one_tree_hill Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Τα multirama έχουν κάτι macally με mic στα 19,90. Μόλις χθες τα είδα που έψαχνα apple. Ρε παιδιά, πήρα του iPhone... 25 ευρώ??? Είπαμε, εντάξει... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Εγώ τα ακουστικά του iPod δεν τα χρησιμοποίησα ποτέ, είχα μαζί μου πάντα του HTC HD και παίζαν μια χαρά και έπειτα και στο iPhone. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Εγώ που έχω χρησιμοποίηση , ακουστικά 3,5 στο iPod έχουν λειτουργήσει , αλά το μικρόφωνο όχι Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 ...Πολύ καλό isidorosr20595 γίνετε να τα κατεβάσεις και από εκεί . Κάτι τέτοιο για το cydia υπάρχει ? http://cydia.saurik.com/ μόνο.:rolleyes: Τα multirama έχουν κάτι macally με mic στα 19,90. Μόλις χθες τα είδα που έψαχνα apple. Ρε παιδιά, πήρα του iPhone... 25 ευρώ??? Είπαμε, εντάξει... Αν σκεφτείς πώς στης SE και ΝΟΚΙΑ κάνουν 19 (κάπου εκεί) τότε είναι μια χαρά η τιμή τους!;):p Για 5-6 ευρώ διαφορά καλύτερα να πάρεις της Apple.;) Τί είναι 5-6 ευρώ;;) Θες αυθεντικά ή μούφα για 5 ευρώ διαφορά;;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 http://www.gearlive.com/news/article/q309-iphone-os-3.2-now-available/ ;) Τι είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 http://www.gearlive.com/news/article/q309-iphone-os-3.2-now-available/ ;) Τι είναι αυτό; Ισχύει. Την κατεβάζω τώρα. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 http://www.gearlive.com/news/article/q309-iphone-os-3.2-now-available/ ;) Τι είναι αυτό; Η 3.2 που περιέχει bugfixes. Φυσικά για jailbreak ούτε λόγος. Πέριμένουμε νέα απο τον geohot και την devteam. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Στις 5 η ώρα που έκανα συγχρονισμό δεν μου έβγαλε τίποτα. Το απόγευμα θα το έκαναν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Στις 5 η ώρα που έκανα συγχρονισμό δεν μου έβγαλε τίποτα. Το απόγευμα θα το έκαναν... Εάν δεν έκανες Check for Updates μπορεί να μην το είχες δει. Λ.χ. στο δικό μου έλεγε ότι ο επόμενος έλεγχος για updates θα γινόταν στις 14 Οκτωβρίου. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 sn0wbreeze: PwnageTool για Windows:)Επιτέλους.:) Εγώ τώρα περιμένω για την 3.1.2 jailbreak. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Υπάρχει εδώ και μέρες αυτή η πληροφορία. Επιπλέον περιμένουμε και τον δημιουργό του Cydia να βγάλει το δικό του πρόγραμμα (blackra1n αν θυμάμαι καλά) που θα τα κάνει όλα. Εγώ μέχρι στιγμής έχω μείνει με την 3.0 και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα :) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Υπάρχει εδώ και μέρες αυτή η πληροφορία. Επιπλέον περιμένουμε και τον δημιουργό του Cydia να βγάλει το δικό του πρόγραμμα (blackra1n αν θυμάμαι καλά) που θα τα κάνει όλα. Εγώ μέχρι στιγμής έχω μείνει με την 3.0 και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα :) Τον Saurik δεν λες; Καλά θυμάσαι. Έχει και σελίδα αλλά δεν έχει τίποτα. Μόνο μία εικόνα.;) Και εγώ στην 3.0 έχω. Περιμένω jailbreak για την 3.1.2 αν και λύνει μόνο 3 bug. Ελπίζω να βγει θέμα που να το κάνει ίδιο με το Zune HD. Δεν θέλω να δώσω 230 ευρώ για να το πάρω. Σωστά καταλάβατε...:love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Ελπίζω να βγει θέμα που να το κάνει ίδιο με το Zune HD. Δεν θέλω να δώσω 230 ευρώ για να το πάρω. Σωστά καταλάβατε... Παρόμοιο ίσως αλλά όχι ακριβώς έτσι. Εξάλλου δεν το λες και πολύ ωραίο/λειτουργικό αυτό του Zune HD. Περιμένω jailbreak για την 3.1.2 αν και λύνει μόνο 3 bug. Τα οποία, τουλάχιστον εγώ, δεν έχω! :) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Παρόμοιο ίσως αλλά όχι ακριβώς έτσι. Εξάλλου δεν το λες και πολύ ωραίο/λειτουργικό αυτό του Zune HD. Τα οποία, τουλάχιστον εγώ, δεν έχω! :) Δεν γίνεται να είναι ολόιδιο. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ... Κάτι παρόμοιο λέω. Αυτό δεν το έχω δοκιμάσει αν και μου αρέσει γιατί έχει το κουμπί "Phone" και δεν ξέρω αν πάθει κάτι το iPod.:( Την 3.0 δεν έχεις;;) Αυτό προβλήματα είναι της 3.1. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Ο δημιουργός του Cydia (saurik) δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την διαδικασία του jailbreak, πόσο μάλλον με το blackra1n. To blackra1n το αναπτύσσει ο geohot. http://iphonejtag.blogspot.com/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Δίκαιο έχεις άλλος είναι GeoHot. Δεν ξέρω πως μου ήρθε ο δημιουργός του Cydia (Saurik). Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Δύο απορίες. α)Πώς βάζουμε αρχεία μέσα στους φακέλους του Categories; β)Το Fifa 10 που μπορούμε να το κατεβάσουμε; Στο Appulo δεν μπαίνει.:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 α)Πώς βάζουμε αρχεία μέσα στους φακέλους του Categories; Μόνο μέσα από το πρόγραμμα μπορείς να το κάνεις αυτό! Στο Appulo (μπες στο κανονικό) υπάρχει κανονικά και με τον νόμο το παιχνιδάκι. Πληκτρολόγησε απλά Fifa 10 και θα το βρει ;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 α)Μόνο μέσα από το πρόγραμμα μπορείς να το κάνεις αυτό! β)Στο Appulo (μπες στο κανονικό) υπάρχει κανονικά και με τον νόμο το παιχνιδάκι. Πληκτρολόγησε απλά Fifa 10 και θα το βρει ;) α)Ευχαριστώ. β)Πατάω επάνω του αλλά δεν μπαινεί. Αν μπαίνει σε εσένα στείλε μου σε παρακαλώ ένα λινκ να το κατεβάσω.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Ούτε εμένα μπαίνει, τουλάχιστον αυτή την στιγμή. Δοκίμασε από τον υπολογιστή ;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Ούτε εμένα μπαίνει, τουλάχιστον αυτή την στιγμή. Δοκίμασε από τον υπολογιστή ;) Και από τα 2 έχω δοκιμάσει. Δεν πειράζει,ο aelaraole μου το στέλνει στο MSN!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Ούτε εγώ δεν μπορώ να μπω μέσα να καταβασω το FIFA10 σήμερα πήγα παραγγειλα ενα καλώδιο για την τηλεοραση . Μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να προβάλλω το Ίντερνετ του iPod στην τηλεόραση , εκτός από παιχνίδια και μερικά αλλά ? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Ούτε εγώ δεν μπορώ να μπω μέσα να καταβασω το FIFA10 σήμερα πήγα παραγγειλα ενα καλώδιο για την τηλεοραση . Μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να προβάλλω το Ίντερνετ του iPod στην τηλεόραση , εκτός από παιχνίδια και μερικά αλλά ? Λογικά γίνεται. Πόσο το παρήγγειλες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 39€ από τον e-germano Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 νομιζω πρεπει να κανεις jb το ipod σου για να σου δειχνει ολες τις πληροφοριες στην τηλεοραση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts