georgesim Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 To tomtom εχει δωρεαν πλοηγηση αλλα καλυτερα δες το θεμα του Garmin και του Sygic που εχουν πολυ καλυτερους χαρτες ,δωρεαν πλοηγηση και συνεργαζονται με το εσωτερικο gps της συσκευης σου. Μπορες να εχεις στο κινητο σου οσα προγραμματα πλοηγησης θελεις.. :) thanks...τα αντιστοιχα θεματα δεν εχει πια πολυ νοημα να τα κοιταξω γιατι επεσε τσεκουρι κι ετσι απ οτι ειδα πρεπει να ψαχνεις τι εχει σβηστεί, αλλού για τα αρχεία, αλλού τα Patch και δυστυχως δε το βλεπω πολυ ευκολο να τα καταφερω μαντευοντας τα μισα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Δεν υπάρχουν τα μπροστινά καλύμματα σε άλλο χρώμα. Στα πίσω υπάρχει ποικιλία. Αλλά δεν ξέρω αν η AC έχει φέρει άλλο χρώμα εκτός του deep plum. το λεω γιατι στο ιντενρετ υπαρχουν και αλλα μπροστινα μπεζ ασιμι μαυρο και τετοια.για το πισω που λες δν νομιζω και εγω.ειδομεν...:lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aPoLoNiOs Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Υπαρχει κανενας που μπορει να βοηθησει, σημερα προσεξα οτι το flash του κινητου μου δεν δουλευει :s ( Ν95-159 V21.0.016) Δεν εχω ιδεα ποτε εγινε αυτο, ισως καμια φορα που μου επεσε? μπορει καποιος να βοηθησει σε κατι, δεν εχω ιδεα τι να κανω, θα δοκιμασω επανεγκατασταση του firmware αν και δεν νομιζω να ωοηθησει. Ευχαριστω! Παράθεση "Όταν μιλάς φρόντισε να λες κάτι" Kim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Εαν δεν γινει τιποτα με επανεγκατασταση του firmware η με hard format τοτε θα πρεπει να το πας σε ενα nokia club :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aPoLoNiOs Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 ευχαριστω φιλε, θα το δοκιμασω αποψε, ελπιζω να μην κοστισει η ολη φαση. Παράθεση "Όταν μιλάς φρόντισε να λες κάτι" Kim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Καλυτερα να κανεις στο κινητο σου hard format εαν ειναι να διορθωθει το προβλημα θα διορθωθει.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarists0 Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 υπαρχει δυνατοτητα τα προγραματτα που βαζω να μην μπαινουν στο φακελο με τις εφαρμογες μου αλλα να επιλεγω εγω σε ποιο φακελο να τους βαζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 υπαρχει δυνατοτητα τα προγραματτα που βαζω να μην μπαινουν στο φακελο με τις εφαρμογες μου αλλα να επιλεγω εγω σε ποιο φακελο να τους βαζω? Όχι, αυτό δε γίνεται να το αποφασίζεις από πριν. Απλά μετά την εγκατάστασή τους μπορείς να μετακινείς τα εικονίδια των εφαρμογών σε όποιο φάκελο θέλεις εσύ. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6270N Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 ρε παιδια ρωτησα σημερα νοκια σοπ οτι η μπαταρια του 8γκιγκα δε μπαινει. εσεις κανατε πατεντα κ τι ιδους πατεντα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 αγοραζεις την μπαταρια του 8gb την βαζεις και ή αγοραζεις ενα καπακι που κυκλοφορει στο ebay (οχι οriginal Βεβαια) ή αγοραζεις μια crystal case.και στο eshop εχει και ειναι πολυ καλη.την πηρα πριν λιγες μερες. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dangor Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Καποιες ερωτησεις για το n95, , 1.η φωτογραφικη μηχανη του των 5mP ειναι καλη οσο ακουγεται? 2.εχει φως LED η φλας? αναβει και σε βιντεο και σε φωτο και απλα για φακο? 3.εχει καλη αυτονομια? 4.αργει/σερνεται/τρωει κολληματα με συχνη χρηση του? 5.εχει υπερυθρες ? 6.Υπαρχει κατι καλυτερο και ωραιοτερο απο το n95 σε μαυρο χωρις να ειναι μπαουλο και ασχημο? 7.που μπορω να το βρω σε μαυρο και σε καλη τιμη (κατα προτιμηση ελλαδα)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Airness6 Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Γεια σας παιδια!!! Ειμαι καινουριος στο φορουμ και προσφατα ο πατερας μου εκανε δωρο το Ν95. Εχω μια απορια και θα ηθελα την βοηθεια σας. Επειδη δεν εχει memory card θελω να αγορασω μια αλλα δεν ξερω μεχρι τι μεγεθος δεχεται. Μπηκα σε διαφορα site και αλλα λενε μεχρι 2GB και αλλα μεχρι 4GB!!! Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Γεια σας παιδια!!! Ειμαι καινουριος στο φορουμ και προσφατα ο πατερας μου εκανε δωρο το Ν95. Εχω μια απορια και θα ηθελα την βοηθεια σας. Επειδη δεν εχει memory card θελω να αγορασω μια αλλα δεν ξερω μεχρι τι μεγεθος δεχεται. Μπηκα σε διαφορα site και αλλα λενε μεχρι 2GB και αλλα μεχρι 4GB!!! Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!! Kαταρχην καλως ηρθες.. :) Με καρτα 4gb δεν θα εχεις κανενα προβλημα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2313712#post2313712 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Γεια σας παιδια!!! Ειμαι καινουριος στο φορουμ και προσφατα ο πατερας μου εκανε δωρο το Ν95. Εχω μια απορια και θα ηθελα την βοηθεια σας. Επειδη δεν εχει memory card θελω να αγορασω μια αλλα δεν ξερω μεχρι τι μεγεθος δεχεται. Μπηκα σε διαφορα site και αλλα λενε μεχρι 2GB και αλλα μεχρι 4GB!!! Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!! Μπορεί να πάρει άνετα και 4 και 6 και 8GB κάρτα μνήμης. Οπότε μπορείς να διαλέξεις άφοβα όποια θες. Καποιες ερωτησεις για το n95, , 1.η φωτογραφικη μηχανη του των 5mP ειναι καλη οσο ακουγεται? 2.εχει φως LED η φλας? αναβει και σε βιντεο και σε φωτο και απλα για φακο? 3.εχει καλη αυτονομια? 4.αργει/σερνεται/τρωει κολληματα με συχνη χρηση του? 5.εχει υπερυθρες ? 6.Υπαρχει κατι καλυτερο και ωραιοτερο απο το n95 σε μαυρο χωρις να ειναι μπαουλο και ασχημο? 7.που μπορω να το βρω σε μαυρο και σε καλη τιμη (κατα προτιμηση ελλαδα)? 1. Είναι αρκετά καλή για κινητό τηλέφωνο πάντα. 2. Έχει flash. Στα βίντεο δεν ανάβει, ούτε σαν φακός ανάβει. 3. Δεν είναι ότι καλύτερο σε αυτονομία, βγάζει 1 μέρα άντε 2. Αλλά εξαρτάται καθαρά από την χρήση που θα του κάνεις. 4. Όχι είναι πολύ σταθερό σαν κινητό. Το έχω συνέχεια ανοιχτό και πολύ σπάνια θα φάει κόλημα. 5. Ναι έχει. 6. Υπάρχει το Ν95 8GB σε μαύρο αλλά είναι και πιο ακριβό από το Ν95. Υπάρχει και το Ν82 σε μάυρο αλλά είναι χωρίς πορτάκι. Η ομορφιά είναι υποκειμενική και ανάλογα με τα γούστα του καθενός. 7. Σε μάυρο δεν κυκλοφορεί. Βγαίνει σε ασημί με μωβ πίσω κάλυμμα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Airness6 Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Kαταρχην καλως ηρθες.. :) Με καρτα 4gb δεν θα εχεις κανενα προβλημα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2313712#post2313712 Μπορεί να πάρει άνετα και 4 και 6 και 8GB κάρτα μνήμης. Οπότε μπορείς να διαλέξεις άφοβα όποια θες. Καλως σας βρηκα παιδια!!! Να 'στε καλα! Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 ρε παιδια ρωτησα σημερα νοκια σοπ οτι η μπαταρια του 8γκιγκα δε μπαινει. εσεις κανατε πατεντα κ τι ιδους πατεντα ? Καμία πατέντα. Αν ψάξεις λίγο στο φόρουμ θα δεις ότι αρκετά παιδιά το έχουν κάνει. Αυτό που λες ότι λένε στα Νόκια shop ισχύει. Τόσα ξέρουν και τόσα λένε. Σε μένα ορκιζόταν ένας υπάλληλος κάποιου τέτοιο μαγαζιού στην Αθήνα ότι δε μπαίνει η μπαταρία.Του λέω βάζεις στοίχημα?Του λέω δες το δικό μου και το βγάζω να το δει.Άρχισε να τα μασάει ο άσχετος.Και μου λέει: "Εμμμ, εννοούσα ότι δεν μπαίνει με το καπάκι από πάνω..":lol::lol::lol::p Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Αν παώ το N95 μου για αλλαγή πρόσοψης, θα μου αλλάξουν μόνο τα μπρός/πίσω/καπάκι ή και τα πάνω/κάτω; (Γιατί όλες οι προσόψεις που βρίσκω δεν περιλαμβάνουν πάνω/κατω) Ξέρετε πόσο θα κοστίσει; Προσθήκη: καλύθφηκε το 1ο ερώτημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa147 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 παιδια μια ερωτηση....το GPS ποση ωρα πρεπει να το αφησουμε μεχρι να πιασει δορυφορους?ειναι η πρωτη φορα που το δοκιμασα...το αφησα 2-3 λεπτα αλλα επιασε μια μονο γραμμη(garmin)...εκανα κι οσα λεει στο manual δηλαδη ανοιχτο πληκτρολογιο και προς τον ουρανο αλλα δεν παει παραπανω.να σημειωσω οτι το δοκιμασα σε 2 περιοχες αρκετα ''ανοιχτες'' (αλιμο-ελληνικο)...καμια ιδεα ρε παιδια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Τι firmware έχεις; Αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα ένα Ν95 μεταχειρισμένο, με f/w 11.κατι. Το άφησα 10', δε κατάφερε να κλειδώσει. Το αναβάθμισα στο τελευταίο, κλείδωσε σε 2'. Έχεις ενεργοποιημένο το A-GPS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Αν παώ το N95 μου για αλλαγή πρόσοψης, θα μου αλλάξουν μόνο τα μπρός/πίσω/καπάκι ή και τα πάνω/κάτω; (Γιατί όλες οι προσόψεις που βρίσκω δεν περιλαμβάνουν πάνω/κατω) Ξέρετε πόσο θα κοστίσει; Προσθήκη: καλύθφηκε το 1ο ερώτημα. Εγώ το έιχα πάει στο nokia shop στην Κατεχάκη και μου πήραν ~15€. Δεν ξέρω αν σε άλλα nokia shop αλλάζουν οι τιμές. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa147 Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Τι firmware έχεις; Αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα ένα Ν95 μεταχειρισμένο, με f/w 11.κατι. Το άφησα 10', δε κατάφερε να κλειδώσει. Το αναβάθμισα στο τελευταίο, κλείδωσε σε 2'. Έχεις ενεργοποιημένο το A-GPS; εχω το 21.0.0.16 οχι δεν εχω ενεργοποιησει το Α-GPS γιατι λεει οτι υπαρχει εξτρα χρεωση απο τον παροχο αν το εχεις ενεργοποιημενο....τι με συμβουλευεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Είχε αναφερθεί και παλιότερα στο thread, είναι γύρω στα 5kb. Χωρίς A-GPS που δοκίμασα τώρα πήρε σχεδόν 4'. Αν πάς Μενού->Εργαλεία->Συνδεσιμότητα->Δεδομ. GPS->Πλοήγηση->Επιλογές->Κατάστ. Δορυφ. σου βγάζει κανέναν δορυφόρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dangor Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 εγω που το θελω σε μαυρο αλλα να παιρνει καρτες μνημης δεν εχω ελπιδες ε? με καμια πατεντα οπως αλλαγη προσοψης ισως? οχι ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 εγω που το θελω σε μαυρο αλλα να παιρνει καρτες μνημης δεν εχω ελπιδες ε? με καμια πατεντα οπως αλλαγη προσοψης ισως? οχι ε? :blink: Αλλαγη προσοψης μπορει να γινει ,αλλα οχι οπως του Ν95 8gb http://img84.imageshack.us/img84/5381/img3869datayc1.th.jpg http://cnn.cn/shop/nokia-black-full-housing-p-2565.html Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 Λοιπόν δοκίμασα τη διάρκεια της μπαταρίας BL-6f με κλειστό το βράδυ το κινητό (για περίπου 10ώρες). Με έβγαλε 4,5 μέρες παιδιά.Πιστεύω ότι είναι πολύ καλά!:) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts