Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΔΕΝ χανεται το λογισμικο με το φορματ...

Με το φορματ η συσκευη επαναρχεται

στην κατασταση στην οποια την αγορασες ,,,,

Εννοειται οτι μπορεις να κανεις αναβαθμιση λογισμικου.

Και φυσικα δεν επανερχεται το product code

σε περιπτωση που το εχεις αλλαξει .

με το soft format γινεται reset

me το hard format τι γινεται?

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημερα.Εχει κανενας λυση για να "καθαριζουμε" τη registry του τηλεφωνου;Απο το βαλε-βγαλε μενουν πολλα "σκουπιδια" και χειροκινητα δεν γινεται δουλεια,ασε που μπορει να πειραξεις και τιποτα που δεν πρεπει...

Τελικά βρήκες από Ελλάδα?Και στα πόσα χρήματα?

Εγώ πήρα από το E-bay μαζί με θήκη σιλικώνης περίπου 5€...

Motorola cd520 \ Nokia 5210 \ Nokia 6130 \ Nokia 7110 \ Sony Ericsson T68 \ Nokia 7210 \ Samsung V200 \ Nokia N70 \ Nokia N95:D

guys, στην 20 version το wifi έχει κάποιο πρόβλημα; Γιατί παρ'όλο που βρίσκει το usb access point μου, όταν πάει να συνδεθεί λέει οτι "δεν βρέθηκε" και μετά από refresh στο καπάκι δεν βρίσκει καν δίκτυο! Θέλει συγκεκριμένα settings το access point; Γιατί παλιά συνδέοταν σε αυτό...:(
History: 3210, 6210, t65, 7210, 7650, P800, 3650, 9110 Communicator, 7250i, z600, 6600, t310, k750i, qtek 9090, k800i, n95, n73, e52, Omnia Lite, iPhone... to be continued! :yahoo:

Καλησπερα. Ποια τα extra της version 21 απο τη 12 που εχω? Βασικα ρωταω γιατι δε μπορω να κανω update λογο οτι εχω vista ultimate και η nokia "εκοψε" το updater για αυτα....

Επισεις αν καποιος ξερει καποιο τροπο για να περασω την νεα version σε vista.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν είναι να το ρισκάρεις. Καλύτερα να βρεις ένα PC με WinXP και να κάνεις την αναβάθμιση ή το πολύ-πολύ πήγαινε σε ένα Nokia shop να σου την κάνουν αυτοί. Αν είσαι εντός εγγύησης δεν πληρώνεις τίποτα. ;)
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Καλημερα,ειμαι νεος χρηστης και σχετικα ασχετος με αναβαθμησεις.Προσφατα,πηρα ενα ν95 απο Γερμανια,με εκδοση 12.00.13

που δεν εχει Ελληνικα.Στις πρωτες σελιδες γραφει την διαδικασια αλλα για αλλη εκδοση(110026).Θα εχω καποιο προβλημα αν ακολουθησω τα ιδια βηματα?Επισης δεν μπορω να κατεβασω το nemesis service suite!Υπαρχει καποια αλλη διαδικασια εκτος απο αυτην?Ευχαριστω!

Καλημερα,ειμαι νεος χρηστης και σχετικα ασχετος με αναβαθμησεις.Προσφατα,πηρα ενα ν95 απο Γερμανια,με εκδοση 12.00.13

που δεν εχει Ελληνικα.Στις πρωτες σελιδες γραφει την διαδικασια αλλα για αλλη εκδοση(110026).Θα εχω καποιο προβλημα αν ακολουθησω τα ιδια βηματα?Επισης δεν μπορω να κατεβασω το nemesis service suite!Υπαρχει καποια αλλη διαδικασια εκτος απο αυτην?Ευχαριστω!

Καλησπερα & καλως ηρθες :)

Την ιδια διαδικασια θα ακολουθησεις φιλε μου,

δεν σημασια η εκδοση .

Ανεβασα εδω την τελευταια εκδοση του nemesis.

http://rapidshare.com/files/114006389/NSS103814.rar.html

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Nokia n 95 αναβαθμιση λογισμικου

παιδια, καλως σας βρηκα! ειπα λοιπον να αναβαθμισω το λειτουργικο απο την εκδοση 12 στην 21, γιατι διαβασα οτι κραταει περισσοτερο η μπαταρια με χρηση bluetooth.

ε, τι τοθελα!!! μονο προβληματα απο τοτε.

α)αλλαξε η κεντρικη οθονη και απο εκει που εβλεπα μονο την ταπετσαρια , βγηκε ενα οριζοντιο μενου που δεν μπορω να το βγαλω με αποτελεσμα να μην βλεπω τα themes οπως θαθελα.

β)ουτε μπορεσα να ξαναβαλω τους χαρτες παρολο που ελαβα το μνμα ρυθμισης απο την κοσμοτε, [wap gprs access point] μου λεει δοκιμαστε αργοτερα[εχω πληρωσει συνδρομη]

γ)μολις μπαινω στο μενου με τους χαρτες και πρεπει να επιλεξω περιοχη[πχ ανατολικη ευρωπη] κολλαει και πρεπει να βγω κ να ξαναμπω στο nokia maps για να συνεχισω..

δ)οταν ειμαι σε διαδικασια κλησης , ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ η διαρκεια κλησης κ δεν βλεπω πλεον ποση ωρα μιλαω... ελεος.

εχω περασει το λειτουργικο 2 φορες και παλι τα ιδια εκανε.. δευτερα το παω στο nokia club.

καμμια εμπειρια με την εκδοση 21 κανεις?

Thanx nervous.Τωρα ειμαι σε διλλημα!!!Να κανω η οχι την αναβαθμηση?Λετε να εχω προβλημα με το λειτουργικο?Γιατι διαβαζω προβληματα.:worry:Μπορω να βαλω μονο ελληνικα χωρις να κανω αναβαθμηση την εκδοση?

παιδια, καλως σας βρηκα! ειπα λοιπον να αναβαθμισω το λειτουργικο απο την εκδοση 12 στην 21, γιατι διαβασα οτι κραταει περισσοτερο η μπαταρια με χρηση bluetooth.

α)αλλαξε η κεντρικη οθονη και απο εκει που εβλεπα μονο την ταπετσαρια , βγηκε ενα οριζοντιο μενου που δεν μπορω να το βγαλω με αποτελεσμα να μην βλεπω τα themes οπως θαθελα.

β)ουτε μπορεσα να ξαναβαλω τους χαρτες παρολο που ελαβα το μνμα ρυθμισης απο την κοσμοτε, [wap gprs access point] μου λεει δοκιμαστε αργοτερα[εχω πληρωσει συνδρομη]

γ)μολις μπαινω στο μενου με τους χαρτες και πρεπει να επιλεξω περιοχη[πχ ανατολικη ευρωπη] κολλαει και πρεπει να βγω κ να ξαναμπω στο nokia maps για να συνεχισω..

δ)οταν ειμαι σε διαδικασια κλησης , ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ η διαρκεια κλησης κ δεν βλεπω πλεον ποση ωρα μιλαω... ελεος.

εχω περασει το λειτουργικο 2 φορες και παλι τα ιδια εκανε.. δευτερα το παω στο nokia club.

καμμια εμπειρια με την εκδοση 21 κανεις?

Πώς τα έχεις μπλέξει έτσι..

Τους χάρτες καταρχήν τους περνάς με το maploader.Γιατί παιδεύεσαι με WAP κλπ?

Αν μετά την αναβάθμιση (που όλα γύρισαν στην αρχική κατάσταση) δεν το επέλεξες από τις ρυθμίσεις, πώς στο καλό θα βγαίνει η διάρκεια?

Όσο για εμπειρεία από την 21, οι περισσότεροι από εδώ αυτήν έχουν.Οπότε αρκεί να διαβάσεις και όσα posts αφορούν αυτό το θέμα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

φιλε, μερικα πραματα τα παρελειψα, για να βγει μικροτερο το μνμ! εννοειται οτι κατεβασα το map loader 1.3, εσβησα τους παλιους με την ειδικη επιλογη και εβαλα τους τελευταιους.

το wap gprs χρησιμοποιηται για access point. (εβαλα το garmin κ ησύχασα)

τωρα , για την διαρκεια, θα ηθελα να μου πεις που ειναι κρυμμενη ,ωστε να την ενεργοποιησω.. :)

το αρχικο μενου πως μπορω να το βγαλω απο την ταπετσαρια, κ να εχω μονο αυτην? οπως στην εκδοση 12?

ευχαριστω!

Αν η 21 εχει τοσα προβληματα (αν τα εχει πραγματικα) τι ειναι αυτο που εχει βελτιωσει σε σχεση με την 12;

η 12 σε σχεση με την 20-21 ειναι εντελος διαφορετικα κινητα.δλδ εχει πολλες αλλαγες και δν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα με την 21 εγω παντος δν εχω κανενα

παιδια , μηπως μπορει να μου πει κανεις πως να εμφανιζω το ποση ωρα μιλαω στην τρεχουσα κληση και αν γινεται να φυγει το ΠΑΛΙΟΜΕΝΟΥ που ειναι μπροστα απο την ταπετσαρια ωστε να βλεπω μονο αυτην κ οταν παταω το κεντρικο πληκτρο να εμφανιζεται..οπως στην εκδοση 12 δλδ.

ευχαριστω!

τελικα ξετρυπωσα το βιβλιαρακι με τις οδηγιες και τα ρυθμισα.

παντως δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου, αλλα νομιζω κραταει περισσοτερο η μπαταρια[εχω μονιμα συνδεδεμενο bluetooth].

με το soft format γινεται reset

me το hard format τι γινεται?

Από S60 Platform FAQ - Διαβάστε πριν ρωτήσετε

Αν το κινητό σας έχει αρχίσει να παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα λειτουργίας, το λειτουργικό σύστημα «κολλάει» συχνά ή εμφανίζει αδικαιολόγητα σφάλματα, ίσως η λύση του format είναι μονόδρομος.

Υπάρχουν δύο είδη format:

• Soft format (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων): πληκτρολογούμε στην οθόνη αναμονής *#7780#.
    Επαναφέρει τις αρχικές ρυθμίσεις που είχε το κινητό όταν το αγοράσατε. Δεν επηρεάζει τα δεδομένα σας.

• Hard format: πληκτρολογούμε στην οθόνη αναμονής *#7370# ή με κλειστό το κινητό πατάμε «πράσινο πλήκτρο κλήσης» «*», «3», και ταυτόχρονα ανοίγουμε το κινητό χωρίς να αφήσουμε τα πλήκτρα.
    Χάνονται όλα τα δεδομένα από τη μνήμη του κινητού, όχι όμως και από την κάρτα μνήμης. Ως εκ τούτου κρατήστε πρώτα ένα back-up των σημαντικών σας δεδομένων από τη μνήμη του τηλεφώνου (τηλεφωνικός κατάλογος, μηνύματα κλπ).

Καλημερα.Εχει κανενας λυση για να "καθαριζουμε" τη registry του τηλεφωνου;Απο το βαλε-βγαλε μενουν πολλα "σκουπιδια" και χειροκινητα δεν γινεται δουλεια,ασε που μπορει να πειραξεις και τιποτα που δεν πρεπει...

Δεν έχει registry το κινητό...

Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Ό,τι θέλεις μπορείς να το κάνεις χειροκίνητα.

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την έκδοση 21.χχ.χχ Όλα αυτά που αναφέρεις είναι θέμα ρυθμίσεων.

Για να απενεργοποιήσεις την Ενεργή Αναμονή θα πας στις Ρυθμίσεις > Γενικές > Προσ. Ρυθμίσεις > Κατάσταση αναμονής > Ενεργή αναμονή και θα βάλεις ΌΧΙ.

Για να φαίνεται η διάρκεια της κλήσης θα πάς στις Ρυθμίσεις > Τηλέφωνο > Κλήση > Εμφάνιση διάρκειας κλήσης και θα βάλεις ΝΑΙ.

Thanx nervous.Τωρα ειμαι σε διλλημα!!!Να κανω η οχι την αναβαθμηση?Λετε να εχω προβλημα με το λειτουργικο?Γιατι διαβαζω προβληματα.:worry:Μπορω να βαλω μονο ελληνικα χωρις να κανω αναβαθμηση την εκδοση?

Δεν γίνεται να περάσεις τα Ελληνικά χωρίς να κάνεις αναβάθμιση.

Δεν υπάρχει πρόβλημα με την τελευταία έκδοση λογισμικού.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Να κάνω άλλη μία ερώτηση... Στο κεντρικό menu έχει κάτι που λέει "αναζ. διαδ. και περιεχόμενό μου", καταχωρησεις ημερολογίου και για το wifi... Αυτά μπορώ να τα αλλάξω με άλλα shortcuts ή να τα βγάλω τελείως από standby? (δεν έχω βρει κάτι) :rolleyes:
History: 3210, 6210, t65, 7210, 7650, P800, 3650, 9110 Communicator, 7250i, z600, 6600, t310, k750i, qtek 9090, k800i, n95, n73, e52, Omnia Lite, iPhone... to be continued! :yahoo:

Να κάνω άλλη μία ερώτηση... Στο κεντρικό menu έχει κάτι που λέει "αναζ. διαδ. και περιεχόμενό μου", καταχωρησεις ημερολογίου και για το wifi... Αυτά μπορώ να τα αλλάξω με άλλα shortcuts ή να τα βγάλω τελείως από standby? (δεν έχω βρει κάτι) :rolleyes:

Μόνο να τα βγάλεις όλα μπορείς (μαζί με τα εικονίδια συντομεύσεων)

Ρυθμίσεις > Γενικές > Προσ. Ρυθμίσεις > Κατάσταση αναμονής > Ενεργή αναμονή

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Παιδια εχθες το πηρα στα χερια μου και αντιμετωπιζω ενα "χαζο" προβλημα που δεν ειχα με κανενα αλλο s60 κινητο.Στο βασικο μενου δεν υπηρχαν οι φακελοι Συνδεσιμοτητα , πολυμεσα , παιχνιδια , γραφειο & βοηθηματα.....μονο ο φακελος εφαρμογες ηταν στην πρωτη οθονη του μενου.Ολα τα υπολοιπα ηταν μεσα σε υπο-μενου και δεν μου εδινε την δυνατοτητα μετακινησης στην βασικη οθονη του μενου παρα μονο μετακινηση στην ιδια οθονη.Δεν ξερω αν εκανα βλακεια αλλα εφτιαξα εγω τους συγκεκριμενους φακελους στην κεντρικη οθονη , μετεφερα ολα τα περιοχομενα ανα φακελο οπως τα ηθελα και εσβησα αυτους που ηταν μεσα στα υπο-μενου.Το προβλημα ειναι οτι με οποιαδηποτε "θεμα" κι αν χρησιμοποιησω οι φακελοι αυτοι δεν παιρνουν το εικονιδιο που πρεπει αλλα το εικονιδιο ενος default φακελου.

Καμια ιδεα ρε παιδια,ξερω ειναι χαζο προβλημα αλλα αισθητικα μου την δινει λιγο

Μόνο να τα βγάλεις όλα μπορείς (μαζί με τα εικονίδια συντομεύσεων)

Ρυθμίσεις > Γενικές > Προσ. Ρυθμίσεις > Κατάσταση αναμονής > Ενεργή αναμονή

thanks! δεν το είχα δοκιμάσει αυτό... :p αλλά βλακεία που δεν μπορείς να αφαιρέσεις τα κάτω μόνο... :shifty:

Παιδια εχθες το πηρα στα χερια μου και αντιμετωπιζω ενα "χαζο" προβλημα που δεν ειχα με κανενα αλλο s60 κινητο.Στο βασικο μενου δεν υπηρχαν οι φακελοι Συνδεσιμοτητα , πολυμεσα , παιχνιδια , γραφειο & βοηθηματα.....μονο ο φακελος εφαρμογες ηταν στην πρωτη οθονη του μενου.Ολα τα υπολοιπα ηταν μεσα σε υπο-μενου και δεν μου εδινε την δυνατοτητα μετακινησης στην βασικη οθονη του μενου παρα μονο μετακινηση στην ιδια οθονη.Δεν ξερω αν εκανα βλακεια αλλα εφτιαξα εγω τους συγκεκριμενους φακελους στην κεντρικη οθονη , μετεφερα ολα τα περιοχομενα ανα φακελο οπως τα ηθελα και εσβησα αυτους που ηταν μεσα στα υπο-μενου.Το προβλημα ειναι οτι με οποιαδηποτε "θεμα" κι αν χρησιμοποιησω οι φακελοι αυτοι δεν παιρνουν το εικονιδιο που πρεπει αλλα το εικονιδιο ενος default φακελου.

Καμια ιδεα ρε παιδια,ξερω ειναι χαζο προβλημα αλλα αισθητικα μου την δινει λιγο

Και βέβαια δεν το παίρνουν... όσα θέματα και να αλλάξεις.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι, να κάνεις επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων ώστε να επαναφέρει το μενού στην αρχική κατάσταση του και στη συνέχεια να μετακινήσεις τους φακέλους που θέλεις στο κεντρικό μενού με xxxxxxxxxxxx το κόλπο.;)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Και βέβαια δεν το παίρνουν... όσα θέματα και να αλλάξεις.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι, να κάνεις επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων ώστε να επαναφέρει το μενού στην αρχική κατάσταση του και στη συνέχεια να μετακινήσεις τους φακέλους που θέλεις στο κεντρικό μενού με xxxxxxxx το κόλπο.;)

Σε ευχαριστω παρα πολυ....αυτο το movingball ομως που το βρισκω????στο xxxxxxxxx δεν το βρισκω....

Σε ευχαριστω παρα πολυ....αυτο το movingball ομως που το βρισκω????στο xxxxxxxxx δεν το βρισκω....

Δεν το χρειάζεσαι. Για παράδειγμα το έχει.

Απλά επέλεξε μια οποιαδήποτε εφαρμογή για να εμφανιστεί το μενού που δίνει την επιλογή "Μετακίνηση σε φάκελο".

Δεν το χρειάζεσαι. Για παράδειγμα το έχει.

Απλά επέλεξε μια οποιαδήποτε εφαρμογή για να εμφανιστεί το μενού που δίνει την επιλογή "Μετακίνηση σε φάκελο".

α οκ:O:O:O:O:O:O

να σαι καλα :D

τελικα ξετρυπωσα το βιβλιαρακι με τις οδηγιες και τα ρυθμισα.

παντως δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου, αλλα νομιζω κραταει περισσοτερο η μπαταρια[εχω μονιμα συνδεδεμενο bluetooth].

Ποσο σου κραταει δηλαδη;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max