Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

προσ ολουσ τουσ συναθλητεσ.εχω καπιεσ ερωτησησ να κανω και αν εχετε την ευγενη καλοσυνη απαντατε.

1.εχο την 20.00.15

2.απο map loader 1.3

3.απο maps την v1.2 wk37 b05 open gl lm mn

υπαρχει κατι νεωτερο μιποσ?α και επισισ απο χαρτεσ εχο τιν εκδοσι με τα 16 περιπουmb.

τΣεκαΡε το αναλογο θεμα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2233793#post2233793

Δεύτερο,στο N73 υπήρχε μια ρύθμιση Sleep Mode,όπου έσβηνε τελείως την οθόνη μετά από λίγα λεπτά..

Γιατί δεν την βλέπω στο N95?Μήπως δεν είναι στα Tools->Settings?

Δεν εχει κατι τετοιο το Ν95

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τΣεκαΡε το αναλογο θεμα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2233793#post2233793

Δεν εχει κατι τετοιο το Ν95

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!

Κρίμα πάντως διότι θα έκανε πολύ καλο στην μπαταρία..

Aσχετο..Σήμερα που το πήρα το άνοιξα κατευθείαν και αφού τελειωσε η μπαταρία το έβαλα να φορτιστεί για 3 ώρες περίπου.Μετά έβγαλε Μπαταρία Πλήρης και το έβγαλα..Καλά έκανα ή έπρεπε να το αφήσω περισσότερο?

Και πάλι ευχαριστώ!

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!

Κρίμα πάντως διότι θα έκανε πολύ καλο στην μπαταρία..

Aσχετο..Σήμερα που το πήρα το άνοιξα κατευθείαν και αφού τελειωσε η μπαταρία το έβαλα να φορτιστεί για 3 ώρες περίπου.Μετά έβγαλε Μπαταρία Πλήρης και το έβγαλα..Καλά έκανα ή έπρεπε να το αφήσω περισσότερο?

Και πάλι ευχαριστώ!

Καλά έκανες.

Για τις επόμενες 3-4 φορτίσεις, φρόντισε να ξεμένει από μπαταρία πριν το φορτίσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Είχα απογοητευτεί με την διάρκεια της μπαταρίας και πήρα καινούργια αυθεντική αλλά και αυτή, ακόμα και χωρίς χρήση, δεν αντέχει περισσότερο από μισή μέρα.

Τρέχει κάτι με την συσκευή μου ή αυτό είναι το κανονικό;

In my dream I was drowning my sorrows

But my sorrows, they learned to swim

τι firmware εχεις ?μηπως το 12?ανεβα στο 20 και θα δεις διαφορα

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Ακομα και με τη 12 δεν επρεπε να αντεχει μονο μιση μερα. Εκτος κι αν εισαι στο wireless ή το gps με τις ωρες.....

δεν καταλαβαινω πως σας κραταει η μπαταρια τοσο''λιγο''!εμενα κραταει τουλαχιστον 2 μερες με συχνη χρηση wirelles

δεν καταλαβαινω πως σας κραταει η μπαταρια τοσο''λιγο''!εμενα κραταει τουλαχιστον 2 μερες με συχνη χρηση wirelles

Εγώ πέρασα τις τελευταίες μέρες ένα GameboyAdvanceEmulator και παίζω από μισή μέχρι 2 ώρες την ημέρα

Από τότε το βράδυ πρέπει υποχρεωτικά να φορτίσω το κινητό μου ενώ πριν κρατούσε 1,5-2 μέρες

Σε αυτούς που κρατάει ανεξήγητα λίγο η μπαταρία μήπως έχουν ενεργοποιημένο το 3g??? Αν έχεις μόνο gprs νομίζω ότι η μπαταρία κρατάει περισσότερο

[sIGPIC][/sIGPIC]

RX8Club.GR

Επίσημα Αναγνωρισμένο

Σωματείο Φίλων & Ιδιοκτητών RX8 Ελλάδος

ρε παιδες εχει καταφερει να λειτουργησει το κινητο κανεις σαν wifi cam?Προσπαθησα με διαφορα progz αλλα τιποτα χωρις καλωδιο!μου σπασαν τα νευρα!!!

Εγώ πέρασα τις τελευταίες μέρες ένα GameboyAdvanceEmulator και παίζω από μισή μέχρι 2 ώρες την ημέρα

Από τότε το βράδυ πρέπει υποχρεωτικά να φορτίσω το κινητό μου ενώ πριν κρατούσε 1,5-2 μέρες

Σε αυτούς που κρατάει ανεξήγητα λίγο η μπαταρία μήπως έχουν ενεργοποιημένο το 3g??? Αν έχεις μόνο gprs νομίζω ότι η μπαταρία κρατάει περισσότερο

συμφωνω με τον φιλο μου.και εγω εχω απενεργοποιημενο το 3g:shifty:

και κατι αλλο ποιο navi μου προτινετε για ιωαννινα μιας και εβαλα το sygic(αρκετα καλο)αλλα για γιαννενα δεν εχει τιποτα!!

Σε ειδια ερωτηση παλιοτερα εχουν πει οτι ειναι το Garmin :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

φιλε μου ποιον emulator χρησιμοποιεις? Εγω δεν βρηκα κανεναν που να λειτουργει σωστα. Αν μπορεις, αναφερε και εκδοση. Ευχαριστω.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Είχα απογοητευτεί με την διάρκεια της μπαταρίας και πήρα καινούργια αυθεντική αλλά και αυτή, ακόμα και χωρίς χρήση, δεν αντέχει περισσότερο από μισή μέρα.

Τρέχει κάτι με την συσκευή μου ή αυτό είναι το κανονικό;

Paidia 1 einai i lysi gia ti mpataria.H mpataria tou 8gb.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Here’s a video demonstration of the Nokia N95 Original (also known as N95-1), playing flash videos within the Youtube.com site. The firmware on this Nokia N95 is version 21.0.001, but its availability is still unknown. The current firmware at the time of this post, 20.0.015 can not play videos within the Youtube.com site.

The v21.0.001 firmware for the Nokia N95-1 is available to developers for testing. Will Nokia release this functionality to the public? Most likely, because the last update to the Nokia N95 8GB added built-in browser flash video support.

http://youtube.com/watch?v=r3i7ADVE_1o

:X:X:X:X

Here’s a video demonstration of the Nokia N95 Original (also known as N95-1), playing flash videos within the Youtube.com site. The firmware on this Nokia N95 is version 21.0.001, but its availability is still unknown. The current firmware at the time of this post, 20.0.015 can not play videos within the Youtube.com site.

The v21.0.001 firmware for the Nokia N95-1 is available to developers for testing. Will Nokia release this functionality to the public? Most likely, because the last update to the Nokia N95 8GB added built-in browser flash video support.

http://youtube.com/watch?v=r3i7ADVE_1o

:X:X:X:X

nothing... now...

Paidia να ρωτησω κατι εκανα προσφατα ενα φορματ το κινητο και την καρτα μνημης.Παω να εγκαταστησω το internet ραδιο και μου λεει αδυναμια εγκαταστασης ενσωματωμενο μερος.Εκανα βεβαια επαναφορα ρυθμισεων αφου ειχα στην καρτα μνημης αντιγραφο ασφαλειας.Τι μπορω να κανω για να γλιτωσω νεο φορματ και να βαλω την εφαρμογη?
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Paidia να ρωτησω κατι εκανα προσφατα ενα φορματ το κινητο και την καρτα μνημης.Παω να εγκαταστησω το internet ραδιο και μου λεει αδυναμια εγκαταστασης ενσωματωμενο μερος.Εκανα βεβαια επαναφορα ρυθμισεων αφου ειχα στην καρτα μνημης αντιγραφο ασφαλειας.Τι μπορω να κανω για να γλιτωσω νεο φορματ και να βαλω την εφαρμογη?

Απλά με την επαναφορά του back up περάστηκαν και οι προηγούμενες ρυθμίσεις, γι’ αυτό και σου λέει ενσωματωμένο μέρος.

Αν δεν θέλεις να κάνεις και πάλι format, πήγαινε με έναν file explorer και διέγραψε χειροκίνητα ότι σχετίζεται με την εφαρμογή αυτή.

Αν την εφαρμογή την έχεις εγκαταστήσει στην επέκταση καλύτερα να τη βάλεις σε card reader και να βρεις τα σχετικά αρχεία και να τα διαγράψεις.

Τα αρχεία μπορείς να τα βρεις με τη βοήθεια του unsis.

Αυτό θα σου δείξει το path των αρχείων που εγκαθιστά η εφαρμογή!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Otan les unsis?

Aλλα οχι με fileman οπως γραφω με card reader :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1860630#post1860630

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Ok το κατεβασα αυτο αλλα το θεμα ειναι δεν ξερω που ειναι η εφαρμογη εγκατεστημενη στην καρτα μνημης η στο τηλεφωνο τι κανω τωρα χρησιμοποιω fileman h card reader?
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Ok το κατεβασα αυτο αλλα το θεμα ειναι δεν ξερω που ειναι η εφαρμογη εγκατεστημενη στην καρτα μνημης η στο τηλεφωνο τι κανω τωρα χρησιμοποιω fileman h card reader?

Με το Unsis άνοιξε την εφαρμογή που θέλεις και θα σου δείξει που έχουν γίνει εγκατάσταση τα αρχεία μέσα στο κινητό, ώστε στη συνέχεια να πας και να τα διαγράψεις με το card reader.. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

auto emociόn

Και μόλις δείς την διαδρομή με το Unsis, πήγαινε με έναν file manager και διέγραψε όλ ατα αρχεία που δημιουργεί η εφαρμογή. Ψάξε και στη μνήμη τηλεφώνου και στην κάρτα μνήμης για να είσαι σίγουρος.