Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φιλε tapirus κανε 2-3 hard format και θα φτιαξει 100%100.εμενα ετσι εφτιαξε:):):)

Συγγνωμη αλλα μετα το πρωτο φορματ, τα επομενα σε τι θα βοηθησουν??? Να σβησουν τα σβησμενα?

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Συγγνωμη αλλα μετα το πρωτο φορματ, τα επομενα σε τι θα βοηθησουν??? Να σβησουν τα σβησμενα?

ο αδερφος μου που δουλευει στη nokia κατι θα ξερει και μου το αποδειξε κι ολας:)

Ποια είναι τα καλύτερα hands-free με κουμπάκια για play/pause,stop,rewind κτλπ. που κυκλοφορούν στην αγορά;έκανα έρευνα για hands-free για το N95 γενικότερα στο σκρουτζ αλλά δε βρήκα αυτό που ζητούσα:mad:

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καλύτερο κινητό σε συνδυασμό με το καλύτερο αμάξι!!:)

Στον πιλότο της νέας σειράς KNIGHT RIDER 2008 εμφανίζεται 2 φορές το Ν95 στα χέρια των κακών!!

Έτσι να γουστάρουμε :)

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ποια είναι τα καλύτερα hands-free με κουμπάκια για play/pause,stop,rewind κτλπ. που κυκλοφορούν στην αγορά;έκανα έρευνα για hands-free για το N95 γενικότερα στο σκρουτζ αλλά δε βρήκα αυτό που ζητούσα:mad:

Εγώ φίλε μου έχω στο Ν82 μου αυτά τα ακουστικά.

Είναι τα εργοστασιακά του Ν81. Τα πήρα από το Πλαίσιο, αλλά νομίζω μπορείς να τα βρεις σε Nokia shop.

Στο πακέτο έχουν και αντάπτορα 2,5mm<->3,5mm καθώς από ό,τι ξέρω το Ν95 έχει πρίζα 2,5mm.

Έχει πλήρες σετ από πλήκτρα:

Αποδοχή/τερματισμός κλήσης, Play/pause, stop, Rew, FF, volume up/down καθώς και πλήκτρο lock.

Τα πλήκτρα του έχουν πολύ καλή αίσθηση και επίσης έχουν πρίζα για να βάλεις δικά σου ακουστικά.

Αυτά που έχει στο πακέτο δε λένε και πολλά.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Το καλύτερο κινητό σε συνδυασμό με το καλύτερο αμάξι!!:)

Στον πιλότο της νέας σειράς KNIGHT RIDER 2008 εμφανίζεται 2 φορές το Ν95 στα χέρια των κακών!!

Έτσι να γουστάρουμε :)

Το προσεξα. Προσεξες το ηλιθιο "touch" interface με τα τεραστια πληκτρα την οθονη παρομοιο με αυτο του iphone? Δεν μπορω να καταλαβω σε τι εξυπηρετουσε αυτο...

Το προσεξα. Προσεξες το ηλιθιο "touch" interface με τα τεραστια πληκτρα την οθονη παρομοιο με αυτο του iphone? Δεν μπορω να καταλαβω σε τι εξυπηρετουσε αυτο...

Για να μη γίνει και καλά διαφήμιση, υποθέτω...

Το λογότυπου που το είχαν καλύψει, το είδατε;

Και πιο σωστά πρόκειται για το Nokia N95-3 NAM, και όχι για το δικό μας N95-1.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

δεν ξερω αν σας εχει λειψει αλλα οποιος το θελει ειναι εδω..

edit:sorry δεν ειχα δει το πρωτο post του mirrorofsorrow που βρισκεται στα θεματα..

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Εγώ φίλε μου έχω στο Ν82 μου αυτά τα ακουστικά.

Είναι τα εργοστασιακά του Ν81. Τα πήρα από το Πλαίσιο, αλλά νομίζω μπορείς να τα βρεις σε Nokia shop.

Στο πακέτο έχουν και αντάπτορα 2,5mm<->3,5mm καθώς από ό,τι ξέρω το Ν95 έχει πρίζα 2,5mm.

Έχει πλήρες σετ από πλήκτρα:

Αποδοχή/τερματισμός κλήσης, Play/pause, stop, Rew, FF, volume up/down καθώς και πλήκτρο lock.

Τα πλήκτρα του έχουν πολύ καλή αίσθηση και επίσης έχουν πρίζα για να βάλεις δικά σου ακουστικά.

Αυτά που έχει στο πακέτο δε λένε και πολλά.

φιλε απο αυτο το site ειναι απιστευτο.το εψαχνα καιρο.δεν εχω ξαναδει τοσα αξεσουαρ σε διαθεσιμοτητα σε Ελληνικο site.εγινα ηδη μελος.αντιο nokia club που τους βαρεθηκα.

παρεπιπτωντως δειτε ποσο πηγε η 8gb καρτα !

http:// http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=42_210&products_id=4415&osCsid=3b5c933745fccb25fedd24082f9d30fc

εγω επιτελους τσακωσα μια.

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Το Ν95 έχει υποδοχή 3,5mm και όχι 2,5mm. ;) :)

στα χέρια των κακών;είναι ακριβό φαίνεται:lol:
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

κανενα δοκιμασμενο προγραμμα για recover καρτας ?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

κανενα δοκιμασμενο προγραμμα για recover καρτας ?

http://www.schwantz-i.org/universal/Card%20Recovery%20v3.60.1012.zip

pass: i-ztnawhcs

ευχαριστω φιλε,ειχα κλειδωμα καρτας μετα απο update και προσπαθω να βρω τιποτα μετα τη μορφο/ση..

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Funny: Utrecht central station LCD hacked with Nokia N95

The video is showing the hack of the big demo screen at Utrecht Central Station, in the Netherlands! Video is also subtitled, looks very funny and I definitely think you should give it a try, just watch it, nothing more to say ;)

Read More - Watch Video

16 GB MicroSD HC card is working in Nokia-phones

http://farm3.static.flickr.com/2382/2285110337_7c804a0858.jpg?v=0

http://symbianworld.wordpress.com/2008/02/23/16-gb-microsd-hc-card%c2%b4s-will-work/#more-633

Sorry για την ηλίθια ερώτηση. Καινούριος..

το Ν95 8Gb δεν έχει υποδοχή για κάρτες επέκτασης, αφού έχει τόση μνήμη, σωστά;

Ναι, δεν έχει υποδοχή για κάρτες επέκτασης.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Sorry για την ηλίθια ερώτηση. Καινούριος..

το Ν95 8Gb δεν έχει υποδοχή για κάρτες επέκτασης, αφού έχει τόση μνήμη, σωστά;

Δεν ειναι αυτος ο λογος ομως. Απλα δεν εχει.

Το Ν96 εχει 16gb ενσωματωμενα και παιρνει και εξωτερικη.

Τωρα το σκεφτομαι. Να παρω 8αρα, ή να περιμενω την 16αρα.

Δεν μπορω να φανταστω τι θα τα κανω τα 16, εδω ειμαι αρκετα καλα με την 2αρα.

Μαλλον θα περιμενω να βγει η 16αρα και να πεσει η τιμη της 8αρας.

Δεν ειναι αυτος ο λογος ομως. Απλα δεν εχει.

Το Ν96 εχει 16gb ενσωματωμενα και παιρνει και εξωτερικη.

Τωρα το σκεφτομαι. Να παρω 8αρα, ή να περιμενω την 16αρα.

Δεν μπορω να φανταστω τι θα τα κανω τα 16, εδω ειμαι αρκετα καλα με την 2αρα.

Μαλλον θα περιμενω να βγει η 16αρα και να πεσει η τιμη της 8αρας.

φιλε viper χωρις πλακα παντως εγω που εχω την 8αρα βαζω βαζω και δε τελειωνει :lol::lol::lol:

Πιστεύω ότι με τα σημερινά δεδομένα μία 4άρα είναι μια χαρά, για να αποθηκεύεις την τρέχουσα μουσική που θα θες να ακούς από το τηλέφωνό σου, καθώς και χάρτες και διάφορα έγγραφα, μαζί με εφαρμογές φυσικά. Αν όμως έχει καλή φωτογραφική και θες να τραβάς αρκετές φωτογραφίες και βίντεο, τότε ίσως η 4άρα να μη φτάνει. Εν τοιαύτει περιπτώσει, μία 8άρα ποτέ δε θα πάει χαμένη. ;)

Θέλω να πιστεύω ότι η θηριώδης μνήμη του Ν96, αν την επεκτείνει κάποιος πλήρως (16GB+32GB=48GB, χωρίς να υπολογίζει κανείς τη "μνήμη τηλεφώνου", κάπου 256MB αν δεν απατώμαι), πρακτικά θα χρησιμεύει σε αποθήκευση κυρίως ταινιών, μιας η μεγάλη του οθόνη το επιτρέπει.

Είναι γεγονός ότι οι ανάγκες σε αποθηκευτικό χώρο μεγαλώνουν ολοένα και περισσότερο, αλλά δε μπορώ να φανταστώ τι περισσότερο να αποθηκεύσεις σε ένα κινητό εκτός από αρχεία πολυμέσων. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

εμενα παντως η 6αρα που εχω μου φαινεται κομματακι μικρη...καλα για το Ν91 τα 4 ηταν τραγικα λιγα :p

Πιστεύω ότι με τα σημερινά δεδομένα μία 4άρα είναι μια χαρά, για να αποθηκεύεις την τρέχουσα μουσική που θα θες να ακούς από το τηλέφωνό σου, καθώς και χάρτες και διάφορα έγγραφα, μαζί με εφαρμογές φυσικά. Αν όμως έχει καλή φωτογραφική και θες να τραβάς αρκετές φωτογραφίες και βίντεο, τότε ίσως η 4άρα να μη φτάνει. Εν τοιαύτει περιπτώσει, μία 8άρα ποτέ δε θα πάει χαμένη. ;)

Θέλω να πιστεύω ότι η θηριώδης μνήμη του Ν96, αν την επεκτείνει κάποιος πλήρως (16GB+32GB=48GB, χωρίς να υπολογίζει κανείς τη "μνήμη τηλεφώνου", κάπου 256MB αν δεν απατώμαι), πρακτικά θα χρησιμεύει σε αποθήκευση κυρίως ταινιών, μιας η μεγάλη του οθόνη το επιτρέπει.

Είναι γεγονός ότι οι ανάγκες σε αποθηκευτικό χώρο μεγαλώνουν ολοένα και περισσότερο, αλλά δε μπορώ να φανταστώ τι περισσότερο να αποθηκεύσεις σε ένα κινητό εκτός από αρχεία πολυμέσων. ;)

συμφωνω:)