nervous Δημ. September 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 N82 Build Quality Problems? Not Here! http://www.symbian-guru.com/welcome/2008/09/n82-build-quality-problems-not-here.html Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 N82 Build Quality Problems? Not Here! http://www.symbian-guru.com/welcome/2008/09/n82-build-quality-problems-not-here.html Πραγματικά, μετά από 9 μήνες καθημερινής όχι ιδιαίτερα προσεχτικής χρήσης, το κινητό μοιάζει σαν καινούριο (μόνο 1-2 γρατζουνιές στην οθόνη) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Του εχω φορεσει μια θηκουλα σιλικονης και ακομα δεν εχω βγαλει τα αυτοκολητα απο πανω.Μετα απο 5 μηνες (και 2 καλες βουτιες :p) ειναι ακομα σαν καινουριο.Και δεν εχω προβλημα ουτε με το κουμπια του (πολλοι ελεγαν οτι χαλαγαν τα κουμπια και το d-pad).Αν και δειχνει "πλαστικο" ειναι πολυ καλα φτιαγμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Για 570 € δεν είναι καλοφτιαγμένο! Δεν είναι και για να χαλάσει σε 3 μήνες αλλά σίγουρα δεν είναι αντάξιο της χρηματικής αξίας του. Τα πλαστικά και στα 2 καπάκια - και στο αρχικό ασημί και στο αλλαγμένο μαύρο - τρίζουν, τα κενά στην αριστερή μεριά της οθόνης υπάρχουν και σίγουρα τα 570€ που είχα δώσει δεν αξίζουν αυτή την ποιότητα. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Παιδιά παίζει καμιά ααυμβατότητα με το GARMIN 5.00? Το βάλαμε και το κινητό κολλάει, μπλόκάρει, χάνει εγκατεστημένες εφαρμογές κλπ.. Και το κινητό είναι άδειο.Μόνο 2 θέματα έχουμε περάσει. ακόμη. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Του εχω φορεσει μια θηκουλα σιλικονης και ακομα δεν εχω βγαλει τα αυτοκολητα απο πανω.Μετα απο 5 μηνες (και 2 καλες βουτιες :p) ειναι ακομα σαν καινουριο.Και δεν εχω προβλημα ουτε με το κουμπια του (πολλοι ελεγαν οτι χαλαγαν τα κουμπια και το d-pad).Αν και δειχνει "πλαστικο" ειναι πολυ καλα φτιαγμενο. Σ αυτο το φορουμ εχουμε συμφωνησει απειρες φορες την κατασκευαστικη αθλιοτητα των Nseries κινητων.σορρυ παιδες αλλα τα παραπανω μηνυματα ειναι παραλογα. το κινητο συγκεκριμενα εχει ντυθει με πλαστικα κακης ποιοτητας κατι που ανελυσε και το symbian freak πριν λιγο καιρο: http://symbian-freak.com/news/008/09/how_much_worse_will_it_get_with_nokia_phone_materials θυμαμαι οτι δεν υπηρχε η παραμικρη διαφωνια στο θεμα οτι νοκια επιβαλεται να αλλξει τα υλικα της στις προηγμενες συσκευες. επιβαλλεται....... νομιζω οτι το κειμενο απο το symbian guru grafthke απο nokia fan που απο την υπερβολικη λατρεια του εθελοτυφλει στα λαθη της εταιρειας. η μηπως ακομα ξεχνατε κατι τριξιματα σε κουμπια που τα εχουν οι περισσοτεροι σαυτο το φορουμ στα ιδια σημεια. μη παμε να ωραιοποιησουμε ακομα και τα σοβαρα μειονεκτηματα του κινητου Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Για 570 € δεν είναι καλοφτιαγμένο! Δεν είναι και για να χαλάσει σε 3 μήνες αλλά σίγουρα δεν είναι αντάξιο της χρηματικής αξίας του. Τα πλαστικά και στα 2 καπάκια - και στο αρχικό ασημί και στο αλλαγμένο μαύρο - τρίζουν, τα κενά στην αριστερή μεριά της οθόνης υπάρχουν και σίγουρα τα 570€ που είχα δώσει δεν αξίζουν αυτή την ποιότητα. Δεν λεω οτι εχεις αδικο οσον αφορα την ποιοτητα που θα επρεπε να ειχε στην τιμη που εχει,προσωπικα ομως το δικο μου ουτε τριζει ουτε κενα εχει η οθονη.Και να λαβεις υποψην οτι το περιβαλλον εργασιας μου δεν ειναι ιδανικο για τετοιες συσκευες. Παιδιά παίζει καμιά ααυμβατότητα με το GARMIN 5.00? Το βάλαμε και το κινητό κολλάει, μπλόκάρει, χάνει εγκατεστημένες εφαρμογές κλπ.. Και το κινητό είναι άδειο.Μόνο 2 θέματα έχουμε περάσει. ακόμη. Προσωπικα σε μενα οχι.Ολα ειναι μια χαρα.Ουπς,συγνωμη για το δευτερο post στην σειρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Το κοινό online και η αναζήτηση γίνετε να βγουν από την ενεργή αναμονή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Το κοινό online και η αναζήτηση γίνετε να βγουν από την ενεργή αναμονή? Αν διαβάσεις μερικά ποστ πίσω θα δεις ό,τι έχει ήδη απαντηθεί το ερώτημα αυτό.:) Απάντησα εγώ προσωπικά. Διάβασε εδώ. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Σ αυτο το φορουμ εχουμε συμφωνησει απειρες φορες την κατασκευαστικη αθλιοτητα των Nseries κινητων.σορρυ παιδες αλλα τα παραπανω μηνυματα ειναι παραλογα. το κινητο συγκεκριμενα εχει ντυθει με πλαστικα κακης ποιοτητας κατι που ανελυσε και το symbian freak πριν λιγο καιρο: http://symbian-freak.com/news/008/09/how_much_worse_will_it_get_with_nokia_phone_materials θυμαμαι οτι δεν υπηρχε η παραμικρη διαφωνια στο θεμα οτι νοκια επιβαλεται να αλλξει τα υλικα της στις προηγμενες συσκευες. επιβαλλεται....... νομιζω οτι το κειμενο απο το symbian guru grafthke απο nokia fan που απο την υπερβολικη λατρεια του εθελοτυφλει στα λαθη της εταιρειας. η μηπως ακομα ξεχνατε κατι τριξιματα σε κουμπια που τα εχουν οι περισσοτεροι σαυτο το φορουμ στα ιδια σημεια. μη παμε να ωραιοποιησουμε ακομα και τα σοβαρα μειονεκτηματα του κινητου Για 570 € δεν είναι καλοφτιαγμένο! Δεν είναι και για να χαλάσει σε 3 μήνες αλλά σίγουρα δεν είναι αντάξιο της χρηματικής αξίας του. Τα πλαστικά και στα 2 καπάκια - και στο αρχικό ασημί και στο αλλαγμένο μαύρο - τρίζουν, τα κενά στην αριστερή μεριά της οθόνης υπάρχουν και σίγουρα τα 570€ που είχα δώσει δεν αξίζουν αυτή την ποιότητα. Μιλαω για το δικο μου κινητο και τι εχω δει μετα απο 5 μηνες χρησης.Δεν ειχα κανενα προβλημα και ας του εχω αλλαξει τα φωτα (gps,music player,απειρες φωτο και video,internet και ΠΟΛΥ gaming σε emulators που θα επρεπε να διαλυσουν τα κουμπια).Και το κινητο ειχε 440€ οταν το πηρα οχι 570...δεν ξερω ποσο ειχε οταν πρωτοβγηκε αλλα δε νομιζω να ηταν τοσο ακριβο.Τωρα εχει περιπου 420€ και δε νομιζω να υπαρχουν πολλα κινητα με αυτα τα features σε αυτη την τιμη.Διαβασα το αρθρο στο sf αλλα νομιζω οτι τα παραλεει,δεν ειχα κανενα προβλημα.Το ξερω οτι γενικα τα Ν series δεν ειναι οτι καλυτερο για τα χρηματα που δινεις αλλα μην ειμαστε υπερβολικοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Αν διαβάσεις μερικά ποστ πίσω θα δεις ό,τι έχει ήδη απαντηθεί το ερώτημα αυτό.:) Απάντησα εγώ προσωπικά. Διάβασε εδώ. Ωραία αλλά αυτό patch που το βρίσκω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Ωραία αλλά αυτό patch που το βρίσκω? Στο xxxxxxxxx έχει ξεχωριστή ενότητα με όλα τα hack και όλες τις διαμορφώσεις που μπορείς να κάνεις. Μπες στο xxxxxxxxxx, στην ενότητα Nokia S60 ROM Modding και με λίγη αναζήτηση θα τα βρεις όλα. EDIT: Και ό,τι άλλο έχει σχέση με hacking μπορούμε να μιλάμε στην αντίστοιχη ενότητα S60 - Hacks & Patches Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Πραγματικά, μετά από 9 μήνες καθημερινής όχι ιδιαίτερα προσεχτικής χρήσης, το κινητό μοιάζει σαν καινούριο (μόνο 1-2 γρατζουνιές στην οθόνη) Ναι και εγώ τόσες έχω ενώ το προσέχω πάρα πολύ. Και δεν αγγίζω πάνω στην οθόνη. Περίεργο πάντως. Και κάποιοι που λετε για την ποιότητα της συσκευής εγώ δεν βρίσκω ούτε τριξίματα ούτε τίποτα. Εντάξει είναι λίγο πλαστικούρα αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Και το κινητο ειχε 440€ οταν το πηρα οχι 570...δεν ξερω ποσο ειχε οταν πρωτοβγηκε αλλα δε νομιζω να ηταν τοσο ακριβο. Αν πάω στο Πλαίσιο και τους πω ότι όταν το αγόρασα την 1η μέρα που βγήκε με 570 € αλλά κάποιος 8,5 μήνες μετά δεν νομίζει ότι κόστιζε τόσο λες να μου δώσουν πίσω 150 ευρώ? Τωρα εχει περιπου 420€ και δε νομιζω να υπαρχουν πολλα κινητα με αυτα τα features σε αυτη την τιμη.Διαβασα το αρθρο στο sf αλλα νομιζω οτι τα παραλεει,δεν ειχα κανενα προβλημα.Το ξερω οτι γενικα τα Ν series δεν ειναι οτι καλυτερο για τα χρηματα που δινεις αλλα μην ειμαστε υπερβολικοι. Δεν "είμαστε υπερβολικοί" εσύ επιμένεις σε κάτι που δεν έχεις γνώση. Ως γνωστόν η γραμμή παραγωγής αλλάζει με τον καιρό, επειδή βρήκαν κάτι λάθος, επειδή ο προμηθευτής αλλάζει υλικά, επειδή.... Δεν αλλάζει πάντα προς το καλύτερο ή πάντα προς το χειρότερο αλλάζει όμως, έτσι είναι πολύ πιθανόν μετά τους πρώτους μήνες να άλλαξε η ποιότητα της συναρμολόγησης και έτσι το δικό σου κινητό είναι φτιαγμένο καλύτερα. Αυτό δεν σημαίνει κάτι για τα προηγούμενα, δεν γίνονται καλύτερα αναδρομικά! Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Αν πάω στο Πλαίσιο και τους πω ότι όταν το αγόρασα την 1η μέρα που βγήκε με 570 € αλλά κάποιος 8,5 μήνες μετά δεν νομίζει ότι κόστιζε τόσο λες να μου δώσουν πίσω 150 ευρώ? Δεν "είμαστε υπερβολικοί" εσύ επιμένεις σε κάτι που δεν έχεις γνώση. Ως γνωστόν η γραμμή παραγωγής αλλάζει με τον καιρό, επειδή βρήκαν κάτι λάθος, επειδή ο προμηθευτής αλλάζει υλικά, επειδή.... Δεν αλλάζει πάντα προς το καλύτερο ή πάντα προς το χειρότερο αλλάζει όμως, έτσι είναι πολύ πιθανόν μετά τους πρώτους μήνες να άλλαξε η ποιότητα της συναρμολόγησης και έτσι το δικό σου κινητό είναι φτιαγμένο καλύτερα. Αυτό δεν σημαίνει κάτι για τα προηγούμενα, δεν γίνονται καλύτερα αναδρομικά! Για την τιμη εχεις δικιο φιλε μου,το ειδα στην πρωτη σελιδα του θεματος.Για την ποιοτητα κατασκευης πιστευω οτι ημουν ξεκαθαρος απο την αρχη:μιλαω για το δικο μου κινητο και τι εχω δει μετα απο τους μηνες που το εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Για 570 € δεν είναι καλοφτιαγμένο! Δεν είναι και για να χαλάσει σε 3 μήνες αλλά σίγουρα δεν είναι αντάξιο της χρηματικής αξίας του. Τα πλαστικά και στα 2 καπάκια - και στο αρχικό ασημί και στο αλλαγμένο μαύρο - τρίζουν, τα κενά στην αριστερή μεριά της οθόνης υπάρχουν και σίγουρα τα 570€ που είχα δώσει δεν αξίζουν αυτή την ποιότητα. δεν το πήραν όλοι τόσο όμως...πολλοί το πήραν 400 από το πλαίσιο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Πέρασαν 3 ν82 απο τα χέρια μου,το καθένα είχε τριξίματα σε διαφορετικά σημεία.Το 2ο είχε πολύ τρίξιμο στο πληκτρολόγιο στη δίεση,το 3ο δεν είχε τέτοιο πρόβλημα.Υπάρχει διαφορά απο κομμάτι σε κομμάτι,δεν είναι όλα ίδια.Έπιασα το Ε66 και η κατασκευή του ήταν πολύ ανώτερη του ν82.Επίσης τα παλιότερα symbian είχαν πολύ καλή κατασκευή(ν70,6630) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 επίσης σαν κατασκευή -δέσιμο ήταν πολύ καλό και το 6120c Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 δεν το πήραν όλοι τόσο όμως...πολλοί το πήραν 400 από το πλαίσιο. Οπότε για 400€ αξίζουν τα τριξίματα. Αυτό λες ε? Ε τέτοιους καταναλωτές γουστάρουν οι εταιρίες, που δεν αμφισβητούν την αμφισβητήσιμη ποιότητα των προϊόντων τους. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Οπότε για 400€ αξίζουν τα τριξίματα. Αυτό λες ε? Ε τέτοιους καταναλωτές γουστάρουν οι εταιρίες, που δεν αμφισβητούν την αμφισβητήσιμη ποιότητα των προϊόντων τους. Ναι βρήκες τώρα άνθρωπο να την πεις.:lol:Επειδή τυχαίνει να έχω αλλάξει δεκάδες κινητά όλων των εταιρειών και αυτό τον καιρό να έχω Νοκια δεν κλείνω τα μάτια σε τίποτα. :rolleyes: Απλά το να φωνάζουμε για συσκευές 570 ευρώ ενώ τόσο έκανε για πολύ λίγο (το περισσότερο είχε 420-430 ευρώ) και να λέμε για ποιότητες όταν πολλοι δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα νομίζω είναι τλχ αυθαίρετη ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ. Κοιτώ και τι μου προσφέρει το τηλέφωνο. Και το Ν82 μου προσφέρει πολύ περισσότερα σε αυτή την τιμή. Τι να πουν δηλ αυτοί που έδιναν 500 για το Prada Samsung ή το LG Viewty? :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Ναι βρήκες τώρα άνθρωπο να την πεις.:lol:Επειδή τυχαίνει να έχω αλλάξει δεκάδες κινητά όλων των εταιρειών και αυτό τον καιρό να έχω Νοκια δεν κλείνω τα μάτια σε τίποτα. :rolleyes: Απλά το να φωνάζουμε για συσκευές 570 ευρώ ενώ τόσο έκανε για πολύ λίγο (το περισσότερο είχε 420-430 ευρώ) και να λέμε για ποιότητες όταν πολλοι δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα νομίζω είναι τλχ αυθαίρετη ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ. Κοιτώ και τι μου προσφέρει το τηλέφωνο. Και το Ν82 μου προσφέρει πολύ περισσότερα σε αυτή την τιμή. Τι να πουν δηλ αυτοί που έδιναν 500 για το Prada Samsung ή το LG Viewty? :lol: δηλαδη τι εννοεις? οτι με 400 ευρω περνεις κινητο 2ης διαλογης και δικαιολογειται η ποιοτητα του σε υλικα. δηλαδη ποσες φορες πρεπει να αναφερουμε οτι τα τριξιματα δεν ειναι μεμονωμενα περιστατικα. μαλλον μεμονωμενα ειναι τα κινητα χωρις τριξιματα. αυτο που πληρωνεις στο κινητο ειναι τα κατασκευαστικα οι διαφημισεις τα εργατικα χιλια δυο αλλα και τελος τα υλικα κατασκευης.αντικειμενικα σαν κοστος υλικων το κινητο ειναι κατω απο 100 ευρω. δεν απαιτω να πληρωνω τοσο το κινητο απαιτω να αλλαξει το ποσοστο στην τιμη που αφιερωνεται στο κοστος κατασκευης. και σιγουρα 400 ευρω ειναι μεγαλη τιμη για να κανεις υποχωρησεις οπως εσυ Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 δηλαδη τι εννοεις? οτι με 400 ευρω περνεις κινητο 2ης διαλογης και δικαιολογειται η ποιοτητα του σε υλικα. δηλαδη ποσες φορες πρεπει να αναφερουμε οτι τα τριξιματα δεν ειναι μεμονωμενα περιστατικα. μαλλον μεμονωμενα ειναι τα κινητα χωρις τριξιματα. αυτο που πληρωνεις στο κινητο ειναι τα κατασκευαστικα οι διαφημισεις τα εργατικα χιλια δυο αλλα και τελος τα υλικα κατασκευης.αντικειμενικα σαν κοστος υλικων το κινητο ειναι κατω απο 100 ευρω. δεν απαιτω να πληρωνω τοσο το κινητο απαιτω να αλλαξει το ποσοστο στην τιμη που αφιερωνεται στο κοστος κατασκευης. και σιγουρα 400 ευρω ειναι μεγαλη τιμη για να κανεις υποχωρησεις οπως εσυ Α ναι αλήθεια; Από πότε 400 ευρώ για 5 μπιξ κάμερα, κανονικό φλας ψηφιακών, ψηφιακό δέκτη gps, έξοδο για tv out, καλώδιο για tv out + λειτουργικό και άλλα που μου διαφεύγουν είναι πολλά; Ξαναλέω αυτοί που δίνουν 500 ευρώ για LG & Samsung είναι λαμάκες; Οχι! Εξαρτάται τι ζητά ο καθένας. Το Ν82 δεν έχει την ποιότητα που θες. Καλώς εφόσον σε ενδιαφέρει τόσο πήγαινε αγόρασε ένα Samsung ή ένα Νοκια 8800. Δεν τους δικαιολογώ ούτε εθελοτυφλώ. Αλλά όχι και 400 ευραίοι πολλοί για το Ν82. Ημαρτον :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 ποια δευτερης διαλογης ρε παιδια? ουτε τριξιματα εχει το Ν82 μου ουτε τιποτα. το μαυρο εχω. οκ εχει περισσοτερο πλαστικο απο οτι πρεπει. διαβαζω ομως οτι αυτο εγινε για να εχει παντου καλο σημα. γνωμη μου παντα με βαση το δικο μου. δεν εχω δει αλλα ΥΓ. επεσε και μια φορα κατω και ουτε γρατσουνια δεν εκανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Ως γνωστόν η γραμμή παραγωγής αλλάζει με τον καιρό, επειδή βρήκαν κάτι λάθος, επειδή ο προμηθευτής αλλάζει υλικά, επειδή.... Κάτι που έγινε και στο απλό Ν95. Δυστυχώς ήμουν απο τους πρώτους που έτρεξαν και το πήραν. Μετά απο μερικούς μήνες βελτιώθηκε αρκετά ο μηχανισμός slide ο οποίος στις αρχικές συσκευές είχε πολύ μεγάλο τζόγο. Στο Ν82 η ποιότητα δεν ήταν σίγουρα και η καλύτερη δυνατή αλλά, ευτυχώς, ποτέ δεν είδαμε τα τριξίματα του Ν95. μεγάλο ρόλο βέβαια παίζει και το form factor της συσκευής (candybar) το οποίο είναι εξ'ορισμού πιο στιβαρό απο ένα slider ή folder. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts