gianpithio Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Ποια εκδοση του LCGJukebox χρησιμοποιεις? Δοκιμασε απο την v2.17 και κατω! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Καλησπερα. Εχω ενα προβλημα στο οποιο δεν μπορω να βρω λυση εδω και πολυυυ καιρο. Αναζητω ενα προγραμμα το οποιο να με ενημερωνει για τα νεα εισερχομενα μεηλ μου στο hotmail αυτοματα. Δηλαδη να του θετω εγω καθε ποση ωρα θελω να συνδεεται στο δικτυο και να ελεγχει. Το windows Live Messenger μου εχει εγκαταστησει ενα γραμματοκιβωτιο, αλλα πρεπει να ελεγχω εγω ανα τακτα χρονικα διαστηματα αν εχω μεηλ γιατι δεν εχω βρει καμια επιλογη για αυτοματη αναζητηση. Η default επιλογη γραμματοκιβωτιου μου στο Ν96 εχει αυτη την επιλογη ΑΛΛΑ δεν την εχω καταφερει ποτε να δουλεψει ως εφαρμογη. Δηλαδη δεν συνδεεται με τιποτα! Θεωρω πως δεν ειναι προβλημα της συνδεσιμοτητας της Βονταφον γιατι με το ΟΜΝΙΑ που ειχα συνδεομουν κανονικοτατα στο γραμματοκιβωτιο. Δεν ξερω ποσο πιο κατατοπιστικος να γινω, ειλικρινα εχω απογοητευτει με αυτο το θεμα!! Ευχαριστω. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Mπορεις να δοκιμασεις το MediaSafe η το Best Crypto. Καλυτερα να χρησιμοποιησεις το Advanced Device Locks που μπορεις να κλειδωσεις οποιο εικονιδιο θελεις. Φίλε μου γνωρίζω αυτές τις εφαρμογές αλλά δεν θέλω να κλειδώσω εικόνες και βίντεο. Θέλω απλά να κάνω "αόρατους" κάποιους φακέλους που περιέχουν εικόνες και βίντεο, έτσι ώστε να μην εμφανίζονται στην έκθεση... Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Φίλε μου γνωρίζω αυτές τις εφαρμογές αλλά δεν θέλω να κλειδώσω εικόνες και βίντεο. Θέλω απλά να κάνω "αόρατους" κάποιους φακέλους που περιέχουν εικόνες και βίντεο, έτσι ώστε να μην εμφανίζονται στην έκθεση... Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό; :worry: Χρησιμοποιείς έναν file manager όπως ο X-plore και ρυθμίζεις τις ιδιότητές τους ως κρυφά ή/και συστήματος το φάκελο και τα περιεχόμενά του. Απλά φροντίζεις να είναι εντελώς κλειστή η Έκθεση όταν θα το κάνεις αυτό (την κάνεις "kill" με τη βοήθεια ενός task manager). ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Ποια εκδοση του LCGJukebox χρησιμοποιεις? Δοκιμασε απο την v2.17 και κατω! Την 2.12 εχω. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Καλησπερα. Εχω ενα προβλημα στο οποιο δεν μπορω να βρω λυση εδω και πολυυυ καιρο. Αναζητω ενα προγραμμα το οποιο να με ενημερωνει για τα νεα εισερχομενα μεηλ μου στο hotmail αυτοματα. Δηλαδη να του θετω εγω καθε ποση ωρα θελω να συνδεεται στο δικτυο και να ελεγχει. Το windows Live Messenger μου εχει εγκαταστησει ενα γραμματοκιβωτιο, αλλα πρεπει να ελεγχω εγω ανα τακτα χρονικα διαστηματα αν εχω μεηλ γιατι δεν εχω βρει καμια επιλογη για αυτοματη αναζητηση. Η default επιλογη γραμματοκιβωτιου μου στο Ν96 εχει αυτη την επιλογη ΑΛΛΑ δεν την εχω καταφερει ποτε να δουλεψει ως εφαρμογη. Δηλαδη δεν συνδεεται με τιποτα! Θεωρω πως δεν ειναι προβλημα της συνδεσιμοτητας της Βονταφον γιατι με το ΟΜΝΙΑ που ειχα συνδεομουν κανονικοτατα στο γραμματοκιβωτιο. Δεν ξερω ποσο πιο κατατοπιστικος να γινω, ειλικρινα εχω απογοητευτει με αυτο το θεμα!! Ευχαριστω. Ημουν ετοιμος να σου προτεινω να κοιταξεις τους διακομιστες αλλα αφου λες οτι στο omnia λειτουργουσε φανταζομαι οτι θα το εχεις κανει ηδη... Αν θες ομως πες τι ρυθμισεις εχεις κανει να σε βοηθησω γιατι σε εμενα δουλευει στο N95 8GB... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Χρησιμοποιείς έναν file manager όπως ο X-plore και ρυθμίζεις τις ιδιότητές τους ως κρυφά ή/και συστήματος το φάκελο και τα περιεχόμενά του. Απλά φροντίζεις να είναι εντελώς κλειστή η Έκθεση όταν θα το κάνεις αυτό (την κάνεις "kill" με τη βοήθεια ενός task manager). ;) Και πάλι δεν μπορεί να γίνει κάτι γιατί όταν θέσω αυτά τα αρχεία βίντεο ως κρυφά, ο video player που χρησιμοποιώ (CorePlayer) δεν τα βλέπει καν... Δηλαδή αυτό που θέλω είναι να είναι κάποιες εικόνες και βίντεο "αόρατα" στην έκθεση αλλά πλήρως προσβάσιμα από άλλες εφαρμογές... Τελικά αυτό το ζήτημα λύθηκε στην 9.3 που φοράει το Ν79; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Ημουν ετοιμος να σου προτεινω να κοιταξεις τους διακομιστες αλλα αφου λες οτι στο omnia λειτουργουσε φανταζομαι οτι θα το εχεις κανει ηδη... Αν θες ομως πες τι ρυθμισεις εχεις κανει να σε βοηθησω γιατι σε εμενα δουλευει στο N95 8GB... kalimera! Sorry gia ta greeklish alla eimai apo kinito. Nai exw koitaksei tous diakomistes k ola einai ok. Oi rythmiseis mou einai oi eksis: user name: to email mou password: to pass mou incoming mail server: H dieuthinsi tis hotmail. Access point: always ask mailbox name:hotmail mailbox type: POP3 security: off port: default APOP secure login: off mipws paizei tipota me ta 3 teleutaia settings? Thanks ek twn proterwn... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Την 2.12 εχω. :worry: Δοκιμασε την 2.14 η την 2.17 μηπως και γλυτωσεις το hard format! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 kalimera! Sorry gia ta greeklish alla eimai apo kinito. Nai exw koitaksei tous diakomistes k ola einai ok. Oi rythmiseis mou einai oi eksis: user name: to email mou password: to pass mou incoming mail server: H dieuthinsi tis hotmail. Access point: always ask mailbox name:hotmail mailbox type: POP3 security: off port: default APOP secure login: off mipws paizei tipota me ta 3 teleutaia settings? Thanks ek twn proterwn... Καλημερα! Στο incoming mail server δεν βαζεις την διευθυνση της hotmail αλλα mail.hotmail.com ;) για δοκιμασε και αν δεν κανει θα δουμε στη συνεχεια! επισης, στις ρυθμισεις ασφαλειας βαλε on (SSL) και στο port 995 EDIT Λαθος μου, τωρα δεν ειναι mail.hotmail.com ειναι pop3.live.com και για outgoing smtp.live.com Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Καλημερα! Στο incoming mail server δεν βαζεις την διευθυνση της hotmail αλλα mail.hotmail.com ;) για δοκιμασε και αν δεν κανει θα δουμε στη συνεχεια! επισης, στις ρυθμισεις ασφαλειας βαλε on (SSL) και στο port 995 EDIT Λαθος μου, τωρα δεν ειναι mail.hotmail.com ειναι pop3.live.com και για outgoing smtp.live.com ebala ta settings pou mou eipes alla dystyxws akoma tipota.... Ta mail servers den theloun http i www swsta? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Περιεργο..εβαλα στο κινητο να κανει ανακτηση e-mail και ενω παλαιοτερα δουλευε κανονικα τωρα τιποτα...Ισως να μην λειτουργησει ουτε με τις ρυθμισεις που εδωσα προηγουμενως... Εψαξα και ειδα οτι ειναι τυπου webmail(HTTP) και το κινητο υποστηριζει μονο POP3 και IMAP4 Οπως και να'χει, το εφτιαξα με αλλο τροπο και θα γραψω ακριβως πως να το κανετε! Κανετε μια εγγραφη εδω http://v3.izymail.com/register.aspx Υστερα απο το κινητο δημιουργειτε ενα γραμματοκιβωτιο και βαζουμε κανονικα τα στοιχεια της διευθυνσης e-mail και κωδικο και στους server(POP3) βαζουμε sec.izymail.com και incoming και outgoing server και αφηνουμε τα αλλα οπως ειναι. Σε εμενα ετσι δουλεψε!!:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 paidia yparxei kanena kalo xronometro gia s60.3rd??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Βαλε το handy clock που έχει χρονόμετρο, αντίστροφη και πολλά ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon_fil Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με την επιλογή προγραμμάτων "must have" για το Ν95 μου (Firmware V 31.0..017).Έχω προς το παρόν μόνο 1Gb memory card.Καταρχήν με βάση τα προγράμματα που θα μπουν τι κάρτα θα πρέπει να πάρω; ποια αποθηκεύονται στην μνήμη του κινητού και ποιά στην memory card;Επειδή το κινητό έχει μόνο 64Mb ram δεν θέλω να φορτωθεί με πολλές και "βαριές" εφαρμογές, οπότε θα μπορούσα να αφαιρέσω και μερικές που προϋπάρχουν.Διαβάζοντας προηγούμενα posts εχω επιλέξει μερικά, κάθε συμβουλή είναι παραπάνω από καλοδεχούμενη: X-Plore v1.21 emTube v1.0.10 Screenshot v3.01 SmartMovie v3.41 ή DivXPlayer v0.89 (να παίζει δλδ xvid, divX) Handy Taskman v2.0 Best Profiles v1.01 ShakeSMS v1.00 beta pdf+ v1.67 PanoMan v3.0 Είναι οι τελευταίες εκδόσεις αυτές που γράφω;Τι προτείνετε εσείς; Ποιό πρόγραμμα για GPS Navigation; Ποιό πρόγραμμα για να επιλεγω πώς θα συνδέομαι με internet; με ενδιαφέρει μόνο σύνδεση μέσω wifi και θέλω να μπλοκάρω οτιδήποτε άλλο για να μην έχω περίεργες χρεώσεις Opera ή mini opera; μόνο opera χρησιμοποιώ στο pc και στο laptop :rolleyes: ότι θέλω να βλέπω το έχω σε bookmarks οπότε με το συνχρονισμό και των τριών είμαι οκ.. Ευχαριστω Παράθεση Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Περιεργο..εβαλα στο κινητο να κανει ανακτηση e-mail και ενω παλαιοτερα δουλευε κανονικα τωρα τιποτα...Ισως να μην λειτουργησει ουτε με τις ρυθμισεις που εδωσα προηγουμενως... Εψαξα και ειδα οτι ειναι τυπου webmail(HTTP) και το κινητο υποστηριζει μονο POP3 και IMAP4 Οπως και να'χει, το εφτιαξα με αλλο τροπο και θα γραψω ακριβως πως να το κανετε! Κανετε μια εγγραφη εδω http://v3.izymail.com/register.aspx Υστερα απο το κινητο δημιουργειτε ενα γραμματοκιβωτιο και βαζουμε κανονικα τα στοιχεια της διευθυνσης e-mail και κωδικο και στους server(POP3) βαζουμε sec.izymail.com και incoming και outgoing server και αφηνουμε τα αλλα οπως ειναι. Σε εμενα ετσι δουλεψε!!:happy: Ναιιιιιιι επιτελους δουλεψε!!!! Απιστευτο μου φαινεται δεδομενων των μηνων που το εψαχνα!! Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!! Kon_fli: Μπορεις να χρησιμοποιεις και τον opera και τον opera mini χωρις να ανησυχεις για τις χρεωσεις. Και οι δυο εχουν επιλογη στις ρυθμισεις τους για τον τροπο που θελεις να συνδεονται. Αν θελεις μαλιστα το βαζεις να σε ρωταει και καθε φορα που τους ανοιγεις ποια συνδεση θα χρησιμοποιησουν. Και τα περισσοτερα (μπορει και ολα) τα προγραμματα ετσι λειτουργουν οποτε δεν εχεις να φοβασαι τιποτα. Οσον αφορα προγραμμα για ταινιες θα σου ελεγα να χρησιμοποιησεις τον Core Player καθως παιζει τα παντα και λειτουργει αψογα. Εναλλακτικα smartmovie. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Μια καλη και ευκολη λυση για διαγραφη θεματων:Themerename.Το εχω ενα μηνα στο κινητο και αναρωτιομουνα πως δουλευει μεχρι που ειχα ενεργοποιημενο το capsoff και μπηκα στο προγραμμα.Εμφανιζονται ολα τα θεματα αμεσως και μεσα στο μενου υπαρχει επιλογη διαγραφης.Προυποθεση να ειναι <<πειραγμενη>> η συσκευη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Στο Ν82 μου δεν αργουσε! Ειχα εγκατεστημενη την: WebGate.Advanced.Device.Locks.Pro.v2.00.37.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned.illusion Eαν δες εχεις την ιδια δοκιμασε την.. Πριν λίγο πέρασα την WebGate.Advanced.Device.Locks.Pro.v2.01.48.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned.*****ed-illusion Αλλά πάλι τα ίδια. Έχει 2-3 δευτερόλεπτα καθυστέρηση. Στο αρχείο που κατέβασα είχε και την έκδοση που μου έγραψες. Λες να δοκιμάσω κι αυτή? Βασικά μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση μέσα απο την εφαρμογή? Επίσης με αυτή την έκδοση που έβαλα τώρα.. πλέον μου ζητάει κωδικό και όταν πάω να δημιουργίσω κατευθείαν νέο μήνυμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Μια καλη και ευκολη λυση για διαγραφη θεματων:Themerename.Το εχω ενα μηνα στο κινητο και αναρωτιομουνα πως δουλευει μεχρι που ειχα ενεργοποιημενο το capsoff και μπηκα στο προγραμμα.Εμφανιζονται ολα τα θεματα αμεσως και μεσα στο μενου υπαρχει επιλογη διαγραφης.Προυποθεση να ειναι <<πειραγμενη>> η συσκευη. Και επίσης μπορείς να αλλάξεις τα ονόματα των θεμάτων όπως θα φαίνονται στην εφαρμογή "θέματα", ώστε να απαλλαγείς από τα ονόματα-σιδηροδρόμους που βάζουν ορισμένα άτομα όταν τα δημιουργούν. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Πριν λίγο πέρασα την WebGate.Advanced.Device.Locks.Pro.v2.01.48.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned.*****ed-illusion Αλλά πάλι τα ίδια. Έχει 2-3 δευτερόλεπτα καθυστέρηση. Στο αρχείο που κατέβασα είχε και την έκδοση που μου έγραψες. Λες να δοκιμάσω κι αυτή? Βασικά μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση μέσα απο την εφαρμογή? Επίσης με αυτή την έκδοση που έβαλα τώρα.. πλέον μου ζητάει κωδικό και όταν πάω να δημιουργίσω κατευθείαν νέο μήνυμα.. Μαλλον πριν ειχες εγκατεστημενη την 1.07! Δεν ξερω γιατι σου το κανει αυτο στο επομενο hard format περασε απευθειας την εκδοση που σου ειπα! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Καλησπερα! Εχει χρησιμοποησει κανενας καμια εφαρμογη για VNC? πριν λιγο εβαλα το SymVNC αλλα δεν καταφερα να το κανω να δουλεψει..Αν ξερει καποιος θα με γλιτωνε απο αρκετο ψαξιμο...:O Ευχαριστω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Rumor: Nokia App Store To Be Announced At MWC 09 According to Eldar Murtazin, the same guy who brought the Nokia N97 review 5 months early, the Nokia App Store will be one of the major announcements at Mobile World Congress 2009, Feb 16th-19th. He claims it has been running privately and used it already. http://thenokiablog.com/wp-content/uploads/2009/02/nokia-app-store.jpg I’m not sure where Unwired View quoted Eldar, but they quoted him saying:At first glance, for now, the app portal looks so so, there is some confusion. But they are trying, polishing it and a lot has changed for the better in a matter of days. A right step in a right direction… And the distribution and revenue sharing model between app makers and Nokia looks very attractive. If this is true, this is good news for Nokia owners wanting to find more applications to install. Apple’s App Store definitely set a very high standard, so I can’t wait to see how Nokia’s own store compares. Πηγή: thenokiablog ΥΓ. Το έβαλα και στο s60 5th edition Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Automatixxx Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 παιδιά μια ερώτηση! έχω το n96 v.v12.043 τι είναι OS9.1 ή OS9.2 ?? που μπορώ να το βρώ αυτό? ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 παιδιά μια ερώτηση! έχω το n96 v.v12.043 τι είναι OS9.1 ή OS9.2 ?? που μπορώ να το βρώ αυτό? ευχαριστώ! OS9.1 ή 9.2 ή 9.3 είναι η έκδοση λογισμικού Symbian OS (το λειτουργικό σύστημα) που τρέχει το κινητό σου. Το δικό σου συγκεκριμένα τρέχει το SymbianOS9.3 ή αλλιώς OS9 FP2. Δεν το βρίσκεις πουθενά ούτε χρειάζεται να κάνεις κάτι γι' αυτό, είναι ήδη φορτωμένο στο τηλέφωνό σου. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacman63 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Προβλημα μεγαλο!!!!! Χθες ηθελα να αποθηκεψω ενα wlan στο Ν95 για να μην βαζω συνεχεια κωδικους κλπ οταν το εκανα οταν πηγαινα στον ιστο και πατουσα να ανοιξω σελιδα μου εβγαζε μια λιστα για συνδεσεις στι ιντερνετ αλλα οχι την επιλογη αναζητηση wlan μονο vodafone gprs klp Το πηγα σημερα στη Νοκια και μου εκανε φορματ και τωρα ολα καλα με αυτο το θεμα Αλλα εχω αλλο... μεγαλο...επρεπε να εγκαταστησω ολες μου τις εφαρμογες ξανα το εκανα σχεδον σε ολες αλλα σε αυτη που θελω το ir remote δεν κανει εγκατασταση και δεν μπορω να βαλω και τον x-plore 1.22 Drakkarous μεθοδο...Ισως εχουν μεινει υπολιματα του προγραμματος μεσα και γι'αυτο δεν το διαβαζει τι να κανω??? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=203573&highlight=Drakkarious Κανω αυτο με το Drakkarious αλλα οταν παω να κανω εγκατασταση το Drakkarious που κανονικα μετα θα επρεπε να εχω στις εφαρμογες μου το CapsOn CapsOff HelloCarbide δεν μου βγαζει τιποτα και δεν μπορω να περασω και τον x-plore γιατι? Πρεπει να κανω παλι φορματ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts