Jump to content

[S60 3rd Edition] Garmin Maps Mobile XT

aristotelhs2060
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω, το πρόγραμμα έχει δωρεάν φωνητική πλοήγηση? οι χαρακτήρες στα ελληνικά? από πόλεις? που θα το βρούμε τώρα που χάθηκαν τα ποστ?:cry:

να προσθέσω ότι έχω το 6120 classic με την κεραία της Nokia LD-3W

ολα αυτα που λες τα δινει το προγραμμα (χωρις καμια χρεωση αντιθετα με το nokia maps)και με πολυ λεπτομερεις χαρτες μαλιστα!

χρησιμοποιησε το search,αφου κανεις πρωτα εγγραφη, στο xxxxxxxxxx :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα συμφωνήσω στο ότι το Garmin είναι πολύ καλύτερο από το Nokia Maps.

Έχει τους πιο λεπτομερειακούς χάρτες από οποιοδήποτε πρόγραμμα κυκλοφορεί για την πλατφόρμα Symbian S60 (και από το Sygic).

p.s. πάντως να κάνω μία διόρθωση φίλε zaharakis: η σωστή διεύθυνση για το site που έδωσες είναι:

xxxxxxxxxxx

:)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

p.s. πάντως να κάνω μία διόρθωση φίλε zaharakis: η σωστή διεύθυνση για το site που έδωσες είναι:

xxxxxxxxxx

:)

δεν δινουμε ολοκληρες διευθυνσεις για τετοια sites ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Παιδια να κανω μια ερωτηση και εγω .

Το εγκατεστησα ολα οκ , ξεκληδωσα τους χαρτες ολα οκ , δουλευει πολυ καλα (εχω το 6110Ν) , στην πλοηγηση ομως αυτος που μιλαει , μιλαει στα γαλλικα , παω στο μενου αλλα βλεπω μονο ισπανικα και γαλλικα, που θα βρω και τι να βαλω και που ακριβως να το βαλω ωστε να μιλαει ελληνικα???

βαλτο στον φακελο voice και επελεξε την ελληνικη φωνη μεσα απο το προγραμμα :)

παιδια καλησπερα.θα σας ξαναρωτησω γιατι δεν βρηκα λυση.οταν ανοιξω τον garmin και παω καποια πορεια αν μετα βγω απο την εφαρμογη και κοιταξω στο μητρωο της συσκευης βλεπω οτι εχει κανει συνδεση στο internet.οι ρυθμησεις του garmin -online ειναι απενεργοποιημενες.ξερει κανεις τι γινεται δεν μπορει καθε φορα που ανοιγω την εφαρμογη να με χρεωνει

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Πήγαινε στο μενού Δεδομένα GPS, πάτα ρυθμίσεις, ρυθμίσεις εντοπ. θέσης και ξεκλίκαρε το υποβοηθούμενο GPS.

Καλησπερα παιδια,

εγκατεστησα το sis και οταν παω να το τρεξω μου εμφανιζει το εξης μηνυμα:not enough memory to run Garmin XT (at least 8mb required).

Εφτιαξα ενα folder στο root της καρτας το ονομασα Garmin και εκει μεσα πεταξα χυμα ολα τα folders,επειδη διαβασα στο πρωτο post οτι πρεπει να ειναι E:/Garmin.

Μηπως εκανα εγω κατι λαθος?

Το προγραμμα το εγκατεστησα ΚΑΙ μεσα απο file explorer ΚΑΙ απο PC Suite την δευτερη φορα μηπως εφταιγε αυτο..μπας και.

Τι κινητό έχεις;

Κάνε επανεκκίνηση το κινητό σου και τρέξτο. Θα ανοίξει κανονικά.

Έχω κάνει εγκατάσταση το Garmin σε Ε50, που είναι το 3rd edition με την μικρότερη RAM, και έτρεξε κανονικά. Άρα, όποιο 3rd edition και αν έχεις, δεν θα έχεις πρόβλημα.

ok εκανα restart και επαιξε.ΤΟ θεμα ειναι οτι το menu ειναι σε γλωσσα που δεν καταλαβαινω..μηπως δεν εχω κανει σωστα στο copy καποιου αρχειου?

Καλησπερα παιδια,

εγκατεστησα το sis και οταν παω να το τρεξω μου εμφανιζει το εξης μηνυμα:not enough memory to run Garmin XT (at least 8mb required).

Εφτιαξα ενα folder στο root της καρτας το ονομασα Garmin και εκει μεσα πεταξα χυμα ολα τα folders,επειδη διαβασα στο πρωτο post οτι πρεπει να ειναι E:/Garmin.

Μηπως εκανα εγω κατι λαθος?

Το προγραμμα το εγκατεστησα ΚΑΙ μεσα απο file explorer ΚΑΙ απο PC Suite την δευτερη φορα μηπως εφταιγε αυτο..μπας και.

Και να τρέξει στην αρχή το πρόγραμμα, αν έχεις τιγκάρει τη μνήμη του κινητού από εφαρμογές που τρέσουν συνέχεια, τότε θα έχεις πρόβλημα με το GARMIN, καθώς χρειάζεται αρκετή μνήμη όταν τρέχει.

Τσέκαρε πόση ελέυθερη έχεις με κάποιο πρόγραμμα όπως το TASKMAN.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

me to velaki pata deksia h aristera mehri na vris ta ellhnika

Βρισκω τα ελληνικα,και οταν παταω οκ μετα με βγαζει να επιλεξω αναμεσα σε Metrico-Estatuto-Nautico(!!!).Τι ειναι αυτα ρε παιδες?

Ακυρο παιδες,το βρηκα οκ.

Ευχαριστω πολυ.

ok εκανα restart και επαιξε.ΤΟ θεμα ειναι οτι το menu ειναι σε γλωσσα που δεν καταλαβαινω..μηπως δεν εχω κανει σωστα στο copy καποιου αρχειου?

ποια συσκευή έχεις??

Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p

Πήγαινε στο μενού Δεδομένα GPS, πάτα ρυθμίσεις, ρυθμίσεις εντοπ. θέσης και ξεκλίκαρε το υποβοηθούμενο GPS.

ευχαριστω πολυ αν δεν βοηθαγες δεν θα εβγαζα ακρη

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Εμενα το Garmin δουλευει αψογα και με το παρακατω

εξωτερικο gps :p

http://img84.imageshack.us/img84/8525/newgpsmodeljf2.jpg

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Εμενα το Garmin δουλευει αψογα και με το παρακατω

εξωτερικο gps :p

http://img84.imageshack.us/img84/8525/newgpsmodeljf2.jpg

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Υπερσύγχρονο το κρίνω!!! :p

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

βλεπω πολλους που χρησιμοποιουν το GARMIN στο 6110Ν .

Ερωτηση 1:

δεν αντιμετωπιζουν το προβλημα με την διεση ( # ) ?

Ερωτηση 2:

ποτε ακριβως παρουσιαζεται αυτο το προβλημα??

Ερωτηση 3:

υπαρχει περιπτωση το προβλημα να εμφανιζεται σε αλλα μοντελα περισσοτερο και σε αλλα μοντελα λιγοτερο ( στα τηλεφωνα χωρις το πληκτρο με το μολυβακι ) ??

βλεπω πολλους που χρησιμοποιουν το GARMIN στο 6110Ν .

Ερωτηση 1:

δεν αντιμετωπιζουν το προβλημα με την διεση ( # ) ?

Ερωτηση 2:

ποτε ακριβως παρουσιαζεται αυτο το προβλημα??

Ερωτηση 3:

υπαρχει περιπτωση το προβλημα να εμφανιζεται σε αλλα μοντελα περισσοτερο και σε αλλα μοντελα λιγοτερο ( στα τηλεφωνα χωρις το πληκτρο με το μολυβακι ) ??

Απ' όσο ξέρω, όσα τηλέφωνα δεν διαθέτουν πλήκτρο με μολύβι (π.χ. 6110 Navigator, 6120 classic, 6290, N82 κλπ) παρουσιάζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα το οποίο το δημουργεί η ίδια η εφαρμογή Garmin Maps, καθότι μπλοκάρει το πλήκτρο # και ουσιαστικά το καθιστά μόνιμα πατημένο. Αποτέλεσμα το γεγονότος αυτού είναι να μην μπορείς να δουλέψεις με το # που επιτελεί τις λειτουργίες του μολιβιού στα εν λόγω τηλέφωνα. Με το Ν82 μου κι εγώ αντιμετώπισα πρόβλημα με το Garmin, με αποτέλεσμα να το απεγκαταστήσω και να δουλεύω μόνο με το Sygic, μέχρι να βρεθεί μια ουσιαστική λύση.

παιδια καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω ποια η χρησημοτητα του Garmin Mapsource (PC)

Επεξεργασία πρωτογενών χαρτών και μετατροπή σε κατάλληλη μορφή για την συσκευή. Μερικοί τέτοιοι χάρτες είναι αυτοί που αναφέρονται από πάνω.και πως γινεται η επεξεργασια και η μετρατοπη τους?????? πρεπει να ειναι περασμενοι στο κινητο η οχι?? ασ μου απαντηση καποιος γιατι μπερδευτηκα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

παιδια καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω ποια η χρησημοτητα του Garmin Mapsource (PC)

Επεξεργασία πρωτογενών χαρτών και μετατροπή σε κατάλληλη μορφή για την συσκευή. Μερικοί τέτοιοι χάρτες είναι αυτοί που αναφέρονται από πάνω.και πως γινεται η επεξεργασια και η μετρατοπη τους?????? πρεπει να ειναι περασμενοι στο κινητο η οχι?? ασ μου απαντηση καποιος γιατι μπερδευτηκα

Εγώ το χρησιμοποιώ μόνο όταν είναι να περάσω κάποιους χάρτες στο κινητό, επειδή δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Οι περισσότεροι χάρτες περνιούνται κατευθείαν στο κινητό, αλλά κάποιοι -όπως αυτός της Σλοβακίας- πρέπει να περαστούν μέσα από αυτό το πρόγραμμα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Απ' όσο ξέρω, όσα τηλέφωνα δεν διαθέτουν πλήκτρο με μολύβι (π.χ. 6110 Navigator, 6120 classic, 6290, N82 κλπ) παρουσιάζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα το οποίο το δημουργεί η ίδια η εφαρμογή Garmin Maps, καθότι μπλοκάρει το πλήκτρο # και ουσιαστικά το καθιστά μόνιμα πατημένο. Αποτέλεσμα το γεγονότος αυτού είναι να μην μπορείς να δουλέψεις με το # που επιτελεί τις λειτουργίες του μολιβιού στα εν λόγω τηλέφωνα. Με το Ν82 μου κι εγώ αντιμετώπισα πρόβλημα με το Garmin, με αποτέλεσμα να το απεγκαταστήσω και να δουλεύω μόνο με το Sygic, μέχρι να βρεθεί μια ουσιαστική λύση.

μολις πηρα ενα 6110Ν στα χερια μου και δεν διαπιστωσα αυτο το προβλημα,παρ'ολο που το συγκεκριμενο μοντελο δεν εχει πληκτρο με μολυβακι.

παιδιά ξέρει κανείς τι είναι το μήνυμα < ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ R:606> στο garmin.....χθές εβαζα POI και μετά το άνοιξα και έλεγε αυτο εδώ ξερει κανείς???.....

παιδιά ξέρει κανείς τι είναι το μήνυμα < ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ R:606> στο garmin.....χθές εβαζα POI και μετά το άνοιξα και έλεγε αυτο εδώ ξερει κανείς???.....

<wpt lat="40.64293" lon="22.97058">

<name>R606</name>

</wpt>

Αν ανοίξεις το αρχείο SpeedCam_R.gpx με το wordpad στα Windows τότε θα δεις ότι το R606 σου προσδιορίζει κατα μήκος και πλάτος γεωγραφικό την ύπαρξη κάμερας ελέγχου ταχύτητας.

μολις πηρα ενα 6110Ν στα χερια μου και δεν διαπιστωσα αυτο το προβλημα,παρ'ολο που το συγκεκριμενο μοντελο δεν εχει πληκτρο με μολυβακι.

Το 6110 που έχεις στα χέρια σου έχει εγκατεστημένο το Garmin;