mikahakkinen Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 Καλησπέρα πάλι σε όλους. Μόλις τώρα γύρισα από μία σύντομη βόλτα με το αυτοκίνητο και προσπάθησα να χρησιμοποιήσω τη φωνητική πλοήγηση αλλά δεν τα κατάφερα. Το GPS με εντόπιζε κανονικά, αλλά μετά ακολούθησα τα βήματα ένα ένα για την πλοήγηση αλλά απέτυχα (αν θυμάμαι καλά σε κάποιο σημείο μου ζήτησε σύνδεση με το ΙΝΤΕΡΝΕΤ αλλά έκανε πάρα πολύ ώρα και πάτησα ακύρωση). Τέλος πάντων, αν και είμαι σίγουρος ότι κάπου στο φόρουμ θα αναφέρεται λεπτομερώς για τη διαδικασία ενεργοποίησης - χρήσης της φων. πλοήγησης, μπορεί κάποιος να την επαναλάβει βήμα - βήμα, αν δε σας κάνει κόπο ?? Ευχαριστώ πολύ. Αν πάλι όχι δεν πειράζει, θα ταλαιπωρηθώ λίγο διαβάζοντας καμιά 200αριά σελίδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 @mikahakkinen διαβασε το 1 ποστ του επισημου θεματος εχει αναλυτικες οδηγιες εγκαταστασης: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164791 Γνωμη μου ειναι να ασχοληθεις με το Garmin η το Sygic που εχουν καλυτερους χαρτες και δωρεαν πλοηγηση. Εαν χρειαστεις κατι αλλο ρωτησε στα αναλογα θεματα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forumkid Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 Μεσω tv out στο Ν82 μπορει κανεις να δει μονο εικονες η μπορει να δει και βιντεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 Μεσω tv out στο Ν82 μπορει κανεις να δει μονο εικονες η μπορει να δει και βιντεο? Βλεπεις τα παντα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 μεχρι και τα παιχνιδια που εχεις στη συσκευη μπορεις να τα προβαλεις και να παιξεις με το tv out στην τηλεοραση σου...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notakos Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 παιδες καλησπρα...προβλημα!!!!!!!το κινητο δεν καταλαβαινει οτι το συνδεω μεσω usb!!!!Επειδη το ειχα παρατησει το κιν. αρκετο καιρο αποφασισα να του κανω αναβαθμιση....αλλα το συνδεω και ουτε στο κινητο εμφανιζεται το γνωστο με τι τροπο θελω να το συνδεσω αλλα ουτε στον υπολογιστη....τι λετε??? Παράθεση min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 Βγάλε και ξανάβαλε τα όλα από την αρχή. PC Suite, οδηγούς καλωδίου κτλ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 παιδες καλησπρα...προβλημα!!!!!!!το κινητο δεν καταλαβαινει οτι το συνδεω μεσω usb!!!!Επειδη το ειχα παρατησει το κιν. αρκετο καιρο αποφασισα να του κανω αναβαθμιση....αλλα το συνδεω και ουτε στο κινητο εμφανιζεται το γνωστο με τι τροπο θελω να το συνδεσω αλλα ουτε στον υπολογιστη....τι λετε??? Το usb στον υπολογιστη δουλευει σιγουρα;Το καλωδιο ειναι ενταξει;Δεν το βλεπει ουτε σαν μεσο αποθηκευσης ουτε μεσα απο το pc suite; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notakos Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 to usb του υπολογιστη το τσεκαρα τωρα δουλευει μια χαρα.το καλωδιο ειναι ενταξει.το κινητο γενικα δεν μπορει να το δει καθολου ουτε ετσι ουτε αλλιως! Παράθεση min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 to usb του υπολογιστη το τσεκαρα τωρα δουλευει μια χαρα.το καλωδιο ειναι ενταξει.το κινητο γενικα δεν μπορει να το δει καθολου ουτε ετσι ουτε αλλιως! Δοκίμασες να το συνδέσεις και σε άλλες θύρες usb? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notakos Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 Δοκίμασες να το συνδέσεις και σε άλλες θύρες usb? σε οσες θυρες εχω!!!! Παράθεση min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 Κανε ενα restart στο κινητο και δοκιμασε ξανα.Αλλιως δοκιμασε οτι ειπε ο Itchrist86. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notakos Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 ηλυση βρεθηκε!!!!!!ειχα πανω στο κινητο μια μπαταρια απο e-bay μολις την αλλαξα ολα μια χαρα......!μια ερωτηση...τι μου προσφερει η αναβαθμιση που του εκανα? Παράθεση min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 Δες εδώ.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 Ξέρει κανείς πόσο κάνει το keypad του ν82 γιατι πρέπει να το αλλάξω σε νόκια σοπ? τα νόκια σοπς στέλνουν αντικαταβολή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikahakkinen Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 Καλησπέρα πάλι σε όλους. Λοιπόν έχω ακόμη μία απορία: Μέσω του site της ΝΟΚΙΑ έκανα εγκατάσταση στο κινητό την εφαρμογή Nokia_Maps_2.0_2402_3.1_u. Μετά από αυτό πλέον, όταν επιλέγω ''Χάρτες'' αντί να μου εμφανίζει την ένδειξη ''Nokia Maps'' δείχνοντας παράλληλα την υδρόγειο, εμφανίζει την ένδειξη ''Χάρτες'' (πάλι με την υδρόγειο) και έχει αλλάξει κάπως το layout των χαρτών. Π.χ. α) αντί να δείχνει το σημείο της θέσης GPS με έναν μπλέ σταυρό το δείχνει τώρα με έναν κόκκινο κύκλο, β) όταν προσπαθεί να εντοπίσει δορυφόρους δεν δείχνει τις τρεις σφαίρες να αναβοσβήνουν πορτοκαλί και μόλις εντοπιστεί η θέση γίνονται πράσινοι, αλλά υπάρχει η ένδειξη μπάρας (παρόμοια με αυτή της μπαταρίας) με κίτρινη γραμμή που όταν υπάρχει σήμα από δορυφόρο γίνεται κι αυτή πράσινη. γ) εμφανίζει στο μέσο και δεξιά της οθόνης της ενδείξεις # και * για zoom in και zoom out και τέλος δ) στο κάτωμέρος της οθόνης εμφανίζει πλαίσιο για το γράψιμο διεύθυνσης και την εύρεσή της. Αυτή η έκδοση λοιπόν που εγκατέστησα στο κινητό είναι νεότερη από αυτή που είχε ???? Έκανα καλά ?? και αν όχι μπορώ να ξαναβάλω την αρχική?? Συγνώμη αν κάποιες από τις απορίες μου είναι χαζές ρε παιδιά αλλά δεν ξέρω αρκετά πράγματα και προσπαθώντας αν βγάλω άκρη από το φόρουμ πολλές φορές έχω μπερδευτεί περισσότερο. Σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikahakkinen Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 @mikahakkinen διαβασε το 1 ποστ του επισημου θεματος εχει αναλυτικες οδηγιες εγκαταστασης: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164791 Εαν χρειαστεις κατι αλλο ρωτησε στα αναλογα θεματα. Συγνώμη που ξαναρωτώ: Εννοείς να ακολουθήσω τα βήματα που αναφέρει ενα-ένα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 Ξέρει κανείς πόσο κάνει το keypad του ν82 γιατι πρέπει να το αλλάξω σε νόκια σοπ? τα νόκια σοπς στέλνουν αντικαταβολή? Δες εδώ!Απο ότι βλέπω κάπου 30€ θα σου πάει το ανταλλακτικό. Αν κάνεις την αλλαγή μόνος σου θα χάσεις την εγγύηση. Και καλό θα είναι να έχεις μια εμπειρία για να το επιχειρήσεις. Αλλιώς πήγαινε το σε νοκια κλαμπ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 Μπορώ να το κάνω μόνος,το έχω ξανανοίξει,thanks για το site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 Καλησπέρα πάλι σε όλους. Λοιπόν έχω ακόμη μία απορία: Μέσω του site της ΝΟΚΙΑ έκανα εγκατάσταση στο κινητό την εφαρμογή Nokia_Maps_2.0_2402_3.1_u. Μετά από αυτό πλέον, όταν επιλέγω ''Χάρτες'' αντί να μου εμφανίζει την ένδειξη ''Nokia Maps'' δείχνοντας παράλληλα την υδρόγειο, εμφανίζει την ένδειξη ''Χάρτες'' (πάλι με την υδρόγειο) και έχει αλλάξει κάπως το layout των χαρτών. Π.χ. α) αντί να δείχνει το σημείο της θέσης GPS με έναν μπλέ σταυρό το δείχνει τώρα με έναν κόκκινο κύκλο, β) όταν προσπαθεί να εντοπίσει δορυφόρους δεν δείχνει τις τρεις σφαίρες να αναβοσβήνουν πορτοκαλί και μόλις εντοπιστεί η θέση γίνονται πράσινοι, αλλά υπάρχει η ένδειξη μπάρας (παρόμοια με αυτή της μπαταρίας) με κίτρινη γραμμή που όταν υπάρχει σήμα από δορυφόρο γίνεται κι αυτή πράσινη. γ) εμφανίζει στο μέσο και δεξιά της οθόνης της ενδείξεις # και * για zoom in και zoom out και τέλος δ) στο κάτωμέρος της οθόνης εμφανίζει πλαίσιο για το γράψιμο διεύθυνσης και την εύρεσή της. Αυτή η έκδοση λοιπόν που εγκατέστησα στο κινητό είναι νεότερη από αυτή που είχε ???? Έκανα καλά ?? και αν όχι μπορώ να ξαναβάλω την αρχική?? Συγνώμη αν κάποιες από τις απορίες μου είναι χαζές ρε παιδιά αλλά δεν ξέρω αρκετά πράγματα και προσπαθώντας αν βγάλω άκρη από το φόρουμ πολλές φορές έχω μπερδευτεί περισσότερο. Σας ευχαριστώ πολύ. Απλα περασες την καινουργια εκδοση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 .......Αυτή η έκδοση λοιπόν που εγκατέστησα στο κινητό είναι νεότερη από αυτή που είχε ???? Έκανα καλά ?? και αν όχι μπορώ να ξαναβάλω την αρχική? Αν θέλεις να απεγκαταστήσεις την νέα έκδοση και αυτομάτως να επανέλθει στην παλιά πήγαινε απλώς πάνω από το εικονίδιο Χάρτες και πάτα το πλήκτρο C ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 Είμαστε offtopic, αλλά για να βγάλεις το Nokia Maps 2.0 χρειάζεται να κάνεις μορφοποίηση της μνήμης του τηλεφώνου. Αν επιχειρήσεις να την αφαιρέσεις με "C", θα σου βγάλει το μήνυμα "η αφαίρεση απέτυχε". ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 Δεν εχω καταφέρει με τίποτα να τρεξω βιντεακι απο youtube! Όλο κολλαει όταν κάνει φόρτωση το βιντεο. Εχετε καμια ιδέα? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 Δεν εχω καταφέρει με τίποτα να τρεξω βιντεακι απο youtube! Όλο κολλαει όταν κάνει φόρτωση το βιντεο. Εχετε καμια ιδέα? για να δεις βιντεακι θες πολυ καλη συνδεση wifi... Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 εχω εκνευριστει παρα πολυ με την εφαρμογη μουσικη του κινητου. πρωτον σαν εφαρμογη κολλαει απιστευτα οταν κανω ανανεωση ή βαζω και και ξαναβγαζω την καρτα εκανα το λαθος και ειχα τοποθετησει τα αρχεια με τιτλο αρχειου greeklish και με τιτλο περιγραφης ελληνικα.οπως καταλαβαινεται στην μουσικη εμφανιζεται ο τιτλος περιγραφης και οχι ο τιτλος αρχειου δλδ ακαταλαβιστικα. τεσπα εβγαλα την καρτα και κατηργησα τον τιτλο περιγραφης ωστε να εμφανιζεται μονο ο τιτλος αρχειου. ξαναβαζω την καρτα και πηγαινω στη μουσικη ωστε να κανω ανανεωση.δυστυχως αργησε απιστευτα. κολλαει πλεον καθε φορα που βγαζω και βαζω την καρτα. αφου δηθεν εκανε την ανανεωση υπηρχαν παλι ολοι οι ακαταλαβιστικοι τιτλοι. ημουν υποχρεωμενος να κανω πολλες ανανεωσεις με και χωρις την καρτα για να καταλαβει το συστημα οτι ειχα αλλαξει αρχεια(ηταν φοβερα εκνευριστικο καθως οι ανανεωσεις κολουσαν) μετα απο αυτο αφου καταφερα να εμφανισω τα greeklish και να εξαφανισω τα ακαταλαβιστικα. πηγαινω στο αλμπουμ που ειχα βαλει και βλεπω οτι τα κομματια ηταν ανακατεμενα αν και ειχαν αριθμηση απο μπροστα. καλα τοτε ηταν που τα ΠΗΡΑ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΑ:mad: τωρα για να μου τα βγαλει κανονικα με τη σωστη ταξινομηση πρεπει να ξαναβγαλω την καρτα και να κανω την αριθμιση απο τις ιδιοτητες αρχειου στα vista. fantasteite ομως να ξαναεπαναλαβω ολη την διαδικασια με το βαλε βγαλε..................:angry::dizzy::rocket::shoot: καθε προταση καλοδεχουμενη........:( Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts