Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

stendor said:
Είναι ωραίο το Ν95 με το χρώμα της άμμου ή πιο πολύ πάει το μωβ με το ασημί? Μήπως ρώτησες αν έχουν αλλά χρώματα εκτός από τα 2 κλασσικά?

Όχι, δε διαθέτουν άλλα χρώματα πλην των δύο.

Edited by DENIOR

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Kαλλα θες να μας τρελανεις ρε φιλε,τι ηθελες δηλ.?

Ειναι σα να πας στην αντιπρωσοπεια της Rolex και να τους ζητησεις να σου κανουν σερβις το μαιμου ρολοι που πηρες 5 ευρω απ'τον γυφτο!!!!!

Σιγα μην κατσω να τους παρακαλαω.....

την εβαλα τελικα μονος μου και ησυχασα........:lol::lol:

Βοήθεια,

Έχω ενεργοποιήση το vodafone live .

Μου έστειλαν της ρυθμίσεις και της πέρασα με sms και πάω ιστός διαλέγω μία δ/νση και μου εμφανίζει το μήνυμα πακέτα δεδομένων μη διαδεσιμη - ελέχτε της υπηρεσίες δικτύου.

Το τηλέφωνο το έχω σε λειτουργία umts

Καμία ιδέα τι πρέπει να κάνω.

Απο την στιγμη που εχειςε αποθηκευσει τις ρυθμισεις ανοιξε το εικονιδιο Ιστος γραψε την διευθυνση που θελεις και επελεξε ενα απο τα σημεια που εμφανιζονται εαν δεν ειναι το πρωτο δοκιμασε το επομενο μεχρι να συνδεθει.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Παρε τηλ. και πες τους το προβλημα σου και να σου ξαναστειλουν τις ρυθμισεις! Οταν κανεις αποθηκευση τις ρυθμισεις πρεπει να κανεις και επανεκκινηση στην συσκευη.

Επισης καλο θα ειναι να ρωτησεις και στην ενοτητα της Vodafone

Έκανα πριν 4-5 μέρες αναβάθμιση το τηλέφωνό μου στην 30. Βελτίωση δεν είδα καμία. Μόνο προβλήματα :(

Κάθε φορά που πάω να ανοίξω το κινητό μου βγάζει ότι πάει να κάνει ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Τί όμως δεν ξέρω? Τελικά αποτυγχάνει και μου βγάζει ότι η κάρτα μνήμης έχει μή αξιόπιστο υλικό ????:confused:

Στη διαχείρηση εφαρμογών δεν βρίσκω κάποια εφαρμογή η οποία να "μην είναι εγκαταστημένη"

Καμιά ιδέα ???:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

RX8Club.GR

Επίσημα Αναγνωρισμένο

Σωματείο Φίλων & Ιδιοκτητών RX8 Ελλάδος

Aυτο συμβαινει επειδη μετα απο την αναβαθμιση δεν εκανες format στην καρτα μνημης.

Τωρα καλυτερα να κανεις hard format στην συσκευη και format στην καρτα μνημης! Mετα να τα περασεις ολα απο την αρχη..

Καλύτερα να βγάζει το μήνυμα για εγκατάσταση παρά ξανά όλα από την αρχή.

Μετά την αναβάθμιση στην διαχείριση εφαρμογών υπάρχουν προγράμματα που δεν εμφανίζονται στο τηλέφωνο πως βγαίνουν γνωρίζουμε ή είναι η μόνη λύση φορμάτ.

παντως παιδια μετα το τελευταιο update πολλα θεματα(παρα πολλα θα ελεγα μαλιστα) που παλια ετρεχαν στην καρτα μνημης κανονικα.....τωρα δεν δουλευουν.....

μπαινουν δηλαδη....αλλα οταν ανοιγεις το κινητο βγαινει το μυν η εγκατασταση ειναι αδυνατη.......

αν τα βαλεις στην μνημη του τηλεφωνου δουλευουν κανονικα.....

το ιδιο πραγμα εγινε και με το n958g μετα το τελευταιο update....

αυτο παλι τι ειναι....???

υπαρχει λογικη εξηγηση.....???

να ρωτησω κατι?καλημερα.τι ειναι αυτο το hack βρε παιδια?

Έχεις πρόσβαση σε φακέλους συστήματος όπως private και sys.

Το σημαντικότερο είναι οτι μπορείς να εγκαταστήσεις unsigned εφαρμογές.

Γεια σας παιδιά. Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι γιατί είμαι ψιλό άσχετος. Μπορώ σε ένα κατάστημα nokia να κάνω αναβάθμιση στο Ν95 και πόσο κοστίζει; ευχαριστώ

Γεια σας παιδιά. Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι γιατί είμαι ψιλό άσχετος. Μπορώ σε ένα κατάστημα nokia να κάνω αναβάθμιση στο Ν95 και πόσο κοστίζει; ευχαριστώ

Από την στιγμή που είναι στην εγγύηση δεν κοστίζει κάτι.

Είναι δωρεάν η διαδικασία της αναβάθμισης.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Πάντως αυτό με τα καπάκια της μπαταρίας που σπάνε σε όλους είναι τελείως απογοήτευση για τόσο ακριβό κινητό. Προσωπικά το έχω 9 μήνες, δε μου έχει πέσει ποτέ κάτω, το προσέχω σα τα μάτια μου (αν το δείτε για φθορές θα νομίζετε ότι το πήρα χθες) και εκεί που ήταν στο τραπέζι πάω να το σηκώσω και έμεινε η μπαταρία μαζί με το καπάκι πάνω στο τραπέζι! Τρελάθηκα...:mad:
EvEn DeAtH MaY DiE

Επιπλεον ,μπορεις να κανεις αναβαθμιση και απο το σπιτι σου

μεσω του nokia updater

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=149909

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253369#post2253369

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253380#post2253380

Να γνωριζεις οτι σε περιπτωση που η συσκευη σου ειναι παραεισαγωγη,

θα χασεις τα Ελληνικα .Αυτο βεβαια διορθωνεται αλλαζοντας το

prooduct code της συσκευης μεσω της εφαρμογης nemesis

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253377#post2253377

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

η τελευταια εκδοση V30 ,εχει βελτιωθει τοσο πολυ το gps σε σχεση με την προηγουμενη V21? γιατι πολλες φορες οταν ειναι εν κινησει στο αμαξι,κανει και 10λεπτα με την 21,αν εχει βελτιωθει οντως,να την κανω την αναβαθμιση μονο και μονο γι αυτο.. το μετα βαριεμαι παντως :p

Πάντως αυτό με τα καπάκια της μπαταρίας που σπάνε σε όλους είναι τελείως απογοήτευση για τόσο ακριβό κινητό. Προσωπικά το έχω 9 μήνες, δε μου έχει πέσει ποτέ κάτω, το προσέχω σα τα μάτια μου (αν το δείτε για φθορές θα νομίζετε ότι το πήρα χθες) και εκεί που ήταν στο τραπέζι πάω να το σηκώσω και έμεινε η μπαταρία μαζί με το καπάκι πάνω στο τραπέζι! Τρελάθηκα...:mad:

Πολύ περίεργο μου φαίνεται! Εμένα αντίθετα μου χει πέσει 3-4 φορές από ύψος περίπου ενός μέτρου και δεν έχει πάθει τίποτα! (ε εντάξει, μια ανεπαίσθητη γρατσουνιά σε μια γωνία...) Το καπάκι της μπαταρίας δεν έχει κουνηθεί ποτέ!

η τελευταια εκδοση V30 ,εχει βελτιωθει τοσο πολυ το gps σε σχεση με την προηγουμενη V21? γιατι πολλες φορες οταν ειναι εν κινησει στο αμαξι,κανει και 10λεπτα με την 21,αν εχει βελτιωθει οντως,να την κανω την αναβαθμιση μονο και μονο γι αυτο.. το μετα βαριεμαι παντως :p

Κι εγώ βαριέμαι το μετά, γι αυτό και ακόμα το αφήνω στην 21... πάντως αυτό με το gps τελικά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες... ίσως και να διαφέρει από συσκευή σε συσκευή... ίσως να λέω και βλακείες... τι να πω... σήμερα στην εθνική με 160 έπιασε σήμα αρκετά εύκολα... (μην κράξετε, η συνοδηγός το χειριζόταν!!):D

Και γω (με την 21) που ήθελα να τσεκάρω κάτι όσο ήμουν στην Αττική Οδό και με ταχύτητα πάνω από 100χλμ/ω, έπιασε σήμα σε κάτω από 1 λεπτό.

Μόλις έφτασα Νάυπλιο και έψαχνα το ξενοδοχείο, έχανε το σήμα συνέχεια.

Τα πάντα έχουν να κάνουν με τον καθαρό ουρανό λοιπόν.

Όταν είσαι έξω σε ανοιχτό δρόμο, πιάνει σφαίρα και μόλις μπεις μέσα σε στενάκια με ψηλά κτίρια αρχίζεις και ψάχνεις το σήμα..

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Οι παλιές με την 21 έχουν διαφορά.

Η 30 με την 21 για εμένα είναι ίδια.

Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5

Έχετε προσέξει ότι με την πιο πρόσφατη έκδοση του λογισμικού, όταν έχει απομείνει μόνο μία μπάρα στην μπαταρία, η διάρκειά της είναι μικρότερη σε σχέση με πριν;

Πολύ περίεργο μου φαίνεται! Εμένα αντίθετα μου χει πέσει 3-4 φορές από ύψος περίπου ενός μέτρου και δεν έχει πάθει τίποτα! (ε εντάξει, μια ανεπαίσθητη γρατσουνιά σε μια γωνία...) Το καπάκι της μπαταρίας δεν έχει κουνηθεί ποτέ!

Μάλλον είσαι από τους τυχερούς! Αν δεις τι πωλήσεις κάνουν στο ebay αυτοί που πουλάνε καπάκια μπαταρίας για το N95 θα τρελαθείς..!

EvEn DeAtH MaY DiE

Εμένα μου έχει πέσει πολλές φορές κάτω και πέρα από τα σημάδια στο μπροστάμέρος τπτ άλλο

Μια φορά μου είχε πέσει από τη μηχανή και λέω πάει τώρα θα σκόρπισε ΄παντού , αλλά ήταν ακόμα ένα κομμάτι

Έχετε προσέξει ότι με την πιο πρόσφατη έκδοση του λογισμικού, όταν έχει απομείνει μόνο μία μπάρα στην μπαταρία, η διάρκειά της είναι μικρότερη σε σχέση με πριν;

Δυστυχως το προσεξα και εγω :mad: Ισχυει....

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