Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βοηθεια παιδια! Ειχα το κινιτο στην τζεπη του παντελονιου μου και "τρακαρα" με εναν τοιχο με λιγη παραπανω δυναμη... Αποτελεσμα;... Δεν εχει καπιο εμφανες σπασιμο η οθονη, αλλα δεν φαινετε τπτ, και οταν σηκωσω το slide φαινονται καπιες γραμες στην οθονη σαν ραγισματα...

Σωνετε καπως το κινιτο; Αξιζει τον κοπο (η μαλλον το χρημα) η να παω για αλλα; Η alpha copy πρεπει να εχει κλεισει στην ροδο... οποτε που το παω τωρα;

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βοηθεια παιδια! Ειχα το κινιτο στην τζεπη του παντελονιου μου και "τρακαρα" με εναν τοιχο με λιγη παραπανω δυναμη... Αποτελεσμα;... Δεν εχει καπιο εμφανες σπασιμο η οθονη, αλλα δεν φαινετε τπτ, και οταν σηκωσω το slide φαινονται καπιες γραμες στην οθονη σαν ραγισματα...

Σωνετε καπως το κινιτο; Αξιζει τον κοπο (η μαλλον το χρημα) η να παω για αλλα; Η alpha copy πρεπει να εχει κλεισει στην ροδο... οποτε που το παω τωρα;

Θα το πάρεις στο κατάστημα ACN απέναντι από το βενζινάδικο στην Αννης Μαρίας Εκεί πλέον είναι η NOKIA

Ρωτισα και στην νοκια και σε ενα απλο μαγαζι που φτιαχνει και πουλαει κινιτα... Στην νοκια μου ζητανε 70, ενω στο αλλο 50. Τωρα το θεμα ειναι... Για 20 ευρο λες, δεν μαμιετε, παω στην νοκια να ειμαι σιγουρος, αλλα απο εμπειριες γνωστων μου δεν νιωθω ιδιετερα σιγουρος... Απο την αλλη, που ξερω εγω αν μπορω να εμπιστευτω τον καθε εναν που ανοιγει μαγαζι και δεν ξερω καν αν το εχει σπουδασει το αντικειμενο... Εχω ακουσει καλα λογια βεβαια για αυτων...! Εσεις πια απο της δυο λυσεις θα προτιμουσατε;

Να σας ρωτήσω , αυτό το κινητό έχει μεγάλη γραμματοσειρά??

Γιατί μάλλον θα το πάρει ο πατέρας μου...

Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

Θα έλεγα πως ναι.

Υπάρχει και επιλογή για το μέγεθος.

Το καλύτερο θα ήταν να πάτε μαζί ώστε να το δει από κοντά και να κρίνει ο ίδιος.

Ορίστε και μερικά screenshots:

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Στην βουλιαγμένης να πας στα κεντρικά για αλλαγή οθόνης, την ίδια οθόνη διαφορετικά nokia την έχουν και διαφορετική τιμή.

Αν δεν φαίνεται από την πρώτη ματιά ότι έχει πέσει κάτω ότι έχει σπάσει η οθόνη και έχεις ακόμα εγγύηση το πας και δεν έχεις να χάσεις κάτι.

Σήμερα παρουσίασε ένα περίεργο κόλλημα το κινητό μου.

Στην αρχή όταν του έδινα μία εντολή ανεβοκατέβαιναν οι λίστες και δεν την εκτελούσε. Μετά το έκλεισα κι όταν πληκτρολογούσα το ΠΙΝ εμφανίζονταν 3 ψηφία ενώ πατούσα μόνο έναν αριθμό. Έβγαλα τη ΣΙΜ, το ενεργοποίησα αλλά και πάλι δεν εκτελούσε σωστά τις εντολές.

Ωστόσο, στη συνέχεια (έχοντας αφαιρέσει την κάρτα μνήμης και εισάγοντας τη ΣΙΜ) κατάφερα να πατήσω το ΠΙΝ και άνοιξε κανονικά το Ν95. Επανατοποθέτησα την κάρτα μνήμης κι όλα φαίνονται εντάξει μέχρι στιγμής.

Είναι ανησυχητικό αυτό που συνέβη; Χρειάζεται αναβάθμιση μήπως;

Κατά πάσα πιθανότητα η κάρτα ευθύνεται για το όλο γεγονός.

Κάνε της μορφοποίηση για καλό και για κακό.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Ναι, ακριβώς!

Μια απλή αντιγραφή/επικόλληση των δεδομένων σου στον η/υ είναι ok ώστε να τα σώσεις.

Θα ήθελα να ρωτήσω με ποιο τρόπο μπορώ να κάνω πλήρη απεγκατάσταση ενός προγράμματος σε ΝΟΚΙΑ Ν95;

Διότι παρατηρώ ενώ κάνω απεγκατάσταση εάν κάνω επανεγκατάσταση έχει δεδομένα από την προηγούμενη εγκατάσταση.

Ευχαριστώ.

HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845

HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14

iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp,

NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα UnSIS για να δεις τα περιεχόμενα (αρχεία) των αρχείων εγκατάστασης (.sis/sisx) των εφαρμογών καθώς και τις θέσεις (φακέλους) που εγκαθίστανται στο κινητό.

Έπειτα μέσω ενός file explorer (πχ X-plore ή Y-browser) θα πας στο κινητό και χειροκίνητα θα τα διαγράψεις.

Μερικοί φάκελοι για να καταστούν προσπελάσιμοι από το χρήστη θα πρέπει η συσκευή να έχει χακαριστεί. Στο αντίστοιχο θέμα υπάρχουν οδηγίες αν επιθυμείς να το κάνεις.

Εγώ ένα θέμα που είχα σβήσει με το UnSIS, πήγα μετά να το εγκαταστήσω πάλι και με ρώτησε αν θέλω να αντικατασταθεί!

καλημερα παιδια! συγγνωμη εαν ρωτησω κατι που εχει ηδη ειπωθει, αλλα το pc μου αφησε χρονους και δε μπορω να κανω αναζητηση απ το ipod ευκολα. εν προκειμενω τωρα! η οθονη του Ν95 μου στο κατω μερος κανει ενα σημαδακι περιργο. λες κι εχει μπει καποια τριχα στο εσωτερικο της μοιαζει με λιγη φαντασια αλλα νομιζω πως ειναι καμμενα πιξελ. παιζει να 'ναι κατι αλλο; λυση αλλα εκτος απ' το να αλλαξω οθονη; στο νοκια σοπ θα το παω ξερετε ποσο περιπου θα κοστισει η αλλαγη μιας οθονης; ευχαριστω

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Αν είναι καμένα pixel (πάνω από 3 και διαδοχικά) και είσαι στην εγγύηση θα την αλλάξουν δωρεάν.

Αν είναι τρίχα, απλά θα το ανοίξουν να το καθαρίσουν

οχι δεν ειμαι πια στην εγγυηση, επομενως ουτως η αλλως θα πληρωσω. τριχα η χνουδι ομως να εχει μπει στην οθονη πως; αφου απ οσο ξερω δεν εχει προστατευτικο καλυμμα οθονης το καπακι του κινητου. ερχεσαι σ επαφη με την οθονη απευθειας. τοσο λαθος κανω; :wacko: ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση itchrist :)

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Αν είναι η οθόνη θα σου κοστίσει περίπου 60€.

επανερχομαι για να ρωτησω κατι ακομα! παροτι δεν πηγα ακομα σε νοκια σοπ λογω δουλειας, παρατηρησα σημερα το εξης! ετριψα την οθονη με το δαχτυλο, αφου για αλλαγη παει γι αυτο κανω πειραμματα, και ειδα οτι περα απ τα χαρακτηριστικα "νερα και κυμματα" που κανει μεσα το σημειο που μοιαζουν να ναι καμμενα πιξελ αλλαζει χρωμα απο μαυρο γινεται πολυχρωμο! εως εδω καλα, το παραδοξο ειναι οτι οσο το τριβω αυτα μοιαζουν να εξαφανιζονται, να μειωνεται το προβλημα της οθονης αλλα να εμφανιζεται κανενα ξεμπαρκο, σορρυ για την εκφραση λιγο παρα περα που μεχρι προτεινος δεν υπηρχε! προβληματικη οθονη τελικα η ολο το κινητο μου δινει σημαδια οτι αρχιζει να με χαιρετα?:(

www.macspot.gr

επανερχομαι για να ρωτησω κατι ακομα! παροτι δεν πηγα ακομα σε νοκια σοπ λογω δουλειας, παρατηρησα σημερα το εξης! ετριψα την οθονη με το δαχτυλο, αφου για αλλαγη παει γι αυτο κανω πειραμματα, και ειδα οτι περα απ τα χαρακτηριστικα "νερα και κυμματα" που κανει μεσα το σημειο που μοιαζουν να ναι καμμενα πιξελ αλλαζει χρωμα απο μαυρο γινεται πολυχρωμο! εως εδω καλα, το παραδοξο ειναι οτι οσο το τριβω αυτα μοιαζουν να εξαφανιζονται, να μειωνεται το προβλημα της οθονης αλλα να εμφανιζεται κανενα ξεμπαρκο, σορρυ για την εκφραση λιγο παρα περα που μεχρι προτεινος δεν υπηρχε! προβληματικη οθονη τελικα η ολο το κινητο μου δινει σημαδια οτι αρχιζει να με χαιρετα?:(

Το ότι το κινητό μπορεί να αρχίζει να σε χαιρετά, δεν έχει καμία σχέση με το όποιο πρόβλημα της οθόνης.

Οπότε μην αγχώνεσαι άδικα και απλά φτιάξε την οθόνη.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδια καλημερα εχω το τηλεφωνο εδω και 2 χρονια και ειμαι πολλυ ευχαριστημενος , εχω μεσα μια καρτα 2 giga και πλεον μου εχει γεμισει θελω να βαλω τους 3d χαρτες για το n drive και δεν χωρανε τωρα η ερωτηση μου ειναι η εξης , αν παρω μια καινουργια καρτα 4 ή 6 giga και την βαλω πρεπει να εγκαταστησω απο την αρχη ολα τα προγραματα δηλαδη garmin , ndrive παιχνιδια? ή κανοντας μια αντιγραφη θα μπορω να τα τρεξω χωρις προβλημα . Να σημειωσω οτι οταν εκανα εγκατασταση τα εβαλα στην καρτα καρτα μνημης και οχι στην μνημη του κινητου . Δεν ξερω αν εχει απαντηθει ξανα καποιο αντοιστιχο ερωτημα γιατι ειναι παρα πολλες οι σελιδες για να τις ψαξω μια μια.

Ευχαριστω πολλυ και περιμενω απο καποιον καποια απαντηση

Έχει απαντηθεί πάρα μα πάρα πολλές φορές το εν λόγω ερώτημα.

Γι αυτό άλλωστε έχουμε και την Αναζήτηση. Για να μην διαβάζουμε όλες τις σελίδες ενός θέματος.

Με αντιγραφή και επικόλληση στη νέα κάρτα μνήμης όλων των αρχείων συμπεριλαμβανομένων και των κρυφών θα λειτουργούν τα πάντα.

Αν και το Garmin ίσως να μην λειτουργεί λόγω διαφορετικού card ID.

• 2 weeks later...

παιδια πριν 2-3 μερες η κοπελα μου πηρε το ν95...

και εχω δυο αποριες...

πρωτον, με το που το πηρε του εκανα αναβαθμηση στη v30...και προσεξα οτι και παλι το μενου του δεν εχει τα εφε που εχει πχ το n79...υπαρχει τροπος να τα ενεργοποιησω???

και δευτερο,γινεται το κινητο να παρει καρτα μνημης 16 gb??? και αν ναι θα την παλευει ή θα ειναι πολυ αργο...?

Μπορείς να βάλεις 16αρα κάρτα χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα.

Όσο για τα εφέ, το N95 βασίζεται σε παλιότερη έκδοση της πλατφόρμας S60 από το N79, η οποία δεν υποστηρίζει εφέ.

Μπορείς να βάλεις 16αρα κάρτα χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα.

Όσο για τα εφέ, το N95 βασίζεται σε παλιότερη έκδοση της πλατφόρμας S60 από το N79, η οποία δεν υποστηρίζει εφέ.

οκ!ευχαρστω...!