Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

oκ παρηγγειλα μια γιατι χρειαζομουν μια θηκη γιατι αυτη που ειχα εχει διαλυθει. μια διαφανης μεμβρανη ειναι οτι πρεπει. τι διαφορα εχει η full coverage ? αυτην πηρα και λογω τιμης βεβαια.
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

H full coverage δεν έχει μόνο την μεμβράνη της οθόνης, αλλά και γύρω-γύρω σχεδόν όλων των μερών του κινητού.

Πολύ καλή αγορά.

(δεν βγάζω κάτι εγώ απ' αυτό... μην βγει κανείς και πεί τίποτα τέτοιο... απλά είναι ευκαιρία, γι' αυτό το ανέφερα...)

Μπορεί κανείς να μου πεί από πού μπορώ να κατεβάσω θέματα για το N95 ???

Και καμιά γνώμη για το καλύτερο (σχετικά) θέμα; Ευανάγνωστο και ευπαρουσίαστο...

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

Μπορεί κανείς να μου πεί από πού μπορώ να κατεβάσω θέματα για το N95 ???

Και καμιά γνώμη για το καλύτερο (σχετικά) θέμα; Ευανάγνωστο και ευπαρουσίαστο...

Μπορείς να δεις εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=131690

Και φυσικά στο xxxxxxxxxxx όπου έχει ολόκληρη ενότητα με άπειρα θέματα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

παιδια εχω ενα προβλημα με το κινητο στα καλα καθουμενα μαυρισε η οθονη.οταν εχω ανοικτο το slide η οθονη ειναι μια χαρα δειχνει κανονικα οταν κλεισω το slide. τοτε μαυριζει.οταν το πηρα να το φτιαψουν μου ειπαν 100 ευρω(σημειωση ειναι στην εγγυηση ακομα.μου ειπαν οτι ειναι θεμα υγρασιας κ κτυπηματων τους ειπα να μην το φτιαψοθν και το πηρα πισω.το τηλ ειναι σε αριστη κατασταση χωρις το παραμικρο κτυπημα.

παιδια εχω ενα προβλημα με το κινητο στα καλα καθουμενα μαυρισε η οθονη.οταν εχω ανοικτο το slide η οθονη ειναι μια χαρα δειχνει κανονικα οταν κλεισω το slide. τοτε μαυριζει.οταν το πηρα να το φτιαψουν μου ειπαν 100 ευρω(σημειωση ειναι στην εγγυηση ακομα.μου ειπαν οτι ειναι θεμα υγρασιας κ κτυπηματων τους ειπα να μην το φτιαψοθν και το πηρα πισω.το τηλ ειναι σε αριστη κατασταση χωρις το παραμικρο κτυπημα.

Το ίδιο μου έκανε και το δικό μου πριν κανένα μήνα και πήγα για οθόνη αλλά ήμουν εκτός εγγύησης (Στο Ν95):(Εσένα δεν νομίζω να είναι η οθόνη

TOMMIS RODOS ;)

ειναι προβλημα της επαφης της οθονης .εμενα μου το ειχε κανει μια βδομαδα μετα που το πηρα και φυσικα δεν το ειχα χτυπησει πουθενα.απλα βγηκε ελλατωμαιτκο.το πηγα και το φτιαξανε μετα απο ενα μηνα και χωρις να πληρωσω τιποτα. ολα οκ μεχρι που το ξαναεμφανισε μετα απο ενα μηαν που το πηρα πισω.μετα το ξαναπηγα κραζοντας τους και τελικα το ξαναπηρα μετα απο ενα μηνα με αλλαγμενη οθονη καινουργια.απο τοτε κανενα προβλημα. πανε και πες τους οτι αμα ηταν απο χτυπημα δεν θα ανοιγε σε slide .ειναι προβληαμ της επαφης! και αν ειναι απο χτυπημα ας το αποδειξουν.ας βρουν σημειο χτυπηματος. αρκει αν εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι απο αυτο.

εχει κανει καποιος αναβαθμιση απο v30.0.015 στην v31.0.017στο Ν95 να μας πει αν παρατηρησε καποιες διαφορες?

Τί διαφορές ψάχνεις να βρεις; Σε ταχύτητα;

From Nokia:

"This software release includes music player playlist enhancements, Nokia Music store application fixes and embedded N-Gage games. Other changes are for Maps 2.0 and Flash lite 3.0 support."

χα χα χα... δείτε τί διάβασα μόλις για την camera του N95...

http://www.symbian-freak.com/quides/macro_mode_with_video_recorder.htm

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

να ρωτησω κατι ασχετο,πηρα προσφατα μια θηκη για το Ν95 με μαγνητικα κουμπωματα.εχει κανεις απο εσας καμια τετοια?ενδεχεται να εχω τιποτα προβληματα λογω μαγνητισμου?

χα χα χα... δείτε τί διάβασα μόλις για την camera του N95...

http://www.symbian-freak.com/quides/macro_mode_with_video_recorder.htm

ναι αλλα ισως καταστρεψει το auto focus...

Οτι εφαρμογή να πάω να εγκαταστήσω, μου βγάζει σφάλμα πιστοποιητικού....κάποια βοήθεια?

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 Platform FAQ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253351#post2253351

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 Platform FAQ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253351#post2253351

Πρέπει να είσαι και πολύ hacker LOL....Ο πρώτος δεν δουλεύει πάμε για τον επόμενο....

Χρησιμοποιώ μιά κάρτα μνήμης των 8 GB. Αρχικά, όταν έβγαζα το τηλέφωνο απ'τη φόρτηση και το ξεκλείδωνα, μερικές φορές μού'βγαζε το μύνημα "Αφαιρέστε την κάρτα μνήμης και πατήστε OK". Σαν να'θελα ν'αφεραίσω δηλαδή την κάρτα μνήμης!!!! Και βέβαια δεν την έβλεπε μετά, ώσπου την επανατοποθετούσα και λυνότανε το πρόβλημα.

Αλλά τώρα, μόλις πάω ν'ανοίξω το πορτάκι, σταματά να έχει πρόσβαση στην κάρτα μνήμης και χρειάζεται πάλι επανατοποθέτηση για να την ξαναδεί!!!!!!!!!!

Το χειρότερο απ'όλα είναι οτι πλέον δε βλέπω τα μέχρι τώρα δεδομένα της κάρτας απ'όπου και να τη διαβάζω αλλά δείχνει να'χει δεσμευμένον τον ίδιο χώρο που είχε και πρίν! (μόλις 1 GB ελεύθερο!)!!!!...

Τι κάνω τώρα;;;;

Σιγνώμη για το ζάλισμα!

Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό!

ρε παιδια γιατι γινετε διαγραφη των συζητησεων που κανουμε??..εχω δει 2-3 φορες τελευταια ερωτησεις που εχω κανει-σχετικα παντα με το -Ν95- να σβηνονται την επομενη ημερα μαζι με οσες απαντησεις εχουν δοθει!!!!

Δεν σβήνονται, διαχωρίζονται από το θέμα εφόσον δεν έχουν σχέση με αυτό.

Πχ αυτό.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Εγκατέστησα την εφαρμογή «YouTube for Mobile (beta)» στην N95 συσκευή μου, από m.youtube.com/app , απευθείας από το κινητό. Ενώ την ανοίγει κανονικά, μου ζητάει να συνδεθώ και συνδέομαι χωρίς πρόβλημα στο internet, ψάχνει και βρίσκει κάποια video, επιλέγω να παίξει κάποιο και μου βγάζει το εξής μήνυμα «Could not connect to video streaming server». Πως μπορώ να λύσω αυτο το πρόβλημα αν λύνεται;

Χωρίς να πετάξω το τηλέφωνο!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δοκίμασε το MobiTubia (google it, είναι free) καλύτερα.

Ό,τι άλλο θέλεις να ρωτήσεις σε σχέση με εφαρμογές κάνε το στο επίσημο θέμα!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Γεια σε όλους.. Έχω ένα πρόβκημα: ένας φίλος μου προσπάθησε να μεταφέρει τις επαφές του τηλεφώνου του από το n73 στο n95 με το παρόγραμμα μεταφορά δεδομένων της nokia. Άνοιξε το πρόγραμμα από το n73, όχι όμως και από το n95. Ενεργοπίησε το bluetooth και στις δύο συσκευές. Μετά από λίγο εμφανίστηκε μήνυμα στο n73 ότι οι επαφές μεταφέρθηκαν. Στο n95 όμως δεν εμφανίζοταν τίποτα. Πηγαίνοντας αργότερα στο n95(στο οπίο κατά τη μεταφορά δεν είχε κάρτα sim) και αφού άνοιξα το πρόγραμμα μεταφοράς δεδομένων, εμφάνιζε το όνομα τις άλλης συσκευής και τον αριθμό των επαφών. Πατώντας όμως σ΄αυτήν την επιλογή, το n95 προσπαθούσε να συνδεθεί ξανά με το n73 στο οποίο όμως τώρα δεν υπήρχαν επαφές γιατί για άγνωστο λόγο είχαν χαθεί και απο αυτό μετά από τη διαδικασία μεταφοράς. Απ' ότι είδα δεν υπάρχει κάποιο backup στην κάρτα μνήμης.

Το ερώτημά μου είναι: Αφού στο πρόγραμμα μεταφοράς δεδομένων του n95 που άνοιξα αργότερα, εμφανίζονταν ο αριθμός των επαφών που υποτίθεται είχαν μεταφερθεί, υπάρχει περίπτωση να τις βρω κάπου στα αρχεία του προγράμματος της συσκευής?

να αναφερω οτι πριν λιγες μερες μου ηρθε το << καλυμμα>> απο τη zagg που εχει αναφερθει πριν λιγα post. η διαφανης στην πραγματικοτητα ζελατινα κολλαει απολυτα χρησιμοποιωντας το τροπο που αναφερουν και φαινεται να το προστατευει απο γρατζουνιες.

γεια σας παιδια. πειρα μια 4GB SDHC για το N95 και την φορτωσα με διαφορα. πιο πολυ μουσικη. ολα κυλουσαν κανονικα μεχρι που σε μια στιγμη κοιταω το κινητο και μεσα δεν υπηρχε τπτ. ουτε οι εικονες ουτε τα video ουτε η μουσικη. την βαζω στο pc. ο χωρος στην καρτα ηταν πιασμενος αλλα ουτε και στο pc φενοντουσαν τα αρχεια. λεω μαλλον κατι θα εκανα. την κανω διαμορφωση και τα ξαναφορτωσα ολα. σημερα παλι το ιδιο! μετα απο δυο μερες. τι να κανω????? :angry:

Απ ό,τι φαίνεται σε άφησε η κάρτα...

Καλύτερα να πάρεις μια καινούρια.

Τη μάρκα είναι αυτή που έχεις τώρα;

Τότε κάποια ασυμβατότητα ευθύνεται για το πρόβλημα σου.

Αν τελικά πάρεις καινούρια, προτίμησε SanDisk.