Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα? Έχω το κλασσικό πρόβλημα με την ενεργοποίηση του εσωτερικού gps μόλις πρωτοανοίγω την εφαρμογή. Περνώ μέσα το αρχείο .unl και μόλις ανοίγω το πρόγραμμα και πάω στο Απομακρυσμένο Gps μου λέει αρχικά "αναζήτηση συσκευής gps" και μετά "δεν βρέθηκε". Συγνώμη γιατί σίγουρα έχει αναφερθεί ξανά αλλά δε βγάζω άκρη.

Παρόμοιο πρόβλημα προέκυψε και σε μένα, άλλαξα κεραία από LD-3W στην LD-4W. Έσβησα την LD-3W από το bluetooth για να μην υπάρξει μπέρδεμα, το Ovi Maps την αναγνώρισε αμέσως, εν αντιθέσει με το Garmin που δείχνει να μην την βλέπει. Χρειάζεται κάποια ρύθμιση?

Κανείς καμία βοήθεια? Το αρχείο UNL είναι σίγουρα οκ. Έχω δοκιμάσει και με το 10-ψήφιο ΙΜΕΙ και με το 7-ψήφιο Αναγνωριστικό Κάρτας πολλούς κωδικούς και με τις τρεις εκδόσεις key*** (1.3 , 1.4 , 1.5 ). Κάποιος καμιά ιδέα? Edited by js_giannis

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα? Έχω το κλασσικό πρόβλημα με την ενεργοποίηση του εσωτερικού gps μόλις πρωτοανοίγω την εφαρμογή. Περνώ μέσα το αρχείο .unl και μόλις ανοίγω το πρόγραμμα και πάω στο Απομακρυσμένο Gps μου λέει αρχικά "αναζήτηση συσκευής gps" και μετά "δεν βρέθηκε". Συγνώμη γιατί σίγουρα έχει αναφερθεί ξανά αλλά δε βγάζω άκρη.

πήγαινε επάνω στην κεραία και πάτα να ανοίξει μετά επέλεξε εσωτερικό gps και όλα εντάξει.:lol::p:D

[sIGPIC][/sIGPIC]ant gag

Κανείς καμία βοήθεια? Το αρχείο UNL είναι σίγουρα οκ. Έχω δοκιμάσει και με το 10-ψήφιο ΙΜΕΙ και με το 7-ψήφιο Αναγνωριστικό Κάρτας πολλούς κωδικούς και με τις τρεις εκδόσεις key*** (1.3 , 1.4 , 1.5 ). Κάποιος καμιά ιδέα?

Δοκίμασε με το "garmin imei calculator" είναι ένα αρχείο με επέκταση .exe όπου βάζεις το imei της συσκευής σου που εμφανίζεται με *#06# και τον αριθμό που σου βγάζει το βάζεις στο k.e.y.g.e.n.exe

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

πήγαινε επάνω στην κεραία και πάτα να ανοίξει μετά επέλεξε εσωτερικό gps και όλα εντάξει.:lol::p:D

Δοκίμασε με το "garmin imei calculator" είναι ένα αρχείο με επέκταση .exe όπου βάζεις το imei της συσκευής σου που εμφανίζεται με *#06# και τον αριθμό που σου βγάζει το βάζεις στο k.e.y.g.e.n.exe

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. τελικά δεν χρειάστηκε. Έκανα 2-3 φορές επανεγκατάσταση και λύθηκε το πρόβλημα από μόνο του. :p

Κανείς καμία βοήθεια? Το αρχείο UNL είναι σίγουρα οκ. Έχω δοκιμάσει και με το 10-ψήφιο ΙΜΕΙ και με το 7-ψήφιο Αναγνωριστικό Κάρτας πολλούς κωδικούς και με τις τρεις εκδόσεις key*** (1.3 , 1.4 , 1.5 ). Κάποιος καμιά ιδέα?

πήγαινε επάνω στην κεραία και πάτα να ανοίξει μετά επέλεξε εσωτερικό gps και όλα εντάξει.http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/lol.gifhttp://www.myphone.gr/forum/image/smilies/tongue.gifhttp://www.myphone.gr/forum/image/smilies/biggrin.gif

((Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. τελικά δεν χρειάστηκε. Έκανα 2-3 φορές επανεγκατάσταση και λύθηκε το πρόβλημα από μόνο του. ))

σορυ δεν το ειδα και απαντησα:X:X:X

Edited by azakan5678
[sIGPIC][/sIGPIC]ant gag

Καλησπέρα κύριοι :)

Κατέχω το Ε71 και λέω να δοκιμάσω κι εγώ αυτό το Garmin!

Ξεκίνησα να διαβάζω το νήμα όταν αντιλήθφθηκα ότι έχει 770 σελίδες! Αδύνατον να το διαβάσω όλο με λίγα λόγια...

Οπότε αν είναι κάποιος αρκετά ευγενικός να απαντήσει σε ερωτήσεις ενός αρχάριου, θα ήμουν υπόχρεος!

Πάμε... ποιά έκδοση θεωρείται σίγουρη και ασφαλής; πού θα τη βρω;

Χρειάζομαι κυρίως τους χάρτες της Ευρώπης και δη της Γερμανίας. Πού θα τους βρω;

Πρέπει να συνδέομαι στο ίντερνετ;

Για αρχή καλά είναι :Ρ

Καλησπέρα κύριοι :)

Κατέχω το Ε71 και λέω να δοκιμάσω κι εγώ αυτό το Garmin!

Ξεκίνησα να διαβάζω το νήμα όταν αντιλήθφθηκα ότι έχει 770 σελίδες! Αδύνατον να το διαβάσω όλο με λίγα λόγια...

Οπότε αν είναι κάποιος αρκετά ευγενικός να απαντήσει σε ερωτήσεις ενός αρχάριου, θα ήμουν υπόχρεος!

Χρειάζομαι κυρίως τους χάρτες της Ευρώπης και δη της Γερμανίας. Πού θα τους βρω;

Για αρχή καλά είναι :Ρ

Δυστυχώς δεν μπορούμε να στείλουμε λινκ στο φόρουμ εξαιτίας του κανονισμού για παράνομο λογισμικό.

Η τελευταία διαθέσιμη έκδοση είναι η 5.00.50. Θα την βρεις με μία αναζήτηση στο Google, γιατί όπως σου είπε και ο @panos_25 απαγορεύεται η διακίνηση παράνομου υλικού μέσα από τις σελίδες του myphone, όπως επίσης και η αναφορά συνδέσμων που οδηγούν σε παράνομο υλικό.

Το ίδιο ισχύσει και εδώ, με μία αναζήτηση στο Google.

Όχι δεν χρειάζεται να συνδέεσαι στο ίντερνετ για να λειτουργεί το Garmin.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Είναι όμως δοκιμασμένη και τα πάει μια χαρά. Για την 6 δεν ξέρω.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Καλησπερα παιδια. Σε λιγες μερες παω Ιταλια ταξιδακι με το αυτοκινητο. Εχω το Nokia N85 κι εχω περασει το garmin mobile xt και θελω να βαλω Ιταλικους χαρτες αλλα στα αγγλικα για να καταλαβαινω κιολας. Εχει κανεις ιδεα που να τους βρω?

Καλησπερα παιδια. Σε λιγες μερες παω Ιταλια ταξιδακι με το αυτοκινητο. Εχω το Nokia N85 κι εχω περασει το garmin mobile xt και θελω να βαλω Ιταλικους χαρτες αλλα στα αγγλικα για να καταλαβαινω κιολας. Εχει κανεις ιδεα που να τους βρω?

Στα αγγλικα τι εννοεις;Τις τοποθεσιες;Αφου ειναι γραμμενες με λατινικους χαρακτηρες δεν εχεις προβλημα.Αν εννοεις την γλωσσα που θα δινει οδηγιες θα αφησεις τα Ελληνικα.

Φανταζομαι θα τους βρεις στο ιδιο μερος που βρηκες και τον Ελληνικο χαρτη.:cool:

Η τελευταία διαθέσιμη έκδοση είναι η 5.00.50. Θα την βρεις με μία αναζήτηση στο Google, γιατί όπως σου είπε και ο @panos_25 απαγορεύεται η διακίνηση παράνομου υλικού μέσα από τις σελίδες του myphone, όπως επίσης και η αναφορά συνδέσμων που οδηγούν σε παράνομο υλικό.

Το ίδιο ισχύσει και εδώ, με μία αναζήτηση στο Google.

Όχι δεν χρειάζεται να συνδέεσαι στο ίντερνετ για να λειτουργεί το Garmin.

Ευχαριστώ για το χρόνο σου :)

'Οντως κατέβασα την εν λόγω έκδοση (να'ναι καλά κι ο φίλος που με βόηθησε, ξέρεις αυτός :cool:) αλλά τώρα το πρόβλημα είναι ότι πατώντας πάνω στο κουμπί του προγράμματος δε γίνεται τίποτα! Δε σαλέυει καν!!

Και για να προλάβω... ούτε .ini αρχείο μπόρεσα να βρω σε κανένα φάκελο!!!

• 3 weeks later...
Aγαπητοί φίλοι εγκατέστησα το GARΜIN XT4 στο κινητό και ενώ δουλεύει κανονικά αν του βάζεις τις στάνταρ τοποθεσίες,δεν βρίσκει τις διευθύνσεις.Κανει αναζήτηση και δεν μπορεί να βρει μια οδός ...Τι μπορώ να κάνω?

παιδια ξερει κανεις αν κυκλοφορει καποιος χαρτης χωρις κανενα σημειο ενδιαφεροντος(poi) ετσι ωστε να περασω εγω μονο αυτα που θελω? ή διαφορετικα αν μπορω να αφαιρεσω Pois.

• 2 months later...

Φιλοι μου μια βοηθεια. Εχω βαλει garmin xt 5.00.50 στο ν97.

Δουλευει μια χαρα. Δυο προβληματα εχω.

Το πρωτο ειναι οτι ολα στο χαρτη ειναι με λατινικους χαρακτηρες. Ειναι φυσιολογικο αυτο ?

Το δευτερο και σημαντικοτερο ειναι το εξης: Οταν παω στην αναζητηση πολεως μου βγαζει καποιες περιοχες κοντα στην τρεχουσα θεση μου.

Οταν ομως παω στην αναζητηση διευθυνσης , οτι και αν του βαλω δεν βρισκει τιποτα. Τι λατινικους χαρακτηρες, τι ελληνικους , τιποτα. Μια βοηθεια φιλοι..

για σας παιδια,προγραμματιζω ενα ταξιδι στη τσεχια τα χριστουγεννα ,μπορει μηπως να μου στειλει σε προσωπικο μηνυμα καποιος τον χαρτη της τσεχιας ή εστω της πραγας.θα σας ειμαι υποχρεως,ευχαριστω

Φιλοι μου μια βοηθεια. Εχω βαλει garmin xt 5.00.50 στο ν97.

Δουλευει μια χαρα. Δυο προβληματα εχω.

Το πρωτο ειναι οτι ολα στο χαρτη ειναι με λατινικους χαρακτηρες. Ειναι φυσιολογικο αυτο ?

Το δευτερο και σημαντικοτερο ειναι το εξης: Οταν παω στην αναζητηση πολεως μου βγαζει καποιες περιοχες κοντα στην τρεχουσα θεση μου.

Οταν ομως παω στην αναζητηση διευθυνσης , οτι και αν του βαλω δεν βρισκει τιποτα. Τι λατινικους χαρακτηρες, τι ελληνικους , τιποτα. Μια βοηθεια φιλοι..

Μαλλον δεν εχεις βαλει τους χαρτες με τα ελληνικα.

Καλημερα ειμαι νεος στο θεμα αυτο, ηθελα να ρωτησω εχω το προγραμμα αυτο για 5th στο satio μου για να το βαλω στο νοκια c5 πρεπει να βρω και το αντιστιχο αρχειο sis ή το ''τρεχω'' με αυτο το sis που εχω?

ευχαριστω! :)

ειναι πολες οι σελλιδες....

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Με αυτό που έχεις. Η έκδοση είναι και για 3rd και για 5th edition.

Να ενημερώσω ότι ο Auto Drive Hellas αναβαθμίστηκε στην έκδοση 1.99.

Αλλαγές της έκδοσης 1.99:

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ LANE ASSIST (ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΜΕ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΛΩΡΙΔΑΣ) ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ (Π.Χ. Ε.Ο. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ).

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ (ΚΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΡΥΣΤΟ, ΣΤΥΡΑ, ΚΑΛΥΒΙΑ).

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Ν. ΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΕΩΝ ΣΕ ΓΕΡΑΚΑ, ΜΑΡΟΥΣΙ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΗΔΗ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΑΣ ΒΑΣΗΣ ΣΗΜΕΙΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ.

Ο Auto Drive Hellas 1.95 ήταν 108mb και αυτός 62,1???

Κάνω κάτι λάθος?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg