Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος ΙΙ

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σέ ολους ας απαντήση καποιος γιατί πήγα στό πλαίσιο νά πάρω μία κάρτα μνήμης 4Giga καί μού είπε ο υπάληλος οτι δέν παίζει στόΝ95. Εχω τήν 20 βέρσιον καί ή κάρτα είναι ή Kingston 4giga class4 καί η τιμή 69€ περιμένω βοήθεια ευχαριστώ εκ τών πρωτέρων

Η καρτα αυτη σιγουρα παιζει στο κινητο σου, αλλα εγω στη θέση σου τηα την ψώνιζα απο το e-shop στο οποίο κοστιζει 49 ευρώ αν θυμαμαι καλα!

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σέ ολους ας απαντήση καποιος γιατί πήγα στό πλαίσιο νά πάρω μία κάρτα μνήμης 4Giga καί μού είπε ο υπάληλος οτι δέν παίζει στόΝ95. Εχω τήν 20 βέρσιον καί ή κάρτα είναι ή Kingston 4giga class4 καί η τιμή 69€ περιμένω βοήθεια ευχαριστώ εκ τών πρωτέρων

Ή την τσιμπάς από Ebay την 4αρα με 35€ που τη βρήκα εγώ πριν 3 βδομάδες.

Πάντως παίζει σφαίρα.Κανένα πρόβλημα.Scandisk είναι η δικιά μου πάντως.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Οχι δυστυχως, τα μηνυματα αποθηκευονται στο τηλεφωνο. Το εχω κοιταξει αυτο.

Ποιες ειναι αυτες οι εφαρμογες που ξεκινουν αυτοματα με την εκκινηση? Παντως, πατωντας παρατεταμενα το πληκτρο "μενου", δεν δειχνει καμμια ενεργη εφαρμογη.

Κατι αλλο ισως....?

Ευχαριστω.

Βάλε το Taskman και μπες μέσα στο View-> process και κλείστα όλα τα ανοιχτά.:)

Amazon Fire stick 4k max

Καλημερα παιδια... Ειμαι καινουριος στο φορουμ και μολις πριν 2 μερες αγορασα το Ν95. Μεχρι τωρα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την επιλογη μου. Μερικες μονο λεπτομερειες θα ηθελα να λυσω και ελπιζω καποιος να με βοηθησει.

1. Οταν μιλαω στο κινητο ακουγεται ενας περιεργος υχος περιπου σαν τρρρρρρ πολυ σιγανο. Αλλα οταν κολλας το ακουστικο στο αυτι σου το καταλαβαινεις. Το τσεκαρα και σε αλλο Ν95 και κανει τον ιδιο ηχο. Ειναι φυσιολογικο? Υπαρχει τροπος να το σταματησεις?

2. Πως μπορω να βρω τη θεση μου μεσω gps? Εβαλα τους χαρτες. Μου βγαζει οτι εχει απενεργοποιηση χρησης δικτυου και μετα μου βγαζει ενεργοποιηση bluetooth. Πρεπει να κανω ενεργοποιηση χρησης δικτυου? Χρεωνομαι γι αυτο?

3. Πηγα σε νοκια κλαμπ για να βαλω την αναβαθμιση και μου ειπαν οτι το κινητο μου ειναι γερμανικο και οτι πρεπει να πληρωσω 16€. Εγω το αγορασα απο καταστημα Wind ομως. Να δοκιμασω να το κανω μονος μου? Ειναι ευκολη η ολη διαδικασια?

εσεις που εχετε την 8αρα και την 6αρα, με την 2αρα εχει διαφορα στην ταχυτητα?

δηλαδη ειναι ενταξει η σερνετε, αλλα και αν δεν σερνετε εγινε πιο αργο?

Επιβεβαιώνω και εγώ οτι η 6αρα δουλεύει μια χαρα στο Ν95. Πριν από αυτή είχα 2άρα. Δεν αντιλήφθηκα κάποια διαφορά στην ταχύτητα, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει οτι έκανα και συγκριτικές δοκιμές :happy:

εσεις που εχετε την 8αρα και την 6αρα, με την 2αρα εχει διαφορα στην ταχυτητα?

δηλαδη ειναι ενταξει η σερνετε, αλλα και αν δεν σερνετε εγινε πιο αργο?

Έχω παρατηρήσει μια μικρή καθυστέρηση, αλλά όχι αξιοσημείωτη.

Είχα 1GB πριν και τώρα 4GB.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Καλημερα παιδια... Ειμαι καινουριος στο φορουμ και μολις πριν 2 μερες αγορασα το Ν95. Μεχρι τωρα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την επιλογη μου. Μερικες μονο λεπτομερειες θα ηθελα να λυσω και ελπιζω καποιος να με βοηθησει.

1. Οταν μιλαω στο κινητο ακουγεται ενας περιεργος υχος περιπου σαν τρρρρρρ πολυ σιγανο. Αλλα οταν κολλας το ακουστικο στο αυτι σου το καταλαβαινεις. Το τσεκαρα και σε αλλο Ν95 και κανει τον ιδιο ηχο. Ειναι φυσιολογικο? Υπαρχει τροπος να το σταματησεις?

2. Πως μπορω να βρω τη θεση μου μεσω gps? Εβαλα τους χαρτες. Μου βγαζει οτι εχει απενεργοποιηση χρησης δικτυου και μετα μου βγαζει ενεργοποιηση bluetooth. Πρεπει να κανω ενεργοποιηση χρησης δικτυου? Χρεωνομαι γι αυτο?

