viper_gts_gr Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 φιλε tapirus κανε 2-3 hard format και θα φτιαξει 100%100.εμενα ετσι εφτιαξε:):):) Συγγνωμη αλλα μετα το πρωτο φορματ, τα επομενα σε τι θα βοηθησουν??? Να σβησουν τα σβησμενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Συγγνωμη αλλα μετα το πρωτο φορματ, τα επομενα σε τι θα βοηθησουν??? Να σβησουν τα σβησμενα? ο αδερφος μου που δουλευει στη nokia κατι θα ξερει και μου το αποδειξε κι ολας:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_balafas Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Ευχαριστώ τους φίλους junglist κ nervus Παράθεση Motorola cd520 \ Nokia 5210 \ Nokia 6130 \ Nokia 7110 \ Sony Ericsson T68 \ Nokia 7210 \ Samsung V200 \ Nokia N70 \ Nokia N95:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Ποια είναι τα καλύτερα hands-free με κουμπάκια για play/pause,stop,rewind κτλπ. που κυκλοφορούν στην αγορά;έκανα έρευνα για hands-free για το N95 γενικότερα στο σκρουτζ αλλά δε βρήκα αυτό που ζητούσα:mad: Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tapirus_23 Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 φιλε tapirus κανε 2-3 hard format και θα φτιαξει 100%100.εμενα ετσι εφτιαξε:):):) Εφτιαξε!!! Thanx skordilis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Το καλύτερο κινητό σε συνδυασμό με το καλύτερο αμάξι!!:) Στον πιλότο της νέας σειράς KNIGHT RIDER 2008 εμφανίζεται 2 φορές το Ν95 στα χέρια των κακών!! Έτσι να γουστάρουμε :) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Ποια είναι τα καλύτερα hands-free με κουμπάκια για play/pause,stop,rewind κτλπ. που κυκλοφορούν στην αγορά;έκανα έρευνα για hands-free για το N95 γενικότερα στο σκρουτζ αλλά δε βρήκα αυτό που ζητούσα:mad: Εγώ φίλε μου έχω στο Ν82 μου αυτά τα ακουστικά. Είναι τα εργοστασιακά του Ν81. Τα πήρα από το Πλαίσιο, αλλά νομίζω μπορείς να τα βρεις σε Nokia shop. Στο πακέτο έχουν και αντάπτορα 2,5mm<->3,5mm καθώς από ό,τι ξέρω το Ν95 έχει πρίζα 2,5mm. Έχει πλήρες σετ από πλήκτρα: Αποδοχή/τερματισμός κλήσης, Play/pause, stop, Rew, FF, volume up/down καθώς και πλήκτρο lock. Τα πλήκτρα του έχουν πολύ καλή αίσθηση και επίσης έχουν πρίζα για να βάλεις δικά σου ακουστικά. Αυτά που έχει στο πακέτο δε λένε και πολλά. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Το καλύτερο κινητό σε συνδυασμό με το καλύτερο αμάξι!!:) Στον πιλότο της νέας σειράς KNIGHT RIDER 2008 εμφανίζεται 2 φορές το Ν95 στα χέρια των κακών!! Έτσι να γουστάρουμε :) Το προσεξα. Προσεξες το ηλιθιο "touch" interface με τα τεραστια πληκτρα την οθονη παρομοιο με αυτο του iphone? Δεν μπορω να καταλαβω σε τι εξυπηρετουσε αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Το προσεξα. Προσεξες το ηλιθιο "touch" interface με τα τεραστια πληκτρα την οθονη παρομοιο με αυτο του iphone? Δεν μπορω να καταλαβω σε τι εξυπηρετουσε αυτο... Για να μη γίνει και καλά διαφήμιση, υποθέτω... Το λογότυπου που το είχαν καλύψει, το είδατε; Και πιο σωστά πρόκειται για το Nokia N95-3 NAM, και όχι για το δικό μας N95-1. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 δεν ξερω αν σας εχει λειψει αλλα οποιος το θελει ειναι εδω.. edit:sorry δεν ειχα δει το πρωτο post του mirrorofsorrow που βρισκεται στα θεματα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Τι ακριβως κανει αυτο? EDIT: Ακυρο, βρηκα περιγραφη στο αλλο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Εγώ φίλε μου έχω στο Ν82 μου αυτά τα ακουστικά. Είναι τα εργοστασιακά του Ν81. Τα πήρα από το Πλαίσιο, αλλά νομίζω μπορείς να τα βρεις σε Nokia shop. Στο πακέτο έχουν και αντάπτορα 2,5mm<->3,5mm καθώς από ό,τι ξέρω το Ν95 έχει πρίζα 2,5mm. Έχει πλήρες σετ από πλήκτρα: Αποδοχή/τερματισμός κλήσης, Play/pause, stop, Rew, FF, volume up/down καθώς και πλήκτρο lock. Τα πλήκτρα του έχουν πολύ καλή αίσθηση και επίσης έχουν πρίζα για να βάλεις δικά σου ακουστικά. Αυτά που έχει στο πακέτο δε λένε και πολλά. φιλε απο αυτο το site ειναι απιστευτο.το εψαχνα καιρο.δεν εχω ξαναδει τοσα αξεσουαρ σε διαθεσιμοτητα σε Ελληνικο site.εγινα ηδη μελος.αντιο nokia club που τους βαρεθηκα. παρεπιπτωντως δειτε ποσο πηγε η 8gb καρτα ! http:// http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=42_210&products_id=4415&osCsid=3b5c933745fccb25fedd24082f9d30fc εγω επιτελους τσακωσα μια. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Στο πακέτο έχουν και αντάπτορα 2,5mm<->3,5mm καθώς από ό,τι ξέρω το Ν95 έχει πρίζα 2,5mm. Το Ν95 έχει υποδοχή 3,5mm και όχι 2,5mm. ;) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 στα χέρια των κακών;είναι ακριβό φαίνεται:lol: Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 κανενα δοκιμασμενο προγραμμα για recover καρτας ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andr3as Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 κανενα δοκιμασμενο προγραμμα για recover καρτας ? http://www.schwantz-i.org/universal/Card%20Recovery%20v3.60.1012.zip pass: i-ztnawhcs Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=2659&dateline=1197043663 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 ευχαριστω φιλε,ειχα κλειδωμα καρτας μετα απο update και προσπαθω να βρω τιποτα μετα τη μορφο/ση.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Funny: Utrecht central station LCD hacked with Nokia N95 The video is showing the hack of the big demo screen at Utrecht Central Station, in the Netherlands! Video is also subtitled, looks very funny and I definitely think you should give it a try, just watch it, nothing more to say ;) Read More - Watch Video ______________________________________________________ 16 GB MicroSD HC card is working in Nokia-phones http://farm3.static.flickr.com/2382/2285110337_7c804a0858.jpg?v=0 http://symbianworld.wordpress.com/2008/02/23/16-gb-microsd-hc-card%c2%b4s-will-work/#more-633 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Sorry για την ηλίθια ερώτηση. Καινούριος.. το Ν95 8Gb δεν έχει υποδοχή για κάρτες επέκτασης, αφού έχει τόση μνήμη, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Sorry για την ηλίθια ερώτηση. Καινούριος.. το Ν95 8Gb δεν έχει υποδοχή για κάρτες επέκτασης, αφού έχει τόση μνήμη, σωστά; Ναι, δεν έχει υποδοχή για κάρτες επέκτασης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Sorry για την ηλίθια ερώτηση. Καινούριος.. το Ν95 8Gb δεν έχει υποδοχή για κάρτες επέκτασης, αφού έχει τόση μνήμη, σωστά; Δεν ειναι αυτος ο λογος ομως. Απλα δεν εχει. Το Ν96 εχει 16gb ενσωματωμενα και παιρνει και εξωτερικη. Τωρα το σκεφτομαι. Να παρω 8αρα, ή να περιμενω την 16αρα. Δεν μπορω να φανταστω τι θα τα κανω τα 16, εδω ειμαι αρκετα καλα με την 2αρα. Μαλλον θα περιμενω να βγει η 16αρα και να πεσει η τιμη της 8αρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Δεν ειναι αυτος ο λογος ομως. Απλα δεν εχει. Το Ν96 εχει 16gb ενσωματωμενα και παιρνει και εξωτερικη. Τωρα το σκεφτομαι. Να παρω 8αρα, ή να περιμενω την 16αρα. Δεν μπορω να φανταστω τι θα τα κανω τα 16, εδω ειμαι αρκετα καλα με την 2αρα. Μαλλον θα περιμενω να βγει η 16αρα και να πεσει η τιμη της 8αρας. φιλε viper χωρις πλακα παντως εγω που εχω την 8αρα βαζω βαζω και δε τελειωνει :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Πιστεύω ότι με τα σημερινά δεδομένα μία 4άρα είναι μια χαρά, για να αποθηκεύεις την τρέχουσα μουσική που θα θες να ακούς από το τηλέφωνό σου, καθώς και χάρτες και διάφορα έγγραφα, μαζί με εφαρμογές φυσικά. Αν όμως έχει καλή φωτογραφική και θες να τραβάς αρκετές φωτογραφίες και βίντεο, τότε ίσως η 4άρα να μη φτάνει. Εν τοιαύτει περιπτώσει, μία 8άρα ποτέ δε θα πάει χαμένη. ;) Θέλω να πιστεύω ότι η θηριώδης μνήμη του Ν96, αν την επεκτείνει κάποιος πλήρως (16GB+32GB=48GB, χωρίς να υπολογίζει κανείς τη "μνήμη τηλεφώνου", κάπου 256MB αν δεν απατώμαι), πρακτικά θα χρησιμεύει σε αποθήκευση κυρίως ταινιών, μιας η μεγάλη του οθόνη το επιτρέπει. Είναι γεγονός ότι οι ανάγκες σε αποθηκευτικό χώρο μεγαλώνουν ολοένα και περισσότερο, αλλά δε μπορώ να φανταστώ τι περισσότερο να αποθηκεύσεις σε ένα κινητό εκτός από αρχεία πολυμέσων. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 εμενα παντως η 6αρα που εχω μου φαινεται κομματακι μικρη...καλα για το Ν91 τα 4 ηταν τραγικα λιγα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 Πιστεύω ότι με τα σημερινά δεδομένα μία 4άρα είναι μια χαρά, για να αποθηκεύεις την τρέχουσα μουσική που θα θες να ακούς από το τηλέφωνό σου, καθώς και χάρτες και διάφορα έγγραφα, μαζί με εφαρμογές φυσικά. Αν όμως έχει καλή φωτογραφική και θες να τραβάς αρκετές φωτογραφίες και βίντεο, τότε ίσως η 4άρα να μη φτάνει. Εν τοιαύτει περιπτώσει, μία 8άρα ποτέ δε θα πάει χαμένη. ;) Θέλω να πιστεύω ότι η θηριώδης μνήμη του Ν96, αν την επεκτείνει κάποιος πλήρως (16GB+32GB=48GB, χωρίς να υπολογίζει κανείς τη "μνήμη τηλεφώνου", κάπου 256MB αν δεν απατώμαι), πρακτικά θα χρησιμεύει σε αποθήκευση κυρίως ταινιών, μιας η μεγάλη του οθόνη το επιτρέπει. Είναι γεγονός ότι οι ανάγκες σε αποθηκευτικό χώρο μεγαλώνουν ολοένα και περισσότερο, αλλά δε μπορώ να φανταστώ τι περισσότερο να αποθηκεύσεις σε ένα κινητό εκτός από αρχεία πολυμέσων. ;) συμφωνω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts