Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια μολις εκανα αναβαθμηση το ν95 και του περασα την 21.0.016 RM159 14.02.08 αλλα δεν εχω ελληνικα! μπορει καποιος να με βοηθησει !

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια μολις εκανα αναβαθμηση το ν95 και του περασα την 21.0.016 RM159 14.02.08 αλλα δεν εχω ελληνικα! μπορει καποιος να με βοηθησει !

Μπορεις να δωσεις βοηθεια και μονος σου ,αρκει να διαβασεις αυτο

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 Platform FAQ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253377#post2253377

εχει ειπωθει ...oo... φορες...

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Καλημερα. Απο χτες εχω ενα προβλημα στις επαφες. Παρολο πουειναι περασμενες καποιες επαφες με ονοματεπωνυμο οταν χτυπαει το τηλ μου εμφανιζει ΜΟΝΟ τον αριθμο και οχι το ονομα παρολο που ειναι περασμενο μεσα.Εκανα σχεδον τα παντα (διεγραψα ,την ξαναπερασα,με αλλο ονομα, εβαλα +, εβαλα 0069... εβαλα 69...) τιποτα βγαινει ΜΟΝΟ ο αριθμος. Και καλα αυτα που ξερω απ εξω, με τα αλλα ομως τι γινεται???? Οποια βοηθεια ευπροσδεκτη :confused:
Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν ο ίδιος αριθμός είναι περασμένος σε δύο επαφές.

Για τσεκαρέ το.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν ο ίδιος αριθμός είναι περασμένος σε δύο επαφές.

Για τσεκαρέ το.

Eκει ειναι το προβλημα φιλε μου. Ειναι μονο ενα τηλεφωνο στο ονομα αυτο, και μεχρι πριν 3 μερες ολα ηταν κανονικα.Χτυπαγε το τηλ εβγαινε το ονομα καιολα σωστα και ξαφνικα απο χτες αρτσι μπουρτσι και λουλας.
Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

sto electro word agorasa egw mia me 18 euro...einai me ventuza kai mpenevgenei poli eukola.

tairiazei kai se alla kinita oxi mono sto n95....

emena me volepse padws

Δεν ξέρω αν διάβασες τι γράφω..

Έχω ήδη βάση και δε με ενδιαφέρει να πάρω άλλη μια ίδια.

Θέλω να έχει περιστρεφόμενη βάση για να γυρνάει το κινητό.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δεν ξέρω αν διάβασες τι γράφω..

Έχω ήδη βάση και δε με ενδιαφέρει να πάρω άλλη μια ίδια.

Θέλω να έχει περιστρεφόμενη βάση για να γυρνάει το κινητό.

εχει στο public με 15 ευρω που κανει αυτο που θες,αυτην εχω.

Και στο e-shop επισης με 15 ευρώ..

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Eκει ειναι το προβλημα φιλε μου. Ειναι μονο ενα τηλεφωνο στο ονομα αυτο, και μεχρι πριν 3 μερες ολα ηταν κανονικα.Χτυπαγε το τηλ εβγαινε το ονομα καιολα σωστα και ξαφνικα απο χτες αρτσι μπουρτσι και λουλας.

Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, ίσως διορθωθεί.

Αλλιώς κάνε τες αντιγραφή στη κάρτα μνήμης (Επιλογές > Αντιγραφή > Κάρτα μνήμης), διέγραψέ τες και πέρασέ τες ξανά.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003795

εγώ αυτήν έχω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.. περιστρέφεται εώς και 180 μοίρες και προς τις δύο κατευθύνσεις..

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Παιδια δεν δουλευει η καμερα.Γυρναω τη ροδελα και η οθονη παραμενει οπωs ειναι και ουτε τα κουμπακια γινονται μπλε.Καμμια βοηθεια παρακαλω?

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003795

εγώ αυτήν έχω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.. περιστρέφεται εώς και 180 μοίρες και προς τις δύο κατευθύνσεις..

Το θέμα είναι:

Έχεις το κινητό με το κάτω slide μαζεμένο και το έχεις στη βάση.

Θες να ανοίξεις το κάτω slide για να κάνεις χρήση GPS.Πρέπει να βγάλεις το κινητό από τη βάση, για να ανοίξεις το slide και μετά να το ξαναβάλεις στη βάση?Ή γίνετια όπως είναι?

Γιατί εγώ αυτό θέλω να αποφύγω και τέτοια βάση θέλω.Όπως είναι στη βάση να παίζει μπάλα το slide.

Amazon Fire stick 4k max

σφιγγει καλα το κινητο οταν εχει ανοιχτο το slide ή θα πεταχτει πουθενα σε καμμια στροφη?
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

σφιγγει καλα το κινητο οταν εχει ανοιχτο το slide ή θα πεταχτει πουθενα σε καμμια στροφη?

το εχω παθει.παντος φενετε καλη η θηκη αυτη αμα κανει πληρως για το κινητο τοτε μαλλον την τσιμπαω

Περιμένουμε απάντηση από τον DjArte που το έχει, αν κάνει και για ανοιχτό slide τότε το τσιμπάω και εγώ! αρκετά βολικό φαίνεται! Αλλά αυτός ο στηριχτήρας, άραγε να υπάρχει ρύθμιση για να χαμηλώνει? γιατί πολύ ψηλό το βλέπω και μου φαίνεται οτι θα δείχνει άσχημα!

Nokia N95

Sony Ericsson C905

Samsung SGH-i900 OMNIA

Sony Ericsson W995

Περιμένουμε απάντηση από τον DjArte που το έχει, αν κάνει και για ανοιχτό slide τότε το τσιμπάω και εγώ! αρκετά βολικό φαίνεται! Αλλά αυτός ο στηριχτήρας, άραγε να υπάρχει ρύθμιση για να χαμηλώνει? γιατί πολύ ψηλό το βλέπω και μου φαίνεται οτι θα δείχνει άσχημα!

εμενα το μονο που με χαλαει ειναι η βεντουζα.αραγε υπαρχει κατι χωρις βεντουζα???

Παιδιά αγόρασα 1 usb wi-fi adapter, με σκοπό να μπορώ την ενσύρματη σύνδεσή μου να την κάνω ασύρματη.

Δηλαδή να μπορώ να μοιράζω ίντερνετ και σε άλλες συσκευές που υποστηρίζουν wi-fi, πχ το Ν95 μου.

Το θέμα έιναι ότι εγκατέστησα το usb και δεν δείχνει να δουλεύει κάτι.

Βασικά δεν ξέρω τι βάζω και στις ρυθμίσεις.

Τίποτα προτάσεις?Το έχει κάνει κανείς?

Amazon Fire stick 4k max

Το θέμα είναι:

Έχεις το κινητό με το κάτω slide μαζεμένο και το έχεις στη βάση.

Θες να ανοίξεις το κάτω slide για να κάνεις χρήση GPS.Πρέπει να βγάλεις το κινητό από τη βάση, για να ανοίξεις το slide και μετά να το ξαναβάλεις στη βάση?Ή γίνετια όπως είναι?

Γιατί εγώ αυτό θέλω να αποφύγω και τέτοια βάση θέλω.Όπως είναι στη βάση να παίζει μπάλα το slide.

φαντάσου ότι τα ποδαράκια από κάτω που τοποθετείς το κινητό μπορείς και να τα κλείσεις και επομένως μπορείς θεωρητικά να ανοίξεις το κάτω slide ενώ το κινητό είναι πάνω στη βάση. το θέμα είναι βέβαια το πόσο πολύ σφιχτά το έχεις κλειδόσει από τα πλάγια για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα σου φύγει σε καμία στροφή.. όσο ποιο πολύ το έχεις σφιγμένο από τα πλαινά μαξιλαράκια τόσο ποιο δύσκολο γίνεται να ανοίξεις το κάτω slide.

βέβαια εγώ να σου πω την αλήθεια έχω το rotate me ενεργό και όποτε θέλω να χρησιμοποιήσω landscape mode απλά γυρίζω την βάση κατά 180 μοίρες. έχω πάντα ανοιχτό το πάνω slide για να έχω πρόσβαση στο πληκτρολόγιο ανα πάσα στιγμή.

Και επίσης τι νόημα έχει να έχεις το κάτω slide ανοιχτό όταν ο δέκτης του gps είναι κάτω από το πληκτρολόγιο?

ελπίζω να βοήθησα...

@ aristotelis

δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το slide ανοιχτό αρκεί να έχουν κλειδώσει ικανοποιητικά τα μαξιλαράκια στο πλάι που συγκρατούν το κινητό στη θέση του.. το μόνο πρόβλημα είναι όπως είπα και πριν όταν θες να ανοιγοκλίνεις manually το slide αφού προφανώς σε αυτή την περίπτωση τα μαξιλαράκια πρέπει να σφίγγουν ποιο χαλαρά το κινητό με κίνδυνο να φύγει πουθενά και να το κλαις..

εάν κατάλαβα καλά τι εννοείς ,

ο σωλήνας είναι εύκαμπτος και λυγίζει επομένως μπορείς να το κάνεις και ποιο χαμηλό έτσι ώστε να είναι το κινητό ποιο κοντά στο μπαρμπριζ και ποιο μακριά από σένα..

και πως θα στηριζεται με ηλεκτρομαγνητικη ενεργεια?:p

παίζει επίσης στο e-shop μία βάση που στηρίζεται στην έξοδο αέρα για το aircondition και δεν χρησιμοποιεί βεντούζα..

απλά σε αυτή τη περίπτωση θεωρώ ότι το κινητό θα βρίσκεται σχετικά χαμηλά και επομένως θα είναι δύσκολο να το παρακολουθείς όταν πχ κάνεις χρήση του gps..

στο airconticion

argi_7 τσέκαρε αυτή

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003759

Παιδιά αγόρασα 1 usb wi-fi adapter, με σκοπό να μπορώ την ενσύρματη σύνδεσή μου να την κάνω ασύρματη.

Δηλαδή να μπορώ να μοιράζω ίντερνετ και σε άλλες συσκευές που υποστηρίζουν wi-fi, πχ το Ν95 μου.

Το θέμα έιναι ότι εγκατέστησα το usb και δεν δείχνει να δουλεύει κάτι.

Βασικά δεν ξέρω τι βάζω και στις ρυθμίσεις.

Τίποτα προτάσεις?Το έχει κάνει κανείς?

Ισως θα επρεπε να παρεις ασυρματο modem/router...το usb adapter ειναι δεκτης ωστε το pc να μπαινει στο νετ ασυρματα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

βοηθεια pls,

μετα απο επιστοφή απο νοκια service (με προβλημα οτι δεν αναβε το φως της οθόνης)

το gpsτου τηλεφώνου δεν δουλευει. φαινεται μονο να δουλευει το assisted gps γιατι οταν παω στην κατασταση δορυφόρων μου τους βγάζει αλλα με ολες τις μπαρές στο ιδιο επίπεδο και δεν ανεβοκατεβαίνουν μεχρι να βρει το σημα. αν το απενεργοποιησω το assisted τοτε δεν βρίσκει κανεναν.

μηπως μου το απενεργοποιησαν απο το service? γινεται? καμια ιδέα. τρεμω στην ιδεα οτι πρεπει να το ξαναστειλω, θα μου το εχουν κανενα μηνα παλι......

εννοειται οτι εχω το τελευταιο firmware, maps Κλπ.

ps. με εξωτερικο gps ola δουλευουν αψογα.

[