Jump to content

aPoLoNiOs

Members
  • Δημοσιεύσεις

    645
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About aPoLoNiOs

  • Ημ. Γέννησης 17/04/1982

aPoLoNiOs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δεν κατάλαβα τι θες να πεις φιλε. Μια εταιρεια ειναι και αυτή με στόχο τα λεφτά. Θα κάνουν τα πάντα με απότερο σκοπό το κέρδος, ΟΛΑ καταληγουν στο κέρδος. Ήταν καιρός να επεκταθεί και να μεγαλώσει η λίστα με τα προιόντα που πουλά. Ολες αυτές οι αναλύσεις πιστεύω οτι το μόνο που κάνουν ειναι να βλέπουμε το δέντρο και οχι το δάσος. Πιστεύω το C ειναι τελικά cheap, πιστεύω στη πράξη θα υπάρχει διαφορά στη τιμή σε 2-3 μήνες και απο την αλλη 100 usd ειναι διαφορα σημαντικη αλλιως θα είχαμε όλοι 64αρια.
  2. Με τέτοιο λειτουργικό κάνει ΟΤΙ θέλει!
  3. Ναι, απλα τραγικο για συσκευη που θεωρειται Νο1. Οσο για τις εφαρμογες που απλα μεγαλωνουν κανενα σχολιο, τι να το κανω τοτε το tablet. Νομιζω iPad χαλαρα.
  4. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ μια συσκευη κατασκευασμενη για το ιντερνετ να κανει αυτο που γινεται στο βιντεο 1.19 και μετα να λεμε οτι ειναι οτι καλυτερο :lol:
  5. Είναι αστείο μια εταιρία να βγάζει διαφορετικές εκδόσεις, 16,32,64gb και μετα να περιμένουμε να δίνει και micro sd. Προσωπικά δεν με ενοχλεί και δεν μου αρέσει κιόλας, Προτιμώ usb ή συνεφο.
  6. Με λιγα λογια μονο αναλυση οθονης, αφου ξερεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ πως το ios δουλευει τελεια με πιο χαμηλα χαρακτηριστικα. Σημασια εχει οπως εχουμε πει 1000αδες φορες η εμπειρια χηρης και οχι τι κρυβει κατω απο το καπο ;) Φιλικα
  7. Επιλογη σου ειναι φιλε, δεν σε πιεσε κανενας να βαλεις τη συγκεκριμενη εφαρμογη. Και στα Mac η Apple ακολουθει την ιδια τακτικη σχεδον.
  8. Μην το σκοτωνεις, ασε τα παιδια να παιξουν ακομα λιγο :) Ηδη καποιοι αρχισαν την ερευνα για το τι ΔΕΝ κανει η εφαρμογη; :lol:
  9. Πλεον με iTunes Match και iCloud, τα 16 ειναι υπεραρκετα για μενα.
  10. 16GB wifi, φιλε 510 καινουργιο το εδωσα και ψαχνω να παραγγειλω το 3αρι απο ebay, δεν κρατιεμαι. Το βρικα καλη τιμη αλλα σε μαυρο. Λιγα το εδωσα λες; Βασικα ηθελα να φυγει μην πεσει η τιμη με τον ερχομο του 3 και την συνεχιση της κυκλοφοριας του 2 καινουργιο με 300 usd
  11. Απο τη μερα που πηρα το iPad 2 μου (πωληθηκε προχθες 350 ευρω) ο iMac δεν ενοιγει σχεδον καθολου.Στον καναπε, στο κρεβατι, στη κουζινα, στην αυλη με φραπεδακι, το iPad παει παντου και με τα Beat by DrDre ειμαι στο δικο μου κοσμο. (δυστυχώς δεν ειναι συμβατα και με το Ν8) Ειναι μακραν η καλυτερη συσκευη που εχω αγορασει ποτε. (την οποια ανταγωνίζεται πολυ το Ν95) Περιμενω με ανυπομονυνια το 3. Με το νεο Apple TV στα 1080p θα ειναι το κατι αλλο.
×
×
  • Create New...