Jump to content

relosfvr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

relosfvr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εισαι θεος !να ρωτησω αξιζει η 2,2,1¨?Με το ελληνικο swype τι γινεται?χρειαζεται να κανω unroot την συσκευη και να βγαλλω το OCLF????
  2. Καλησπερα!Επειδη εχω τρελαθει να ψαχνω και ακρη δεν βρησκω εχω το εξης firmware pda xwjg5 phone xxjg1 csc xxjg4 product code hkdxeu και δεν μπορω να κανω αναβαθμιση μεσω kies μπορει να γινει αναβαθμιση με kies patcher και αν μπορει καποιος να με παραπεμψει σε καποιο οδηγο!
  3. Καλημέρα θα θελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος πως μπορούμε να χρησιμοποιούμε τα custom widget της συσκευής με διαφορετικό home launcer πχ με launcer pro Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
  4. Παιδια κανα προγραμματακι torrent client εχει βρει κανεις???
  5. Να ρωτησω ξερει κανεις πως κι αν γινεται να χρησιμοποιησω τα widget της samsung με launcer pro?Καμια torrent client εφαρμογη για το κινητο εχει βρει κανεις?
  6. Κανεις??? Αντε ρε παιδια βοηθατε βοηθατε!!!!
  7. Καλησπερα νεος κατοχος SGS και θα θελα να ρωτησω 1.Εκανα root την συσκευη με Odin και το αρχειο superuser V.1 csv αν περασω την G5 θα πρεπει να το ξανακανω root το κινητο και αν ναι πως με το ιδιο αρχειο??? 2.Υπαρχει περιπτωση να patchara το αρχειο αυτο και να εκανα downgrade το FW γιατι το παιδι ποy το πηρα μου πε πως ειχε περασει το τελευταιο Fw μιας και παρατηρω οτι ειναι λιγο πιο αργο(μπορει να ναι και η ιδεα μου βεβαια) 3.Με το kies ρε παιδια εχει βγαλλει κανεις ακρη με τους drivers του κινητου σε win7 γιατι εχω διαβασει ολο το net και δεν .....!
  8. και κατι αλλο ποιο navi μου προτινετε για ιωαννινα μιας και εβαλα το sygic(αρκετα καλο)αλλα για γιαννενα δεν εχει τιποτα!!
  9. ρε παιδες εχει καταφερει να λειτουργησει το κινητο κανεις σαν wifi cam?Προσπαθησα με διαφορα progz αλλα τιποτα χωρις καλωδιο!μου σπασαν τα νευρα!!!
×
×
  • Create New...