Jump to content

newcommer

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

newcommer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. δεω κανει τιποτα ουτε και με αυτο .... πριν δουλευε σφαίρα. δεν ξερω τι συνβαινει το μονο ποθ παρατηρησα αφου το αφησα παρα πολη ωρα , η μια μπαρα ξαφνικα ανεβηκε για 2 λεπτα και μετα επεσε οπως ολες η αλλες...... σε forum που εψαξα αναφερουν και αλλοι χρηστες για ελλατωματικα chip gps alla και για προβληματα για πριν και μετα απο update. καμια αλλη βοηθεια?
  2. βοηθεια pls, μετα απο επιστοφή απο νοκια service (με προβλημα οτι δεν αναβε το φως της οθόνης) το gpsτου τηλεφώνου δεν δουλευει. φαινεται μονο να δουλευει το assisted gps γιατι οταν παω στην κατασταση δορυφόρων μου τους βγάζει αλλα με ολες τις μπαρές στο ιδιο επίπεδο και δεν ανεβοκατεβαίνουν μεχρι να βρει το σημα. αν το απενεργοποιησω το assisted τοτε δεν βρίσκει κανεναν. μηπως μου το απενεργοποιησαν απο το service? γινεται? καμια ιδέα. τρεμω στην ιδεα οτι πρεπει να το ξαναστειλω, θα μου το εχουν κανενα μηνα παλι...... εννοειται οτι εχω το τελευταιο firmware, maps Κλπ. ps. με εξωτερικο gps ola δουλευουν αψογα.
  3. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ CONTACTS STO TOUCH FLO ΠΟΣΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΜΕΧΡΙ 15 ?
  4. thanks . to diamond tweak 0.2 gr μπορω να το εγκαταστησω στα τηλ. apo ACE?
  5. όταν καλώ ή με πάρει κάποιος και απαντήσω μετα απο λίγο η οθόνη σβήνει, με αποτέλεσμα στο τέλος της κλήσης να μην μπορώ να πατήσω τον τερματισμο κλησης. αυτο πως αλλαζει? απο της ρυθμίσεις στην ενέργεια αλλαξα καποιες επιλογες που έχει αλλα μου κάνει το ιδιο... λιγη βοηθεια παρακαλώ. μηπως θέλει καποιο tweak?
  6. Kηφισιά ετοιμο το νεο καταστημα. οπως και στη Λενορμαν. στη γλυφαδα θα κλεισει σε λίγες ημερες για ανακαίνιση.... αυτα.
  7. οχι στο 9000 κλείνει μόνο η οθόνη αλλα η συσκεθή ειναι σε λειτουργια 'υπνωσης' :happy: τελικά μάλλον δεν το ξέρει κανείς γιατι το να βγάζω την μπαταρία δεν ειναι λύση.
  8. υπαρχει πρόγραμμα που να το κάνει αυτο?
  9. πως κάνει shutdown το 9000? μονο restart με το reset εχω βρεί. με το κουμπι ενεργ/απενεργ. κλείνει μόνο την οθόνη. δηλαδή στην περίπτωση που είμαι μακριά από το σπίτι και δεν έχω battery τι κάνω για να το κλείσω??
  10. otan sou apantisoun steile mou ena pm na mou peis ti ginete.....
  11. re paidia meta tin anabathmisi paratiro oti exo poio poles fores apoleia simatos tou panasat (teleutaio modelo). boro na kano downgrade stin proigoumeni version?
  12. ti that ginei re paidia me ton opera?
  13. re paidia katebasa ton opera alla den mou emfanizei ta ellinika sites ti na kano? any ideas?
  14. τρεξτε γρηγορα για το τηλεφωνακι !!!!!!!!!! απο εγκυρη πηγη εμαθα οτι τα αποθεματα εξαντλουνται στο πλαισιο. εγω παντως 'χτυπησα' ενα για καλο κακο......
×
×
  • Create New...