nikolis2000 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 κατι ασχετο...ειχα ποσταρει εδω το απογευμα οτι ψαχνω ενα τραγουδι(funkryders-woman of angels) και "το αυτοκτονησαν" ( και αν ναι γιατι) η το ειδα στον υπνο μου?ψαχνω μια ωρα στο φορουμ να το βρω κ εχω κολλησει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 nikolis2000 απαγορεύεται να ''ανεβάζουμε'' κομμάτια ή να δίνουμε λινκς προς αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 μα δεν ανεβασα ουτε εδωσα κανα λινκ.ειπα οτι το ψαχνω παντου και οτι δεν μπορω να το βρω με τιποτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 μα δεν ανεβασα ουτε εδωσα κανα λινκ.ειπα οτι το ψαχνω παντου και οτι δεν μπορω να το βρω με τιποτα Το μήνυμα σου ήταν αυτό:παιδια ψαχνω σαν τρελος το woman of angels-funkryders.τι τορεντ τι λαιμ τι youtube πουθενα τιποτα.καπου το εχω αλλα δεν παιζει να το βρω στο χαμο με τα cd-dvd.οποιος μπορει και το εχει ας δωσει ενα λινκ Αυτό, απαγορεύεται. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 χμμμ...τοτε ναι..επρεπε να γραψω οποιος μπορει να βοηθησει πμ και να μην αφησω να εννοηθει.my bad δεν το σκεφτηκα καθολου ετσι.συγνωμη και ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Εαν μπορεις κανεις να μου βρει το Wolf Spirit - The lord of the wilderness ας μου πει.. εψαξα αλλα δε το χει πουθενα! Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 50 cent, Timbaland & Justin Timberlake λενε το She wants it υπαρχει ενα ακομα τραγουδι με τα ιδια λογια με πιο light φωνη που το λεει μονο ενας. ποιο ειναι; επισης, το hotel room service του pitbull. υπαρχει ενα remix(?) που τραγουδαει και μια κοπελα μεσα. στο κανονικο δεν ακουγεται αυτη η κοπελα ομως. το τραγουδι με την κοπελα μαζι θελω. ευχαριστω Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 50 cent, Timbaland & Justin Timberlake λενε το She wants it υπαρχει ενα ακομα τραγουδι με τα ιδια λογια με πιο light φωνη που το λεει μονο ενας. ποιο ειναι; Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 oh yes..! :D για το αλλο τιποτα; Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 oh yes..! :D για το αλλο τιποτα; Pitbull Feat. Nicole Scherzinger - Hotel Room Service ;) Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ale3ou Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 παιδια να ρωτησω κατι..... ξερει κανενας ενα τραγουδι χιπ χοπ καπως που παιζει αυτη την μουσικη ( ) αλλα λεει και λογια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 παιδια να ρωτησω κατι..... ξερει κανενας ενα τραγουδι χιπ χοπ καπως που παιζει αυτη την μουσικη ( ) αλλα λεει και λογια??? Προφανώς αναφέρεσαι σε αυτό εδώ : http://www.youtube.com/watch?v=JlwYBoPtnxw Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 καλημερα σε ολους.. μολις ακουσα ενα τραγουδι κ εχω σκασει προσπαθωντας να θυμηθω πως λεγεται.. ειναι σε στυλ αmbient, σαν εκκλησιαστικος υμνος με λιγο beat και ακουγεται κ γυναικεια κ αντρικη φωνη.. ειναι πολυ γνωστο και ειχε κανει επιτυχια οταν ειχε κυκλοφορησει.. δεν ειναι καινουργιο.. αν καταλαβε κανεις, ας μου πει..:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 http://quickyshare.com/pheubp0vukwx pack με ηχογραφημενα housakia & r&b. αν θελετε κατεβαστε το και ποσταρετε τα id's! ευχαριστω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 καλημερα σε ολους.. μολις ακουσα ενα τραγουδι κ εχω σκασει προσπαθωντας να θυμηθω πως λεγεται.. ειναι σε στυλ αmbient, σαν εκκλησιαστικος υμνος με λιγο beat και ακουγεται κ γυναικεια κ αντρικη φωνη.. ειναι πολυ γνωστο και ειχε κανει επιτυχια οταν ειχε κυκλοφορησει.. δεν ειναι καινουργιο.. αν καταλαβε κανεις, ας μου πει..:lol: ίσως? Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 http://quickyshare.com/pheubp0vukwx pack με ηχογραφημενα housakia & r&b. αν θελετε κατεβαστε το και ποσταρετε τα id's! ευχαριστω! Ηχογράφηση: Delyno - Ether Party (Vocal Radio Edit) 11) La Caution - Thé À La Menthe 13) Sean Paul - Temperature 21) Σάκης Ρουβάς:p - Και Σε Θέλω 23) Missy Elliot - Lose Control 28) Eve - Who's That Girl 30) = 13 31) Cascada - Because The Night 32) Red Hot Chili Peppers - Can't Stop 33) Fatman Scoop - Be Faithful Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 (edited) Ηχογράφηση: Delyno - Ether Party (Vocal Radio Edit) 11) La Caution - Thé À La Menthe 13) Sean Paul - Temperature 21) Σάκης Ρουβάς:p - Και Σε Θέλω 23) Missy Elliot - Lose Control 28) Eve - Who's That Girl 30) = 13 31) Cascada - Because The Night 32) Red Hot Chili Peppers - Can't Stop 33) Fatman Scoop - Be Faithful 21) το ξερω, απλα ψαχνω το ρεμιξ 31) επισης δεν μπορω να βρω ποιο ρεμιξ ειναι update : FFOutput.rar - 4.9 MB πανω απο τα μισα τραγουδια βρεθηκαν οποτε ξαναανεβαζω τα υπολοιπα! Edited January 19, 2010 by mariel19 χρησιμοποιείτε την επεξεργασία, απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Ψάχνω μανιωδώς την διασκευή των Μίκρο στο Con 24 mila baci. Ένα τόσο πετυχημένο ρεμιξ να μην υπάρχει πουθενά;; Help! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 μ ενα φιλι ολα για μενα εισαι εσυ μοναχα εσυ ζωγραφισε μου εναν ηλιο μεσ τα ματια να δω να χω ενα φιλο στο σκοταδι να φωτιζει το δρομο να μου δειχνει τον κοσμο το τραγουδαει γυναικα http://streamkid.net/~alex/ixografisi.m4a το ξερει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caramela21 Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 όλη τη μέρα σήμερα, μου χει κολλήσει ο στίχος "...and brings me back to you again..." και δεν θυμάμαι από ποιο τραγούδι είναι. κοντεύω να σκάσω :sick: μήπως ξέρει κανείς; πρέπει να ναι από πολύ γνωστό ροκ συγκρότημα... Παράθεση "We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets." - Marilyn Monroe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 όλη τη μέρα σήμερα, μου χει κολλήσει ο στίχος "...and brings me back to you again..." και δεν θυμάμαι από ποιο τραγούδι είναι. κοντεύω να σκάσω :sick: μήπως ξέρει κανείς; πρέπει να ναι από πολύ γνωστό ροκ συγκρότημα... δοκιμασε The Calling. Wherever you will go. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caramela21 Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 το βρήκα, είναι το "always somewhere" από scorpions :lol: σωστός στίχος "and brings me to you again"! Παράθεση "We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets." - Marilyn Monroe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Ξερει καποιος κανενα απο αυτα? http://www.sendspace.com/file/7d0047 thanks :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Ξερει καποιος κανενα απο αυτα? http://www.sendspace.com/file/7d0047 thanks :) republicanos: BarBQ - Myself. Από τα αγαπημένα μου:) Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzavelen Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Μηπως μπορουμε να βρουμε ενα τραγουδι του Μπουλα με τιτλο το "Φλασακι"?Θα το εκτιμουσα πολυ... Παράθεση ΚΑΙ ΑΝ ΕΦΥΓΕΣ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΦΤΕΡΑ ΠΙΟ ΑΣΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΝΕΦΟ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ... ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ, ΜΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΦΥΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts