milanmaniac Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Ποιό είναι το ελληνικό product code για το Ν95; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Ποιό είναι το ελληνικό product code για το Ν95; δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=189724 post #2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε! Λογικά την αλλαγή product code θα την κάνω με το Nemesis? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε! Λογικά την αλλαγή product code θα την κάνω με το Nemesis? Ναι με το Nemesis Service Suite θα γίνει η διαδικασία. Κατέβασέ το από εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Θα χρησιμοποιήσεις το Nokia PC Suite και θα δημιουργήσεις ένα αντίγραφο ασφαλείας του Ν70 στη μνήμη του υπολογιστή σου. Εν συνεχεία θα μεταφέρεις το συγκεκριμένο αρχείο στη μνήμη του Ν95. Ως αποτέλεσμα θα έχεις όλες τις επαφές, τις σημειώσεις και τα μηνύματά σου στο καινούριο κινητό τηλέφωνο. Όταν λες "αντίγραφο ασφαλείας" προφανώς εννοείς το backup του content copier σωστά??? :) Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Ναι με το Nemesis Service Suite θα γίνει η διαδικασία. Κατέβασέ το από εδώ. Ευχαριστώ πολύ Itchrist86. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Δεν ξέρω αν ήταν ηθελημένο ή όχι, αλλά, όπως πολλοί διεπίστωσαν, τα ΘΕΜΑΤΑ εξαφανίστηκαν σαν εικονίδιο απ' ΟΛΟΥΣ τους φακέλους :mad: Δύο τρόποι έμειναν (ευτυχώς) για τη διαχείρισή τους... Ο ένας να τα βάλεις ως συντόμευση στην ενεργή αναμονή του κινητού (η γνωστή quick-bar στην αρχική οθόνη του κινητού) και ο άλλος είναι να τα βρεις ως επιλογή στις προσωπικές ρυθμίσεις στις Ρυθμίσεις του κινητού. Πάλι καλά... :worry: P.S. Eκτός του Route66 καμία άλλη εφαρμογή (sis ή java) δεν δούλεψε κανονικά μετά την επαναφορά του κινητού από την κάρτα, με το νέο firmware. Oπότε... Φτού κι απ' την αρχή... :O Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Όταν λες "αντίγραφο ασφαλείας" προφανώς εννοείς το backup του content copier σωστά??? :) Ναι, ακριβώς αυτό. Νickvog, στο δικό μου Ν95 επανήλθαν, μετά τη διαδικασία, το Factbook και το nsysinfo. Είναι πάντως κουραστικό να επανεγκαθιστάς τις εφαρμογές. Απαιτείται αρκετός χρόνος. Ευτυχώς δεν είναι ικανός για να με αποτρέψει από το να εκτελέσω την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Δεν ξέρω αν ήταν ηθελημένο ή όχι, αλλά, όπως πολλοί διεπίστωσαν, τα ΘΕΜΑΤΑ εξαφανίστηκαν σαν εικονίδιο απ' ΟΛΟΥΣ τους φακέλους :mad: Έχει γίνει σε όλα τα νέα μοντέλα... Το παρατήρησα και στο Ν82 (Remote Device Access), Ν81 Ν95 8GB. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Ναι, ακριβώς αυτό. Νickvog, στο δικό μου Ν95 επανήλθαν, μετά τη διαδικασία, το Factbook και το nsysinfo. Είναι πάντως κουραστικό να επανεγκαθιστάς τις εφαρμογές. Απαιτείται αρκετός χρόνος. Ευτυχώς δεν είναι ικανός για να με αποτρέψει από το να εκτελέσω την αναβάθμιση. Η ΝΟΚΙΑ έχει δυνατότητα μεταφοράς των ρυθμίσεων από συσκευή σε συσκευή μέσω ΒΤ με την λειτουργία του (phone) transfer. Ποιο είναι πιο αποτελεσματικό? Αυτό που έχει το τηλέφωνο...ή το content copier? Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Η ΝΟΚΙΑ έχει δυνατότητα μεταφοράς των ρυθμίσεων από συσκευή σε συσκευή μέσω ΒΤ με την λειτουργία του (phone) transfer. Ποιο είναι πιο αποτελεσματικό? Αυτό που έχει το τηλέφωνο...ή το content copier? Προσωπικά είχα χρησιμοποιήσει τον πρώτο τρόπο (transfer ή μεταφορα) μέσα από το τηλέφωνο και δεν είχα κανένα πρόβλημα, αλλά νομίζω πως και οι δύο τρόποι είναι εξίσου αποτελεσματικοί. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Προσωπικά είχα χρησιμοποιήσει τον πρώτο τρόπο (transfer ή μεταφορα) μέσα από το τηλέφωνο και δεν είχα κανένα πρόβλημα, αλλά νομίζω πως και οι δύο τρόποι είναι εξίσου αποτελεσματικοί. To transfer μεταφέρει και μηνύματα του κινητού? Βασικά νομίζω ότι το copy from memory card είναι το καλύτερο...γιατί μεταφέρει ΤΑ ΠΑΝΤΑ..μέχρι και τη λίστα των εξερχόμενων κλπ. Είναι εκπληκτικό! Αυτό δε γίνεται να το κάνεις στο Ν95? :O Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chresto Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Δοκίμασα να εγκαταστήσω το phoenix 2007 με όλα τα σχετικά, ώστε να περάσω την έκδοση RM-159 APAC 20.0.015 v4.0. Παρόλα αυτά, το phoenix ενώ εντοπίζει το firmware του κινητού μου, δεν μου βγάζει κάτι ουσιώδες στο firmware update. Με το Nemesis Service Suite, μπορώ να κάνω το flashing ; επειδή από ότι βλέπω την έχει την επιλογή αυτή διαθέσιμη, κ από ένα video που είδα στο site του προγράμματος, φαίνεται σχετικά απλή διαδικασία. Παράθεση το ταξίδι ως τώρα : nokia 3510 -> sony ericsson t310 -> siemens sx1 -> nokia n95 -> iPhone 3GS -> iPhone 4S (16g black) :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 30, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Με το Nemesis Service Suite, μπορώ να κάνω το flashing ; επειδή από ότι βλέπω την έχει την επιλογή αυτή διαθέσιμη, κ από ένα video που είδα στο site του προγράμματος, φαίνεται σχετικά απλή διαδικασία. Απο οσο ξερω οχι ,διοτι χρειαζεται extra εξοπλισμος. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Ναι, ακριβώς αυτό. Νickvog, στο δικό μου Ν95 επανήλθαν, μετά τη διαδικασία, το Factbook και το nsysinfo. Είναι πάντως κουραστικό να επανεγκαθιστάς τις εφαρμογές. Απαιτείται αρκετός χρόνος. Ευτυχώς δεν είναι ικανός για να με αποτρέψει από το να εκτελέσω την αναβάθμιση. Πάντως είναι σχεδόν... σπαστικό να τα περνάς όλα απ' την αρχή (σε λίγο αρχίζω :rolleyes: ), ιδίως όταν ξέρεις ότι σε λίγο θα έρθει καπάκι και νέα αναβάθμιση (νομίζω γράφτηκε σε προηγούμενη σελίδα). :O:O Α, και τα java ενώ δεν δουλεύουν, υπάρχουν στην διαχείριση εφαρμογών και βγάζουν λάθος κατά τη διαδικασίας απεγκατάστασής τους.... Που σημαίνει θα περαστούν από πάνω ξανά κι αυτά... Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phobos Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Το ιδιο προβλημα εχω και εγω ξερει κανεις τιποτα;;; Το πρόβλημα λύθηκε με μια επίσκεψη σε ένα NokiaShop όπου και φορτώθηκε δωρεάν η νέα έκδοση... Παράθεση sinapidisantonis.spaces.live.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stomas Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Παιδιά δοκίμασε κανένας το Google Maps. Τι νέα έκδοση με το My location που αναγνωρίζει μέσω του gsm την περίπου θέση που είμαστε?? Εγώ το δοκίμασα και δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Το δοκιμασα εγω και βρηκε στο περιπου τη θεση μου. Απο 1 μεχρι 3 τετραγωνα μακρια. Δουλευει και με wifi. Για υποκαταστατο του gps καλουτσικο ειναι αλλα με τιποτα δεν το αντικαθιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cypherth Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 με την 20 αναβάθμιση παρατήρησε κανείς να βγάζει το μενού για σύνδεση όταν πάει κάποιος να το συνδέσει με το usb? σε μένα δούλευε απροβλημάτιστα, τώρα με την 20 μπορεί να βάλω κάποια στιγμή το usb δεν κάνει τίποτα, δε βγάζει μενού να επιλέξω, κάνω επανεκίννηση του τηλεφώνου και πιάνει κανονικά.. ωραία, αυτή τη στιγμή όσα restart και να κάνω δε μπορεί να δει το usb με τίποτα... Λοιπόν παιδιά ακούστε το κουφό που κάνει το τηλέφωνό μου, όσοι από εσάς έχουν βάλει την έκδοση 2 του rotateme την τελευταία που ξεκινάει στο startup, ίσως να έχουν αυτό που κάνει σε μένα ίσως και όχι, σε μένα κάνει το εξής πάντως: όταν ανοίγει το τηλέφωνο και βάζω το usb για να το συνδέσω με το πισι έχοντας ανοιχτό το πρόγραμμα δε βγάζει κανένα μενού και είναι σαν να μη συνδέθηκε τίποτα, όταν όμως κάνε επανεκίννηση και κλείσω το rotateme πριν βάλω το καλώδιο και βάλω το καλώδιο μετά δουλεύει κανονικά. το έκανα κανά 5ρι φορές μάλλον κάτι γίνεται... Παράθεση cypherth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 βαλε την beta 3 του rotate me και δεν θα το ξανακανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cypherth Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 έχω τη beta 2, θα δοκιμάσω την 3 όταν τη βρω και θα δω αν θα το ξανακάνει, thnks... Παράθεση cypherth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 ανεβασε την γιατι δε μπορεσα να τη βρω plz Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Παιδιά δοκίμασε κανένας το Google Maps. Τι νέα έκδοση με το My location που αναγνωρίζει μέσω του gsm την περίπου θέση που είμαστε?? Εγώ το δοκίμασα και δεν... Το δοκιμασα εγω και βρηκε στο περιπου τη θεση μου. Απο 1 μεχρι 3 τετραγωνα μακρια. Δουλευει και με wifi. Για υποκαταστατο του gps καλουτσικο ειναι αλλα με τιποτα δεν το αντικαθιστα. Και εγώ τη δοκίμασα την εφαρμογή, όλα καλά με το χάρτη, τον κατέβαζε γρήγορα αλλά δεν κατάφερα να πάρω το στίγμα μου. Μου βγάζει το μήνυμα "Your current location is temporary unavailable". Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 ανεβασε την γιατι δε μπορεσα να τη βρω plz Επειδη ειδα οτι εχει ζητηση: http://rapidshare.com/files/73439898/rotateMe_2_0_beta3_unsigned.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Μολις βρηκα στο xxxxxxxxxxxx το flash lite 3 developers edition. Το εγκατεστησα στο κινητο. Δεν αντικατεστησε το παλιο. Υποτιθεται οτι παιζει flv βιντεο αλλα δεν καταφερα να κανω το προγραμμα να το αναγνωρισει. Φυσικα youtube τιποτα. Οποτε ή περιμενουμε επισημη τελικη εκδοση ή περιμενουμε να ενσωματωθει στο επομενο firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts