mirrorofsorrow Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 δε θελω αντιγραφα ασφαλειας για ολα μονο για τις επαφες τις εχω αντιγραψει στην καρτα μνημης μετα για να τις επαναφερω μπορω και χειροκινητα με copy paste σε καποιον φακελο μεσω λειτουργιας μεταφορας δεδομενων?Με ενδιαφερει να ειναι οπως τωρα σε μια επαφη που εχω 3 η 4 νουμερα Ένας πάρα πολύ καλός και ασφαλής τρόπος για να κρατήσεις τις επαφές σου είναι με την εφαρμογή contacts transfer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_sarris Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Καλησπέρα! Να σας ρωτήσω κάτι.. Μπορώ να κάνω τον Browser να είναι αυτόματα στο 25% ZOOM ή θα πρέπει κάθε φορα να το ρυθμίζω εγώ? Επίσης όταν λαμβάνω sms και πάω να δω τι ώρα έφτασε μου δείχνει πάντα ότι έχουν έρθει 2 ώρες πιο μπροστά.. Ξέρει κανεις κάτι για αυτό? Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_balafas Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Για το θεμα τις ωρας, πανε στις ρυθμισης της ωρας, και βαλτο GTM +2:00 Αυτο πιστευω πως φταει, αν και δεν εχω Ν95 Παράθεση Motorola cd520 \ Nokia 5210 \ Nokia 6130 \ Nokia 7110 \ Sony Ericsson T68 \ Nokia 7210 \ Samsung V200 \ Nokia N70 \ Nokia N95:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_sarris Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Είναι ήδη στο GTM +2:00.. Αυτό είναι που με προβληματίζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Ο σωστος τροπος ειναι Μενου>Εργαλεια>Μνημη>επιλογες>Αντιγρ.μννημης τηλ.Κανεις δημιουργια αντιγραφων ασφαλειας.Και μετα αναβαθμιση,οταν τελειωσεις πας παλι στην μνημη επιλογες Επαναφορα απο καρτα :) Συμφωνω...ειναι ο σωστος τροπος ΜΟΝΟ εαν θες να κρατησεις τις παλιες ρυθμισεις που ειχες πριν την αναβαθμιση ... βεβαια, συνηθως μετα τις αναβαθμισεις δεν επαναφερει παντα σωστα τις ρυθμισεις... ο πιο σιγουρος τροπος παντως ειναι να τα κανεις ολα χειροκινητα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magico Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Καλημέρα σας. Έχετε να προτείνετε καμια καλή βάση στήριξης κατά την πλοήγηση σε αυτοκίνητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Καλημέρα σας. Έχετε να προτείνετε καμια καλή βάση στήριξης κατά την πλοήγηση σε αυτοκίνητο? αυτη εχω εγω με βεντουζα ειναι πολυ καλη:) http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=136086&asource=141581 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas1902 Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 kalhmera ti tha gini me tin nokia pote tha bgali tin nea anabathmisi? Παράθεση xilia signomi pou grafo me aglika alla den exo ellinika sto pc mou. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magico Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 αυτη εχω εγω με βεντουζα ειναι πολυ καλη:) http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=136086&asource=141581 aris_21 σε ευχαριστω πολύ. Θα πάω να την πάρω σε λίγο απο nokia shop Kορωπίου 3 € πιο ακριβά αλλα δεν πειράζει :p Φαίνεται αρκετά καλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 εβαλα την 21 firmware μεσω phoenix γιατι αμα περιμενω απο το nsu σωθηκαμε.το κινητο παιδια εγινε απλα τελειο,δεν εχω λογια μπορεις να δωσεις αναλυτικες οδηγιες εσυ ή καποιος αλλος πως γινεται αναβαθμιση με το phoenix και ποια προγραμαμτα χρειαζονται? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 εχω ενα προβλημα..κατεβασα το nus κ εκανα εγκατασταση...μολις το ανοιγω κολλαει κ μενει εκει που λεει ..εκκινηση εφαρμογης..το εχω εγκαταστησει κ απεγκαταστησει πολλες φορες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 kalhmera ti tha gini me tin nokia pote tha bgali tin nea anabathmisi? Στην "ουσία" την έχει βγάλει την καινούργια αναβάθμιση η nokia, απλά δεν είναι διαθέσιμη ακόμα μέσω nsu. Λογικά τις επόμενες μέρες θα την ανεβάσει, μπορεί και μέσα στην ημέρα μα γίνει αυτό. Μπορείς να ρωτήσεις και σε κάποιο κοντινό σου nokia shop αν είναι διαθέσιμo το νέο firmware και να στο περάσουν αυτοί. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magico Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 aris_21 σε παρακαλώ πολύ κάνε μου μια χάρη..Πήγα και πήρα τωρα την βάση και είχε μέσα μόνο το σύστημα που κολλάει στο παρ μπριζ..Δεν έχει μέσα βάση για να στηρίκω το κινητό..Έτσι είναι???Γιατι θέλω να τους πάρω τηλεφωνο να δω τι παίζει...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 aris_21 σε παρακαλώ πολύ κάνε μου μια χάρη..Πήγα και πήρα τωρα την βάση και είχε μέσα μόνο το σύστημα που κολλάει στο παρ μπριζ..Δεν έχει μέσα βάση για να στηρίκω το κινητό..Έτσι είναι???Γιατι θέλω να τους πάρω τηλεφωνο να δω τι παίζει...!!! οπως ειδες και στο site ειναι οπως και στην φοτο. και απο κατω ειχε βαση στηριξης. αυτο που πηρες ητανε το ενα κομματι η -βαση συγκρατησης-. μπορεις να βρεις διαφορες βασεις απο 20Ε μεχρι και 50Ε .:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magico Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Οκ γιατί στην αρχή με έπιασαν λίγο τα νεύρα μου..Οπότε θα πάω να πάρω και μια βάση στήριξης.Νομίζω δίνουν και στην Νοκια.Θα πάρω την δικη τους.Έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas1902 Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 oli lene oti perasane tin 21 kai rotame pos ginete me to phoenix kapios na eksigisi alla kanenas den eksigah to pos ginete.telos panton.kalio arga para pote. Παράθεση xilia signomi pou grafo me aglika alla den exo ellinika sto pc mou. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_sarris Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Έχεις κατεβάσει όλα τα αναγκαία προγραμματάκια? Θα τα βρεις όλα στο "γνωστό" forum..Καθως και οδηγίες.. Αν θες και άλλη βοήθεια πες μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsoulaki Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Παιδιά καλησπέρα και βοήθειααα.. 'Εχω αγοράσει εδώ και 2 ημέρες το NOKIA N95 και έχει καταφέρει να μου σπάσει τα νεύρα, σε σημείο να θέλω να το βάλω και πάλι στο κουτάκι του και να επιστρέψω στο παλιό μου τηλέφωνο. 'Εχω δυο βασικά προβλήματα με αυτή τη συσκευή. Πρώτον, δεν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω τον φωτισμό κάθε φορά που λαμβάνω νέο email (και επειδή e-mail λαμβάνω χωρίς υπερβολή σχεδόν κάθε δυο λεπτά) μου τρώει όλη τη μπαταρία το άναψε-σβήσε και πάλι από την αρχή. Δεύτερον, δεν υπάρχει τρόπος να βάλω εικονίδιο Mobile email στις συντομεύσεις της οθόνης, με αποτέλεσμα να πρέπει να μπω στο κυρίως μενού για να δω τα mail μου. Υπάρχει κάποιος που να μου δώσει λύση σε αυτά τα δυο πολύ σοβαρά για μένα προβλήματα;;; Τρίτον (κι επίσης σημαντικό), πως μπορώ να κάνω αναβάθμιση Online; Το κινητό είναι Vodafone branded. Ευχαριστώ πολύ! Και πάλι helpppp........... Παράθεση Τα παπάκια μια φορά, πως χορεύανε τρελα, μες της λίμνης τα νερα... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται η ΝΟΚΙΑ:mad: να μην δινει ακομει την νεα εκδοση και η πιο πολυ να την εχουν βαλει:mad: και να μη βοηθουν λιγο:mad: Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 @tsatsoulaki: Μπορεις να βαλεις αλλη εφαρμογη για να λαμβανεις email. Δεν ξερω να σου πω καποια συγκεκριμενη γιατι δεν εχω ασχοληθει. Παντως θα μπορεις σιγουρα να το βαλεις στην οθονη αναμονης. Οσο για το φωτακι σιγουρα θα υπαρχει καποια εφαρμογη με ρυθιση που να σε βολευει. @tommis και @οσους αλλους θελουν να βαλουν την αναβαθμιση μεσω φοινικα. Το εψαξα το θεμα και εχει αρκετο μπελα. Θελει να βαλεις μερικα προγραμματα, να εξαφανισεις οτιδηποτε Νοκια απο τον υπολογιστη σου ακομα και απο την registry και παντα υπαρχει ο κινδυνος να κανεις brick το κινητο σου. Εγω συνηθως ειμαι πολυ ανυπομονος και δεν μασαω να κανω τετοιες κινησεις, αλλα δεδομενου οτι θα την εχουμε την αναβαθμιση σε μερικες το πολυ μερες ειπα να περιμενω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται η ΝΟΚΙΑ:mad: να μην δινει ακομει την νεα εκδοση και η πιο πολυ να την εχουν βαλει:mad: και να μη βοηθουν λιγο:mad: καλε μου ανθρωπε νομιζω απαγορευεται να βαλω links rapidshare εδω μεσα δεν μπορω να σε βοηθησω:( σε λιγες μερες θα βγει μη βιαζεσαι ουτε εγω θα βιαζομουνα αλλα ηθελα να αποδειξω κατι σε ενανε βλακα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsoulaki Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, μιας όμως και έχω σετάρει το εταιρικό μου email, δυστυχώς δεν έχω και πολλές επιλογές. Παράθεση Τα παπάκια μια φορά, πως χορεύανε τρελα, μες της λίμνης τα νερα... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 καλε μου ανθρωπε νομιζω απαγορευεται να βαλω links rapidshare εδω μεσα δεν μπορω να σε βοηθησω:( σε λιγες μερες θα βγει μη βιαζεσαι ουτε εγω θα βιαζομουνα αλλα ηθελα να αποδειξω κατι σε ενανε βλακα :lol: Να εισαι καλα τα εχω διαβασει σε αλλα σαιτ για την δουλεια το πως γινεται αλλα φοβαμαι καλιτερα να περιμενω εχει δικιο και ο φιλος viper_gts_gr :worry: Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, μιας όμως και έχω σετάρει το εταιρικό μου email, δυστυχώς δεν έχω και πολλές επιλογές. Δεν ειπα να αλλαξεις email, και στην αλλη εφαρμογη θα μπορεις να το σεταρεις, απλα θα κανεις την διαδικασια να το σεταρεις απο την αρχη;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Παιδιά καλησπέρα και βοήθειααα.. 'Εχω αγοράσει εδώ και 2 ημέρες το NOKIA N95 και έχει καταφέρει να μου σπάσει τα νεύρα, σε σημείο να θέλω να το βάλω και πάλι στο κουτάκι του και να επιστρέψω στο παλιό μου τηλέφωνο. 'Εχω δυο βασικά προβλήματα με αυτή τη συσκευή. Πρώτον, δεν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω τον φωτισμό κάθε φορά που λαμβάνω νέο email (και επειδή e-mail λαμβάνω χωρίς υπερβολή σχεδόν κάθε δυο λεπτά) μου τρώει όλη τη μπαταρία το άναψε-σβήσε και πάλι από την αρχή. Όχι. Δεύτερον, δεν υπάρχει τρόπος να βάλω εικονίδιο Mobile email στις συντομεύσεις της οθόνης, με αποτέλεσμα να πρέπει να μπω στο κυρίως μενού για να δω τα mail μου. Για να αλλάξεις κάποια από τις 6 συντομεύεις από την οθόνη αναμονής πας στα Settings > General > Personalisation > Standby mode > Standby apps και βάζεις όποιες θέλεις. Τρίτον (κι επίσης σημαντικό), πως μπορώ να κάνω αναβάθμιση Online; Το κινητό είναι Vodafone branded. Ευχαριστώ πολύ! Και πάλι helpppp........... Για το πώς να κάνεις αναβάθμιση μπορείς να δεις εδώ: #8. Απλά σου αναφέρω πως επειδή είναι branded η συσκευή σου δεν θα έχεις την ίδια έκδοση λογισμικού με τις non branded συσκευές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts