johnthegreek Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Μάλλον από βδομάδα θα το'χω (ανάλογα τη διαθεσιμότητα που θα έχει στον "Κωτσόβολου"). Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Ελληνικά έχει και αν όχι, θα πρέπει να του κάνω Jailbreak για να του βάλω ελληνικό γλωσσικό πακέτο; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Μάλλον από βδομάδα θα το'χω (ανάλογα τη διαθεσιμότητα που θα έχει στον "Κωτσόβολου"). Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Ελληνικά έχει και αν όχι, θα πρέπει να του κάνω Jailbreak για να του βάλω ελληνικό γλωσσικό πακέτο; :confused: Με την έκδοση 3.x.x (από την 3.0) όλο το μενού είναι στα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Όλα τα iPod touch που υπάρχουν τώρα έχουν Ελληνικά από την 3 και άνω έκδοση. @isidorosr20595, οταν είπες για το xtube, δηλαδή δεν το ήξερες ? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Παιδιά όσοι θα πάρετε τώρα δώστε λίγα παραπάνω και προτιμήστε το 3G! Πιστέψτε με, είναι ταχύτατο, καμία σχέση με το 2G που έχω. Εξάλλου τα 8GB λίγα είναι Στο pc μου έχω 4-5GB εφαρμογές, άρα καταλαβαίνετε ;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Παιδιά όσοι θα πάρετε τώρα δώστε λίγα παραπάνω και προτιμήστε το 3G! Πιστέψτε με, είναι ταχύτατο, καμία σχέση με το 2G που έχω. Εξάλλου τα 8GB λίγα είναι Στο pc μου έχω 4-5GB εφαρμογές, άρα καταλαβαίνετε ;) 100 ευρώ παραπάνω δεν είναι και λίγα. Λοιπόν, θα σας πω τι θα του βάλω μέσα και θα μου πείτε αν με φθάνουν τα 8Gb. Α) Τραγούδια (900Mb-1Gb) Β) Ταινία [step Up και Step Up 2 (1.2Gb και οι δύο μαζί)] Γ) Serfάρισμα στο internet ( από'κει δεν έχω να καταναλώσω μνήμη, σωστά; ) Δ) Από Apps το πολύ-πολύ να του βάλω κάνα App καιρού γιατί με νοιάζει πολύ ο καιρός. Για όλα αυτά δεν με φτάνουν 8Gb; :confused: Βέβαια, δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να διαγράψω τις ταινίες, αλλά είναι οι μόνες που θέλω να δω στην οθόνη του. :D Και τέλος, άλλο γλωσσικό πακέτο μπορώ να του βάλω; Ευχαριστώ. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 100 ευρώ παραπάνω δεν είναι και λίγα. Λοιπόν, θα σας πω τι θα του βάλω μέσα και θα μου πείτε αν με φθάνουν τα 8Gb. Α) Τραγούδια (900Mb-1Gb) Β) Ταινία [step Up και Step Up 2 (1.2Gb και οι δύο μαζί)] Γ) Serfάρισμα στο internet ( από'κει δεν έχω να καταναλώσω μνήμη, σωστά; ) Δ) Από Apps το πολύ-πολύ να του βάλω κάνα App καιρού γιατί με νοιάζει πολύ ο καιρός. Για όλα αυτά δεν με φτάνουν 8Gb; :confused: Βέβαια, δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να διαγράψω τις ταινίες, αλλά είναι οι μόνες που θέλω να δω στην οθόνη του. :D Και τέλος, άλλο γλωσσικό πακέτο μπορώ να του βάλω; Ευχαριστώ. :cool: Αν το θέλεις για λίγα τραγούδια,κανά 2 ταινίες, λίγες εφαρμογές, και Ίντερνετ τότε θα σε φτάσουν τα 8 γίγα. Όταν λες γλωσσικό πακέτο τι θέλεις να πεις, κανένα λεξικό αν γίνετε να του βάλεις ? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Αν το θέλεις για λίγα τραγούδια,κανά 2 ταινίες, λίγες εφαρμογές, και Ίντερνετ τότε θα σε φτάσουν τα 8 γίγα. Όταν λες γλωσσικό πακέτο τι θέλεις να πεις, κανένα λεξικό αν γίνετε να του βάλεις ? Και να σημειώσω ότι τις ταινίες θα τις βλέπω σε κάνα ταξίδι. :happy: Όχι, εννοώ αν γίνεται να του βάλω κι'άλλες γλώσσες (αγγλικά,γερμανικά κ.α). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Και να σημειώσω ότι τις ταινίες θα τις βλέπω σε κάνα ταξίδι. :happy: Όχι, εννοώ αν γίνεται να του βάλω κι'άλλες γλώσσες (αγγλικά,γερμανικά κ.α). Δηλαδή στο μενού, και στην γραφή ? γιατί έχει μέσα πολλές γλώσσες όταν το πάρεις. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Δηλαδή στο μενού, και στην γραφή ? γιατί έχει μέσα πολλές γλώσσες όταν το πάρεις. Ναι, αυτό εννοώ. Όταν θα το ανοίξω για πρώτη φορά τη γλώσσα θα έχει; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Ναι, αυτό εννοώ. Όταν θα το ανοίξω για πρώτη φορά τη γλώσσα θα έχει; :confused: Ίσως ελληνικά. Μέσα από τις ρυθμίσεις μπορείς να την αλλάξεις (γλώσσα). Μην φοβάσε για τα ελληνικά. Όλα είναι ΟΚ.:) θα σου λέγαμε άμα είχε κάτι. --- @Dim2 όχι (xtube)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Όπως είπε και ο isidorosr20595 μάλλον Ελληνικά θα έχει αλλιώς αγγλικά πάντως είναι πολύ εύκολο για να αλλάξεις γλώσσα. @isidorosr20595 εγώ όλα τα βίντεο κλιπ και βίντεο από το mxtube τα κατεβαζω αλλά πολύ χώρο ποιανουν τώρα 30mb για ένα βίντεο. Mxtube καλύτερα και όχι xtube μου έφυγε το m. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 100 ευρώ παραπάνω δεν είναι και λίγα. Επισης, δεν ξερω αν σε ενδιαφερει, αλλα το 2G εχει λιγο καλυτερη μπαταρια (36 ωρες μουσικη εναντι 30 του 3G). Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Αυτό το m κάνει τεράστια διαφορά.:pGoogleρέτο! λέω και εγώ, τι λέει! Όπως κατάλαβα κατεβάζει video από το YouTube. Σου προτείνω το YouTube Downloader (jailbreak). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Αυτό το m κάνει τεράστια διαφορά.:pGoogleρέτο! λέω και εγώ, τι λέει! Όπως κατάλαβα κατεβάζει video από το YouTube. Σου προτείνω το YouTube Downloader (jailbreak). Ακριβώς ένα m κάνει την διαφορα το xtube παραπέμπει αλλού. Ναι όπως το YouTube είναι απλά και βλέπεις και κατεβάζεις. Πρέπει να έχω το YouTube downloader γιατί θυμάμαι πως το είχε κατεβάσει. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Επισης, δεν ξερω αν σε ενδιαφερει, αλλα το 2G εχει λιγο καλυτερη μπαταρια (36 ωρες μουσικη εναντι 30 του 3G). Πολύ ωραία! Πιστεύω ότι τον καλύτερο επεξεργαστή τον θέλουν αυτοί που παίζουν παιχνίδια. Επηρεάζει την αναπαραγωγή μουσικής ή το serfάρισμα στο internet ο -αργός- επεξεργαστής του 2G; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Επηρεάζει την αναπαραγωγή μουσικής ή το serfάρισμα στο internet ο -αργός- επεξεργαστής του 2G; :confused: Σε καμμια περιπτωση. Πολλες φορες δουλευω και τα 2 ταυτοχρονα (ακουω δηλ. μουσικη και δουλευω στο internet) και δεν παρατηρω κανενα lag. Στο 1G ναι, ειχα δει καποια θεματακια πανω σε αυτο, στο 2G ποτε. Διορθωση: Δεν ειναι "αργος" ο επεξεργαστης του 2G, απλα δεν ειναι τοσο γρηγορος οσο του 3G. Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Στo serfάρισμα η διαφορά είναι λίγη, υπάρχει αλλά δεν είναι κάτι που θα επηρεάσει. Πάντως με τέτοια χρήση τα 8GB σου φτάνουν αλλά το θέμα είναι μετά, όταν με το καλό το πάρεις, να μην πωρωθείς (σαν όλους εμάς) και να αρχίσεις να το φορτώνεις παιχνίδια και εφαρμογές ;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Θα είναι πιο δύσκολη απ'ότι φανταζόμουνα η απόκτηση του iTouch. Πήγα σ'όλα τα καταστήματα "Γερμανός" και κανένα δεν το είχε ούτε μέσω παραγγελίας! Μάλιστα, σ'ένα μου είπαν:"Δεν έχω. Ένα είχα και το έδωσα τις προάλλες, αλλά δεν θα ξαναφέρω". Ευτυχώς, ένα φίλος μου δουλεύει σε κατάστημα "Γερμανός" δίπλα στο σπίτι μου και μου είπε ότι θα κοιτάξει αν υπάρχει και αν υπάρχει θα μου το φέρει την άλλη Τρίτη, γιατί η αποθήκη έχει έλλειψη. Τέλος, στο "Κοτσόβολο" δεν ξέρουν τι είναι και μου είπε η υπάλληλος:"Δεν φέρνουμε εμείς τέτοια πράγματα". Δε ξέρουν τι είναι το iTouch, αλλά στα ράφια είχαν iPod Nano. :down:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 O Γερμανός και ο Κοστόβολος είναι τα πιο άθλια μαγαζιά. Ας μην αρχίσω να λέω... Πήγαινε στο Multirama, Πλαίσιο, Public (άμα έχετε εκεί) να βρεις την υγειά σου.:) Το έχουν 1000%. Ο Γερμανός μόνο για κινητά είναι. Όταν πήγα να πάρω iPod Nano όλα τα μαγαζιά το είχαν, σε όλα τα χρώματα, εκτός από τον Γερμανό και τον Κοστόβολο.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 O Γερμανός και ο Κοστόβολος είναι τα πιο άθλια μαγαζιά. Ας μην αρχίσω να λέω... Πήγαινε στο Multirama, Πλαίσιο, Public (άμα έχετε εκεί) να βρεις την υγειά σου.:) Το έχουν 1000%. Ο Γερμανός μόνο για κινητά είναι. Όταν πήγα να πάρω iPod Nano όλα τα μαγαζιά το είχαν, σε όλα τα χρώματα, εκτός από τον Γερμανό και τον Κοστόβολο.;) Και τα "Multirama" δεν πάνε πίσω. Βρήκε ένας υπάλληλος ετοιμοπαράδοτα iTouch σε 2 καταστήματα της Κέρκυρας, αλλά τα είχαν για τη βιτρίνα και δεν μπορούσαν να μου τα δώσουν. Επίσης, τα άλλα μαγαζιά που αναφέρεις δεν υπάρχουν στην Κέρκυρα (Public και Πλαίσιο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fakewolf Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 μια απορια: τα i pod 3g 16+ δεν εχουν gps ετσι? ουσιαστικα ειναι ενα i phone χωρις το phone και το gps η υπαρχουν κ αλλες διαφορες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 μια απορια: τα i pod 3g 16+ δεν εχουν gps ετσι? ουσιαστικα ειναι ενα i phone χωρις το phone και το gps η υπαρχουν κ αλλες διαφορες? Κανένα iPod δεν έχει GPS. Μόνο Google Maps. Ουσιαστικά ό,τι χρειάζεται για να γίνει κινητό, κάμερα και GPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilianos Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Ας μην ξεχνάμε όμως και το Car Kit τoυ/ης ΤomΤοm το οποίο έχει ενσωματομένο δείχτη GPS και έχει πλήρη συμβατότητα με το iPod. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 παιδια στα 2nd gen ipod touch υπαρχει διαφορα μεταξυ στα 8 και 16gb? και εννοω σε τομεα ταχυτητας επεξεργαστη και graphic accelerator.στα 3rd gen ξερω οτι υπαρχει.ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos22 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 εκτος απο την μνημη στα υπολοιπα χαρακτηριστικα ειναι ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts