Jump to content

[Επίσημο] Nokia N82

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το να εγκαταστήσεις απλά το N95 accelerometer plugin δεν αλλάζει κάτι, η οθόνη του κινητού θα συνεχίσει να περιστρέφεται με τη βοήθεια του ενσωματωμένου plugin. Για να δουλέψει το N95 accelerometer plugin θα πρέπει να εγκαταστήσεις και το RotateMe. ;)

Με το RotateMe μπορείς να ρυθμίσεις την ευαισθησία του accelerometer ώστε να γυρνάει πιο εύκολα. :)

Thanks πανο!μπορεις να μου δωσεις ενα link για το rotateme?

βρηκα απο το γνωστο μαγαζακι xxxxxxxxxxxx!ευχαριστω για την απαντηση!

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ρε παιδια πως γίνεται να μου δειχνει πληγηση διαδρομής - κάθε φορά που το κάνω μου γράφει ότι πρέπει αν πληρώσω για να έχω φωνητική πληγηση- αλλα και γενικα πλοηγηση δε κάνει το κινητοι ?? θέλει χρήματα η μαμα νόκια ?

εδώ με κούφανες φίλε. αν πάθει κάτι το κινητό θα σημαίνει πως δε δουλεύει, σωστά? πώς θα του περάσει πάλι αυτά που λες? μήπως είσαι λίγο άκυρος? δεν έχω πολύ επαφή με το θέμα αλλά λέω. ;)

File einai apla ta pragmata dn 8elei polu skepsi;)

An to tilefwno pa8ei kati alla sinexizei na douleuei tote to pernas to branded firmware;)

An omws dn anoigei to kinito(px nekro)tote dn 8a dei kaneis tpt;)

Asxeta an to doun meta autoi kaneis to kinezo kai les oti esu to piges xalsmeno ara autoi oti kanan;)

Opote euelpistw na katalaves;)

kai OXI dn eimai AKUROS;):lol::happy:

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

Thanks πανο!μπορεις να μου δωσεις ενα link για το rotateme?

βρηκα απο το γνωστο μαγαζακι xxxxxxxxxxxx!ευχαριστω για την απαντηση!

Η πιο πρόσφατη έκδοση είναι η v2 beta 7.

Όταν εγκαταστήσεις το RotateMe, μην ξεχάσεις να απενεργοποιήσεις την ενσωματωμένη αυτόματη περιστροφή οθόνης.

(Ρυθμίσεις->Γενικές->Προσ.ρυθμίσεις->Προβολή->Περιστροφή οθόνης: Απενεργοποιημ.)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

γιατι να απενεργοποιήσει την περιστροφη??

ρε παιδια εμένα για την πλοηγηση μου λέει αυτα που λέει και σε έναν φίλο ποιο πανω τι να κανω δεν έχω καταλαβει!!:wacko:

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)

γιατι να απενεργοποιήσει την περιστροφη??

ρε παιδια εμένα για την πλοηγηση μου λέει αυτα που λέει και σε έναν φίλο ποιο πανω τι να κανω δεν έχω καταλαβει!!:wacko:

1. Αφού θα βάλει το RotateMe, δεν χρειάζεται η ενσωματωμένη αυτόματη περιστροφή. Το RotateMe κάνει το ίδιο πράγμα και καλύτερα. :)

2. Θα πρότεινα να μην ασχολείστε με το Nokia Maps. Εγώ το έχω αφήσει προ πολλού και έχω εγκαταστήσει το Sygic. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ok file. Να εισαι αλα.. Κι εγω εχω Ν95 και Ν95 8Gb, αλλα δεν θα συμφωνησω οτι του 8Gb δεν ειναι καλες οι φωτο.. Ειδικα εδω και 2 μερες βγαζω συνεχεια και εχουν εκπληκτική ανάλυση... Ωραια οποτε θα προγραμματισω και την αγορα του Ν82 αλλά το θέλω απο Vodafone και χωρις vflive menu. Ας ελπίσουμε οτι ΚΛΑΣΙΚΑ οι πρωτες παρτίδες δεν θα το εχουν.. Χαχχαχα

Ισως εγω να μην ασχολήθηκα οσο επρεπε με την καμερα του 8g......αλλα για μενα παντα δεν ηταν καλό το αποτελεσμα....'

στο 82 το αποτελεσμα ειναι απίστευτο.....

δες λιγο εδω....

http://i35.photobucket.com/albums/d177/FREDDARAS/191.jpg

ΦΟΒΕΡΗ PHOTO!!!!!!!!!!!!!!!

και μιλαμε για την καμερα ΜΟΝΟ....!!!!!!!!!!!

τι να πουμε για ολα τα ΑΛΛΑ...!!!!!!!!!!

ολα αυτα δεν σημαίνουν σε καμια περίπτωση οτι το 8g δεν ειναι καλο κινητό...ισα ισα...

απλα το 82 ειναι ανώτερο......:lol:

Πότε θα το φέρει η Vodafone η ρημάδα μας εχει και ξεροσταλιάζουμε!!!!!:cry::cry::cry:

Θα το φέρει με live... Μου την δινει αυτο που εισαι αναγκασμένος να πας σε μαγαζί της για να χρησιμοποιήσεις την επιδότηση και μάλιστα σου πασάρουν υποχρεωτικά live και γενικά προωθούν με μεγάλη λύσσα τα τηλέφωνα-πατάτες που θέλουν αυτοί. Πρέπει να είσαι πολύ αποφασισμένος για να καταφέρεις να πάρεις αυτό που θες. Εγώ σε καμια βδομάδα θα κανω φορητότητα cosmote. Δεν παει άλλο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πότε θα το φέρει η Vodafone η ρημάδα μας εχει και ξεροσταλιάζουμε!!!!!:cry::cry::cry:

φιλε μου, όπως έχει αναφερθεί και παλαιότερα μπορεις να χρησιμοποιήσεις την επιδότηση της vodafone και να πάρεις το κινητό από το πλαίσιο. Αν θες ψάξ'το λίγο.

ΝΙΚΟΣ

Κάποιος που να μπορεί να μου δώσει μία λύση σε αυτό???? :blink:

Κάποιος που να μπορεί να μου δώσει μία λύση σε αυτό???? :blink:

Η λύση είναι η υπομονή μέχρι να βγει online το όλο concept Ngage,ούτε format παίζει ούτε κάτι άλλο,υπομονή και αναμονή,κοντοζυγώνει...;)

Το μόνο που με προβληματίζει είναι γιατί δεν φαίνονται στη διαχείρηση εφαρμογών??

http://imageshack.gr/files/zwsir0gbn3gekzef012r.jpg

Αυτό θέλει ψάξιμο,έκανες format ή κάτι άλλο από τότε που το αγόρασες?

φιλε μου, όπως έχει αναφερθεί και παλαιότερα μπορεις να χρησιμοποιήσεις την επιδότηση της vodafone και να πάρεις το κινητό από το πλαίσιο. Αν θες ψάξ'το λίγο.

Το έχω ψάξει το θέμα. Δεν δίνεται επιδότηση στο πλαίσιο. Γενικά μπορεί κάποιοι μεμονωμένα να έχουν πάρει αλλά επίσημα δεν δίνεται. Τις μπλοκάρει η vodafone. Μου είπαν απο πλαίσιο πως λόγο της μεγάλης ζήτησης θα προσπαθήσουν σε ένα μήνα να έχουν και επίσημα την υπηρεσία. Αν και προσωπικά αμφιβάλλω αν θα το επιτρέψει η vodafone.:mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό θέλει ψάξιμο,έκανες format ή κάτι άλλο από τότε που το αγόρασες?

Ναι, αυτό εννοείται. Έχω κάνει format.

Απλώς θέλω να ξέρω αν θα μπορέσω να βρω ξανά τα εκτελέσιμα των δύο παιχνιδιών.

Και εφόσον δε μπορώ να βρω τα εκτελέσιμα μέχρι να βγει η πλατφόρμα online, γιατί να μην μπορώ να εγκαταστήσω τις αντίστοιχες ραγισμένες εκδόσεις... :blink:

Ναι, αυτό εννοείται. Έχω κάνει format.

Απλώς θέλω να ξέρω αν θα μπορέσω να βρω ξανά τα εκτελέσιμα των δύο παιχνιδιών.

Και εφόσον δε μπορώ να βρω τα εκτελέσιμα μέχρι να βγει η πλατφόρμα online, γιατί να μην μπορώ να εγκαταστήσω τις αντίστοιχες ραγισμένες εκδόσεις... :blink:

http://imageshack.gr/files/mm5kd3iwot9z0y7m5sqe.jpg

Δεν θα συνιστούσα τα "ραγισμένα";),μπορείς εναλλακτικά μέχρι να βγει online η πλατφόρμα να δοκιμάσεις μέσω της Λήψης στις εφαρμογές να τα κατεβάσεις,βλέπω ότι γίνεται αυτό.Εγώ επειδή τα έχω κατέβασα το Snakes μια χαρά μέσω WiFi εννοείται.

Χεχεχεχεχε, κι όμως τώρα ραγισμένο το Fifa 07 παίζει μια χαρά.

Και είναι και full, χωρίς περιορισμούς. Αν σε ενδιαφέρει ψάξτο στα μαγαζάκια, μάλλον βρήκαν πατέντα. ;)

Χεχεχεχεχε, κι όμως τώρα ραγισμένο το Fifa 07 παίζει μια χαρά.

Και είναι και full, χωρίς περιορισμούς. Αν σε ενδιαφέρει ψάξτο στα μαγαζάκια, μάλλον βρήκαν πατέντα. ;)

Φιλε μου ανεβασε το και σε εμας το "ραγισμενο" να το εχουμε και εμεις!!!!ε?καταπληκτικε τροχονομε???:p

min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio

Φιλε μου ανεβασε το και σε εμας το "ραγισμενο" να το εχουμε και εμεις!!!!ε?καταπληκτικε τροχονομε???:p

"Φανταστικέ τροχονόμε" είναι κανονικά. :p

Χεχεχε, here you are:

xxxxxxxxxxxxxxx

Pano φιλαρακο επειδη εχω διαβασει οτι φορμαρες το κινητο και την καρτα μπορεις να μου πεις αν μπορω να κρατησω ενα image της καρτας ωστε να μην χασω και την φωνητικη πλοηγηση της nokia?Αν ναι ξερεις κανενα προγραμμα να δημιουργω image?Thanks προκαταβολικα!

Pano φιλαρακο επειδη εχω διαβασει οτι φορμαρες το κινητο και την καρτα μπορεις να μου πεις αν μπορω να κρατησω ενα image της καρτας ωστε να μην χασω και την φωνητικη πλοηγηση της nokia?Αν ναι ξερεις κανενα προγραμμα να δημιουργω image?Thanks προκαταβολικα!

Όχι, δεν έχω βρει άκρη με την φωνητική πλοήγηση του Nokia Maps.

Προσωπικά το έχω αφήσει στην άκρη το πρόγραμμα της Nokia και χρησιμοποιώ το Sygic για GPS Navigation.

Αν κάποια στιγμή η Nokia διορθώσει τα πράγματα με το Nokia Maps από ό,τι ακούγεται (στην άνοιξη τοποθετούν οι φήμες τις όποιες εξελίξεις στο θέμα αυτό), τότε θα το επανεξετάσω το θέμα.

Να σε ρωτησω και κατι αλλο?Αν τη φορμαρω τουλαχιστον μπορω να κανω copy paste τους χαρτες ωστε να εχω τουλαχιστον αυτους στο cities?Μου κολλησε το sygic!Λες να φταινε τα πολλα pois Που εχω βαλει να εμφανιζονται στο προγραμμα?Σου αργει εσενα στον επανυπολογισμο διαδρομης!Εχω φορτωσει και το Garmin!Λες να φταιει αυτο?

Να σε ρωτησω και κατι αλλο?Αν τη φορμαρω τουλαχιστον μπορω να κανω copy paste τους χαρτες ωστε να εχω τουλαχιστον αυτους στο cities?Μου κολλησε το sygic!Λες να φταινε τα πολλα pois Που εχω βαλει να εμφανιζονται στο προγραμμα?Σου αργει εσενα στον επανυπολογισμο διαδρομης!Εχω φορτωσει και το Garmin!Λες να φταιει αυτο?

Εγώ έχω καταλήξει ότι πηγή πολλών δεινών για το συγκεκριμένο κινητό ήταν η εργοστασιακή κάρτα με την οποία το έχουν εφοδιάσει. Δεν ξέρω αν τα παιδιά που το έχουν προμηθευτεί ως "παραεισαγωγή" έχουν πιο ποιοτική κάρτα, αλλά εμένα δε μου εμπνέει πλέον καμία εμπιστοσύνη και με την πρώτη ευκαιρία θα τη βάλω στην άκρη.

Περνώντας στην ουσία, κατ' αρχήν θα πρότεινα το format να το αφήσεις ως έσχατη λύση.

Πρώτα καλό θα ήταν να αφαιρέσεις τα παραπανίσια POIs από το Sygic. Εν ανάγκει κάν' το απεγκατάσταση και ξαναβάλτο να δεις αν θα υπάρχει διαφορά.

Τους χάρτες του Nokia Maps δεν τους χάνεις ό,τι και να γίνει με την δωρεάν άδεια πλοήγησης. Αν κάνεις τελικά φορμάρισμα, τους ξανακατεβάζεις και τους ξαναφορτώνεις με το Map Loader. :)

Εγώ έχω καταλήξει ότι πηγή πολλών δεινών για το συγκεκριμένο κινητό ήταν η εργοστασιακή κάρτα με την οποία το έχουν εφοδιάσει. Δεν ξέρω αν τα παιδιά που το έχουν προμηθευτεί ως "παραεισαγωγή" έχουν πιο ποιοτική κάρτα, αλλά εμένα δε μου εμπνέει πλέον καμία εμπιστοσύνη και με την πρώτη ευκαιρία θα τη βάλω στην άκρη.

Περνώντας στην ουσία, κατ' αρχήν θα πρότεινα το format να το αφήσεις ως έσχατη λύση.

Πρώτα καλό θα ήταν να αφαιρέσεις τα παραπανίσια POIs από το Sygic. Εν ανάγκει κάν' το απεγκατάσταση και ξαναβάλτο να δεις αν θα υπάρχει διαφορά.

Τους χάρτες του Nokia Maps δεν τους χάνεις ό,τι και να γίνει με την δωρεάν άδεια πλοήγησης. Αν κάνεις τελικά φορμάρισμα, τους ξανακατεβάζεις και τους ξαναφορτώνεις με το Map Loader. :)

Thanks pano αυτο θα κανω πρωτα!Θα ενημερωσω για το αποτελεσμα!

Για να πω την αλήθεια, πιστεύω πως τελικά η κάρτα είναι προβληματική. Σήμερα, ούτε η έκθεση άνοιγε άνετα, χωρίς να υπάρχει κάτι άλλο ανοιχτό. Το ίδιο και όταν συνδέω το κινητό με ΒΤ. Υπερβολικά πολύ ώρα για να ανοίξει η Έκθεση, τη στιγμή που μέσω δεν υπάρχουν παρά μόνο 4-5 φωτογραφίες και τα εικονίδια από το Sygic.

Οσονούπω αλλάζει και μπορούμε πλέον να δουλέψουμε πιο άνετα. Ερώτημα:

Οι SDHC είναι ένα είδος ή υπάρχουν διαφορές; Πχ αυτή εδώ:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977581&product=958026

είναι εντάξει για το κινητό; Περισσότερο με ενδιαφέρει μήπως έχουν διαφορετικό μέγεθος, όπως οι απλές SD. Μην αγοράσουμε κάρτα και δεν έχουμε τι να την κάνουμε μετά;

Ευχαριστώ.