Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ποσο κανει να αλλαξω προσοψη ? δεν ειχε μαυρο, κ αυτο ειναι ασημι...

Αν θέλεις να του αλλάξεις απλά τη πρόσοψη μπρος-πίσω μπορείς να το κάνεις και σχετικά φθηνά 15-20€. Αν είσαι σε πόλη όπου υπάρχουν περισσότερα του ενός Nokia Shops κάνε έρευνα αγοράς διότι οι τιμές διαφέρουν από κατάστημα σε κατάστημα.

Αν θέλεις να το κάνεις μαύρο, θα σε στενοχωρήσω διότι δεν το κάνουν τα Nokia Shop γιατί θα πρέπει να αλλαχθεί και το πλαίσιο στο οποίο βασίζεται όλο το κινητό.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

στην Κομοτηνη ειμαι προς το παρον..

Οχι δεν θελω να αλλαξω προσοψη μονο. Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας.

Δημητρης

ΥΣ. Οπιος απο εσας, ειιναι στον Ικαριαμ στον Κοσμο Ε....ας μας πει :)

Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή

- OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro

...Edit by Dim_33....

γεια σασ. λεω ν παρω τ ν82.θελω γνωμη απο εσασ π τ εχετε.

ποια τα κατα τ? κολλαει? οταν ακουτε μουσικη απο ακουστικα ειναι οκ η χαμηλη κτλ?

φωτο στο απολυτο σκοταδι?

ευχαριστω

Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

Καλησπερα παιδια , εχω ενα προβλημα , στην οθονη εχω πολλα καμενα pixel , ξερει κανενας ποσο κανει για να αλλαξω μια οθονη ???

Ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυ

Samsung Galaxy S3

Αν είναι πάνω από 3 καμένα pixels και είσαι μέσα στην εγγύηση τότε σε θα στην αλλάξουν χωρίς να πληρώσεις. Δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να είναι πάνω από 3 ή 5 καμένα pixels.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Τελικά ποιο είναι το sar για το Ν 82?
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Δεν χάνει την ώρα, μην παραπληροφορείς. Πάει την ημερ/νία 2 μέρες μπροστά ...σπάνια μεν αλλά το κάνει.

τι σπανια βρε παιδια το κανει συνεχεια!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω εχω φρικαρει μιλαμε!!!!

καθε φορα που κλεινω το κινητο η ημερομηνια παει 2 μερες μπροστα....

σημερα μου αλλαξε και την ωρα απο μονο του!!!!!

ΗΜΟΥΝ 3 ΩΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!

και το ξυπνητήρι μια στις 3 δεν χτυπαει....(κοντεψα να μην παω δουλεια σημερα!!!!!)

αν ειναι δυνατον!!!!!

απορω πως δεν εχει βγει ακομη νεα αναβαθμιση που να διορθώνει ολα αυτα τα ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!!!!

Τελικά ποιο είναι το sar για το Ν 82?

1.35 W/kg.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

1.35 W/kg.

Ψηστήρι δυστυχώς.Ελπίζω να ειναι καλό κατά τα άλλα.Σιγουρα πρεπει να ''φορεθεί'' με hands free ή bt

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

τι σπανια βρε παιδια το κανει συνεχεια!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω εχω φρικαρει μιλαμε!!!!

καθε φορα που κλεινω το κινητο η ημερομηνια παει 2 μερες μπροστα....

σημερα μου αλλαξε και την ωρα απο μονο του!!!!!

ΗΜΟΥΝ 3 ΩΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!

και το ξυπνητήρι μια στις 3 δεν χτυπαει....(κοντεψα να μην παω δουλεια σημερα!!!!!)

αν ειναι δυνατον!!!!!

απορω πως δεν εχει βγει ακομη νεα αναβαθμιση που να διορθώνει ολα αυτα τα ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!!!!

μηπως φταιει καμια εφαρμογη; δε μπορει σε τοσα ατομα να μην το κανει, οπως και μενα..αν ηταν bug θα το εκανε σχεδον σε ολους.

Και εμένα 2 φορές μετά την τελευταία αναβάθμιση με έχει πάει 2 μέρες πίσω. Ώρα όμως δεν πείραξε.
[sIGPIC][/sIGPIC]

@freddaras καλυτερα δοκιμασε να κανεις hard format στην συσκευη σου για να πεις πως θα παει..
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Αυτό μου έχει συμβεί σε ένα ε51 που είχε περάσει απ τα χέρια μου παλιότερα και λύθηκε με μία αναβάθμιση μόνο.

Αν είναι πάνω από 3 καμένα pixels και είσαι μέσα στην εγγύηση τότε σε θα στην αλλάξουν χωρίς να πληρώσεις. Δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να είναι πάνω από 3 ή 5 καμένα pixels.

Φιλε μου εδω μιλαμε οτι εχω φαντασου μια κουκιδα μεγεθους 5 χιλιοστων καμενα πιχελ, δεν ειναι μονο 3 ή 5 αλλα 50 - 60 νομιζω .... \\

Μηπως ξερεις την τιμη της οθονης ????

Ευχαριστω παντος για την απαντηση

Samsung Galaxy S3

Η οθόνη ως ανταλλακτικό πάει περίπου 30 με 40€.

Εάν υπολογίσεις και τα εργατικά σε Nokia Shop θα σου πάει κανα 60αρι.

Να κανω μια απλη ερωτηση? τα κουμπια απο τον σταυρο τριζουν και σε σας? γιατι εμενα τριζουν λες κ κλεινει καμια παλια πορτα. τα υπολοιπα κουμπια δεν κανουν θορυβο. μονο του σταυρου
Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ

Να κανω μια απλη ερωτηση? τα κουμπια απο τον σταυρο τριζουν και σε σας? γιατι εμενα τριζουν λες κ κλεινει καμια παλια πορτα. τα υπολοιπα κουμπια δεν κανουν θορυβο. μονο του σταυρου

εμενα τριζει και ψιλομπαινει μεσα αν την πατησεις η αριστερα πλευρα του πληκτρολογιου.... και τριζει και στα μυνηματα

Αλλαξε η ωρα μονη της λογω της θερινης ωρας (απο περιεργεια εψαξα αν εχει επιλογη αν θα αλλαζει αυτοματα ή οχι αλλα δεν την βρηκα) αλλα μου αλλαξε και το ξυπνητήρι απο τις 07:30 σε 08:30 :confused::blink:

Το δικο μου μετα απο σχεδον ενα χρονο χρησης δεν εχει τετοιο προβλημα.Και το εχω ταλαιπωρησει αρκετα.

Αλλαξε η ωρα μονη της λογω της θερινης ωρας (απο περιεργεια εψαξα αν εχει επιλογη αν θα αλλαζει αυτοματα ή οχι αλλα δεν την βρηκα) αλλα μου αλλαξε και το ξυπνητήρι απο τις 07:30 σε 08:30 :confused::blink:

Εμένα το ξυπνητήρι δε μου το άλλαξε

Το δικο μου μετα απο σχεδον ενα χρονο χρησης δεν εχει τετοιο προβλημα.Και το εχω ταλαιπωρησει αρκετα.

Μια από τα ίδια, δεν έχω τέτοιο πρόβλημα

---Edit---

Ξαφνικά λειτουργεί πάλι η "Λήψη" αλλά τώρα δε μου ανοίγει τα μηνύματα-email, πατάω άνοιγμα και δε κάνει τίποτα :wacko:

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Σε Ν82 ξαφνικα δεν γινεται εγκατασταση ή απεγκατασταση εφαρμογων java.

Επισης σε καθε κληση ενεργοποιειται η καμερα??

Ειναι πιθανο bug καποιου προγραμματος αλλα ποιου.

Καθε βοηθεια δεκτη!!

dsmous

Για αρχή κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Αν δεν ισιώσει, ξεκίνα να αγαιρείς τις εφαρμογές που πέρασες τελευταία.

εμενα τριζει και ψιλομπαινει μεσα αν την πατησεις η αριστερα πλευρα του πληκτρολογιου.... και τριζει και στα μυνηματα

εμενα τριζει το κουμπι του μενου συχνα αλλα ο σταυρος ειναι πολυ μαλακος και ωραιος. Γενικα το κινητο εχει καποιες μικροατελειες αν και πριν 2 εβδομαδες το πηρα, μπορω να πω πως ειναι απτα καλυτερα που ειχα ποτε. Καμια σχεση με s.ericsson G900 που αναγκαστικα να κανω κατεγγελια σε πλαισιο και ericsson για να παρουν πισω αυτην την πατατα που εβγαλαν