Itchrist86 Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 και κατι αλλο! προσπαθω να βαλω το windows live για nokia συμφωνα με το παρακατω λινκ http://europe.nokia.com/get-support-and-software/download-software/windows-live/compatibility-download?#1 λεει πως στο μενου ληψη θα πρεπει να εχει ενα windows live και αν δεν το εχει να κανουμε refresh το εκανα και παλι δεν το εμφανιζει! δεν υπαρχει αλλος τροπος να εγκαταστησω το windows live για email και messenger??? Ψάξε στο OVI Store, υπάρχει εκεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavRosA Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Ψάξε στο OVI Store, υπάρχει εκεί. παω να κατεβασω το ΟVI store και στο 68% μου λεει απετυχε η ληψη του αρχειου... το msn το βρηκα αυτονομο σαν sis file στο ιντερνετ. το θεμα ειναι γιατι μου βγαζει οτι απετυχε η ληψη του OVI Store? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Έβαλα το google maps στο Ε51 μου. Μπορέι να μου εξηγήσει κάποιος πως μπορεί και βρίσκει την τοποθεσία μου χωρίς το κινητό να έχει gps μπορεί να το κάνει αυτό μόνο από το wifi του σπιτιού? Μαγεύτηκα :lol: :ninja: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Το κάνει χρησιμοποιώντας το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Βρίσκει το στίγμα σου, βέβαια κατά προσέγγιση με τριγωνισμό των κεραιών κινητής τηλεφωνίας και του wifi. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Παιδια κανενα καλο προγραμμα καιρου (εκτος του handy weather) για το Ε52 εχουμε υπ'οψιν; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NEILOS Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Έβαλα το google maps στο Ε51 μου. Μπορέι να μου εξηγήσει κάποιος πως μπορεί και βρίσκει την τοποθεσία μου χωρίς το κινητό να έχει gps μπορεί να το κάνει αυτό μόνο από το wifi του σπιτιού? Μαγεύτηκα :lol: :ninja: εισουν συνδεδεμενος στο νετ οταν σε βρηκε?παιζει και η κεραια κινητης ισως καποιο ρολο ...ουπς δεν ειδα την παραπανω απαντηση :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Παιδια υπαρχει τελικα καποια λυση πως να ενσωματωνουμε στις ταινιες υποτιτλους η η μονη λυση ειναι να τους ενσωματωνεις στην ταινια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisfiss Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Καλησπέρα. Εχει κανείς να προτείνει καμια καλή εφαρμογή που να μπορώ να καταγράφω τα έξοδα μου?? Καπου πήρε το μάτι μου το handy expense αλλά για να μην εγκαθηστώ ότι ναναι αν έχει δοκιμάσει κανείς κανένα ας μου πει. Ευχαριστώ πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Παιδια κανενα καλο προγραμμα καιρου (εκτος του handy weather) για το Ε52 εχουμε υπ'οψιν; Δοκίμασε το AccuWeather. Πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Ξέρει κανείς αν αυτό http://www.skyestream.com/cart/shopcart_sqk3_main.htm υποστηρίζει αναζήτηση με Ελληνικούς χαρακτήρες; Θέλω να βρώ ένα "Smart Dial" στυλ Ε66 (στην οθόνη αναμονής πληκτρολογείς 2-3 νούμερα, και σου εμφανίζει τα ονόματα του περιέχουν τα νούμερα αυτά). Έχετε κανένα υπόψιν σας; ΜΟΝΟ για αυτή την δουλειά την θέλω την εφαρμογή. Κατα τα άλλα ο Διαχειριστής επαφών του innov8 με καλύπτει 100%. Ευχαριστώ... Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Καλημερα σε ολους.Ξερει κανεις που μπορω να βρω κανενα αξιοπιστο file browser για unhacked N86 γιατι το epocware handy x-plorer μου λεει "αρχειο κατεστραμμενο" και δεν μπορω να το εγκαταστησω πια??Ευχαριστω... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 http://www.lonelycatgames.com/?app=xplore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα γι αυτην την εφαρμογη ηθελα να πω οτι μου βγαζει "αρχειο κατεστραμμενο" οταν παω να την εγκαταστησω..Καμμια εναλλακτικη?Ευχαριστω και παλι...:O Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα γι αυτην την εφαρμογη ηθελα να πω οτι μου βγαζει "αρχειο κατεστραμμενο" οταν παω να την εγκαταστησω..Καμμια εναλλακτικη?Ευχαριστω και παλι...:O Εναλλακτικα δοκιμασε τοτε το Dr Jukka Y-Browser η το ΑctiveFile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 Το αρχείο σίγουρα δεν είναι κατεστραμμένο καθώς πρόκειται για έκδοση από το επίσημο site. Μήπως αυτό στο κάνει σε όλα τα αρχεία sis; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 εχω ενα προβλημα με το οπερα μινι οταν μπαινω σε ελληνικες σελιδες και εχω small fonts μου βγαζει τετραγωνακια αντι για ελληνικους χαρακτηρες ξερει κανεις τη λυση σαυτο? Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathos Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 ξερει κανενας παιδια καποιο τροπο ωστε να βλεπω ποσα mb εχω κατεβασει οταν συνδεομαι μεσω net στο κινητο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 Ας το βάλω κι εδώ: Υπάρχει μια εφαρμογή η οποία δείχνει τον όγκο των πακέτων δεδομένων που έχετε χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής αυτό το μήνα (χρήσιμο σε όσους έχουν προπληρωμένα κάποια ΜΒ και δεν θέλουν να τα ξεπεράσουν) Λέγεται Data Quota http://3.bp.blogspot.com/_mvQ1_wW4jrA/SmDdew3ZeUI/AAAAAAAACdU/96ybxXq_S4c/s400/dataquota.jpg http://code.google.com/p/dataquota/ Download ξερει κανενας παιδια καποιο τροπο ωστε να βλεπω ποσα mb εχω κατεβασει οταν συνδεομαι μεσω net στο κινητο?? Και απο το degault log της συσκευης γινεται, αλλα και με το προγραμμα που αναφερθηκε λιγες σελιδες πριν :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 Θέλω να κάνω προώθηση όλων των κλήσεων και sms από ένα nokia σε ένα άλλο. Για τις κλήσεις ΟΚ, είναι υπηρεσία δικτύου. Τα sms απόσο ξέρω δεν είναι υπηρεσία δικτύου και δεν μπορεί να τις προωθήσει το δίκτυο (αν κάνω λάθος ενημερώστε με! ) Η ερώτηση.... Υπάρχει πρόγραμμα για να κάνω forward όλα τα sms που μου ερχονται από το Ν95 σε άλλο κινητό; Αλλα να είναι έμπιστο πρόγραμμα...μην αρχίζει να τα στέλνει όπου να ναι όπως να ναι.... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 εχω ενα προβλημα με το οπερα μινι οταν μπαινω σε ελληνικες σελιδες και εχω small fonts μου βγαζει τετραγωνακια αντι για ελληνικους χαρακτηρες ξερει κανεις τη λυση σαυτο? Εχω την γραμματοσειρα στο μεσαίο μέγεθος και δεν εχω αντιμετωπισει κανένα πρόβλημα. Μεγάλο ρόλο παίζει και η γραμματοσειρά που χρησιμοποιείς στην συσκευή σου (αν την έχεις αλλάξει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 Watermelon ριξε μια ματια σε αυτο:SMS Monitor 1.0.Φρεσκο ειναι με μερικες ενδιαφερουσες λειτουργιες.Αν δουλευει η οχι θα σε γελασω.Δοκιμασε αν εχεις ορεξη και ενημερωσε αν δουλευει η οχι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Στο World Traveler της psiloc που ειναι δωρεαν υπαρχει τροπος να κανουμε update απο wlan και οχι απο wind internet.Δεν βρισκω επιλογη , κανει αυτοματα απο wind:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NEILOS Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Στο World Traveler της psiloc που ειναι δωρεαν υπαρχει τροπος να κανουμε update απο wlan και οχι απο wind internet.Δεν βρισκω επιλογη , κανει αυτοματα απο wind:lol: επιλογες->settings->αριστερα το συμβολο με τα κλειδιακαι δεξια εποιλογη access point->always ask Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Θέλω να κάνω προώθηση όλων των κλήσεων και sms από ένα nokia σε ένα άλλο. Για τις κλήσεις ΟΚ, είναι υπηρεσία δικτύου. Τα sms απόσο ξέρω δεν είναι υπηρεσία δικτύου και δεν μπορεί να τις προωθήσει το δίκτυο (αν κάνω λάθος ενημερώστε με! ) Η ερώτηση.... Υπάρχει πρόγραμμα για να κάνω forward όλα τα sms που μου ερχονται από το Ν95 σε άλλο κινητό; Αλλα να είναι έμπιστο πρόγραμμα...μην αρχίζει να τα στέλνει όπου να ναι όπως να ναι.... :worry: Eίδα πρόσφατα ένα τέτοιο πρόγραμμα στο xxxxxxxxxxxx. Θυμάμαι ότι έστελνε κρυφά όλα τα sms ενός κινητού σε κάποιο άλλο. Δεν θυμάμαι το όνομα όμως.. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Oπως το ειπατε Sms Forwarder Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts