Jump to content

geodeath

Members
  • Δημοσιεύσεις

    75
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by geodeath

  1. Ναι, το κέντρο είναι +30693... και δοκίμασα και με το +1 και με το 001 αλλα τζίφος...
  2. Καλησπέρα, είμαι στις ΗΠΑ για λίγο καιρό και έχω σύνδεση wind.. μπόρεσα να καλέσω κινητό τηλέφωνο απευθείας αλλα για κάποιο λόγο δεν πηγαίνουν τα μηνύματα μου.. Κάλεσα κινητό χρησιμοποιώντας απλώς το τοπικό νούμερο δηλαδή του τύπου 805 550 4567. Δοκίμασα διάφορους γνώριμους συνδυασμούς αλλα δεν τα κατάφερα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;; :D
  3. Έκανα update το κινητό και χάθηκε η ελληνική γλώσσα. Κάποιος τρόπος να την επαναφέρω κατα προτίμηση δωρεάν??
  4. Καλησπέρα. Θα ήθελα να μάθω απο κάποιον που μένει καλαμαριά Θεσσαλονίκης (προς καραμπουρνάκι πλευρά) αν έχει πρόβλημα με το σήμα εντός σπιτιού.. Σκέφτομαι την αγορά iphone μαζί με δεδομένα και θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα είται στα δεδομένα ή στην φωνή :)
  5. Να κάνω μια ερώτηση. Επειδή η ιστοσελίδα της κοσμοτέ είναι κάτι που φέρνει σε γαλλικό και απρεπές όσων αφορά την οργάνωση, πως μπορώ να ξέρω πόσα δεδομένα ακριβώς θα πάρω με το ι-45;
  6. Μπήκα στο market μέσω υπολογιστή για να χαζέψω λίγο και είδα τα εξής χαρακτηριστικά στο google maps: New features: * Search by voice * Transit & walking directions * Business details and reviews * Latitude Updates Also includes: * My Location * Business listings * Driving directions * Traffic * Street View Αυτό το transiet & walking directions δεν σημαίνει λίγο πολύ οτι λειτουργεί σαν destinator; Γιατί σαν χάρτης το maps είναι πολύ καλός και αν παρέχει πλοήγηση... :) ακόμα καλύτερος
  7. Μια ερώτηση ρε παιδιά, καθώς είδα μπόλικες δημοπρασίες να πουλάνε το Google ION.. Υποτίθεται οτι το παραπάνω τηλέφωνο είναι ολόιδιο με το G2 που πουλάνε εδώ; Απλά απο ότι γράφει είναι ξεκλείδωτο τελείως γιατί είναι developers phone.. Το έδιναν στο Google IO conference. Ρωτάω γιατί είναι πολύ πιο χαμηλή η τιμή και γιατί όχι το developers απο το branded ειδικά αν είναι και τελείως ξεκλείδωτο (τώρα θα μου πείτε ξεκλείδωτο σε τι ακριβώς, αφού γενικά είναι "ανοιχτό" τηλέφωνο).
  8. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Αν όμως όπως λες τελείως ξεκλείδωτο είναι μόνο εκείνο το συγκεκριμένο μοντέλο, τι ακριβώς παραμένει κλειδωμένο στα κανονικά σαν το magic, απο τη στιγμή που μπορείς να βάλεις όποια εφαρμογή θέλεις απο όπου θέλεις; Το κυριότερο φυσικά απο όλα όσα ρώτησα είναι το τι γίνεται με κάθε νέα έκδοση του λειτουργικού. Την περνάμε δωρεάν και απροβλημάτιστα ή... πατέντες; :)
  9. Καλησπέρα και καλορίζικο σε όσους το πήραν!! Δεν μπορώ και εγώ να κρύψω την ανυπομονησία μου να το δουλέψω καθώς περίμενα την στιγμή που θα βγει το πρώτο στην Ελλάδα, οπότε έχω μερικές γενικές αλλα και ειδικές ερωτήσεις αν μπορείτε να βοηθήσετε γιατί προβλέπετε αλλαγή τηλεφώνου στα κοντά.. 1. Απο την στιγμή που είναι android και open source, αυτό σημαίνει οτι δεν είνα κλειδωμένο καθόλου σαν λειτουργικό; Δηλαδή μπορούμε να το κάνουμε κομμάτια και αμα το κολλήσουμε ας πούμε να του περάσουμε την αρχική rom; Όσα είναι (αν είναι) κλειδωμένα, είναι κλειδωμένα απο τον κατασκευαστή, το λειτουργικό ή τον πάροχο; :) 2. Για τους ίδιους λόγους, φαντάζομαι οτι μπορούμε να περάσουμε οποιαδήποτε εφαρμογή θέλουμε, εντός ή εκτός του μάρκετ; 3. Επειδή έχω χαζέψει με τόσα κινητά και δυνατότητες, όταν λέμε GPS έχει πρόγραμμα πλοήγησης, ή απλά στίγματος; Μπορείς δηλαδή να δώσεις διεύθυνση και να σου μιλάει στροφή στροφή; Αν όχι, φαντάζομαι οτι ήδη ετοιμάζονται.. 4. Φαντάζομαι οτι μπορούμε να φτιάξουμε και δικές μας εφαρμογές επειδή είναι ανοιχτό; (developer ντε..) 5. Όσοι το έχετε ήδη, απαντώντας ειλικρινά (και όχι ενθουσιαμένοι - δύσκολο, ξέρω) τι εντυπώσεις σας άφησε; Ταχύτητα, λήψη, μικρόφωνο, ηχείο, δόνηση; 6. Είναι εύκολο γενικά να προσαρμόσεις την αρχική οθόνη όπως την θες ή όλο και όλο έχει 5-6 ρυθμίσεις; 7. Ο κατάλογος επιτρέπει ελληνικό sorting; Δηλαδή να πατήσεις Α-Β-Γ και να δείξει τα ονόματα απο Γ ή τα βάζει όλα μαζί κάτω απο τα υπόλοιπα με αγγλικούς χαρακτήρες; 8. sms 160 χαρακτήρες κανονικά; :) 9. Μπαταρία; 10. Πρόγραμμα για να συνδέεσε σε samba shares υπάρχει; 11. Τα περισσότερα προγράμματα είναι δωρεάν ή όπως θελήσουν οι προγραμματιστές, αν θέλουν χρεώνουν αν θέλουν όχι; στο μάρκετ εννοώ. 12. Παίρνει κανονικά ακουστικά ή μόνο τα δικά του ή αντάπτορες...; 13. Είναι 3g και για βίντεο κλήση; :) Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλα την έχω πατήσει με πολλά τηλέφωνα σε συγκεκριμένες λειτουργίες.. Προσωπικά η κάμερα δεν με ενδιαφέρει καθόλου μιας και θα την χρησιμοποιήσω ελάχιστα.. Πέρα απο τις παραπάνω ερωτήσεις, φαντάζομαι οτι οποιαδήποτε νέα έκδοση του λειτουργικού "περνιέται" μανίσια όπως είναι και στο τηλέφωνο αυτό όπως και σε όλα τα android, ή η κάθε εταιρία διαμορφώνει το λειτουργικό στο δικό της τηλέφωνο (δηλαδή... μόνο οι χομπίστες μας σώζουν σε αυτή την περίπτωση); Θέλω να πω είναι σαν τις αναβαθμίσεις του iphone ή με όποιο λειτουργικό (έκδοση) το πήρες, με αυτήν δουλεύει, εκτός απο τις φιλότιμες rom των διάφορων ικανότατων φίλων που κυκλοφορούν εδώ και εκεί; Αν τα περισσότερα απο τα παραπάνω είναι όπως τα φαντάζομαι εγώ... ΕΦΥΓΑ!! :ninja:
  10. Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Προσωπικά νομίζω ότι είναι αρκετά κομψό και μικρό κινητό. Απο το λίγο που το έχω χρησιμοποιήσει μπορώ να πω ότι είναι πολύ βολικό σε μέγεθος προφανώς, αν και δεν το έχω, για κάποιον που θέλει απλή χρήση η σαν backup τηλέφωνο.
  11. Αυτό σίγουρα απλά έλεγα μήπως υπήρχε Ελλάδα πουθενά αλλα χλωμό μάλλον..
  12. Από Θεσσαλονίκη τι εμπειρίες έχετε? Εγώ απο εμπορικό κέντρο Μακεδονία μπορώ να πω εξυπηρετικοί αν και σε κάποιες λεπτομέρειες σχετικές με συμβόλαια δεν ήταν και τόσο ενημερωμένοι όμως την έκανα την δουλειά μου τελικά δεν έχω παράπονο.
  13. Για τα λεφτά του είναι ένα έντιμο τηλέφωνο entry level για κάποιον που θέλει να μιλάει να ακούει ραδιόφωνο και να στέλνει σμς. Α και για καμιά φωτό σε περιπτώσεις ανάγκης.
  14. Τι ακριβώς εννοείς? Εξήγησε το λιγάκι καλύτερα.:blink:
  15. Αυτό μου έχει συμβεί σε ένα ε51 που είχε περάσει απ τα χέρια μου παλιότερα και λύθηκε με μία αναβάθμιση μόνο.
  16. Γνωρίζει κανείς κάποιο μαγαζί που πουλάνε αυτό το τηλέφωνο? Εαν υπάρχει βέβαια μετά απο τόσο καιρό, απλά είναι πολύ βολικό στο μέγεθος του σαν δεύτερο είναι ότι πρέπει.
  17. τρόπος έκφρασης ήταν, γιατί ποτέ δεν θυμάμαι πάροχο να λέει πχ 90%. Όλοι ξέρουν οτι πρέπει να δείχνουν μεγάλα νούμερα και φυσικά τα παραλένε. Βρήκα τον κώδικα δεοντολογίας της ΕΕΤΤ στον οποίο υπάρχουν πολλά παραπτώματα της βόνταφον για την δική μου περίπτωση.. Αν θέλει να κάνουμε κόντρα ο τύπος που θα με πάρει τηλέφωνο σε μερικές μέρες καλή του τύχη! :lol:
  18. μάλιστα.. Ευχαριστώ για την απάντηση σου, απλά δεν νομίζω οτι όταν διαφημίζουν "πλυθησμιακή κάλυψη" 99.9% εννοούν οτι στο 0,01 είναι το σπίτι μου... Και στην τελική και πάλι πρόβλημα της εταιρίας είναι, όταν πηγαίνει κάποιος συνδρομητής και κάνει αίτηση σε προβληματική περιοχή να τον ενημερώνει ΠΡΩΤΑ. Το οτι το περιέχει το συμβόλαιο δεν είναι λογική. Είναι σαν να πηγαίνεις το αμάξι σου για αλλαγή ελαστικών, ο τύπος να σου δίνει να υπογράψεις για την εργασία και όταν παίρνεις το αμάξι πίσω να έχει ρόδες απο κάρο.. επειδή ο έξυπνος που σε έβαλε να υπογράψεις το έβαλε στην συμφωνία. Σωστό ή όχι νομικά δεν παύει να αποτελεί εξαπάτηση. Μόλις τους έκλεισα το τηλέφωνο και "θα μου απαντήσουν σε 5 εργάσιμες".. Άντε να δούμε :chair:
  19. Παιδιά βοηθήστε με με κάτι γιατί δεν ξέρω τι να κάνω. Πριν πάω στην βόνταφον ήμουν συνδρομητής στην wind... Παρότι λένε για πρόβλημα στο σήμα με την wind εγώ δεν είχα ποτέ θέμα όπου και να ταξίδεψα, πέρα απο τα ελάχιστα σημεία που έχουν όλες οι εταιρίες αδυναμία.. Απο την στιγμή που πήγα στην βόνταφον και μετά δεν πιάνω σωστά σχεδόν σε κανένα κλειστό χώρο, τουλάχιστον στην καλαμαριά Θεσαλονίκης.. Πάντα εντός κτιρίων, ενδεικτικά οδός Σοφούλη και περιοχή καραμπουρνάκι.. Πιο παλιά, πριν ακόμα πάω σε wind δεν αντιμετώπιζα ποτέ πρόβλημα με το σήμα της βόνταφον αλλα απο τότε πέρασαν χρόνια και τώρα που ξαναέγινα συνδρομητής το έχω μετανιώσει τρελλά. Μιλάμε δεν μπορώ να κάνω κλήση χωρίς να βγω έξω! Σκοπεύω να το κυνηγήσω μπας και βγάλω κάτι, απο την ακύρωση της σύμβασης και να μεταφερθώ πάλι σε wind (όχι flaming παρακαλώ, ούτε άκυρες απαντήσεις του τύπου έχει μάπα σήμα, ευχαριστώ το είδα μόνος μου το πόσο καλύτερο έχει η βόντα) ή τουλάχιστον κάποια έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο, δεδομένου οτι δεν παίρνω ούτε την μισή υπηρεσία για την οποία πληρώνω. Υποτίθεται οτι απο την στιγμή που τους το έκανα γνωστό μου απάντησαν οτι έχουν τεχνικό θέμα στην περιοχή και οτι θα το φτιάξουν. Επειδή στην Ελλάδα που είμαστε, τα λόγια είναι κοπανιστός αέρας σκοπεύω να το κυνηγήσω αλλιώς δεν νομίζω οτι θα βγάλω άκρη. Αν κάποιος απο εσάς ξέρει κάτι παραπάνω για ανάλογες διαδικασίες αλλα και γενικά τι συμβαίνει σε τέτοια περίπτωση θα ήθελα να με ενημερώσει! ευχαριστώ! :) υ.γ. Δεν φταίει το τηλέφωνο, έχω δοκιμάσει 2 διαφορετικές συσκευές αλλα και την ίδια με κάρτα wind...
  20. Καλημέρα! Δεν απάντησε κανένας στο χθεσινό μου μήνυμα, οπότε ξαναρωτάω, επειδή το πήρε κολλητός το κινητό και έχει φάει τον κόσμο να βάλει flash και δεν μπορεί.. Έχει βάλει κανένας flash στο συγκεκριμένο κινητό (και όχι σε άλλα, γιατί τα δοκιμάσαμε όλα) με επιτυχία; Αν ναι, παρακαλώ μοιραστείτε τον τρόπο που το κάνατε γιατι ενας απο τους λόγους που διάλεξε ο φίλος μου το συγκεκριμένο τηλέφωνο ήταν οτι λόγω windows θεώρησε οτι θα ήταν και πιο εύκολο να βάζει διάφορες εφαρμογές... lol
×
×
  • Create New...