Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι έχει νόημα να κάνουμε κάτι τέτοιο.

Το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς είναι να αφήσει το τηλέφωνο στην άκρη, ή αν συνεχίσει να το χρησιμοποιεί να προφυλάσσεται με όποιον τόπο επιλέξει.

Κάποιοι πιστεύουν ότι το να το πουλήσεις είναι μία λύση. Για μένα αυτό δεν είναι και ό,τι πιο σωστό ή το πιο τίμιο πράγμα στον κόσμο, καθώς ουσιαστικά μετακυλύεις τον κίνδυνο σε αυτόν που θα το αγοράσει και που πιθανώς δεν ξέρει τον κίνδυνο που διατρέχει. ;)

Εγώ προσωπικά θα το αφήσω στην άκρη προς το παρόν, θα βάλω σε λειτουργία το 3230 μου που υποτίθεται ότι έχει SAR 0.39W/Kg.

Κάποια στιγμή θα αντικαταστήσω το Ν82 εντελώς με κάποια άλλη συσκευή, προφανώς άλλου κατασκευαστή.

End of story._

Αν και είμαι ουσιαστικά έξω από το παιχνίδι, απλά παρακολουθώ και διαβάζω τι συμβαίνει περί SAR, θα συμφωνίσω με τον φίλο σχετικά με το τι πρέπει να γίνει ως προς το άμεσο μέλλον και τη χρήση της συσκευής.

Σαφώς και ο κίνδυνος δεν πρέπει να περάσει σε επόμενα χέρια (και κεφάλια)!

Η πρόταση που έχω να κάνω από την εμπειρία μου είναι η εξής:

Όταν η εταιρία αποστείλει εγγράφως (την) επίσημη απάντηση περί SAR , τότε όσοι έχετε το πρόβλημα κινητοποιηθείτε μαζικά και προσπαθείστε να δώσετε την ανάλογη δημοσιότητα στο τόσο σοβαρό αυτό θέμα.

Μια διάσταση του θέματος στον τύπο ή σε σχετικό περιοδικό ίσως κάνει κάποιους να είναι πιο προσεκτικοί σε αυτά που γράφουν και προωθούν , στο μέλλον.

Με αυτό τον τρόπο, ίσως, μαζικά και όχι μεμονωμένα ο καθένας διεκδικήσει τα δικαιώματά του και αποκατασταθεί η ηθική τάξη σχετικά με το όλο ζήτημα.

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

στα καλα καθουμενα δεν μου διαβαζει την καρτα μνημης,αν μπω στις ρυθμισεις εκει που λεει μνημη μου λεει καρτα μνημης κατεστραμμενη να γινει μορφοποιηση? εννοειτε οτι δεν θελω να φαω format!!! τι να κανω ρε ****το?

Θα τη βάλεις σε ένα card reader, θα πάρεις τα δεδομένα σου και θα της κάνεις format.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

αχχχχ μου λειπει το N95 μου....

παιδια λετε να το βγαλουμε το θεμα στα περιοδικα που ασχολούνται με κινητα κτλ κτλ........

νομιζω οτι θα ειναι μια καλη κινηση τι λετε....???

Αν και είμαι ουσιαστικά έξω από το παιχνίδι, απλά παρακολουθώ και διαβάζω τι συμβαίνει περί SAR, θα συμφωνίσω με τον φίλο σχετικά με το τι πρέπει να γίνει ως προς το άμεσο μέλλον και τη χρήση της συσκευής.

Σαφώς και ο κίνδυνος δεν πρέπει να περάσει σε επόμενα χέρια (και κεφάλια)!

Η πρόταση που έχω να κάνω από την εμπειρία μου είναι η εξής:

Όταν η εταιρία αποστείλει εγγράφως (την) επίσημη απάντηση περί SAR , τότε όσοι έχετε το πρόβλημα κινητοποιηθείτε μαζικά και προσπαθείστε να δώσετε την ανάλογη δημοσιότητα στο τόσο σοβαρό αυτό θέμα.

Μια διάσταση του θέματος στον τύπο ή σε σχετικό περιοδικό ίσως κάνει κάποιους να είναι πιο προσεκτικοί σε αυτά που γράφουν και προωθούν , στο μέλλον.

Με αυτό τον τρόπο, ίσως, μαζικά και όχι μεμονωμένα ο καθένας διεκδικήσει τα δικαιώματά του και αποκατασταθεί η ηθική τάξη σχετικά με το όλο ζήτημα.

αρχιζω και νομιζω οτι το ν82 ειναι το πιο επικινδυνο ραδιενεργο υλικο στον κοσμο.διαβαζω να καουν στην πυρα ,μην τα πουλατε διαδιδετε τον καρκινο κλπ.και καποιοι απο σας εχουν στις ταρατσες τους κεραιες κινητης τηλεφωνιας.παιδια οκ η νοκια ειναι αναξιοπιστη αλλα το οριο ΕΙΝΑΙ 2 ΚΑΙ ΟΧΙ 1.ελεος εχει γεμισει το θρεντ απο οφ τοπικ.ας ανοιξει καποιος ενα θρεντ σαρ ν82 και ας γραψει καποιος οτι θελει αλλα καταντησε κουραστικο,εγω δεν καπνιζω ενα πακετο τσιγαρα οπως πολυ και θελω ν82 μην με υποχρεωνετε να διαβαζω καθε μερα για το σαρ.

αρχιζω και νομιζω οτι το ν82 ειναι το πιο επικινδυνο ραδιενεργο υλικο στον κοσμο.διαβαζω [...] μην τα πουλατε διαδιδετε τον καρκινο κλπ. [...] παιδια οκ η νοκια ειναι αναξιοπιστη αλλα το οριο ΕΙΝΑΙ 2 ΚΑΙ ΟΧΙ 1.ελεος εχει γεμισει το θρεντ απο οφ τοπικ

Εντάξει, έχεις κάθε δικαίωμα να θεωρείς ακίνδυνο το Ν82. Κι εγώ έχω κάθε δικαίωμα να το θεωρώ επικίνδυνο.

Έχεις την καλοσύνη να σχολιάσεις το θέμα της κοροϊδίας και της απάτης από την πλευρά του κατασκευαστή???

Επίσης, επειδή σχολίασες κάτι που είπα εγώ, στο οποίο και αναφέρθηκες με τη φράση: "μην τα πουλατε διαδιδετε τον καρκινο κλπ.", δεν είπα ότι διαδίδεται ο καρκίνος με την μεταπώληση του τηλεφώνου, απλά κάποιοι φίλοι που το πουλάνε το πουλάνε λόγω SAR. Αυτό που αναρωτήθηκα είναι αν αυτοί που θα το αγοράσουν φθηνά ως μεταχειρισμένο, θα λάβουν γνώση του λόγου για τον οποίο οι συγκεκριμένοι φίλοι το πουλάνε??? Και μάλιστα δεδομένης της πρόσφατης επιτυχίας του συγκεκριμένου μοντέλου στις πωλήσεις???

Καλό είναι να γίνεται διάλογος, αλλά οι ακραίες φράσεις και οι παραφράσεις των λεγομένων μου με ενοχλεί ιδιαίτερα και γι' αυτό και το σχολιάζω.

Πάντα φιλικά. :bow:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

αυτη η καρτα μνημης που εχει μεσα εμενα μου εχει δημιουργησει μεγαλυτερα προβληματα απο το sar!!!!!!!

γιατί κάνω ζουμ με το αστεράκι στους χάρτες και αντί να μου δείξει ον χάρτη ασπρίζει η οθόνη? Ασπρίζει όταν βλέπω ακόμα όλον τον πλανήτη (μετά από 2-3 ζούμ) και μετά συνεχίζει να προσγειώνεται αλλά δεν βλέπω τίποτα.
Κύριος είναι μόνο ο ΘΕΟΣ.

γιατί κάνω ζουμ με το αστεράκι στους χάρτες και αντί να μου δείξει ον χάρτη ασπρίζει η οθόνη? Ασπρίζει όταν βλέπω ακόμα όλον τον πλανήτη (μετά από 2-3 ζούμ) και μετά συνεχίζει να προσγειώνεται αλλά δεν βλέπω τίποτα.

Υποψιάζομαι ότι μάλλον δε θα έχει χάρτες το Nokia Maps. :confused:

Μήπως έχεις αλλάξει κάρτα μνήμης? Αν ναι, ξαναπέρασες τους χάρτες με το Map Loader?

Αν έχεις ακόμα την εργοστασιακή κάρτα μνήμης, μήπως έχεις διαγράψει τίποτα???

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Υποψιάζομαι ότι μάλλον δε θα έχει χάρτες το Nokia Maps. :confused:

Μήπως έχεις αλλάξει κάρτα μνήμης? Αν ναι, ξαναπέρασες τους χάρτες με το Map Loader?

Αν έχεις ακόμα την εργοστασιακή κάρτα μνήμης, μήπως έχεις διαγράψει τίποτα???

Δεν έχω αλλάξει κάρτα μνήμης,έχω διαγράψει μόνο εικόνες και βίντεο και κάτι παιχνίδια, τα οποία τα ξαναέβαλα και από τότε παίζουνε κανονικά και ούτε εξαφανίζεται το εικονίδιό τους από τις εφαρμογές όπως έκαναν πρίν.

Το παιδί από το κατάστημα νόκια μου είπε ότι οι χάρτες είναι ήδη εγκατεστημένοι μέσα. Μήπως μου είπε άθελά του ψέματα? Αν πάω στο κατάστημα νόκια μπορούν να μου βάλουνε εκεί τους χάρτες? Αν ναι πόσο θα κάνουνε?

Κύριος είναι μόνο ο ΘΕΟΣ.

Δεν έχω αλλάξει κάρτα μνήμης,έχω διαγράψει μόνο εικόνες και βίντεο και κάτι παιχνίδια, τα οποία τα ξαναέβαλα και από τότε παίζουνε κανονικά και ούτε εξαφανίζεται το εικονίδιό τους από τις εφαρμογές όπως έκαναν πρίν.

Το παιδί από το κατάστημα νόκια μου είπε ότι οι χάρτες είναι ήδη εγκατεστημένοι μέσα. Μήπως μου είπε άθελά του ψέματα? Αν πάω στο κατάστημα νόκια μπορούν να μου βάλουνε εκεί τους χάρτες? Αν ναι πόσο θα κάνουνε?

Δε χρειάζεται να πας σε Nokia shop για να σου περάσουν τους χάρτες.

Μπορείς και μόνος σου από το σπίτι σου με τη βοήθεια του Nokia Map Loader.

Περισσότερα δες εδώ. :)

με 55 ευρω θα κανω μια προσπαθεια να λυσω τα προβληματα που ταλαιπωρουν το κινητο μας. παραγγειλα ενα bluetooth ακουστικο και μια kingston 4gb με usb reader που δεν ειχα....ιδωμεν:)

καλησπερα παιδια εχς ενα προβλημα

περασα το νεο firmware.απο τοτε περασα με το νοκιαμιουζικ (κατι, δε θυμαμαι πςσ λεγεται) ,καποια επιπλεον τραγουδια στην καρτα μνημης. κανω ανανεωση στη βιβλιοθηκη του κινητου, αλλα τα νεα τραγουδια δε τα βρισκει. το κορ πλειερ τα βρισκει ομως. ξερετε γιατι και τι μπορω να κανω? ευχαριστω

με 55 ευρω θα κανω μια προσπαθεια να λυσω τα προβληματα που ταλαιπωρουν το κινητο μας. παραγγειλα ενα bluetooth ακουστικο και μια kingston 4gb με usb reader που δεν ειχα....ιδωμεν:)

Τελικα λεω να το παρω το Ν82(μιας και το g810 λενε δεν εχει τοσο καλο βιντεο και φωτο)

αλλα θα προσεχω,,εδω που τα λεμε ειχα και το ν73 πρωτα που ειχε και αυτο ψηλο sar...τεσπα,το πολυ πολυ οταν το εχω πολλες ωρες στην τσεπη και κοντα στα ευαισθητα οργανα να το βαζω σε flight mode...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Εμενα σημερα μου εκανε το εξης κολπο. Εβγαζε ηχο χαμηλης μπαταριας. Λεω οκ θα παω σπιτι να το φορτισω, λογικο αφου εχω απο προχτες να το φορτισω. Παω σπιτι 7 γραμμες η μπαταρια. Λεω, θα ειναι το 3510i της κοπελας μου που ακουγοταν. Μετα θυμαμαι οτι το πρωι που το ανοιξα ειχε 6 μπαρες η μπαταρια ενω τωρα ειχε 7. ''Ρε λες?'', λεω. Το κλεινω το ξανανοιγω 2 μπαρες η μπαταρια...Και ερωτω τωρα.. Παω σε νοκια shop ή σε πλαισιο με αποδειξη αγορας? Εν τω μεταξυ ηρθαν και τα κομματια που ειχα παραγγειλει για φουλ μετατροπη σε μαυρο και δεν κρατιεμαι ρε γμτ θελω να τα βαλω. Αλλα αν παω σε πλαισιο με αποδειξη αγορας ασημι και σκασω με το μαυρο εκει...καταλαβαινετε... Λετε να το αφησω ετσι μηπως εφαγε κανα κολλημα το συμπιαν και να το ντυσω μαυρο ή να μην το ντυσω και να παω πλαισιο αυριο? Αλλα το θεμα ειναι πως θα αποδειξω το προβλημα του κινητου στον υπευθυνο.

Τελικα λεω να το παρω το Ν82

Αντε και καλοριζικο !

Λετε να το αφησω ετσι μηπως εφαγε κανα κολλημα το συμπιαν και να το ντυσω μαυρο ή να μην το ντυσω και να παω πλαισιο αυριο? Αλλα το θεμα ειναι πως θα αποδειξω το προβλημα του κινητου στον υπευθυνο.

Στο εχει ξανακανει ? Εαν οχι

θα ελεγα να το παρακολουθησεις και εαν το ξανακανει,τοτε

πηγαινε το Νοκια .

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Εντάξει, έχεις κάθε δικαίωμα να θεωρείς ακίνδυνο το Ν82. Κι εγώ έχω κάθε δικαίωμα να το θεωρώ επικίνδυνο.

Έχεις την καλοσύνη να σχολιάσεις το θέμα της κοροϊδίας και της απάτης από την πλευρά του κατασκευαστή???

Επίσης, επειδή σχολίασες κάτι που είπα εγώ, στο οποίο και αναφέρθηκες με τη φράση: "μην τα πουλατε διαδιδετε τον καρκινο κλπ.", δεν είπα ότι διαδίδεται ο καρκίνος με την μεταπώληση του τηλεφώνου, απλά κάποιοι φίλοι που το πουλάνε το πουλάνε λόγω SAR. Αυτό που αναρωτήθηκα είναι αν αυτοί που θα το αγοράσουν φθηνά ως μεταχειρισμένο, θα λάβουν γνώση του λόγου για τον οποίο οι συγκεκριμένοι φίλοι το πουλάνε??? Και μάλιστα δεδομένης της πρόσφατης επιτυχίας του συγκεκριμένου μοντέλου στις πωλήσεις???

Καλό είναι να γίνεται διάλογος, αλλά οι ακραίες φράσεις και οι παραφράσεις των λεγομένων μου με ενοχλεί ιδιαίτερα και γι' αυτό και το σχολιάζω.

Πάντα φιλικά. :bow:

καλημερα για τα οφ τοπικ δεν μου απαντησες ειδικα δε οταν εχει σχολιαστει απο τον καθενα πανω απο 2 φορες το θεμα στις προηγουμενες σελιδες,δεν ειναι κουραστικο για καποιον να διαβαζει για το σαρ εδω και 10 σελιδες με διαλειματα για καρτες μνημης???μιλησα για την αναξιοπιστια της νοκια(το χεις συμπεριλαβει στην απαντηση σου) και οπως θα ειδες δεν εχω κανει quote το δικο σου μυνημα αρα μαλλον εσυ παρεξηγησες τα λεγομενα μου.διαλογος καλο ειναι να γινεται,κουραστικος να μην γινεται οπως αυτο για το σαρ.ελπιζω να ανοιχτει ενα τοπικ καινουργιο ωστε οποιος θελει να ενημερωνεται για το θεμα.

Εγώ θεωρώ πάλι το να ανοίγονται σωρεία τόπικς βαρετό. Από τη στιγμή που ο ΣΕΑ αφορά το συγκεκριμένο τηλέφωνο του οποίου το τόπικ είναι αυτό εδώ, πιστεύω πως σωστά αναφέρεται σ' αυτό το τόπικ ο ΣΕΑ και επίσης σωστά έχει δοθεί τέτοια έκταση στο συγκεκριμένο θέμα, καθώς είναι σοβαρότατο.

Για μένα είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό που το Μητρώο και το Ημερολόγιο των Symbian είναι αρκετά πιο "σπαρτιάτικα" από των S40.

Για παράδειγμα, στο προηγόύμενο τηλέφωνο μου, το 6230i, έβλεπες και στις εξερχόμενες και στις εισερχόμενες και στις αναπάντητες τις 5 τελευταίες κλήσεις ανα επαφή και ας ήταν και συνεχόμενες. Επίσης έβλεπες και από ποιο νούμερο σε είχαν καλέσει.

Στο N82, τίποτα, μόνο το όνομα της επαφής, και αν είναι συνεχόμενες, βλέπεις μόνο την τελευταία.

Τα ίδια και στο ημερολόγιο...πολύ λιγότερες ενέργειες

Ξέρεται καμιά εφαρμογή που να αντικαθιστά το Μητρώο και το ημερολόγιο?

ευχαριστώ

Για μένα είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό που το Μητρώο και το Ημερολόγιο των Symbian είναι αρκετά πιο "σπαρτιάτικα" από των S40.

Για παράδειγμα, στο προηγόύμενο τηλέφωνο μου, το 6230i, έβλεπες και στις εξερχόμενες και στις εισερχόμενες και στις αναπάντητες τις 5 τελευταίες κλήσεις ανα επαφή και ας ήταν και συνεχόμενες. Επίσης έβλεπες και από ποιο νούμερο σε είχαν καλέσει.

Στο N82, τίποτα, μόνο το όνομα της επαφής, και αν είναι συνεχόμενες, βλέπεις μόνο την τελευταία.

Τα ίδια και στο ημερολόγιο...πολύ λιγότερες ενέργειες

Ξέρεται καμιά εφαρμογή που να αντικαθιστά το Μητρώο και το ημερολόγιο?

ευχαριστώ

Φίλε για το μητρώο δεν έχεις δίκιο. Αν ξέρεις έχεις πιο πολλές λεπτομέρειες από τα S40. Αν ανοίξεις μενού>εργαλεία>μητρώο και μετά το βελάκι δεξιά σου βγάζει μια λίστα με όλη την κίνηση επικοινωνίας τουτηλεφώνου σου. Μεχρι και για το WLAN με στοιχεία όπως η διάρκεια και ο όγκος των δεδομένων και ο ακριβής χρόνος της κίνησης. Μπορείς να φιλτράρεις αυτά που βλέπεις επιλέγοντας μόνο εισερχόμενες η μόνο εξερχόμενες κινήσεις. Ψάχτο! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αντε και καλοριζικο !

ΤΗΑΝΚS....πιθανοτατα να το παρω μετα τις 25 του μηνα αφου δωσω το ν95...:D

Σε μαυρο φυσικα,,,

και κατι αλλο,,,να παρω κατευθειαν καινουργια καρτα η με φορματ θα στρωσει η μαματη;;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

ρε παιδια να ρωτησω κατι.παω να αλλαξω ηχο κλησης η μυνηματος κ αντι να μου δειχνει ολους τους ηχους οπως εκανε παλια,μου εχει μονο ληψη ηχων κ απενεργοποιημενο.εχει κανεις καμια ιδεα του τι παιζει???

και κατι αλλο,,,να παρω κατευθειαν καινουργια καρτα η με φορματ θα στρωσει η μαματη;;;;

Καλύτερα να αγοράσεις μια καινούρια, για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο.;)

υπαρχει κανενας τροπος να μετραμε τα sms??

Νομίζω πως υπάρχει εφαρμογή, ρώτα στο θέμα των εφαρμογών.:)

ρε παιδια να ρωτησω κατι.παω να αλλαξω ηχο κλησης η μυνηματος κ αντι να μου δειχνει ολους τους ηχους οπως εκανε παλια,μου εχει μονο ληψη ηχων κ απενεργοποιημενο.εχει κανεις καμια ιδεα του τι παιζει???

Δοκίμασε να βάλεις τους ήχους σου στο φάκελο "Κλιπ ήχου" ή υποφάκελο αυτού και ξαναδοκίμασε.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

ΠΑΙΔΙΑ SOS ...πριν απο λιγο ενω μιλουσα με το κινητο μας με τα hfree ξαφνικα εβγαλε λευκη οθονη με το λογοτυπο της νοκια στη μεση κ εκλεισε!!!! επειδη δεν ειχα μπαταρια (μονο 1 γραμμη) υποθεσα οτι εκλεισε απο μπαταρια ..ε τον βαζω στη φορτιση κ δεν φορτιζει (οση ωρα το εχω τπτ) και δεν ανοιγει....τι μπορει να επαθε στα ξαφνικα???? να παω σε Nokia shop ή με καμια αναβαθμηση φτιαχνετε???
[sIGPIC][/sIGPIC]