vgnFE31h Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Έχουν αργήσει πάντως για κάποια αναβάθμιση, συνήθως στο τρίμηνο επάνω είχαμε κάτι νεώτερο. Μάλλον προσσεγγίσαμε το ... τέλειο :worry:. Αυτο ειναι το προγραμμα για τον υπολογιστη?? με αυτο κανουμε διαδρομες κτλ και τις περναμε στο κινητο??? :worry: :rolleyes: Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Καμία σχέση.Είναι το αντίστοιχο πρόγραμμα για κάποιον που θέλει να έχει εγκατεστημένο το garmin στον υπολογιστή του και να κάνει πλοήγηση από αυτόν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeker Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 μετα την εγκατασταση μου βγαινει μια οθονη με τις επιλογες purchase & go begin free trial enter product key connect to a garmin gps δεν μπορω να παω στο Εργαλεια->Ρυθμισεις->Πληροφοριες οπως λεει στην πρωτη σελιδα του θεματος εχω το Ν97 Παράθεση μέτρον άριστον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azakan5678 Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 μετα την εγκατασταση μου βγαινει μια οθονη με τις επιλογες purchase & go begin free trial enter product key connect to a garmin gps δεν μπορω να παω στο Εργαλεια->Ρυθμισεις->Πληροφοριες οπως λεει στην πρωτη σελιδα του θεματος εχω το Ν97 επέλεξε αυτό που λέει connect to a garmin gps και θα πας:D:lol::p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ant gag Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 (edited) Aν γράφει map id τότε θα πρέπει να τον ξεκλειδώσεις με την διαδικασία που περιγράφεται στο πρώτο ποστ. θα πρεπει δηλαδη να βρω το Kegen.exe και τον κωδικο esn? αυτα που θα τα βρω? αυτο που βρηκα στο google για τπο esn ισχυει Αν χρησιμοποιείτε κινητό τηλέφωνο, απλώς αφαιρέστε την μπαταρία και θα δείτε τα ESN, MSN και IMEI σε μια ετικέτα στο πίσω μέρος του τηλεφώνου. Στα μεταφερόμενα και εγκατεστημένα (κινητά) τηλέφωνα, τα ESN, MSN και IMEI βρίσκονται στο πίσω μέρος του πομποδέκτη.? Αν υπάρχει ήδη αυτό το όνομα απλά ανόμασε τον Ολλανδικό gmapsup2.;) ok ευχαριστω. δουλεψε αυτο. Edited April 10, 2010 by ilias_7610 Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 θα πρεπει δηλαδη να βρω το Kegen.exe και τον κωδικο esn? αυτα που θα τα βρω? αυτο που βρηκα στο google για τπο esn ισχυει ? ok ευχαριστω. δουλεψε αυτο. To kegen θα το βρεις στο ιντερνετ απο κει που βρήκες και το πρόγραμμα. Όχι ο ESN δεν είναι αυτός. Διάβασε προσεκτικά τις οδηγείες και θα δεις που θα βρείς αυτό τον αριθμό. Από το μενού του προγράμματος επιλέγουμε Εργαλεία > Ρυθμίσεις > Πληροφορίες και αντιγράφουμε τον αριθμό Ξεκλείδωμα ESN που μας εμφανίζει (Στην περίπτωση που δεν μας εμφανίζει τον αριθμο Ξεκλειδωμα ESN αντιγράφουμε τον αριθμό imei που υπάρχει στις Πληροφορίες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Έχουν αργήσει πάντως για κάποια αναβάθμιση, συνήθως στο τρίμηνο επάνω είχαμε κάτι νεώτερο. Μάλλον προσσεγγίσαμε το ... τέλειο :worry:. Είχα μια συζήτηση πρόσφατα με στέλεχος της GeoData και άφησε να εννοηθεί οτι το Gmobile XT απο την GARMIN δεν θα συνεχιστεί ( καινούριοι χάρτες και αναβαθμίσεις για τα nuvi θα υπάρχουν ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Είχα μια συζήτηση πρόσφατα με στέλεχος της GeoData και άφησε να εννοηθεί οτι το Gmobile XT απο την GARMIN δεν θα συνεχιστεί ( καινούριοι χάρτες και αναβαθμίσεις για τα nuvi θα υπάρχουν ). Aν ισχύει κρίμα. Όχι για το πρόγραμμα γιατί ήταν κακό αλλά ήταν το πρόγραμμα που ήταν συμβατό με έναν χάρτη που υποστηρίζεται πάρα πολύ τον AutoDrive. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Επειδη αυτα δε τα πιανω αμεσως,τι εννοειτε εδω? Οτι το προγραμμα σταματαει να βγαινει για κινητα ή οτι κ οι χαρτες δε θα ενημερωνονται? Γενικως δλδ αν του χρονου παρω ενα κινητο anroid ας πουμε,δε θα υπαρχει συμβατο garmin να βαλω???(αν ισχυουν αυτα) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Επειδη αυτα δε τα πιανω αμεσως,τι εννοειτε εδω? Οτι το προγραμμα σταματαει να βγαινει για κινητα ή οτι κ οι χαρτες δε θα ενημερωνονται? Γενικως δλδ αν του χρονου παρω ενα κινητο anroid ας πουμε,δε θα υπαρχει συμβατο garmin να βαλω???(αν ισχυουν αυτα) Αν λέμε αν ισχύουν σημαίνει οτι η garmin θα σταματήσει να υποστηρίζει την εφαρμογή για κινητά (την όποια υποστήριξη είχε εως τώρα τέλος πάντων) που σημαίνει οτι δεν θα βγαίνουν νέες εκδόσεις της εφαρμογής. Ο χάρτες δεν έχουν σχέση. Ο AutoDrive για παράδειγμα θα συνεχίσει να εξελήσεται γιατί στις συσκευές nuvi χρησιμοποιήται πάρα πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Αν λέμε αν ισχύουν σημαίνει οτι η garmin θα σταματήσει να υποστηρίζει την εφαρμογή για κινητά (την όποια υποστήριξη είχε εως τώρα τέλος πάντων) που σημαίνει οτι δεν θα βγαίνουν νέες εκδόσεις της εφαρμογής. Ο χάρτες δεν έχουν σχέση. Ο AutoDrive για παράδειγμα θα συνεχίσει να εξελήσεται γιατί στις συσκευές nuvi χρησιμοποιήται πάρα πολύ. Που σημαινει οτι σε νεα κινητα μαλλον δε θα προσαρμοζεται?? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellio40 Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Το πρόγραμμα για κινητά έτσι και αλλιώς δεν δουλεύει σωστά... Το αιώνιο πρόβλημα..ένα τετράγωνο πίσω. Και να πεις δεν έχω καλό επεξεργαστή! (HTC HD). Παράθεση Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Εμενα καλα μου δουλευει ρε συ.Ν79.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Εμενα καλα μου δουλευει ρε συ.Ν79.. Σε μένα στο 6120 δουλεύει τέλεια, στο Ε63 κολλάει σχεδόν μόνιμα και ξεκολλάει, τι στο καλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellio40 Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Εμενα καλα μου δουλευει ρε συ.Ν79.. Έχεις δοκιμάσει άλλο λογισμικό πέραν του garmin; Π.χ. igo,destinator,ndrive. Εάν δεις αυτά τα προγράμματα η πλοήγησή τους ρολάρει όμορφα και σε δείχνει εκεί που πράγματι είσαι. Το garmin όμως πάει καρέ-καρέ σαν κακογραμμένο βίντεο. Το προτιμώ όμως γιατί έχει την ποιο πλήρες χαρτογράφηση . Παράθεση Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Έχεις δοκιμάσει άλλο λογισμικό πέραν του garmin; Π.χ. igo,destinator,ndrive. Εάν δεις αυτά τα προγράμματα η πλοήγησή τους ρολάρει όμορφα και σε δείχνει εκεί που πράγματι είσαι. Το garmin όμως πάει καρέ-καρέ σαν κακογραμμένο βίντεο. Το προτιμώ όμως γιατί έχει την ποιο πλήρες χαρτογράφηση . Κοιτα να δεις,επειδη δεν μου χρειαζεται και πολυ,δηλαδη στην αθηνα δε μπορω να χαθω οσο και να προσπαθησω,δε μπορω να πω οτι τοχω παρατηρησει τοσο λεπτομερως..Γενικα τη διαδρομη που επιλεγω τη βγαζει με απιστευτη λεπτομερεια κ αυτο αρκει.απο εκει κ περα,στην επαρχια που ειμαι τωρα δεν χανει καθολου,αλλα θα το κοιταξω και αυριο που θα παω διαδρομη. Κατα ταλλα χρησιμοποιω της νοκια τους χαρτες,απλα τωρα εχουν ληξει κ δεν εχω πιστωτικη να ανανεωσω,κ με βολευουν γτ ειναι πιο ευχρηστοι κ γρηγορο προγραμμα.. Ομως σε κανα χωριο πανω στο βουνο μονο το Garmin με παει..(μιλαω για ερημιες) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis23456 Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Αυτή την στιγμή ποια είναι η τελευταία έκδοση του προγράμματος Garmin XT για windows mobile? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Ξαναφερνω ενα θεμα που ειχα προβλημα και πιο παλια... η εισαγωγη gpx δεδομενων.... απο το sports tracker βγαζω την διαδρομη που εκανα σε gpx και τιποτα.. απο ενα gps (GARMIN) που εχω..μεσω του προγραμματος που ειχε μεσα (MapSource) παιρνω διαδρομες κτλ.. και τις αποθηκευω ως gpx.. τις βαζω στον φακελο.. κανω εισαγωγη gpx αλλα τιποτα.... μονο τα δικα του πιανει.... δηλαδη αν κανω εξαγωγη και εισαγωγη τοτε φορτωνει κατι... Τι γινεται??? το προγραμμα διαβαζει τα gpx που ειναι ΜΟΝΟ απο αυτο? Ευχαριστω εκ των προτερων :) Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_scorpio Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει κάποιος τρόπος για να πάρεις τους χάρτες δωρεαν. Υπάρχει κάποιο site που μπορούμε να τους κατεβάσουμε, αλλά να είναι αξιόπιστο; Θέλω να τους βάλω σε sony ericsson vivaz. Υ.Γ. Επειδή κάπου έχω χάσει επαφή, οι οδηγίες που αναφέρονται στις πρώτες σελίδες ισχύουν έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Καλημέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ.:) Μια αναζήτηση στο διαδίκτυο θα σε βοηθήσει.Μέσα από τις σελίδες του φόρουμ απαγορεύεται η αναφορά σε σελίδες που παραπέμπουν σε παράνομο περιεχόμενο. Οι οδηγίες που υπάρχουν στην πρώτη σελίδα φυσικά και ισχύουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micmic Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Καλημέρα, χρησιμοποιεί κάποιος τακτικά το E52 με Garmin Mobile ? Ενδιαφέρομαι για χάρτες κάποιων χωρών της Αφρικής όπου η Garmin είναι μονόδρομος και θα ήθελα να ξέρω πώς τα πάει το κινητό με τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Καλημέρα, χρησιμοποιεί κάποιος τακτικά το E52 με Garmin Mobile ? Ενδιαφέρομαι για χάρτες κάποιων χωρών της Αφρικής όπου η Garmin είναι μονόδρομος και θα ήθελα να ξέρω πώς τα πάει το κινητό με τη συγκεκριμένη εφαρμογή. το χρησιμοποιω εγω.Τελεια τα παει. Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Καλησπέρα. Εχω το έξεις πρόβλημα: έχω βάλει το χάρτη AutoDrive 4 σε 1, πάω βάζω την διεύθυνση που θέλω να με πάει οδό,αριθμό κλπ πατάω για να ξεκινήσει... μου δείχνει την μπάρα που λέει δρομολόγηση και αμέσως βγάζει σφάλμα "δεν μπορεί να γίνει δρομολογήσει".... Τι φταίει? Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Δοκιμασε τον AutoDrive μονο του για να καταλαβεις απο που ξεκιναει το προβλημα. Εχουν αναφερθει παρομοια προβληματα με τους 3 σε 1, 4 σε 1 κ.τ.λ. Αν δεν υπαρχει λογος να εχεις πολλους χαρτες καλυτερα να χρησιμοποιεις τον καθε ενα ξεχωριστα.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelsak Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Καλησπερα.Εχω το εξης προβλημα,εκανα εγκατασταση την 5.00.60 σε ενα nokia x6.Η εφαρμογη δουλεψε αψογα,η πλοηγηση επισης,οι χαρτες ολοι μια χαρα.Να πω εδω πως δεν ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμαι με το αντικειμενο μιας και το garmin το εχω εγκαταστησει χωρις προβλημα σε Ν95,Ν82,5800.Λοιπον,για να μη σας κουραζω αφου ολα δουλεψαν ρολοι στο χ6 κλεινω το τηλεφωνο και παω για υπνο.Το πρωι το τηλ.δεν ανοιγε.Μπαταρια φουλ. Με επιασε κρυος ιδρωτας μιας και δεν ειχα βαλει καποια αλλη εφαρμογη που να με υποψιασει οτι του δημιουργει προβλημα.Πατωντας το κουμπι να ανοιξει εμπαινε στην ασπρη οθονη με το λογοτυπο της νοκια,παγωνε για 40-50 δλπτα και μετα εκλεινε μονο του.Συνεχεια αυτο το πραγμα.Τελικα μετα απο ωρες προσπαθειων και αφου συνδεσα και τον φορτιστη το τηλ.ανοιξε. Απεγκατεστησα την 5.00.60 και το τηλ,δουλεψε κανονικα.Εβαλα μετα την 5.00.50 σιγουρος οτι αυτη η εκδοση θα ηταν οκ.αλλα παλι τα ιδια. Τελικα τα εβγαλα ολα και ηρεμησα προς το παρων.....Μηπως καποιος φιλος απο δω ξερει,εχει ακουσει,να μας πει γιατι συμβαινει αυτο? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts