nikaki71 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 καμμια βελτιωση στην καμερα ειδατε με την 31??:rolleyes: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 εχω το εξης προβλημα ξαφνηκα καθως μιλαω ξαφνηκα δεν ακουω οταν μου μιλανε ενω εγω τους ακουω μια χαρα αυτο μου το κανει εκει που δεν το περιμενω. ενω οποτε βαζω ανοιχτη ακροαση δεν εχει ποτε προβλημα τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Το πρόβλημα με την αφύπνιση που είχα το έλυσα κατα λαθος Άλλαξα την ωρα απο 07,30 σε 07,31 :blink: και ολα ειναι καλά Με το ΓΚΑΡΜΙΝ ο μονος τρόπος για να έρθει στα ίσα του είναι ένας ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΣΩ:angry::angry:ΑΚΟΥ 45 ΔΕΥΤΕΡΑ Ωραιος.. Eλπιζω να λυθει για παντα το προβλημα. :) Συνηθως οταν αργει η συσκευη σου να βρει το εσωτερικο gps ο μονος τροπος ειναι να κανεις hard format και να τα περασεις ολα απο την αρχη. Τα υπολειπα στο θεμα του garmin. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 καθως μιλαω ξαφνηκα δεν ακουω οταν μου μιλανε ενω εγω τους ακουω μια χαρα Εμένα μου συμβαινει όταν μιλώ με τον φίλο μου. Δεν τον ακούω και δεν με ακούει. Δεν ξέρω τον λόγο Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitara Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Συνηθως οταν αργει η συσκευη σου να βρει το εσωτερικο gps κανει 45 δευτερα πριν βρει το gps :lol: το gps δεν εχει καμια σχεση με αυτό που μου κολλάει την εφαρμογή ευχαριστώ παντος για την βοήθεια Εμένα μου συμβαινει όταν μιλώ με τον φίλο μου. Δεν τον ακούω και δεν με ακούει. Δεν ξέρω τον λόγο ίσως ειναι πρόβλημα απο το δίκτυο και οχι απο το τηλέφωνο (συσκευή) Παράθεση Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Νεα εκδοση Nokia Ovi Suite και Nokia Software update(1,4,85). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 κανενα windows mobile δεν φτανει τα s60 symbian/os.v9 οσο και να χτυπιετε,, και γενικα κανενας δε φτανει την νοκια στο θεμα mobile,, μιλαμε για μικρες συσκευες οχι notebook κλπ.. ωπα φίλε, Είχα pocket pc 2 χρόνια τώρα κ έχω επισης το Ν82 εδώ και 10 μέρες... Δυστυχώς θα πρέπει να σου πω ότι δεν αλλάζω τα windows με τίποτε άλλο. Οσο funky ή πιο εξελιγμένα super duper κινητά κ να βγουν (αν υποθεσουμε ότι τα win μείνουν πίσω, πράγμα χλωμότατο), η λειτουργικότητα που προσφέρουν τα windows δεν ανταλλάσεται με τίποτε. Ιδιαίτερα για επαγγελματική χρήση είναι τα απολυτα εργαλεία. Ισως δεν ξέρεις ότι υπάρχουν άπειρες εφαρμογές (κ παιχνίδια) για οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί κ αυτη ειναι η δυναμή τους. Παραδείγματα που μου ρχονται πρόχειρα τώρα στο μυαλό: - Τις προάλλες έψαξα για λιγο πως να κανω backup ta sms στο Η/Υ σε εύκολα επεξεργάσιμη μορφή (excel). Με ένα απλό google search γρήγορα βρήκα καμιά 10αρια shareware (που αν θελήσεις βρίσκεις ευκολα σπασμενες) κ 2 freeware. - Στις επαφές μου μπορώ να κάνω αναζήτηση λέξης μέσα σε οποιοδήποτε πεδίο (υπάρχουν πολλές βολικές καλύτερες εφαρμογές φυσικά) ακόμη κ στο πεδίο σημειώσεων! κλπ κλπ ότι μπορείς να φανταστείς έχουν βγάλει... κ το σημαντικότερο έχεις πάντα πολλές επιλογές. Π.χ. πόσα προγράμματα πλοήγησης gps έχουν τα nokia για τους έλληνες χρήστες? 2-3-4? Καλύτερα να μην μάθεις πόσα κυκλοφορούν για windows... Οταν η Nokia αποφάσισε να κυκλοφορήσει κινητά με gps (και εγγενώς με απαράδεκτο τρόπο χρέωσης υπηρεσίας), οι χρήστες των windows το απολάμβαναν 3-4 χρόνια πριν (!) χωρίς περίεργες χρεώσεις... Ποιοι χρήστες λοιπόν ήταν χαμένοι? των nokia? ή των windows? Αστο, μην ψάχνεις για ψεύτικη επιβεβαίωση σε αυτό το thread, φτιάξε αλλού ένα γενικό συγκριτικό thread κ θα δεις τις απαντήσεις. Aφού λες ότι Nokia έχει καλό λειτουργικό γιατί σκέφτεται να κυκλοφορήσει για πρώτη φορά pocket κινητό με windows? (ίσως και να το χει κανει ήδη, κατι διάβασα κάπου, αλλά διορθώστε με). :X Kαι η Sony, το super αυτην την στιγμή, Xperia X1 ? :X Δεν είναι μόνο το μερίδιο αγοράς, κάτι ξέρουν παραπάνω. Τουναντίον, ξέρω πολλές εταιρείες μικρότερες που βγάζουν μόνο pocket pc κ δεν χρειάστηκε έως τώρα να βγάλουν τηλ σε άλλη πλατφόρμα (Mio, HTC κλπ). ( Τωρα που μιλάμε όλες οι ελληνικές εταιρείας κινητης τηλ διαφημίζουν σαν επανασταση το ακριβό -650 €- Xperia Χ1. Εχει μονο 3mp camera χωρίς xenon flash & μόνο 65000 χρωματα στην οθόνη...Λες να είναι παθητικό? Χμμμ, τι έχει κ είναι πανακριβο, μονάχα το συρόμενο πληκτρολογιο κ η μεγάλης ανάλυσης-οθόνη? Οχι φίλε μου, τα Windows είναι το μυστικό μαζί με το καλό πακέτο! ) Και ας μην ξεχνάμε ότι ζούμε στη εποχή του ιντερνετ. Π.χ. Αν δεις σε symbian video στο youtube, σφύρα μου κλέφτικα :-) Στα windows, εγκαθιστάς ένα flash player στον Opera browser κ καθάρισες! Για να μην μακρυγορώ, μετά από τις εμπειρίες μου > Αν μου δώσεις 5 οποιαδήποτε κινητά κ καθόλου pocket, θα έχω πρόβλημα... Αν μου δώσεις 1 pocket κ κανενα αλλο κινητο, δεν έχω πρόβλημα :happy: Να στο θέσω αλλιώς: γκρινιάζουμε ότι τα windows στα PC κολλανε, οτι πανε αργά, ότι δεχονται απειλές κλπ κλπ Υπάρχουν αρκετές επιλογές καιρό τώρα, MacOS, linux κλπ Ποιο είναι το ποσοστό τελικά των χρηστών στην πραξη? 90-10? 80-20? 70-30? παρακάτω αποκλείεται. (μάλλον 95-5 το κόβω). Μετά απο τόσα χρόνια, τα windows ζουν κ βασιλεύουν Κάποια στιγμή το ίδιο θα γίνει και στα smart / high end κινητά. Microsoft είναι φίλε μου, δεν παίζεται... Για του λόγου το αληθές > Υ.Γ. Και windows δεν σημαινει ογκώδες κινητό ντε κ καλα. Βλ. HTC Diamond Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitara Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Το πρόβλημα με την αφύπνιση που είχα το έλυσα κατα λαθος Άλλαξα την ωρα απο 07,30 σε 07,31 :blink: και ολα ειναι καλά ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΣΩ:angry::angry: τι ήθελα να να μιλησω ????:X:X:mad: Παράθεση Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 τι ήθελα να να μιλησω ????:X:X:mad: :lol::lol: Το ιδιο και σε εμενα.Δευτερη φορα δεν χτυπησε,ουτε και η δευτερη αφύπνιση που ηταν 4 λεπτα αργοτερα .Την Τριτη που θα εχω χρονο θα ξανακανω φορματ κλπ και δεν θα περασω το γκαρμιν να δω μηπως φταιει αυτο.Η αλλη λυση ειναι μετα το πατημα για αναβολη να το αναβω ,εκει δουλευει σωστα.Θα δοκιμασω βεβαια και τους αλλους τροπους αφυπνισης πχ καθημερινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 ωπα φίλε,... Για συγκρίσεις στου Διαξιφισμούς, για πωλήσεις στο Buy & Sell. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcmagas91 Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 ωπα φίλε, κλπ κλπ ότι μπορείς να φανταστείς έχουν βγάλει... κ το σημαντικότερο έχεις πάντα πολλές επιλογές. Π.χ. πόσα προγράμματα πλοήγησης gps έχουν τα nokia για τους έλληνες χρήστες? 2-3-4? Καλύτερα να μην μάθεις πόσα κυκλοφορούν για windows... Οταν η Nokia αποφάσισε να κυκλοφορήσει κινητά με gps (και εγγενώς με απαράδεκτο τρόπο χρέωσης υπηρεσίας), οι χρήστες των windows το απολάμβαναν 3-4 χρόνια πριν (!) χωρίς περίεργες χρεώσεις... Ποιοι χρήστες λοιπόν ήταν χαμένοι? των nokia? ή των windows? Aφού λες ότι Nokia έχει καλό λειτουργικό γιατί σκέφτεται να κυκλοφορήσει για πρώτη φορά pocket κινητό με windows? (ίσως και να το χει κανει ήδη, κατι διάβασα κάπου, αλλά διορθώστε με). :X Kαι η Sony, το super αυτην την στιγμή, Xperia X1 ? :X Δεν είναι μόνο το μερίδιο αγοράς, κάτι ξέρουν παραπάνω. Τουναντίον, ξέρω πολλές εταιρείες μικρότερες που βγάζουν μόνο pocket pc κ δεν χρειάστηκε έως τώρα να βγάλουν τηλ σε άλλη πλατφόρμα (Mio, HTC κλπ). ( Τωρα που μιλάμε όλες οι ελληνικές εταιρείας κινητης τηλ διαφημίζουν σαν επανασταση το ακριβό -650 €- Xperia Χ1. Εχει μονο 3mp camera χωρίς xenon flash & μόνο 65000 χρωματα στην οθόνη...Λες να είναι παθητικό? Χμμμ, τι έχει κ είναι πανακριβο, μονάχα το συρόμενο πληκτρολογιο κ η μεγάλης ανάλυσης-οθόνη? Οχι φίλε μου, τα Windows είναι το μυστικό μαζί με το καλό πακέτο! ) Και ας μην ξεχνάμε ότι ζούμε στη εποχή του ιντερνετ. Π.χ. Αν δεις σε symbian video στο youtube, σφύρα μου κλέφτικα :-) Στα windows, εγκαθιστάς ένα flash player στον Opera browser κ καθάρισες! Το Xperia X1 δεν αξίζει σε καμία περίπτωση εννοείται... Αλλά να σε διορθώσω... Τα S60 έχουνε δυνατότητα να παίξουνε Video στο Youtube... Επίσης τα πιο γνωστά GPS, (Garmin, Destinator, Nokia Maps, TomTom, Google Maps και άλλα πολλά είναι αρκετά καλά ώστε να κάνεις την δουλειά σου...) Δεν ειναι κανα 3-4... Έχουνε βγεί καμια 15αριά..... Αλλά όντως στα Windows Mobile αξίζει να πας διότι πιστεύω πως θα έχουνε βγεί πάρα πολλά προγράμματα... Επίσης... κάτι άλλο... Φτηνό με Windows Mobile και καλή κάμερα δεν θα βρείς.. Θα πρέπει να σκάσεις ένα 550άρι για να βρείς ένα μέτριο... Ακόμα και αυτό http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1159623&catalog=22&category=69978016 δεν έχει καν 5Mpixel... Και κάνει 700ευρώ ρε συ.... Αλλά από RAM/CPU κ έτσι είμαι σίγουρος ότι τα σπάει..! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Για την ομιλια που αναφερθηκαν ο Αντρεας κ ενας αλλος φιλος, στην προηγουμενη σελιδα, οσον αφορα την ακουστικοτητα την ομιλια κλπ δεν εχω προβλημα εγω με το κινητο. Αλλα εχω προβλημα με τις κλησεις ενω πριν δεν ειχα.. Πριν τη τελευταια αναβαθμιση, οταν εκλεινε (επειδη πχ δεν το σηκωνε ο αλλος), εκανε 1-2 δευτερολεπτα να κλεισει & να επανελθει στην οθονη αναμονης. Τωρα μου κολλαει κανονικα κ για περισσοτερο χρονο.! Και εχω και κατι μικροπροβληματα με την γ***cosmote που ολο "πεφτει" το σημα ή ειναι απασχολημενο το δικτυο κλπ, και δεν ξερω τι να φταιει στην πραγματικοτητα..(?!) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Παιδιά , υπάρχει τελικά κάποιος που να είναι ευχαριστημένος με την τελευταία αναβάθμιση? Όλο προβληματάκια διαβάζω στις τελευταίες σελίδες.... :( Μάλλον να περιμένουμε την επόμενη έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Εγώ ειμαι αρκετά ικανοποιημένος. Δεν μου το κάνει αυτό που κάνει του Γιάννη. Ότι αργεί να επανέλθει. Το μόνο πρόβλημα που ίσως να μην ευθύνεται το κινητό είναι αυτό που είπα πριν Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 και μενα αργει να επανελθει μερικες φορες,αλλα κατα τα αλλα κανενα προβλημα απολυτως... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 και μενα αργει να επανελθει μερικες φορες,αλλα κατα τα αλλα κανενα προβλημα απολυτως... αφου αυτο το bugs λεει το διορθωσε δηλ. το end call στην τελευταια f/w Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 αφου αυτο το bugs λεει το διορθωσε δηλ. το end call στην τελευταια f/w Στο δικο μου τελευταιο Firmware παντως δεν συνεβη κατι τετοιο.... :rolleyes: :lol: Λεω να ξαναπερασω την αναβαθμιση, μαζι με μερικα δυνατα φορματ.. Αλλα για πειτε μου, πρωτα κανω αναβαθμιση και μετα τα φορματ σε τηλεφωνο και καρτα ή το αντιστροφο..?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Λοιπόν ερώτηση για καλό προβληματάκι. Σε Ν82 με 30 firmware τρώει κόλλημα το κινητό την ώρα που ήρθε sms και το κλείνουμε. Με σβηστό το κινητό αφιρούμε την κάρτα μνήμης. Το ανοίγουμε και όλα καλά.Ξαναβάζουμε την κάρτα μνήμης, πάμε στα μηνύματα και το inbox βγαίνει άδειο!!:(:(Στις αναφορές και στα εξερχόμενα όμως υπήρχαν τα πάντα.Λείπαν μόνο από το inbox. Καμιά ιδέα για να σώσουμε τα sms του inbox?? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Αλλα για πειτε μου, πρωτα κανω αναβαθμιση και μετα τα φορματ σε τηλεφωνο και καρτα ή το αντιστροφο..?? Με όποια σειρά και αν τα κάνεις, δεν πειράζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Eimai poli xaroumenos. epitelous parigila to kinito k tha to exo mesa stin epomeni vdomada mallon. an k kathisa na diavaso tis teleutaies selides k mono provlimata eida. mipos ekana lathos pou to pira? prin merikes vdomades pou diavaza ta mnm dn eixe provlimata. tora gt etsi ksafnika evgale tosa? k diavasa oti to garmin dimiourgei provlimata. dld na min to peraso? Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Το αν αντιμετωπίζουν πρόβλημα κάποια άτομα απο τα εκατοντάδες που έχουν προμηθευτεί την συσκευή, δεν σημαίνει οτι η συσκευή δεν είναι καλή και οτι θα τα αντιμετωπίσεις και συ. Διάβασε και αυτό. Θα σε βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Aφού λες ότι Nokia έχει καλό λειτουργικό γιατί σκέφτεται να κυκλοφορήσει για πρώτη φορά pocket κινητό με windows? (ίσως και να το χει κανει ήδη, κατι διάβασα κάπου, αλλά διορθώστε με). :X Και ας μην ξεχνάμε ότι ζούμε στη εποχή του ιντερνετ. Π.χ. Αν δεις σε symbian video στο youtube, σφύρα μου κλέφτικα :-) Μαλλον δεν ειναι σωστο αυτο που λες εκτος εαν εχεις link που να λεει το αντιθετο.Οσο για το youtube που ανεφερες :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Όχι μάλλον, δεν υπάρχει περίπτωση η Nokia να βγάλει συσκευή με windows. Στο μέλλον θα δούμε high-end συσκευές με maemo αλλά ποτέ με windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcmagas91 Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Eimai poli xaroumenos. epitelous parigila to kinito k tha to exo mesa stin epomeni vdomada mallon. an k kathisa na diavaso tis teleutaies selides k mono provlimata eida. mipos ekana lathos pou to pira? prin merikes vdomades pou diavaza ta mnm dn eixe provlimata. tora gt etsi ksafnika evgale tosa? k diavasa oti to garmin dimiourgei provlimata. dld na min to peraso? :p LoL όντως.... Το Ξυπνητήρι ίσως δεν λειτουργεί σωστά... Με αναβάθμηση διορθώνεται σίγουρα... Αλλά τα άλλα δουλέυουνε άψογα... Και σε μένα λειτουργεί το ξυπνητήρι... Δεν έχει προβλήματα, μην επηρεάζεσαι από εδώ μέσα... Οι μισοί είναι άσχετοι και κάνουνε λάθη, κ επίσης περνάνε επιβλαβές εφαρμογές... Δεν είναι κακό, κ εγώ έκανα πολλά λάθη στην χρήση του και για αυτό... Αλλά μετά το κατάλαβα και έμαθα να το χειρίζομαι ώστε να λειτουργεί απλά τέλεια :-) Επίσης λένε πως είναι ένα από τα πιο σταθερά κινητά της Nokia... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 :p LoL όντως.... Το Ξυπνητήρι ίσως δεν λειτουργεί σωστά... Με αναβάθμηση διορθώνεται σίγουρα... Αλλά τα άλλα δουλέυουνε άψογα... Και σε μένα λειτουργεί το ξυπνητήρι... Δεν έχει προβλήματα, μην επηρεάζεσαι από εδώ μέσα... Οι μισοί είναι άσχετοι και κάνουνε λάθη, κ επίσης περνάνε επιβλαβές εφαρμογές... Δεν είναι κακό, κ εγώ έκανα πολλά λάθη στην χρήση του και για αυτό... Αλλά μετά το κατάλαβα και έμαθα να το χειρίζομαι ώστε να λειτουργεί απλά τέλεια :-) Επίσης λένε πως είναι ένα από τα πιο σταθερά κινητά της Nokia... Καλα και σ'εμενα αυτο που συμβαινει με το "end call" οπως λεγεται, δεν ειναι κατι το σοβαρο, ουτε ειναι λογος για να μην προτιμησεις ενα κινητο, ειναι απλα ενοχλητικο κυριως οταν βιαζεσαι.. Παντως, θα μπορουσες τοτε να κανεις ενα ποστακι/οδηγο με ολα οσα κανεις και λειτουργει το κινητο σου "απλα τελεια" ωστε καί να βοηθησεις πολλους που δεν γνωριζουν πολλα, αλλα καί αυτους που ειναι "ασχετοι" και κανουν λαθη.! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts