gre Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 ενας τροπος ειναι αυτος που ειπε ο haigoeo "Δοκιμασε να μπεις στο http://www.e-radio.gr με τον Skyfire (free browser)." ο αλλος τροπος ειναι να κατεβασεις το core player, που ειναι myltimedia player ( κατα τη γνωμη ο μονος Player που παιζει τα παντα) και απλα να του δωσεις εσυ το link! Ριξτε μια ματια και στο θεμα: Radio stream μεσω Coreplayer :) Ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά ο skyfire λέει ότι δεν δουλεύει σε Samsung και στον coreplayer πρέπει να δίνω το λινκ του κάθε σταθμού. Δεν υπάρχει κάτι που να δουλεύει χωρίς να πρέπει να δώσω κάθε φορά το λινκ του κάθε σταθμού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Δοκιμασε μηπως δουλευει με καποιον αλλο browser οπως πχ τον Ozone (O3). Δεν το εχω δοκιμασει αλλα κανε μια προσπαθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Υπάρχει η εφαρμογή BRIGHTLIGHT για S60 v9.3. Στο N78 μου λειτουργεί άψογα με το "φλας" της κάμερας... και είναι πολύ δυνατό!!! Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Υπάρχει η εφαρμογή BRIGHTLIGHT για S60 v9.3. Στο N78 μου λειτουργεί άψογα με το "φλας" της κάμερας... και είναι πολύ δυνατό!!! Tωρα δοκιμασα αυτη την εφαρμογη αλλα καταλαβα οτι ειναι για κινητα FP2 γιαυτο και δεν λειτουργει στις δικες μας συσκευες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Υπάρχει η εφαρμογή BRIGHTLIGHT για S60 v9.3. Στο N78 μου λειτουργεί άψογα με το "φλας" της κάμερας... και είναι πολύ δυνατό!!! Δουλεύει άψογα στο Ν85 μου. :D Δεν είναι χακαρισμενο. Ανάβει κανονικά και πολύ δυνατά το flash (λευκό). Απλά επειδή έχει σχεδιαστεί για 5800 για να σβήσεις το flash πατάς το κόκκινο κουμπί που είναι για τερματισμό της κλήσης.... Επιτέλους έχω και φακό..................................:rolleyes: Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 H συγκεκριμενη εφαρμογη κυκλοφορει καιρο στο μαγαζακι. Οι συσκευες FTP2 καθως και οι 5th edition εχουν αυτη την δυνατοτητα. Αν δεν κανω λαθος στις FTP1 υπαρχει θεμα hardware. Βρηκα μια python εφαρμογη αλλα αυτη αναβει το φλας σαν να βγαζεις φωτογραφια καθε 2-3 δευτερολεπτα. Δυστυχως δεν υπαρχει κατι για μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Δεν ξέρω αν είναι σχεδιασμένη για το 5800, πάντως στο Ν78 απλά πατώ το κλασσικό πάνω δεξί κουμπί επιλογής... και μάλιστα το αστείο είναι ότι αν προσέξεις την οθόνη το εμφανίζει και καλά σαν διακόπτη!!! χα χα χα Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Για το Ε55 ποια εφαρμογή κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Λογικα το bright light πρεπει να κανει.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Απο ebook reader εχει δοκιμασεις κανεις τιποτα παιδια η εστω εναν ισχυρο pdf reader? Τα ΖΧReader και το meReader εχει κανεις αποψη? Κανενα αλλο που να χετε κατα νου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haldir Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Εγώ εδώ και καιρό χρησιμοποιώ το Mobi Reader το οποίο διαβάζει αρχεία .prc . Υπάρχει converter που μετατρέπει τα αρχεία .pdf , .doc , .html σε .prc (τα .pdf να είναι ocr). Έχω διαβάσει αρκετά βιβλία με το κινητό και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Είναι αρκετά παραμετροποιήσιμο, μπορείς να μεγαλώσεις την γραμματοσειρά, να αλλάξεις το χρώμα του φόντου ή της γραμματοσειράς... Τα προγραματα που αναφέρεις δεν τα έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 καλησπερα. εδω και καιρο υπαρχει μια εφαρμογη που λεγεται ikitt αλλα ειναι μονο για το appleξερετε αν μπορει να βρεθει αυτη ή κατι παρομοιο για νοκια? αυτο που κανει ειναι να δειχνει το κινητο σαν το καντραν του κιτ απο το μαικλ ναιτ και να σουδειχνει με τη χρηση του τζιπιες με ποσα χιλιομετρα τρεχεις!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Εγώ εδώ και καιρό χρησιμοποιώ το Mobi Reader το οποίο διαβάζει αρχεία .prc . Υπάρχει converter που μετατρέπει τα αρχεία .pdf , .doc , .html σε .prc (τα .pdf να είναι ocr). Έχω διαβάσει αρκετά βιβλία με το κινητό και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Είναι αρκετά παραμετροποιήσιμο, μπορείς να μεγαλώσεις την γραμματοσειρά, να αλλάξεις το χρώμα του φόντου ή της γραμματοσειράς... Τα προγραματα που αναφέρεις δεν τα έχω δοκιμάσει. Μαλιστα σευχαριστω πολυ. Θα το δοκιμασω γιατι εχω και γω καποια βιβλια και θελω να τα βαλω στο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 καλησπερα. εδω και καιρο υπαρχει μια εφαρμογη που λεγεται ikitt αλλα ειναι μονο για το appleξερετε αν μπορει να βρεθει αυτη ή κατι παρομοιο για νοκια? αυτο που κανει ειναι να δειχνει το κινητο σαν το καντραν του κιτ απο το μαικλ ναιτ και να σουδειχνει με τη χρηση του τζιπιες με ποσα χιλιομετρα τρεχεις!!!! Tempes GTx.Εχει και επιλογη για χρονομετρηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 πωπωπω φιλε σε υπερευχαριστω. τρεχω στο μαγαζακι!!!!!!!! Tempes GTx.Εχει και επιλογη για χρονομετρηση. ρε φιλε πηγα στο μαγαζακι και δεν ειδα να εχει την εμφανιση του κιτ το προγραμμα. ειναι ειδικο σκιν που πρεπει να βαλεις? ή πολυ απλα δεν ειναι το προγραμμα αυτο που ζηταω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Δεν ειπα οτι εχει την εμφανιση που θες(λαθος μου)και δεν νομιζω να υπαρχει κατι τετοιο.Εχει ομως αρκετες ενδιαφερουσες επιλογες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 O impreza_sti σου εδωσε μια εφαρμογη που κανει κατι παρομοιο και οχι την ιδια εφαρμογη. Η εφαρμογη που λες ειναι μονο για iphone και δεν υπαρχει ακριβως η ιδια σε symbian. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 ok σας ευχαριστω παντως πολυ. απλα ηθελα να εχω τον κιτ στο κινητο μου. αφου δε γινεται δε πειραζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvasilis Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 ψάχνω για ένα πρόγραμμα για τον Ν95 μου που να δείχνει (μετά απο επιλογή) δεύτερο ρολόι στην οθόνη του κινητού με την ώρα άλλης χώρας. ξέρει κανείς κανένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Δες για την εφαρμογη Handy Clock αλλα δεν ξερω ποσο θα σε βολεψει.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Δες για την εφαρμογη Handy Clock αλλα δεν ξερω ποσο θα σε βολεψει.. Αν δεν κάνω λάθος, δεν εμφανίζει 2ο ρολόι στην αναμονή. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Γιαυτο και ο gianpithio λεει οτι δεν ξερει κατα ποσο θα τον βολεψει. Δεν νομιζω πως υπαρχει καποια εφαρμογη να κανει αυτο που θελει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Nα ρωτησω κατι που εχει ξανασυζητηθει αλλα δεν το βρησκω τωρα. Θελω αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να το οριζω καποιο χρονικο διαστημα και αφου περασει αυτο να κλεινει το κινητο. Κατι σαν timer δηλαδη. Δυσκολο να υπαρχει κατι τετοιο. Αν δεν υπαρχει θελω καποιο προγραμμα (ξερω οτι υπαρχει αλλα δεν θυμαμαι πως το λεγαν) που να του ορισω μετα απο συγκεκριμενο χρονο να κανει επανεκινηση. Το χρειαζομαι καθως τα βραδια ακουω ραδιοφωνο και με παιρνει ο υπνος και καταναλωνει το ραδιοφωνο μπαταρια ολη την νυχτα! Βοηθηστε παιδια οποιος ξερει!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Switch off http://my-symbian.com/s60v3/software/applications.php?fldAuto=549&faq=1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Eυχαριστω Itchrist86 για την αμεση απαντηση!:D Μπορεις να μου πεις πως ακριβως οριζουμε να κλεισει γιατι δεν μπορω να το καταφερω! Εdit:Ακυρο ενταξει το βρηκα! Ειναι πολυ απλο! Σευχαριστω για την βοηθεια!:bow: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts