Jump to content

mpimpiki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mpimpiki

  • Ημ. Γέννησης 28/07/1986

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

mpimpiki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Θα ήθελα να ρωτήσω ,πώς μπορώ να μεταφέρω τους φακέλους ενός θέματος στη θέση usr/share/themes/.¨θέλω να εγκαταστήσω ένα θέμα του MOWMO το οποίο δεν εγκαθίσταται με απλό install.Ευχαριστώ P.S Δοκίμασα όλα τα filemanager,ex. cutexplorer,αλλα η μεταφορα των φακέλων είναι αδύνατη
  2. Καλησπέρα,εχει κάποιος χρησιμοποιήσει την εφαρμογή Web2SMS δεν μπορω να κάνω εγκατάσταση και δεν ξέρω γιατί.
  3. Σκεφτομαι να αγοράσω την Crystal και εγω..Εχεις δει να γρατζουνιζει το τηλέφωνο σου μηπως λόγω της επαφής του με το σκληρό πλαστικό?
  4. Γνωρίζει κάποιος εφαρμογή για Νokia Ε90 ώστε να περιστρέφεται η εξωτερική οθόνη ,όπως με τα προγραμματα landscape pro ή rotate me (δεν λειτούργησαν).
  5. Ευχαριστω για τν απαντηση σου:)Μπορεις να μου πεις αν ειναι αξιοπιστο site για αγορες,εχεις αγορασει προσωπικα?? Εγω μενω αθηνα και θελω να μαθω και οικονομικα αν συμφερει.Στο site δεν αναφερει υποκαταστημα στην Ελλαδα.
  6. καλησπερα,ενδιαφερομαι να αγορασω προστατευτικη μεμβρανη οθονης για το κινητο μου,συγκεκριμενα θελω για Νοκια E90 k Nokia N96...εχετε να μου συστησετε καποιο καταστημα?? Ευχαριστω:)
  7. καλησπερα,εχω εγκαταστησει στο κινητο μ...Νοκια Ε90 το Quake 3,ομως δεν τρεχει. Τι πρεπει ν κανω?? ευχαριστω:blink:
  8. καλησπερα ,εχω τν κωδικο 272406 κ δν μ βγαζει τν υποπεριοχη για ν τ κατεβασω στ σχετικο λινκ,μπορειτε παρακαλω να μ πειτε γτ εχω προβλημα?? ευχαριστω!!
  9. παρακαλω να μου χορηγηθει πιστοποιητικο για το κινητο μ ,με ΙΜΕΙ:353659017266293...eyxaristw!!
×
×
  • Create New...