Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά μια βοήθεια κανείς για το πως να εγκαταστήσω μια εφαρμογή που έχω κατεβάσει? πολεμώ εδώ και δέκα ώρες μέσα από forums κ οδηγίες και δε βρίσκω την άκρη..

Γινε ποιο συγκεκριμενος ...

Ποια εφαρμογη προσπαθεις να εγκαταστησεις ?

Ειναι signed ή οχι ? Αν οχι ,διαβασε το σχετικο θεμα

για υπογραφη εφαμογων...

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

• Απαντήσεις 10,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδιά μια βοήθεια κανείς για το πως να εγκαταστήσω μια εφαρμογή που έχω κατεβάσει? πολεμώ εδώ και δέκα ώρες μέσα από forums κ οδηγίες και δε βρίσκω την άκρη..

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ :rtfm:

Μια χαρά είναι ο X-plore και με το χρονικό περιορισμό.

Προσωπικά δεν θα γύριζα με τίποτα πίσω στην έκδοση 1.22.

Αληθώς Ανέστη. Με υγεία πάνω από όλα, για να ασχολούμαστε με τα ωραία μας κινητά και πολλά άλλα... :D

εγω παντως εχω τον 1.22 ραγισμενο και ειμαι μια χαρα...:)

τι παραπάνω εχει η τελευταια εκδοση μπορεις να μου πεις....????

Όσα κινητά δεν έχουν το "μολυβάκι", όχι σαν το δικό σου Ν95-2, στην έκδοση ν1.22 δεν μπορούσαν να επιλέξουν πολλά αρχεία μαζί πατώντας την #+ΟΚ (κεντρικό πλήκτρο). Ενώ τώρα πια στην ν1.30 αυτό έχει λυθεί και είναι πολύ σημαντικό για όσες συσκευές δεν έχουν το μολυβάκι.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Ακριβώς αυτό που λέει ο Κώστας:

Όσα κινητά δεν έχουν το "μολυβάκι", όχι σαν το δικό σου Ν95-2, στην έκδοση ν1.22 δεν μπορούσαν να επιλέξουν πολλά αρχεία μαζί πατώντας την #+ΟΚ (κεντρικό πλήκτρο). Ενώ τώρα πια στην ν1.30 αυτό έχει λυθεί και είναι πολύ σημαντικό για όσες συσκευές δεν έχουν το μολυβάκι.

Επίσης, έχει βελτιωθεί και η λειτουργικότητα στην πολλαπλή επιλογή σειρών στην επεξεργασία αρχείων .txt.

Τώρα γίνεται πολύ εύκολα. Χρησιμοποιώ τον ενσωματωμένο text editor του X-plore και γι' αυτό μου είναι απαραίτητη αυτή η βελτίωση. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Οσο και αν εψαξα δεν μπορεσα να βρω καποιο σχετικο θεμα στο νετ για το αν μπορουμε να αυξησουμε,ισως, τη ραμ του κινητου.. υπαρχει τροπος να γινει κατι τετοιο? και αν οχι, γιατι? δεν μπορει να παιρνει "εξτρα ραμ" απο την καρτα μνημης? :(
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάρα πολύ σημαντικό, λειτουργούν οι συντομέυσεις των φακέλων. Κάτι που έχει να κάνει άμεσα με το πλήκτρο # για τα κινητά χωρίς μολυβάκι.

Οσο και αν εψαξα δεν μπορεσα να βρω καποιο σχετικο θεμα στο νετ για το αν μπορουμε να αυξησουμε,ισως, τη ραμ του κινητου.. υπαρχει τροπος να γινει κατι τετοιο? και αν οχι, γιατι? δεν μπορει να παιρνει "εξτρα ραμ" απο την καρτα μνημης? :(

Όχι φυσικά, δεν έχει καμία σχέση ο αποθηκευτικός χώρος της συσκευής ή της κάρτας με την ram.

Όχι φυσικά, δεν έχει καμία σχέση ο αποθηκευτικός χώρος της συσκευής ή της κάρτας με την ram.

Η ραμ δεν ειναι μια "Εξτρα μνημη" που χρησιμοποιει το κινητο για το ανοιγμα των εφαρμογων, την αποθηκευση προσωρινων αρχειων κλπ?

νομιζω στον υπολογιστη υπαρχει αυτη η δυνατοτητα. γιαυτο ρωταω.

α και κατι αλλο, υπαρχει ηπως καποιο προγραμμα που να επιτρεπει να μπαινουμε ιντερνετ μεσω πχ "cosmote on the go" συνδεοντας κατευθειαν το stickaki στο κιντο η χρεισιμοποιωντας την καρτα του ασυρματου με καποιο τροπο?

ολα αυτα χωρις την υπαρξη υπολογιστη φυσικα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να συνδέσεις στικάτκι στο κινητό, δεν γίνεται, όπως φυσικά και να χρησιμοποιήσεις αποθηκευτικό χώρο για να αυξήσεις της ram. Αυτά είναι περιορισμοί του λειτουργικού και του hardware.

και το n82 δεν εχει μολυβι αλλα εγω τα επιλεγω μια χαρα οσα αρχεια θελω με τη #+οκ στην εκδοση 1,22 δε βλεπω διαφορα.και τα text επιλεγω οπως θελω εγω οσες σειρες κ.λ.π. δεν καταλαβενω τι ενοεις.........

[sIGPIC][/sIGPIC]ant gag

Συγγνωμη ρε παιδια αλλα μηπως ξερεται αν υπαρχη εφαρμογη για το φλας για 3th edition (οπως το phone torch που ειναι ομως για S60 5th edition) ????

Ευχαριστω..............

Παιδιά σόρρυ αν έχει ξανά ειπωθεί... Υπάρχει εφαρμογή που να αλλάζει το προφίλ σου αυτόματα; πχ, να είναι στο αθόρυβο από τις 02:00 μέχρι τις 07:00 και στις 7 να αλλάζει από μόνο του στο "Κανονικό". Έχω το εργαλείο της ΝΟΚΙΑ το Ν82, στο οποίο τις εφαρμογές τις κάνω πρώτα με το certificate στο pc πριν τις περάσω στο κινητό. Thanks για το χρόνο σας. :)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Συγγνωμη ρε παιδια αλλα μηπως ξερεται αν υπαρχη εφαρμογη για το φλας για 3th edition (οπως το phone torch που ειναι ομως για S60 5th edition) ????

Ευχαριστω..............

S60SpotOn

NTorch Lite

To φως δεν ειναι δυνατο οπως το phone torch

Παιδιά σόρρυ αν έχει ξανά ειπωθεί... Υπάρχει εφαρμογή που να αλλάζει το προφίλ σου αυτόματα; πχ, να είναι στο αθόρυβο από τις 02:00 μέχρι τις 07:00 και στις 7 να αλλάζει από μόνο του στο "Κανονικό". Έχω το εργαλείο της ΝΟΚΙΑ το Ν82, στο οποίο τις εφαρμογές τις κάνω πρώτα με το certificate στο pc πριν τις περάσω στο κινητό. Thanks για το χρόνο σας. :)

Best Profiles

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Ψάξε για το Best profiles ή το Auto themes (από το μενού Λήψη του κινητού σου)

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Νομίζω γίνεται με την εφαρμογή Best Profiles. Κοίτα στα μαγαζάκια..

Εφόσον έχεις το certificate γιατί δεν το χακάρεις κι όλας να ξεμπερδεύεις από αυτή την διαδικασία? :rolleyes:

Νομίζω γίνεται με την εφαρμογή Best Profiles. Κοίτα στα μαγαζάκια..

Εφόσον έχεις το certificate γιατί δεν το χακάρεις κι όλας να ξεμπερδεύεις από αυτή την διαδικασία? :rolleyes:

Τhanks για την απάντηση καθώς και των άλλων παιδιών που ήταν στο άστραμα. Να το χακάρω; Έχω σκεφτεί να το κάνω αλλά ποια είναι η διαφορά μετά; Αυτό που ξέρω είναι ότι δε χρειάζεται να τα κάνω cert πρώτα. Δε μου είναι πρόβλημα γιατί του βάζω εφαρμογή μέσα μία φορά το 2μηνο κι άμα. Thanks και πάλι, πάω να ψάξω αυτά που μου είπατε. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κυρίως γι' αυτό σε ρώτησα.. για τις εφαρμογές για να τις βάζεις κατευθείαν! Αλλά εφόσον δεν έχεις πρόβλημα οκ! ;)

Πέρα από αυτό βέβαια υπάρχουν και άλλα αρκετά πράγματα που μπορείς να κάνεις με χακαρισμένη τη συσκευή!

Έβαλα τελικά το
SymbianGuru Auto Profiles v3.0 S60v3 SymbianOS9.1 UnSigned *****ed-KAYGU + ErESPDA
δουλεύει ρολόι αν και λέει ότι είναι trial για 10 μέρες, για καβάτζα το κατέβασα πάλι σπασμένο από άλλη ομάδα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τωρα που είπατε για φακο, βγηκε τελικα προγραμμα που να δουλεύει σε Ν95 8GB;

Δεν υπαρχει και ουτε προκειται να βγει ποτε..δεν εχει τα καταλληληα APIs;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

να ρωτησω μια χαζη ερωτηση?

overclocking γινεται στα κινητα και αν ναι πως?

Φυσικά και όχι.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Καλημερα,μετα απο χακαρισμα στο κινητο εχει μεινει στο φακελο των εφαρμογων μια εφαρμογη η rom patcher,τι ακριβος κανει αυτη?

Έχει απαντηθεί στο θέμα των hacks.

Διάβασε το λίγο.

Ό,τι άλλο θέλεις να ρωτήσεις περί hack κάνε το σε εκείνο το θέμα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

να κάνω μια ερώτηση: αγγλο ελληνικό λεξικό με ιατρική ορολογία για symbian έχει βρει κάποιος; θα μπορούσε να δώσει και link ή έστω να γράψει την ονομασία του αν δεν επιτρέπεται από τους κανονισμούς;