apathya Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 καλησπερα παιδες, εχω το Nokia N95 8gb και εχω προβλημα με τον CorePlayer, oταν παω να βαλω στο κινητο μια ταινια απο τον υπολογιστη που ειναι .avi μολις το ανοιγω με τον Core δεν μου εχει ηχο και λεει κατι για AC3 audio is not supported.... κ με τον DivX επισης. Παράθεση Proud HTC User! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokakias Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Αντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα με το fring και τον καινούργιο messenger? Chat μεν κάνει αλλά δεν μπορώ πλέον να κάνω Msn Call αλλά ούτε και να με καλέσουν! Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και με το Nimbuzz... Καμία ιδέα?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest vasilistop Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 ρε παιδια ξερει κανεις γιατι το opera mini στα small fonts αντι για ελληνικουσ χαρακτηρες βγαζει κουτακια?η μονο σε μενα συμβαινει?εχω n82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savdown Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 ρε παιδια ξερει κανεις γιατι το opera mini στα small fonts αντι για ελληνικουσ χαρακτηρες βγαζει κουτακια?η μονο σε μενα συμβαινει?εχω n82 Έχω την αγγλική opera mini και δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest vasilistop Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Έχω την αγγλική opera mini και δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. ποια εκδοση της opera εχεις?εχεις εγκαταστησει τιποτα ελληνικα fonts? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 Αντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα με το fring και τον καινούργιο messenger? Chat μεν κάνει αλλά δεν μπορώ πλέον να κάνω Msn Call αλλά ούτε και να με καλέσουν! Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και με το Nimbuzz... Καμία ιδέα?:wacko: Ναι εχει προβλημα στην voice call με το καινουργιο msn, το μονο που μπορουμε να κανουμε, ειναι υπομονη να βγαλουν νεα εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Ξέρει κανένας που μπορώ να βρω την τελευταόα έκδοση του msn messenger γιατί αυτή που έχω στάματησε να συνδέεται. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokopas Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Δοκίμασε από το Nokia Download του Pc Suite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam66 Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να ζηταει κωδικο στο χρηστη για την προσβαση στα μηνυματα; ( γιατι τα μηνυματα που δεχομαι αρχιζουν να γινονται καπως επικινδυνα για τριτους... ) Παράθεση αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Υπάρχει η εφαρμογή Private Call And Sms Guard. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Επίσης υπάρχει και η εφαρμογή advanced device lock που μπορείς να κλειδώσεις ότι θέλεις! Το χρησιμοποιώ για τα μηνύματα και είναι πολλή καλή εφαρμογή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppiccasso Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Σε ευχαριστω,θα το δοκιμασω. επισης μπορεις στο κεντρικο μενου της καρτας μνημης σου να δημιουργησεις ενα φακελο με την ονομασια TEMP. οτι φωτο βαζεις εκει, δεν την βλεπει το προγραμμα του κινητου σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 επισης μπορεις στο κεντρικο μενου της καρτας μνημης σου να δημιουργησεις ενα φακελο με την ονομασια TEMP. οτι φωτο βαζεις εκει, δεν την βλεπει το προγραμμα του κινητου σου ειχες δικιο με τον φακελο που ειπες,οντως δεν τα βλεπει!! thanks Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam66 Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να ζηταει κωδικο στο χρηστη για την προσβαση στα μηνυματα; ( γιατι τα μηνυματα που δεχομαι αρχιζουν να γινονται καπως επικινδυνα για τριτους... ) Υπάρχει η εφαρμογή Private Call And Sms Guard. Επίσης υπάρχει και η εφαρμογή advanced device lock που μπορείς να κλειδώσεις ότι θέλεις! Το χρησιμοποιώ για τα μηνύματα και είναι πολλή καλή εφαρμογή! σας ευχαριστω παρα πολυ... Παράθεση αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 επισης μπορεις στο κεντρικο μενου της καρτας μνημης σου να δημιουργησεις ενα φακελο με την ονομασια TEMP. οτι φωτο βαζεις εκει, δεν την βλεπει το προγραμμα του κινητου σου ειχες δικιο με τον φακελο που ειπες,οντως δεν τα βλεπει!! thanks Οριστε και το θεμα με τις αναλυτικες οδηγιες για να το καταλαβουν ολοι: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=175435 Νομιζω οτι δεν λειτουργει σε ολες τις συσκευες.. :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 υπαρχει εφαρμογη msn ή facebook οπως εχουν τα bb / iphone κτλ? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 υπαρχει εφαρμογη msn ή facebook οπως εχουν τα bb / iphone κτλ? MSN υπάρχει σίγουρα για τα κινητά με S60 3rd Edition, το έχω στο Ε66. Κάνοντας μια αναζήτηση στο google θα σου βγάλει από που μπορείς να το κατεβάσεις. Επίσης πρέπει να υπάρχει και στην εφαρμογή Λήψη που υπάρχει μέσα στο Ε71. Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει κ facebook εφαρμογή αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος γι αυτό. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 υπαρχει εφαρμογη facebook οπως εχουν τα bb / iphone κτλ? Εφαρμογή Facebook δεν υπάρχει. Αυτό που υπάρχει είναι ένα sis το οποίο δημιουργεί ένα εικονίδιο στο μενού και το οποίο είναι απλά μια συντόμευση του site του facebook. Για να έχεις πρόσβαση χρησιμοποιείται ο Ιστός. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Το fring έχει και facebook μέσα. Με περιορισμένες δυνατότητες βέβαια και για τα παραπάνω σε συνδέει με το site μέσω του Ιστού Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Για τον Χplore 1.3 υπαρχει μεταφραση οπως στο 1.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Για τον Χplore 1.3 υπαρχει μεταφραση οπως στο 1.2? Υπαρχει.Βαλε το ιδιο αρχειο που ηταν για την προηγουμενη εκδοση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Το αρχειο msn (windows live) που υπαρχει στο μενου ληψεις, δεν λειτουργει στο Ε51. Το εχω κατεβασει 3-4 φορες αλλα δεν ανοιγει το προγραμμα μετα το install με καμια δυναμη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpimpiki Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Γνωρίζει κάποιος εφαρμογή για Νokia Ε90 ώστε να περιστρέφεται η εξωτερική οθόνη ,όπως με τα προγραμματα landscape pro ή rotate me (δεν λειτούργησαν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 παιδια προσπαθω να περασω το python στο ν95 μου αλλα δεν μπορω.μπορει καποιος να με κατατοπησει;;;θελω τα αρχεια που χρειαζοντε και πως τα κανω install!thanks!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Κατεβάζεις και εγκαθιστάς αυτό το sis. ------------------------------------- Το αρχειο msn (windows live) που υπαρχει στο μενου ληψεις, δεν λειτουργει στο Ε51. Το εχω κατεβασει 3-4 φορες αλλα δεν ανοιγει το προγραμμα μετα το install με καμια δυναμη.. Δοκίμασε το fring ή αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts