bill64 Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Παιδιά γεια σας! Όπως είχα πει αγόρασα το Ν95!(άυριο το παίρνω μτχ) Το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι αναβάθμιση της έκδοσης! Την έκδοση που θα κατεβάσω , θα την κατεβάσω απο εδώ? http://europe.nokia.com/A4579163 Αυτη θα έχει ελληνικά? Και κάτι άλλο, διάβασα για τα πιστοποιητικά, μπορει κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι αυτά και εάν χρειάζονται να γινουν? Σορρυ αν σας κούρασα αλλά πρώτη φορά νοκια και s6o! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Καλορίζικο.:) Διάβασε το S60 Platform FAQ και δεν θα σου μείνει καμία απορία! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bugyman Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 @bugyman: Στη λύση με το Aux in του car stereo που προτείνεις πρέπει μόνο να έχεις το τηλέφωνο σχετικά κοντά σου, γιατί κατά τη συνομιλία θα παίρνει ήχο από το μικρόφωνο της συσκευής. Αν είσαι μακριά ίσως ο συνομιλητής σου να μην σε ακούει καλά. Κατά τα άλλα είναι η καλύτερη λύση και για μένα. :) Η βάση είναι βεντουζαρισμένη στο μέσο του παμπριζ του αυτοκινήτου μου. Και εγώ όταν το πρωτοέβαλα δεν πίστευα οτι θα δουλέψει καλά. Παρόλο όμως που τον ήχο τον παίρνει από το μικρόφωνο του τηλεφώνου, το μικρόφωνο αυτό αποδεικνύεται αρκετά αποδοτικό αφού συλλαμβάνει όχι μόνο την δική μου ομιλία ως οδηγού, αλλά και των πίσω επιβατών. Και το αυτοκίνητο μου είναι 15ετίας οπότε δεν έχει και την τέλεια ηχομόνωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donpeter_01 Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Καλησπέρα! Να ρωτήσω, τι τύπο email χρειάζεται για να μπορέσω να κάνω εγγραφή στο S60 Platform FAQ? γιατι έδωσα και yahoo και hotmail και δεν τα δέχεται. και ένα τελευταιο, από ποιο site μου προτείνετε να κάνω αγορα του N95 8gb για μια πιο φτηνη λύση? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Δεν χρειάζεται να εγγραφείς στο Symbian Signed. Δες εδώ πως μπορείς να βγάλεις πλέον πιστοποιητικό: xxxxxxxxxxxxxx Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros7 Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Παιδιά καλησπέρα. Μου έφεραν δώρο απο Ρουμανία ένα Ν95 με πάροχο Orange. Δεν δέχεται sim ελληνική μου λέει invalid sim. Me to Nemesis δεν ξεκλειδώνει γιατί χρειάζεται μου ζητάει σε κάποια φάση sim. Product code άλλαξα.Το πήγα Γερμανό, αλλά δεν μπόρεσαν να το ξεκλειδώσουν. Any idea? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 20, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Παιδιά καλησπέρα. Μου έφεραν δώρο απο Ρουμανία ένα Ν95 με πάροχο Orange. Δεν δέχεται sim ελληνική μου λέει invalid sim. Me to Nemesis δεν ξεκλειδώνει γιατί χρειάζεται μου ζητάει σε κάποια φάση sim. Product code άλλαξα.Το πήγα Γερμανό, αλλά δεν μπόρεσαν να το ξεκλειδώσουν. Any idea? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Καλησπερα .:) Μπορεις να κανεις κατι μονο απο το δικτυο στο οποιο ειναι κλειδωμενο. Δοκιμασε και 9volto.gr Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksssk Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Να ρωτησω κατι. Παω να συγχρονισω το Ν95 με το gmail,κανω ολα τα βηματα αλλα οταν παει να συνδεθει ζηταει συνεχεια αναζητηση δικτυου και δεν συνδεεται. Ξερει κανεις κατι σχετικο? Ευχαριστω. Παράθεση Konstantinos http://briefcase.pathfinder.gr/download/kostas_kostas/21443/337474/0/GR-FLAG.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Να ρωτησω κατι. Παω να συγχρονισω το Ν95 με το gmail,κανω ολα τα βηματα αλλα οταν παει να συνδεθει ζηταει συνεχεια αναζητηση δικτυου και δεν συνδεεται. Ξερει κανεις κατι σχετικο? Ευχαριστω. Βασικά αυτό είναι θέμα εφαρμογών οπότε κακώς το συζητάμε εδώ, αλλά μήπως έχεις θέμα με το δίκτυο? Το κινητό συνδέεται άλλες φορές με δίκτυο κανονικά?Δηλαδή μόνο όταν πας να συνδεθείς μέσω του gmail έχεις πρόβλημα? Εμένα πάντως μου δουλεύει τέλεια το Gmail. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisme Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Καλησπερα. μηπως ξερει καποιος πως μπορω να βλεπω τα email μου στο Hotmail?? μεσω του WIND PLUS βεβαια. και υπαρχει αντιστοιχη λυση για χρηση του MSN Μessenger παλι με χρηση του WIND PLUS?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 καποιοι φορτιστες φορητοι,κανουν τιποτα? http://cnn.cn/shop/mobile-phone-emergency-charger-nokia-large-round-connector-p-1520.html αυτος ειναι με μπαταρια Α/Α. ηθελα κατι μικρο σε μεγεθος,σε περιπτωση που ειμαι ολη μερα εξω. αλλα ποσο το φορτιζει? το εχει δοκιμασει κανενας? αν ειναι να παρει 20% ενεργεια ξερω γω,τοτε να παρω τον usb charger,που ειναι στο ιδιο μεγεθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mytie Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 καποιοι φορτιστες φορητοι,κανουν τιποτα? http://cnn.cn/shop/mobile-phone-emergency-charger-nokia-large-round-connector-p-1520.html αυτος ειναι με μπαταρια Α/Α. ηθελα κατι μικρο σε μεγεθος,σε περιπτωση που ειμαι ολη μερα εξω. αλλα ποσο το φορτιζει? το εχει δοκιμασει κανενας? αν ειναι να παρει 20% ενεργεια ξερω γω,τοτε να παρω τον usb charger,που ειναι στο ιδιο μεγεθος. Φιλε γιατι δεν κοιτας κι αυτο? http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=156279 δεν το εχω δοκιμασει, αλλα σε κανα μηνα που εχω κατι ταξιδακια με πλοιο με βλεπω να το τσιμπαω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrazf1 Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 με το nsu τι γινεται για vista? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Φιλε γιατι δεν κοιτας κι αυτο? http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=156279 δεν το εχω δοκιμασει, αλλα σε κανα μηνα που εχω κατι ταξιδακια με πλοιο με βλεπω να το τσιμπαω. Και γιατι αφού θα δώσεις 30 ευρώ δεν παίρνεις μια δεύτερη μπαταρία? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Καλημερα σε ολους θα ηθελα να ρωτησω κανα δυο πραγματακια σχεικα με το Ν95.Το εχω παραγγειλει απο μαγαζι της cosmote(αν αυτο παιζει καποιο ρολο)και θελω να μου πειτε τι να πρωτοπροσεξω οταν ανοξω εκει το κουτι.Διαβασα για ηχεια ακουστικα καμερα για το slide.Υπαρχει κατι πιο σοβαρο που πρεπει να προσεξω? και για καποιο service bulletin (S.B) μπορειτε να μου πειτε τι ειναι? Για δειτε και αυτο αν και πιστευω οτι πρεπει να το γνωριζετε http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/en/model:N73 απλα βαζετε το μοντελο του κινητου σας. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 με το nsu τι γινεται για vista? Ακόμη εκτός υποστήριξης είναι τα Vista. Καλημερα σε ολους θα ηθελα να ρωτησω κανα δυο πραγματακια σχεικα με το Ν95.Το εχω παραγγειλει απο μαγαζι της cosmote(αν αυτο παιζει καποιο ρολο)και θελω να μου πειτε τι να πρωτοπροσεξω οταν ανοξω εκει το κουτι.Διαβασα για ηχεια ακουστικα καμερα για το slide.Υπαρχει κατι πιο σοβαρο που πρεπει να προσεξω? και για καποιο service bulletin (S.B) μπορειτε να μου πειτε τι ειναι? Για δειτε και αυτο αν και πιστευω οτι πρεπει να το γνωριζετε http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/en/model:N73 απλα βαζετε το μοντελο του κινητου σας. ευχαριστω Καλημέρα:) Αυτό που πρέπει να κοιτάξεις πρώτο από όλα είναι αν έχει ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο ώστε να αποκλίσεις το ενδεχόμενο παρα-εισαγωγής. Αν και χλωμό το κόβω να είναι παρα-εισαγωγή από τη Cosmote... Ύστερα παίξε λίγο το μηχανισμό slide για να δεις αν έχει υπερβολικό τζόγο. Όσο αφορά για τη σελίδα με τα firmware, είναι γνωστή.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mytie Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Και γιατι αφού θα δώσεις 30 ευρώ δεν παίρνεις μια δεύτερη μπαταρία? Γιατι εκτος του οτι η 2η μπαταρια καποια στιγμη θα τελειωσει - το dc-8 φορτιζεται και με ΑΑ οποτε θεωρητικα εχεις απειρες επαναφορτισεις- γλιτωνεις το βαλε βγαλε τοση στη φορτιση της δευτερης οσο και στην αλλαγη.Εμενα μου φαινεται πιο βολικο.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Ακόμη εκτός υποστήριξης είναι τα Vista. Καλημέρα:) Αυτό που πρέπει να κοιτάξεις πρώτο από όλα είναι αν έχει ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο ώστε να αποκλίσεις το ενδεχόμενο παρα-εισαγωγής. Αν και χλωμό το κόβω να είναι παρα-εισαγωγή από τη Cosmote... Ύστερα παίξε λίγο το μηχανισμό slide για να δεις αν έχει υπερβολικό τζόγο. Όσο αφορά για τη σελίδα με τα firmware, είναι γνωστή.:O Ευχαριστω Itchrist86 θα το κοιταξω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costaorf Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Ακόμη εκτός υποστήριξης είναι τα Vista. Από που βγαίνει αυτό το συμπέρασμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Από που βγαίνει αυτό το συμπέρασμα; Δοκιμασες να αναβαθμισεις με svista,εχει αλλαξει κατι ? Δυστυχως ή ευτυχως δεν εχω vista για να δοκιμασω . Απο αυτο εδω ,στο σχετικο θεμα: http://europe.nokia.com/A4577225 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costaorf Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Ευχαριστώ για την απάντηση. Την τελευταία αναβάθμιση σε έκδοση 21, την έκανα με Vista χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Ευχαριστώ για την απάντηση. Την τελευταία αναβάθμιση σε έκδοση 21, την έκανα με Vista χωρίς πρόβλημα. Πως ακριβως γιατι εμενα μου βγαζει ασυμβατοτητα και εψαξα ιντερνετ να δω αλλα τζιφος:( και κατι αλλο με το που το παρω τι πρεπει να βαλω μεσα απο εφαρμογες? σορρυ για το πρηξιμο αλλα ρωτωντας πας στην πολη λενε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Πως ακριβως γιατι εμενα μου βγαζει ασυμβατοτητα και εψαξα ιντερνετ να δω αλλα τζιφος:( και κατι αλλο με το που το παρω τι πρεπει να βαλω μεσα απο εφαρμογες? σορρυ για το πρηξιμο αλλα ρωτωντας πας στην πολη λενε. Εμείς θα σου πούμε τι εφαρμογές να βάλεις...;:rolleyes::p Αν θες να μάθεις ποιες είναι αξιόλογες δες αυτό το θέμα, καθώς επίσης και εδώ για να δεις τι κυκλοφορεί.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costaorf Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 Πως ακριβως γιατι εμενα μου βγαζει ασυμβατοτητα και εψαξα ιντερνετ να δω αλλα τζιφος Το εγκατέστησα κανονικά σε έκδοση Ultimate και έκανα την αναβάθμιση χωρίς πρόβλημα. Ίσως να υπάρχει ασυμβατότητα ως προς την έκδοση των Vista ή τέλος πάντων μερική συμβατὀτητα και για αυτό η Nokia απέσυρε την υποστήριξη, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost_bal Δημ. May 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2008 καλημερα σας.υπαρχει το nsu για vista?σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts