AgentGolder Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Εχω εδώ και 4 μέρες το κινητό και μέχρι στιγμής τουλάχιστον μπορώ να πώ οτι είμαι ευχαριστημένος! Οταν όμως κρατάω το πορτάκι έτσι ώστε να φαίνονται τα νούμερα ή τα κουμπιά πολυμέσων και περνάει λίγη ώρα, το πληκτρολόγιο κλειδώνει! Πράγμα πολύ σπαστικό ειδικά όταν ακούει κανείς μουσική και θέλει να πάει στο επόμενο κομμάτι .. Επίσης, όταν βάζω ραδιόφωνο και προσπαθώ ν'αυξομειώσω την ένταση, δεν αλάζει τίποτα! Αυτά τα'χω δεί γενικά σ'όσα N έχω πιάσει στα χέρια μου! Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω Ευχαριστώ!; Παράθεση Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARIA220 Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Εχω εδώ και 4 μέρες το κινητό και μέχρι στιγμής τουλάχιστον μπορώ να πώ οτι είμαι ευχαριστημένος! Οταν όμως κρατάω το πορτάκι έτσι ώστε να φαίνονται τα νούμερα ή τα κουμπιά πολυμέσων και περνάει λίγη ώρα, το πληκτρολόγιο κλειδώνει! Πράγμα πολύ σπαστικό ειδικά όταν ακούει κανείς μουσική και θέλει να πάει στο επόμενο κομμάτι .. Επίσης, όταν βάζω ραδιόφωνο και προσπαθώ ν'αυξομειώσω την ένταση, δεν αλάζει τίποτα! Αυτά τα'χω δεί γενικά σ'όσα N έχω πιάσει στα χέρια μου! Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω Ευχαριστώ!; Καλημέρα...Πηγαίνεις στα Εργαλεία,Ρυθμίσεις,Γενικές,Ασφάλεια,Τηλ.και Κάρτα sim,Χρονος Αυτ.Κλείδ.Πληκτρολογίου βαζεις Κανένας,μετά Περίοδος Αυτ.Κλειδ. βαζεις Κανένας και τέλος,από κάτω στο Κλείδ.με το κλείσιμο βάζεις Όχι...:)Ελπίζω να σε βοήθησα αρκετά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentGolder Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 Thanks Μαρία, να'σαι καλά! Παράθεση Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpara6 Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Μετά από διόμισι χρόνια με το κινητό, ήρθε η ώρα γιά ένα γερό..λίφτινγκ και πρώτα απ'ολα στην μπαταρία μιας και με δυσκολία πια βγάζει την μια μέρα..΄παρήγγειλα μια γνήσια λοιπόν σε κατάστημα Γερμανός και θα ήθελα να ρωτήσω πως να την φορτίσω..3 πλήρεις φορτίσεις και αποφορτίσεις σαν κα αγοράζουμε το κινητό από το κουτί του; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 Ναι οτι εκανες ακριβως οταν το πρωτοπηρες. εγω πηρα το κινητο οταν πρωτοηρθε Ελλαδα ( 2χρονια κοντα?) και η μπαταρια κραταει ακομα τρεις μερες.. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conrad Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Και εμένα το ίδιο,σχεδον 2 χρόνια χρήσης και ακόμα με βγάζει τρείς μέρες χωρίς να το κλείνω το βράδυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jup_ Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Πως βάζω ξυπνητήρι ήχο mp3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Πως βάζω ξυπνητήρι ήχο mp3; Ρολόι > Επιλογές > Ρυθμίσεις > Ήχος αφύπνισης Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jup_ Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Ρολόι > Επιλογές > Ρυθμίσεις > Ήχος αφύπνισης Μου έχει μόνο ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΣ ΗΧΟΣ, ΛΗΨΕΙΣ ΗΧΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ... Τι πατάω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Τους ήχους που τους έχεις; Πήγαινε μέσω της Διαχείρισης αρχείων και μετακίνησέ τα μέσα στο φάκελο Κλιπ ήχου (Sounds). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jup_ Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Τους ήχους που τους έχεις; Πήγαινε μέσω της Διαχείρισης αρχείων και μετακίνησέ τα μέσα στο φάκελο Κλιπ ήχου (Sounds). Στη κάρτα μνήμης αλλά τους μετέφερα αυτούς που θέλω στο φακελο του κινητού.Το έκανα αλλά και πάλι τπτ...Επίσης δημιουργησα κ μια λίστα αναπαραγωγής και το έβαλα μέσα αλλα κ πάλι τπτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Στη κάρτα μνήμης αλλά τους μετέφερα αυτούς που θέλω στο φακελο του κινητού.Το έκανα αλλά και πάλι τπτ...Επίσης δημιουργησα κ μια λίστα αναπαραγωγής και το έβαλα μέσα αλλα κ πάλι τπτ... Δοκιμασε να τους βαλεις στο C/Data/Sounds/Digital Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jup_ Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Δοκιμασε να τους βαλεις στο C/Data/Sounds/Digital Τπτ πάλι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Τπτ πάλι.. Κοιτα εγω τους ηχους τους εχω στο E/Sounds/Digital και μολις παω στις ρυθμισεις ηχου μου τους εμφανιζει κανονικα. Εισαι σιγουρος οτι εψαξες καλα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orangeyes Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Χρειαζεται να κανεισ ανανεωση την μουσικη βιβλιοθηκη για να εμφανιστουν ;) Παράθεση http://www.telecyprus.com/images/stories/telecyprus_logo_small_news.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Τι σχέση έχει η λίστα με τους ήχους κλήσης του Ξυπνητηριού με τη βιβλιοθήκη του music player. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orangeyes Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Η λιστα αυτη είναι η ίδια με αυτή που εμφανίζεται όταν κάνεις εμφάνιση όλων στο music player, απλα με τα ονοματα αρχείων. Για να ανανεωθεί αυτή η λίστα χρειάζεται να ανανεωθεί και η λίστα του player. Το ίδιο ισχύει και όταν πας να καθορίσεις ήχο κλήσης από τις ρυθμίσεις προφιλ. Δοκίμαστε τοποθετώντας ένα αρχείο με κάποιο 00.mp3 όνομα που λογικά θα εμφανιζόταν πρώτο χωρίσ να έχετε κάνει ανανέωση! Απλά επιδή μου έτυχε και έτσι λύθηκε το πρόβλημα! Παράθεση http://www.telecyprus.com/images/stories/telecyprus_logo_small_news.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jup_ Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Χρειαζεται να κανεισ ανανεωση την μουσικη βιβλιοθηκη για να εμφανιστουν ;) Έκανα αλλά και πάλι τιποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Jup_, κάνε το εξής: Πήγαινε με το x-plore ή την διαχείριση αρχείων και βρες το αρχείο που θέλεις να ορίσεις, κάνε αντιγραφή και βάλτο στην εσωτερική μνήμη της συσκευής. Μετά, βγάλε την κάρτα μνήμης και πήγαινε να ορίσεις ήχο κλήσης. ώρα, θα σου εμφανιστεί στην λίστα μόνο αυτός ο ήχος και θα τον επιλέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgentGolder Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Θέλωνα ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος ν'ακούω τους σταθμούς του live24.gr. Σιγνώμη αν επαναλαμβάνομαι. Παράθεση Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Μιά γρήγορη ερωτησούλα ρε παιδιά, γιατί μόλις μου το έκαναν δώρο το N95. Έχω κάνει την τελευταία αναβάθμιση. 31.0.017 Πώς μπορώ να αφαιρέσω εικονίδια από την πρώτη οθόνη που μου ανοίγει το κινητό; Δηλαδή το maps, κτλ, κτλ. Επίσης πώς μπορώ να αφαιρέσω τις επιλογές της αναζήτησης Αναζ.: Διαδ. και περιεχόμενό μου και τις άλλες "Καμία καταχώρ. σήμερα"; Ευχαριστώ, Τόλης Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Μιά γρήγορη ερωτησούλα ρε παιδιά, γιατί μόλις μου το έκαναν δώρο το N95. Έχω κάνει την τελευταία αναβάθμιση. 31.0.017 Πώς μπορώ να αφαιρέσω εικονίδια από την πρώτη οθόνη που μου ανοίγει το κινητό; Δηλαδή το maps, κτλ, κτλ. Επίσης πώς μπορώ να αφαιρέσω τις επιλογές της αναζήτησης Αναζ.: Διαδ. και περιεχόμενό μου και τις άλλες "Καμία καταχώρ. σήμερα"; Ευχαριστώ, Τόλης Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τα αφαιρέσεις όλα από την αρχική οθόνη αφαιρώντας την ενεργή αναμονή (ψάξε στο μενού των ρυθμίσεων) Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Ωραίος. Αυτό ήθελα. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Γεια σας κι απο εμενα.Σκεπτομαι αυτες τις μερες ,λογω επιδοτησης να παρω το Ν95(ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο c905 της se).Για να μην ψαχνω στο φορουμ γιατι απ οτι ειδα ειναι παρααααα πολλεεεες οι σελιδες γι αυτο το κινητο,θα μπορουσατε να μου πειτε με λιγα λογια αν αξιζει το κινητο,εν συντομια για τυχον καραμπινατα προβληματα,αν εχει καλο και αξιοπιστο bluetooth γιατι λογω δουλειας ειμαι μονιμα με ανοικτη ακροαση και αν μπορουμε στο gps να φορτωσουμε ξενα προγραμματα οπως πχ το garmin,destinator κλπ ?? συγνωμη αν σας κουρασα αλλα τα τελευταια χρονια εκοψα απο τα νοκια,εγινα ericssonakias για αρκετα ετη και φοβαμαι μην ξαναγυρισω στα νοκια και την πατησω Σας ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Φιλε μου το τηλεφωνο ειναι πλεον αξιοπιστο ακομα και κατασκευαστικα εχει βελτιωθει πολυ κυκλοφορει κατι λιγοτερο απο δυο χρονια και με τις συνεχεις αναβαθμισεις δεν θα συναντησεις προβληματα αξιοπιστιας.Τωρα για το bluetooth εχω χρησιμοποιω stereo bluetooth και ακουγεται φανταστικα καλυτερα και απο τα hands free.To μονο που ισως θα σε προβληματισει ειναι η αυτονομια παρολο που σε σχεση με δυο χρονια πριν εχει βελτιωθει αρκετα αν μιλας συνεχεια σε ανοικτη ακροαση και ειναι συνδεδεμενο με bluetooth ολη την ωρα δε βγαζεις μερα.Με μετρια χρηση βγαζει 2 μερες.Επισης βαζεις κανονικα garmin,destinator οτι θελεις.Αν δεν σε απασχολει να τα φορτιζεις τακτικα για τη τιμη του ειναι απο τις καλυτερες επιλογες Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts