Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολύ καλή επιλογή. Αν δεν είχα πάρει ήδη το Clip Vibrate θα έπαιρνα το στερεοφωνικό που λες. Η ύπαρξη οθόνης είναι πολύ θετικό χαρακτηριστικό.

Πραγματικά δεν ξέρω αν και πώς μπορείς να κάνεις κάτι. Η δωρεάν φωνητική πλοήγηση συνδυάζεται μόνο με την εργοστασιακή κάρτα μνήμης. Αν αγοράσεις άλλη, δε θα μπορείς να έχεις δωρεάν φωνητική πλοήγηση, παρά μόνο αν αγοράσεις άλλη. Βέβαια αν δοκιμάσεις τις άλλες εφαρμογές που κυκλοφορούν, θα ξεχάσεις το Nokia Maps. ;)

ευχαριστώ

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ξερει κανεις τιποτα????

Να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω αν είναι συμβατός.

Λογικά αφού είναι νέος και έχει υποδοχή 2mm, μάλλον θα είναι συμβατός.

Καλό είναι να ρωτήσεις σε Nokia shop.

Εντελώς από περιέργεια, τι έξοδο (output) γράφει πάνω?

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

350 mA αλλα δεν ειναι εκει το θεμα. Εν τω μεταξυ ουτε το bluetooth ειχε τον AC-5 στους συμβατους και η ειρωνια ειναι οτι οι πιο πολλοι ηταν κοινοι. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να φορτιζω με τον AC-5 και τα 2.

350 mA αλλα δεν ειναι εκει το θεμα. Εν τω μεταξυ ουτε το bluetooth ειχε τον AC-5 στους συμβατους και η ειρωνια ειναι οτι οι πιο πολλοι ηταν κοινοι. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να φορτιζω με τον AC-5 και τα 2.

Τσέκαρέ το για καλό και για κακό με μία ερώτηση σε Nokia shop, να είσαι σίγουρος.

Για μένα καλύτερα να ελέγξεις τη συμβατότητα του AC-5 με το Bluetooth σου, γιατί είναι πιο γρήγορος από τον AC-3. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Τσέκαρέ το για καλό και για κακό με μία ερώτηση σε Nokia shop, να είσαι σίγουρος.

Για μένα καλύτερα να ελέγξεις τη συμβατότητα του AC-5 με το Bluetooth σου, γιατί είναι πιο γρήγορος από τον AC-3. ;)

Nαι αυτο ειπα πιο πανω. Θα ρωτησω.

Είναι όντως πολύ καλό, αλλά έχει δύο μειονεκτήματα:

1) Γενικά τα ενσύρματα δε σε προστατεύουν τόσο από την ακτινοβολία όσο τα Bluetooth ακουστικά.

2) Νομίζω ότι κι εδώ παίζει η περίπτωση του handsfree του Ν95. Κι αυτό εδώ έχει ενσωματωμένη μπαταρία η οποία κάποτε θα τελειώσει. Στο Nokia shop που είχα ρωτήσει δεν είναι σίγουροι αν όντως αλλάζει η μπαταρία. Αν όντως δεν αλλάζει, μένεις με το controller στο χέρι γιατί τα πλήκτρα ελέγχου τροφοδοτούνται από την μπαταρία. :wacko:

θεε μου τι αλλο θα ακούσουμε.......:mad::mad:

24 εβρω τα πηρα.........

θα μας τρελάνουν αυτοι ρε φουστη μου.....

anyway σημερα οταν πηγα στο νοκια κλαμπ για να παρω τα hands free πήγα να κανω σκηνη για το νεο σαρ του 82....

οταν ειδα τις κοπελες να κανουν 10 λεπτα για να κόψουν την απόδειξη και να βρουν την τιμη απο το hands free εκει λεω "δικε μου αστο σιγα μην βγαλεις ακρη.....".....:rolleyes:

μην με ξενερωνεις και αλλο οτι δεν προστατεύομαι με αυτο το καλωδιο γιατι ετοιμος ειμαι να το δωσω για να παρω πισω το n95 8g....

πανω που ειπα οτι βρηκα το κινητό που θα κρατουσα τουλάχιστον για 2 χρονια....:lol::lol:

(κανω υπομονη για το n96........)

Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα.

Την τρίτη αγόρασα κι εγώ το Ν82 για όλα τα καλούδια που έχει αυτή η συσκευή και σήμερα που βρήκα χρόνο είπα ν'ασχοληθώ και λίγο μαζί της.

Έχω όμως πρόβλημα με το wi-fi. Το μύνημα που παίρνω συνέχεια είναι Ιστός: Καμία απόκριση πύλης. Στο router μου απενεργοποίησα κάθε ίχνος ασφάλειας μήπως είχε πρόβλημα με αυτό αλλά και πάλι τζίφος. Απενεργοποίησα και την αυτόματη διαμόρφωση που είδα σε πρόσφατο μήνυμα αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται. Το firmware είναι v.20.0.062 / 28-02-08 κι απ' ότι είδα είναι και το πιο πρόσφατο.

Καμία ιδέα κανείς;

Μπορώ να δοκιμάσω κάτι άλλο ή έχει πρόβλημα η συσκευή και πρέπει να την πάω πίσω;

edit: δεν μου βγάζει πρόβλημα κατά τη σύνδεση στο σημείο πρόσβασης, ίσα ίσα που βγάζει και μήνυμα εγκυρότητας. Όμως ούτε ο mini opera, ούτε το πρόγραμμα της nokia δεν μπορεί ν'ανοίξει κάποια σελίδα στο internet.

Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα.

Την τρίτη αγόρασα κι εγώ το Ν82 για όλα τα καλούδια που έχει αυτή η συσκευή και σήμερα που βρήκα χρόνο είπα ν'ασχοληθώ και λίγο μαζί της.

Έχω όμως πρόβλημα με το wi-fi. Το μύνημα που παίρνω συνέχεια είναι Ιστός: Καμία απόκριση πύλης. Στο router μου απενεργοποίησα κάθε ίχνος ασφάλειας μήπως είχε πρόβλημα με αυτό αλλά και πάλι τζίφος. Απενεργοποίησα και την αυτόματη διαμόρφωση που είδα σε πρόσφατο μήνυμα αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται. Το firmware είναι v.20.0.062 / 28-02-08 κι απ' ότι είδα είναι και το πιο πρόσφατο.

Καμία ιδέα κανείς;

Μπορώ να δοκιμάσω κάτι άλλο ή έχει πρόβλημα η συσκευή και πρέπει να την πάω πίσω;

Μήπως το router σου δεν έχει ενεργοποιημένο τον DHCP server που δίνει αυτόματα ip διεύθυνση?

Μήπως το router σου δεν έχει ενεργοποιημένο τον DHCP server που δίνει αυτόματα ip διεύθυνση?

Όχι και το dhcp ενεργοποιημένο κανονικά είναι.

Όχι και το dhcp ενεργοποιημένο κανονικά είναι.

Και εγω εχω το ιδιο ακριβως προβλημα αλλα δεν εχω παρει καποια απαντηση που να το λυνει. Εχω ψαχτει παρα πολυ αλλα δεν βρηκα τιποτα.

@zouzoulos και @le_bron :)

Xωρις να εχω στο router καμια ασφαλεια ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα με εσας. Το ελυσα βαζοντας στης ρυθμισεις του router την MAC Address του κινητου μου. Ακουγετε περιεργο αλλα μπορει να κανει δουλεια :O

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2313645#post2313645

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Μπηκα στο σαιτ της νοκια για να βρω αναβαθμηση για το κινητο αλλα οσο και να εψαξα πουθενα δεν βρηκα το τηλ Ν82 ολα τα αλλα μοντελα υπαρχουν αυτο οχι?

Μπηκα στο σαιτ της νοκια για να βρω αναβαθμηση για το κινητο αλλα οσο και να εψαξα πουθενα δεν βρηκα το τηλ Ν82 ολα τα αλλα μοντελα υπαρχουν αυτο οχι?

http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_en.exe

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

@zouzoulos και @le_bron :)

Xωρις να εχω στο router καμια ασφαλεια ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα με εσας. Το ελυσα βαζοντας στης ρυθμισεις του router την MAC Address του κινητου μου. Ακουγετε περιεργο αλλα μπορει να κανει δουλεια :O

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2313645#post2313645

Δυστυχώς ούτε αυτό δούλεψε για εμένα. Πιστεύω ότι πρέπει να είναι κάποια ρύθμιση στο router γιατί όταν συνδέομαι πάω στο αντίστοιχο μενού και βλέπω ότι υπάρχει ένας client συνδεδεμένος. Θα πρέπει να βρω κάποιον με ασύρματο για να κάνω δοκιμή και με το δικό του μπας και βγάλω καμια άκρη.

Από το σπίτι μου, συνδέομαι κανονικά με γειτονικό ρουτερ μέσω wi fi, και χτες που ήμουν κέντρο αθήνας προσπάθησα να συνδεθώ μέσω κάποιων ξεκλειδωτων και μου έβγαζε το ίδιο μήνυμα. Φαντάστηκα ότι δεν θα ήταν συνδεδεμένοι στο internet... Άρα κάτι άλλο παίζει...

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Λοιπόν παιδιά κατάφερα να βγάλω μία άκρη. Αφού το τηλέφωνο είναι του κουτιού (ούτε μια εβδομάδα δεν το έχω) σκέφτηκα να κάνω ένα reset στο router στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις και επιτέλους δούλεψε. Ίσως βοηθήσει και κάποιον άλλον ο τρόπος αυτός.

Ναι τι παιζει ομως οταν θες να συνδεθεις σε καποιο wifi εξω? Που δεν μπορεις να ειραξεις τον router......
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Απλά δεν μπαίνεις!:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Εγω χθες πηγα να συνδεθω εξω, μετα απο πολλες προσπαθειες συνδεθηκε! χαρα! και ανοιγω το google παω να γραψω κατι και κοπηκε!
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Αυτό σημαίνει πως δεν υπήρχε αρκετό/καλό σήμα για τη μεταφορά των δεδομένων οπότε και κόπηκε η σύνδεση.

Ρε παιδιά παρατήρησα ότι όταν μιλάω στο τηλέφωνο ο ήχος από το ακουστηκό είναι λίγο περιέργος, σαν να είναι πιο μπάσος κάτι τέτοιο.. Έτσι είναι ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα? :worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

auto emociόn

Τελικά τι ισχύει με το SAR της εν λόγω συσκευής; Το εγχειρίδιο χρήσης γράφει 0,62 και η ιστοσελίδα της Nokia 1.35. Θα μας τρελάνουν; Ένας από τους λόγους που πήρα τη συσκευή αυτή ήταν και το σχετικά χαμηλό της SAR. Ποιος θα μας πει με σιγουριά ποιο είναι το πραγματικό SAR της συσκευής; Υπάρχει κάποιος από εσάς που το εγχειρίδιό του να γράφει 1.35, ή σε όλους μας γράφει 0.62;

Τελικά τι ισχύει με το SAR της εν λόγω συσκευής; Το εγχειρίδιο χρήσης γράφει 0,62 και η ιστοσελίδα της Nokia 1.35. Θα μας τρελάνουν; Ένας από τους λόγους που πήρα τη συσκευή αυτή ήταν και το σχετικά χαμηλό της SAR. Ποιος θα μας πει με σιγουριά ποιο είναι το πραγματικό SAR της συσκευής; Υπάρχει κάποιος από εσάς που το εγχειρίδιό του να γράφει 1.35, ή σε όλους μας γράφει 0.62;

φιλε αν διαβασεις μερικα posts πιο πισω θα δεις οτι οι περισσοτεροι εχουμε φρικαρει με το θεμα....

απο κει που το κινητο ειχε χαμηλο σαρ ξαφνικα η νοκια μας το παρουσιαζει φούρνο.....κανονικό...

ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ........αυτο ειναι το χειροτερο απο ολα....

επισημη απαντηση ακομη καμια......

εγω ηδη το ετοιμαζω να το δωσω...απλα ειμαι μεταξυ ν95 8g η το καινουργιο N96....(θα δουμε)...

για την ωρα το hands free δεν βγαινει απο το τηλεφωνο.....

απο οτι βλεπω παντως απαντηση επισημη απο την νοκια δεν πρόκειται να παρουμε.....

θα το περασουν στο ετσι.......

και μιλαμε για πρωτοφανές σκηνικο...δεν νομιζω να εχει ξαναγινει κατι παρόμοιο ποτε.....

φιλε αν διαβασεις μερικα posts πιο πισω θα δεις οτι οι περισσοτεροι εχουμε φρικαρει με το θεμα....

απο κει που το κινητο ειχε χαμηλο σαρ ξαφνικα η νοκια μας το παρουσιαζει φούρνο.....κανονικό...

ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ........αυτο ειναι το χειροτερο απο ολα....

επισημη απαντηση ακομη καμια......

εγω ηδη το ετοιμαζω να το δωσω...απλα ειμαι μεταξυ ν95 8g η το καινουργιο N96....(θα δουμε)...

για την ωρα το hands free δεν βγαινει απο το τηλεφωνο.....

απο οτι βλεπω παντως απαντηση επισημη απο την νοκια δεν πρόκειται να παρουμε.....

θα το περασουν στο ετσι.......

και μιλαμε για πρωτοφανές σκηνικο...δεν νομιζω να εχει ξαναγινει κατι παρόμοιο ποτε.....

Και εγώ περιμένω ακόμα απάντηση. Εχω πάρει 3 φορές τηλέφωνο, μου έχουν κρατήσει το αριθμό μου να μου απαντήσουν και ακόμα τίποτα, και΄όταν τους ρώτησα καλά είστε σοβαροί? δεν γνωρίζετε η δεν μπορείτε να μάθετε μια βδομάδα τώρα το sar της συσκευής ? μου λένε περιμένουν απάντηση από το εμπορικό τμήμα. Και μετά από τέτοιο χονδρό δούλεμα μου λες ρε φίλε να το δώσεις και να τους ξαναδώσεις τα λεφτά σου κα να πάρεις το Ν96 ή το Ν95 κλπ. Ούτε ευρώ δεν τους ξαναδίνω και έλλο ένα 8800 arte που έχω το δίνω όσο κι όσο και να μην τους ξαναδώ τους ψεύτες, όχι να τους ξαναπληρώσω.

φιλε εχεις απολυτο δικιο.....σε ολα...

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ........!!!!!

απλα την αμαρτία μου την λεω....

χρονια ολοκληρα χρησιμοποιώ νοκια-συμπιαν κινητα...και εχω εθιστεί.....:lol:

δεν ξερω ποιο θα ειναι το επομενο κινητο μου πραγματικα το σκεφτομαι.....(το 95αρι τουλάχιστον παραμενει με χαμηλο σαρ....).....

τελος παντων επισημη απαντηση δεν προκειται να παρουμε...εγω πλεον το αποδέχθηκα.....

ειναι ομως μεγαλη αλητεία αυτο που κανανε....πραγματικα.....

κριμα......