Matia2007 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Change History: Provide 'Exit' option to the Activate Software page. Correct the turn preview page in landscape orientation. Correct an error that occurs when the 'Arrival' button is selected. Correct the text color of the main map page when displayed in night mode. Μικροδιορθώσεις που ίσως να μην αφορούν κανέναν. Μάλλον το επόμενο βήμα θα ναι η 6.00.00 Αρκεί να μην προσθέσουν "αρλούμπες" και δεν το σηκώνει το πιστό μου Ν73. Παράθεση Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chamelaion Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Χρησιμοποιεις τον παρακατω αριθμο? όλα εντάξει. Έκανα ένα ορθογραφικό λάθος στο όνομα του unl του χάρτη και για αυτό όλη η ταλαιπωρεία. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας. Το σήμα αργεί πολύ να το πιάσει κάθε φορά? Παράθεση Τα λέτε.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 εγω εχω ενεργοποιημενο το gps με υποβοηθήσει και το πιανει σε λιγοτερο απο λεπτο παντα ;) χωρις αυτο μου αργει ,εχω το Nokia 6210 Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Με το υποβοηθουμενο πιανει σχεδον αμεσως. Χωρις το υποβοηθουμενο κανει απο 2 εως 4 λεπτα. Παντως αν πιασει σημα και βγεις απο το προγραμμα και μετα απο μερικα λεπτα ξαναμπεις πιανει αμεσως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Floudas Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 παιδια να καλιμερα να κανω μια ερωτιση....εχω εγκατεστιμενο το Garmnin mobile XT και καθε φορα που ανοιγω το τηλ μου λεει προετιμασια για εγκατασταση αυτο του προγραμματος παλι..........??? μετα αν το αφησεις να την κανει κ δ την κοψεις σου λεει αδυνατη εγκατασταση εφαρμογης......Πως μπορω να το κανω να μην βγαινει κα8ολου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chamelaion Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 υποβοήθηση = ? Παράθεση Τα λέτε.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Αυτό γίνεται όποτε κι αν ξαναμπείς, αρκεί να είσαι στην ίδια (περίπου) θέση με την τελευταία που συνδέθηκες. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 To A-gps απο που ακριβως το ενεργοποιουμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 To A-gps απο που ακριβως το ενεργοποιουμε??? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2723960#post2723960 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Για αρχή σβήσε το αρχείο εγκατάστασης sis του Garmin. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 συγνωμη αλλα μπερδευτικα με ανοιχτο το a-gps χρεωνεσε κατι ψηλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 συγνωμη αλλα μπερδευτικα με ανοιχτο το a-gps χρεωνεσε κατι ψηλα? Απο το S60 FAQ: Τι είναι το A-GPS; Το A-GPS (Assisted GPS), δηλαδή «υποβοηθούμενο GPS» βελτιώνει την απόδοση της συσκευής μας ως προς το κλείδωμα των δορυφόρων χρησιμοποιώντας το κυψελοειδές δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Για να αντλήσει τις απαραίτητες πληροφορίες η συσκευή από το δίκτυο, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει μια σύνδεση πακέτων δεδομένων (GPRS/3G/HSDPA) με αποτέλεσμα να υπάρξει μια χρέωση της τάξης των 4 με 5 kb. Ουσιαστικά μηδαμινή ως προς το όφελος που αποκομίζει κανείς. Παρόλα αυτά αν κάποιος θέλει να απενεργοποιήσει τη δυνατότητα αυτή μπορεί να το κάνει πηγαίνοντας στο Μενού > Εργαλεία > Ρυθμίσεις > Γενικές > Εντοπισμός θέσης > Μέθοδοι εντοπισμού θέσης και απενεργοποιώντας την επιλογή «Υποβοηθούμενο GPS». Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Η διαφορα στο χρονο λοκαρισματος με υποβοηθουμενο gps απλα δεν συγκρινεται.Γυρω στα 7 δευτερολεπτα εκανε περιπου να πιασει σημα σε σχεση με τα 5-6 λεπτα που κανει κανονικα. Η χρεωση που ειχα ηταν 45 λεπτα σε γερμανικο καρτοκινητο Ο2.αρκετα μεγαλη θα ελεγα αλλα φανταζομαι λογω καρτοκινητου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 συγνωμη αλλα μπερδευτικα με ανοιχτο το a-gps χρεωνεσε κατι ψηλα? κατι ψηλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Παιδια εχει δοκιμασει κανεις τον χαρτη τον bluechart ποση ακριβεια εχει? Δηλαδη οταν του δωσεις συντεταγμενες με ποση ακριβεια σε παει στο σημειο που θες. Εχω ενα λιγο παλιο gps της lowrance το οποιο εχει ναυτικους χαρτες αλλα δεν σε βγαζει με πολυ μεγαλη ακριβεια εκει που θες εχει δηλαδη αποκλιση 10 με 20 μετρα. Το εχει δοκιμασει κανεις να μου πει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 10-20 μετρα δεν ειναι προβλημα.Μην ξεχνας οτι απολυτη ακριβεια απο τους Αμερικανους δεν δινεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Kαλα σιγουρα τα 10-20 μετρα δεν ειναι τοσο προβλημα αλλα οταν εισαι στη θαλασσα δεν μπορεις να βρεις ακριβως αυτο που θες δεν ειναι δηλαδη κτιριο οποτε αν σε βγαλει λιγο πιο διπλα να το βρεις. Αλλα ενταξει και γω πολλα ζηταω. Οποτε δεν γινεται να σε βγαζει με απολυτη ακριβεια παντα θα υπαρχει αποκλιση. Σευχαριστω impreza_sti..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Εγώ, έβαλα την τελευταία έκδοση την Παρασκευή. 'Επαιξαν όλα κανονικά... αλλά σήμερα με έκπληξη διαπίστωσα πως κατά την πλοήγηση κάνει το εξής κουφό. Του δίνω μια διεύθυνση να με πάει... και δείχνει μια φούξια γραμμή που συνδέει το σημείο που είμαι με την διεύθυνση! Η γραμμή αυτή είναι ευθεία και περνάει μέσα από τα κτίρια. 'Ετσι δεν μου δείχνει τη διαδρομή βάση οδών που πρέπει να ακολουθήσω, και στο επάνω μέρος του χάρτη μου γράφει "κατεύθυνση προς Αχαρνών 100 (π.χ. αν θέλω να πάω Αχαρνών 100)". Επίσης δεν ακούγεται πια να μου μιλάει και να λέει "Προχώρησε 100 μέτρα". 'Εχω κάνει κάποια βλακία; Αφού μέχρι την ημέρα της αναβάθμισης έπαιζε κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Ποιο σετ χαρτων εχεις περασει? Εγω εχω τον 3σε1 με AutoDrive Hellas 1.70, Bluechart και Anavasis 4.11 και σημερα μου εκανε ενα περιεργο...Ενω εβαλα εναν προορισμο γυρω στο 1χμ μακρια μου το εβγαζε στο χαρτη παρα πολυ κοντα και οσο κινουμουν με το αμαξι το αμαξακι στην οθονη εμενε ακινητο ενω οι φωνητικες οδηγειες ηταν σωστες...Τελικα βαζοντας εναν αλλο προορισμο λειτουργησε κανονικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Κοίτα. Την Παρασκευή πέρασα το τελευταίο γκάρμιν και πρόσθεσα/αντικατέστησα τον χάρτη 1.50 με τον 1.70! Δεν μου δείχνει για πρόβλημα στον χάρτη αλλά άλλο κουφό! Περιμένω εδώ το myphone και αν δεν προτείνει κανένας συνάδελφος κάτι, θα βάλω την παλιά version με τον νέο χάρτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Και εγώ πέρασα προχτές την τελευταία έκδοση του GARMIN και με 1.60 Autodrive δεν έχω κανένα πρόβλημα σε πλοήγηση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unknown Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Καλημερα , μολις παταω το GARMIN να ανοιξει στο Ε90 μου βγαζει το εξης μηνυμα Η εκτελεση του αρχειου ειναι αδυνατη για λογους ασφαλειας Ξερει κανεις τι να κανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Τελικά, έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, μου γύρισαν όλα στα αγγλικά (όπου και τα επανέφερα στα ελληνικά) και πλέον παίζει μια χαρά. Ευχαριστώ! (Το έχει καταφέρει κανείς στο Nokia 5800 να του δουλέψει;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Τελικά, έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, μου γύρισαν όλα στα αγγλικά (όπου και τα επανέφερα στα ελληνικά) και πλέον παίζει μια χαρά. Ευχαριστώ! (Το έχει καταφέρει κανείς στο Nokia 5800 να του δουλέψει;) Μια χαρά δουλεύει στο 5800, εδώ και καιρό.. δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=228594 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Παίζει η 5.00.50 στπ 5800; Σϊγουρα ή άδικα θα παιδευτώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts