Jump to content

Tapirus_23

Members
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Tapirus_23

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Tapirus_23's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά, να σας ρωτήσω, έχει βάλει κανείς wind 24άρα στην περιοχή της ζωγράφου?? Σκέφτομαι να πάω σε wind, οπότε αναρωτιέμαι τι ταχύτητες παίζουν…
  2. Το πάθανε και μένα και μου τα αντικατέστησαν.. 6 μήνες έχουν εγγύηση…
  3. Εγώ δλδ είμαι ο μόνος που έχει θέμα με τον default?? :p Βάζω αρχεία mp4 και flv στα 720p kai 1080p , και σε άλλα είτε θα τα παίζει, είτε θα έχω μόνο εικόνα, είτε μόνο ήχο.. -.- Ο Julyplayer τα αναπαράγει αυτά??
  4. Δηλαδή είναι φυσιολογικό να μην σβήνει?? :wacko: Τι σόι screen saver είναι αυτό? Δεν τρώει την μπαταρία???
  5. Πήρα το N8 πριν από μερικές μέρες, αλλά έχω το εξής πρόβλημα.. Όταν μπαίνει σε screen saver δεν σβήνει η οθόνη μετά από λίγο, αλλά συνεχίζει να φαίνεται το ρολόι κανονικά.. Είναι φυσιολογικό αυτό?? :S
  6. Μήπως θα μπορούσε κανείς να διαφωτίσει σχετικά με το πώς μπορούμε να αναπτύξουμε εφαρμογές για Symbian?? Έχω εμπειρία σε web development με HTML , CSS , PHP , SQL , JavaScript , και κάτι λίγα σε C και Pascal.. Σε λίγες μέρες θα πάρω ένα N8 και θα ήθελα να ασχοληθώ με ανάπτυξη εφαρμογών, κατά προτίμηση σε symbian^3… Τι θα χρειαστώ??? Ευχαριστώ!
  7. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα N8 dark grey και διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες του topic είδα ότι παρουσιάζουν πρόβλημα με την οθόνη και τα ακουστικά? Επειδή θα το πάρω μεταχειρισμένο, οπότε θα μπορώ να το ελέγξω πριν το πάρω, τι ακριβώς πρέπει να κοιτάξω? Τι ακριβώς είναι το πρόβλημα με την οθόνη και με τον ήχο? Υπάρχει περίπτωση να μου το εμφανίσει αργότερα? Και πως διορθώνετε? Να ανησυχώ με τα παρεισαγωγής? Ακόμα τα κυνηγάει η νόκια? Επίσης υπάρχει τπτ άλλο που θα πρέπει να έχω υπ όψιν κατά την αγορά και εν τέλει είστε ευχαριστημένοι με το κινητό? Ευχαριστώ!:)
  8. Καλησπέρα! 'Έχω τα ovi maps v 3.04, αλλά αντιμετωπίζω πρόβλημα με την ψηφιακή πυξίδα.. Ενώ στην αρχική έκδοση των χαρτών μου δούλευε κανονικά, πλέον δεν λειτουργεί.. (το εικονίδιο παραμένει άσπρο κάτω δεξιά).. Πώς μπορώ να το φτιάξω?? Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...