής. :lol::lol::lol:

---

NLS

ilogic.gr

Link to comment
Share on other sites

Το πρώτο (?) review αναλυτικά:

http://www.hardwarezone.com.sg/articles/view.php?id=2606&cid=24&pg=1

 

Και για όσους ενδιαφέρονται για την κάμερα... :!:

 

κατεβάστε απο εδώ πραγματικές εικόνες & video από το Omnia:

http://rapidshare.com/files/124954248/samsung_omnia_samples.rar

προσέξτε ότι οι εικόνες σώζονται και σε raw (.BMP) format και jpeg!!

καλά για pocket pc, τι λέτε?

 

πηγή: forum του http://www.ppcsg.com

MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool:

Link to comment
Share on other sites

Το πρώτο (?) review αναλυτικά:

http://www.hardwarezone.com.sg/articles/view.php?id=2606&cid=24&pg=1

 

Και για όσους ενδιαφέρονται για την κάμερα... :!:

 

κατεβάστε απο εδώ πραγματικές εικόνες & video από το Omnia:

http://rapidshare.com/files/124954248/samsung_omnia_samples.rar

προσέξτε ότι οι εικόνες σώζονται και σε raw (.BMP) format και jpeg!!

καλά για pocket pc, τι λέτε?

 

πηγή: forum του http://www.ppcsg.com

 

τι ενοεις οτι ειν αι καλες η μαπα οι φωτογραφιες __???????

Link to comment
Share on other sites

@ NLS :

Τι ειπε ο ανθρωπος..?! Απαντηση απ'τις λιγες. :lol:

 

Εγω θα συμφωνησω απλα, κυριως με αυτο που λες στο νουμερο 1.. ["άκυρο το XPERIA" - Για σένα! Να διευκρινίζεις όταν γράφεις γιατί διαβάζουν και άνθρωποι που παίρνουν αποφάσεις από τα συμπεράσματα των (δήθεν - μαζί και εγώ στο δήθεν) ειδικών εδώ μέσα.] ..οπου πραγματει εχεις δικιο.

 

Προσωπικα, που εχω μια σχετικη γνωση αλλα δεν ειμαι και τοοοσο ψαγμενος, οντως σταθηκα λιγο σε εκεινη την αποψη του WebViRuS για το XPeria και προβληματιστηκα με αυτο που ειπε γιατι την θεωρω μια αντικειμενικα καλη συσκευη το Xperia, τουλαχιστον σε αντιστοιχια και με τις αναγκες καποιου...

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Όταν στο review λέει: "We would personally recommend you to try a demo set at a retail store to check if the lag is tolerable" εννοεί ότι είναι αργό το τηλέφωνο;
Sent neither from iphone nor android phone
Link to comment
Share on other sites

1) το άκυρο το XPERIA το έγραψα γιατί 1-2 posts πιο πάνω ανέφερα ότι θα διάβαζα για το xperia μήπως μου έκανε αυτό τελικά αντί για το Touch Pro. και εφόσον είδα ότι δεν μου κάνει είπα ΑΚΥΡΟ (δεν μου κάνει δηλαδή)

 

2) το άχρηστα το ανέφερα ως προς δική μου χρήση. εφόσον υπάρχει το Touch Pro το οποίο είναι ελάχιστα καλύτερο σε κάποια σημεία τότε γιατί να κοιτάμε το Xperia εφόσον πάνω κάτω είναι η ίδια συσκευή?

 

3) εδώ δεν είχες τίποτα ιδιαίτερο να πεις εκτός απο μπλα μπλα και να συμφωνήσεις μαζί μου ότι είναι μεγαλύτερο και ελάχιστα πιο λεπτό.

 

4) τυπάκια τα άτομα στο xda-developers? αυτά τα "τυπάκια" έχουν φτάσει το kaiser στις καλύτερες στιγμές τους, και όποιο άλλο pda. αυτά τα τυπάκια είναι που παρέχουν μια αξιόλογη υποστήριξη ΓΡΗΓΟΡΑ και έμπειρα. άτομα που έχουν μεράκι για αυτό που κάνουν για μένα αξίζουν. τώρα αν εσύ έχεις άλλη γνώμη δεν με νοιάζει καθόλου, για ρώτα και όσους χρησιμοποιούν cooked rom εδώ μέσα να δούμε τι θα σου πουν.

 

αν οι εταιρίες όπως η HTC είναι ανίκανη να κάνει μια σωστή ρύθμιση ώστε αυτό που πουλάνε να λειτουργεί στα 100% απο αυτά που μπορεί και όχι στα 80%(πάνω κάτω) τότε είναι άλλο θέμα.

 

5) η SE με τα communicators τους (p900,κτλ) είναι κορυφαία εταιρία? τα έχεις δουλέψει να δεις πως είναι? ναι όντως είναι μια απο τις μεγαλύτερες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας. η δόξα όμως δεν πάει στην SE για το συγκεκριμένο μηχάνημα. πάει στην HTC Και την Microsoft. αυτή φτιάξανε το σχέδιο και κολήσανε το αυτοκόλητο.

 

6) εδώ υπέρβαλλα λίγο οκ

 

7) ωραία λοιπόν το Touch Pro είναι ένας βελτιομένος κλώνος του XPERIA. είσαι οκ τώρα?

 

8 ) και ναι εφόσον υπάρχει το Touch Pro , η ύπαρξη του XPERIA είναι άχρηστη. (αν το XPERIA ήταν καλύτερο τότε το Touch Pro θα ήταν άχρηστο) γιατί είναι τα ίδια κινητά πάνω κάτω. οπότε γίνεται πόλεμος μεταξύ ονόματος και όχι χαρακτηριστικών.

 

9) ο μπετόβεν ήταν κουφός?

Link to comment
Share on other sites

Αυτό δε μου άρεσε καθόλου...

 

Όχι απλά αργό... πολύ αργό αναφέρει...

 

"sluggish software"....

 

Εγώ δεν ανησυχώ γιατί απ' ότι έχω καταλάβει,όλα τα wm τηλέφωνα (ιδίως αυτά που τρέχουν κάποιο custom ui) έχουν στην αρχή πρόβλημα ταχύτητας αλλά διορθώνεται εύκολα με ένα-δύο firmware updates.Και για το diamond άλλωστε υπήρχαν αρκετά και σοβαρά παράπονα με το 3d touch flo αλλά απ'ότι διαβάζω τώρα,με το καινούργιο firmware τα προβλήματα έχουν λυθεί.Μάλιστα σε κάποιο review ξένου site (δεν θυμάμαι ποιο) αναφέρει χαρακτηριστικά ότι το diamond με το καινούργιο firmware έχει πλησιάσει τα επίπεδα της απόδοσης του iphone.

Αρα ότι πρόβλημα ταχύτητας και να έχει στην αρχή το omnia δεν νομίζω να είναι τόσο σοβαρό που να μην μπορούν να το λύσουν.Αλλωστε ο επεξεργαστής του είναι πολύ δυνατός έτσι δεν είναι?(αν είναι έτσι είναι καθαρά θέμα software μετά).

Παναγιώτης
Link to comment
Share on other sites

9) ο μπετόβεν ήταν κουφός?

 

"Ένα από τα σημαντικότερα και το πιο τραγικό γεγονός της ζωής του Μπετόβεν αποτέλεσε η κώφωση του. Άρχισε να χάνει την ακοή του από την ηλικία των 26 ετών, το 1796 (κατά άλλους αρχίζει λίγα χρόνια αργότερα) και περίπου το 1820 θεωρείται πως ήταν ολοκληρωτικά κουφός. Το γεγονός αυτό προκαλούσε μεγάλη θλίψη στον Μπετόβεν, η οποία αποτυπώνεται και σε γράμμα του προς τους αδελφούς του, το 1802, με την παράκληση να διαβαστεί μετά το θάνατό του, γνωστό και ως Διαθήκη του Heiligenstadt [1]. Παρά την απώλεια της ακοής του, έγραψε μουσική μέχρι το τέλος της ζωής του. Η υγεία του Μπετόβεν ήταν γενικά κακή και το 1826 επιδεινώθηκε δραστικά, γεγονός που οδήγησε και στο θάνατο του τον επόμενο χρόνο."

 

Πηγή: http://el.wikipedia.org :)

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

Περα απο xperia κλπ κλπ...Το review που ποσταρε το παιδι το διαβασε κανεις?Κατεβασα τις εικονες/βιντεο μπορω να πω καλες οι photo αλλα το βιντεο ειναι στα 15fps me tipota 30fps
Link to comment
Share on other sites

εγώ αρχίζω να ελπίζω στο HTC Titanium τελικά :) το Touch Pro δεν μου κάνει λόγο μέγεθος, το diamond Μου κάνει, αλλά δεν θέλω να το αγοράσω μιας και το Titanium θα είναι ίδιο με keyboard numeric και ένας θεός ξέρει τι άλλο (ελπίζω να παίρνει και έξτρα μνήμες), το Omnia έχει χάλια ανάλυση για την γνώμη μου (αλλά μ'αρέσει πολύ, όχι τόσο πολύ ώστε να δώσω άλλα 500 ευρώ για μια συσκευή που δεν είναι ΠΑΡΑ πολυ ανώτερη απο το kaiser (κατα την γνώμη μου πάντα)
Link to comment
Share on other sites

Περα απο xperia κλπ κλπ...Το review που ποσταρε το παιδι το διαβασε κανεις?Κατεβασα τις εικονες/βιντεο μπορω να πω καλες οι photo αλλα το βιντεο ειναι στα 15fps me tipota 30fps

 

πάντως τσέκαρα με το VLC player και εμένα μου βγάζει όλα τα VGA videos με 15 fps και τα QVGA με 30 fps :cool:

 

εγώ πάλι πιστεύω ότι είναι καλά για pocket pc, ίσως όχι τόσο καλά για entertainment phone του 2008, όπως το χαρακτηρίζει η ίδια η Samsung...

 

Όταν στο review λέει: "We would personally recommend you to try a demo set at a retail store to check if the lag is tolerable" εννοεί ότι είναι αργό το τηλέφωνο;

 

όπως είπαν και προηγούμενοι, αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.. Πάντως απο θέμα hardware δείχνει top class, οπότε κάτι άλλο φταίει -το software (ROM δηλαδή) ή και ο ίδιος ο χρήστης.. (κάποιοι ξεχνούν να κλείνουν τα προγράμματα απο τη μνήμη) ;)

MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool:

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως αμφιταλαντευόμουν για καιρό ανάμεσα σε αυτό και το diamond. Εν τέλει αύριο μάλλον πάω να τσιμπήσω το diamond. Εν ολίγοις αναφέρω ότι δε θεωρώ ότι χρειάζεται να πάρω το ομνια από τη στιγμή που δε χρειάζομαι τη μεγάλη χωρητικότητα και το tvout. Είδα το diamond από κοντά και με καλύπτει απόλυτα, είναι πανέμορφο, με την τελευταία ρομ πάει σφαίρα και στην τελική δεν είμαι και τόσο power user για να έχω την ανάγκη του όμνια.
Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως αμφιταλαντευόμουν για καιρό ανάμεσα σε αυτό και το diamond. Εν τέλει αύριο μάλλον πάω να τσιμπήσω το diamond. Εν ολίγοις αναφέρω ότι δε θεωρώ ότι χρειάζεται να πάρω το ομνια από τη στιγμή που δε χρειάζομαι τη μεγάλη χωρητικότητα και το tvout. Είδα το diamond από κοντά και με καλύπτει απόλυτα, είναι πανέμορφο, με την τελευταία ρομ πάει σφαίρα και στην τελική δεν είμαι και τόσο power user για να έχω την ανάγκη του όμνια.

 

οπα!υπαρχει το diamond στην αγορα?!δεν εχει σχεση με το θεμα του φορουμ αλλα επειδη το ανεφερες...?!μου αρεσει παρα πολυ το μενου του του diamond...ενα κακκο ρε παιδι μου!μπυ αρεσουν ολα...!τo diamond για το μενου...το omnia για την εμφανιση και το αντι-iphone στυλ...το XPERIA για το πληκτρολογιο...το iphone γιατι ειναι το iphone...!ωχ κακκο κιαυτο...!απλα και εγω προς diamond γερνω αλλα διαβασαερχετε 10 ιουλιου απο κοσμοτε και τελη αυγουστου στις υπολοιπες...(και εχω wind :mad: αλλη ιστορια αυτη...)

 

ασχετο...ποσο καιρο μπορει νααμφιταλαντευεσαι αναμεσα στα δυο?!αφου το ομνια ειναι φρεσκο πραγμα...! (αστειακι...!)

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

οπα!υπαρχει το diamond στην αγορα?!δεν εχει σχεση με το θεμα του φορουμ αλλα επειδη το ανεφερες...?!μου αρεσει παρα πολυ το μενου του του diamond...ενα κακκο ρε παιδι μου!μπυ αρεσουν ολα...!τo diamond για το μενου...το omnia για την εμφανιση και το αντι-iphone στυλ...το XPERIA για το πληκτρολογιο...το iphone γιατι ειναι το iphone...!ωχ κακκο κιαυτο...!απλα και εγω προς diamond γερνω αλλα διαβασαερχετε 10 ιουλιου απο κοσμοτε και τελη αυγουστου στις υπολοιπες...(και εχω wind :mad: αλλη ιστορια αυτη...)

ασχετο...ποσο καιρο μπορει νααμφιταλαντευεσαι αναμεσα στα δυο?!αφου το ομνια ειναι φρεσκο πραγμα...! (αστειακι...!)

To diamond υπάρχει διαθέσιμο σε online shops (expansys.com.gr) αλλά η αγγλική έκδοση. Η ελληνική έρχεται τότε που είπες και στα καταστήματα που ανέφερες, αλλά δες και στο Play247.gr

 

To omnia θα πάρει τέλη ιουλίου+ για να κυκλοφορήσει σε online καταστήματα και κάνα μήνα περίπου πιο μετά σε ελληνικά μαγαζιά.

 

Με τα άλλα δυο δεν έχω ασχοληθεί οπότε δεν ξέρω πότε θα είναι Ελλάδα.

 

Το ομνια έχει ανακοινωθεί εδώ και 20 μέρες + επίσημα και γνωρίζαμε για την κυκλοφορία του λίγο νωρίτερα. Το diamond από μέσα Μαΐου. Οπότε περίπου 1 μήνα :p

Link to comment
Share on other sites

σορυ...δεν ειχα δει το "περιοχη: Βρυξέλες"

 

ααααααααχ!θελω και γω!!!

 

 

σε ευχαριστω για τις πληροφοριες...καλα...δεν παιζει να τα αγορασω και τα τεσσερα!και αυτα που μου ειπες μου αρκουν! :wink:

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

To diamond υπάρχει διαθέσιμο σε online shops (expansys.com.gr) αλλά η αγγλική έκδοση. Η ελληνική έρχεται τότε που είπες και στα καταστήματα που ανέφερες, αλλά δες και στο Play247.gr

 

To omnia θα πάρει τέλη ιουλίου+ για να κυκλοφορήσει σε online καταστήματα και κάνα μήνα περίπου πιο μετά σε ελληνικά μαγαζιά.

 

Με τα άλλα δυο δεν έχω ασχοληθεί οπότε δεν ξέρω πότε θα είναι Ελλάδα.

 

Το ομνια έχει ανακοινωθεί εδώ και 20 μέρες + επίσημα και γνωρίζαμε για την κυκλοφορία του λίγο νωρίτερα. Το diamond από μέσα Μαΐου. Οπότε περίπου 1 μήνα :p

 

Συγγνώμη στη ελληνική αγορά ακόμα να έρθει το diamond???... εδώ στη κύπρο ήρθε σε 2-3 καταστήματα ... http://www.soundtech.com.cy/phone.aspx?aliaspath=/Phones/PDAs/Touch%20Diamond

όμως είναι ακριβό ...

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~
Link to comment
Share on other sites

  • Administrators
Συγγνώμη στη ελληνική αγορά ακόμα να έρθει το diamond???... εδώ στη κύπρο ήρθε σε 2-3 καταστήματα ... http://www.soundtech.com.cy/phone.aspx?aliaspath=/Phones/PDAs/Touch%20Diamond

όμως είναι ακριβό ...

 

To sygkekrimeno den exei elliniko menu alla aggliko to opoio kykloforei idi (sto expansys) kai se poly kalyteri timi.

 

Elliniki ekdosi apo tis 10 Iouliou sta katastimata Germanos, Oteshop, Cosmote.

Modpic.gif

Link to comment
Share on other sites

To sygkekrimeno den exei elliniko menu alla aggliko to opoio kykloforei idi (sto expansys) kai se poly kalyteri timi.

 

Elliniki ekdosi apo tis 10 Iouliou sta katastimata Germanos, Oteshop, Cosmote.

 

απο τον γερμανο θα μπορεις να το παρεις με συμβολαιο σε αλλη εταιρια?(πχ vodafone?)

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

χωρις να περνω και ορκο νομιζω οτι τα μυνηματα αυτα τα ειχα γραψει σε ποστ για το νταηαμοντ...τι δουλεια εχουν εδω? ρε παιδια τι συμβαινει?
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...