3. Πηγα σε νοκια κλαμπ για να βαλω την αναβαθμιση και μου ειπαν οτι το κινητο μου ειναι γερμανικο και οτι πρεπει να πληρωσω 16€. Εγω το αγορασα απο καταστημα Wind ομως. Να δοκιμασω να το κανω μονος μου? Ειναι ευκολη η ολη διαδικασια?

1. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.

2. Από την στιγμή που θα ανοίξεις το πρόγραμμα, αρχίζει ταυτόχρονα και η διαδικασία εντοπισμού. Η χρήση δικτύου είναι βοηθητική και προαιρετική. Είναι σχεδόν μηδενική η χρέωση.

3. Μπορείς να το κάνεις και μόνος σου.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Κάντο μόνος σου, όπος το κάναμε και πολλοί από εδώ.

To θέμα είναι αν θες να συνεχίσεις να έχεις γερμανικό μενού ή να το κάνεις ελληνικό το κινητό.

Αν θες να το αλλάξεις σε ελληνικό, απλά διάβασε προσεκτικά τις σελίδες που αναφέρονται στην αλλαγή του product code.

Αν δε θες, απλά εγκαθιστάς το pc suite και μετά πας εκεί που λέει αναβάθμιση software.Πρέπει να κάνει κάποιο check και να σου βρει ότι υπάρχει νέα έκδοση η 20.Μετά καλό είναι να κάνεις 1 backup από ό,τι έχεις γιατί με την αναβάθμιση τα χάνεις όλα όσα έχεις στην μνήμη του κινητού, όπως τηλέφωνα ή άλλα πράγματα.

Και είσαι έτοιμος να συνεχίσεις την αναβάθμιση.

Amazon Fire stick 4k max

Ξύπνησα και βρήκα το κινητό μου να κολλυμπάει σε μια λιμνούλα από καφέ πάνω στο γραφείο μου. Μπορεί να ήταν έτσι για περισσότερο από 2 ώρες. Το κινητό δούλευε άψογα (εννοείται πως έκανα τα απαραίτητα εβγαλα μπαταρία κλπ) και όλα καλά.

Το θέμα είναι πως το κλείστρο της κάμερας (επειδή έχουν μείνει υπολύματα καφέ) όσο περνούσε η ώρα ήταν όλο και πιο δύσκολο να ανοίξει, ώσπου τώρα φοβάμαι να το πιέσω για να μην το σπάσω. Ήταν και φραπές που κολλάει πιο πολύ ρε γμτ.

Έχετε καμιά ιδέα? Λέτε να το αφήσω σιγά σιγά να φύγει ο καφές και να ξεκολλησει μόνο του?

Λεωνίδας

Ξύπνησα και βρήκα το κινητό μου να κολλυμπάει σε μια λιμνούλα από καφέ πάνω στο γραφείο μου. Μπορεί να ήταν έτσι για περισσότερο από 2 ώρες. Το κινητό δούλευε άψογα (εννοείται πως έκανα τα απαραίτητα εβγαλα μπαταρία κλπ) και όλα καλά.

Το θέμα είναι πως το κλείστρο της κάμερας (επειδή έχουν μείνει υπολύματα καφέ) όσο περνούσε η ώρα ήταν όλο και πιο δύσκολο να ανοίξει, ώσπου τώρα φοβάμαι να το πιέσω για να μην το σπάσω. Ήταν και φραπές που κολλάει πιο πολύ ρε γμτ.

Έχετε καμιά ιδέα? Λέτε να το αφήσω σιγά σιγά να φύγει ο καφές και να ξεκολλησει μόνο του?

Το πισω καλυμα του Ν95 ανοιγει πολυ ευκολα.

Το ξεκουμπωνεις απλα και ανοιγει.

Το εχω κανει πολλες φορες στο δικο μου.

Το βγαζεις το πισω και το καθαριζεις.

Με ενα μαχαιρακι πανω και πατω εχει κατι κλιπσακια.Απο εκει λιγο να το τραβηξεις ανοιγει.

Καθαρισε το δεν ειναι τιποτα ;)

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Το πισω καλυμα του Ν95 ανοιγει πολυ ευκολα.

Το ξεκουμπωνεις απλα και ανοιγει.

Το εχω κανει πολλες φορες στο δικο μου.

Το βγαζεις το πισω και το καθαριζεις.

Με ενα μαχαιρακι πανω και πατω εχει κατι κλιπσακια.Απο εκει λιγο να το τραβηξεις ανοιγει.

Καθαρισε το δεν ειναι τιποτα ;)

Εννοείται πως το έχω κάνει αυτό. Το θέμα είναι πως μάλλον ο καφές έχει περάσει και ανάμεσα στα κινητά μέρη του κλείστρου και εκεί δεν μπαίνει μαχαιράκι... Όταν βγάζεις την πίσω πρόσωψη το όλο κομμάτι της κάμερας μένει ως έχει έτσι? Δεν μπορείς να βγάλεις κάτι άλλο εκτως από την πρόσοψη. Σωστά?

Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.

Λεωνίδας

Εννοείται πως το έχω κάνει αυτό. Το θέμα είναι πως μάλλον ο καφές έχει περάσει και ανάμεσα στα κινητά μέρη του κλείστρου και εκεί δεν μπαίνει μαχαιράκι... Όταν βγάζεις την πίσω πρόσωψη το όλο κομμάτι της κάμερας μένει ως έχει έτσι? Δεν μπορείς να βγάλεις κάτι άλλο εκτως από την πρόσοψη. Σωστά?

Εχεις δικο φιλαρακι.

Και το κλειστρο ανοιγει με κατσαβιδακι αρκει να εισαι λιγο προσεκτικος.

Ειχα κανει ενα Upload ενα Manual της ΝΟΚΙΑ Ν95 που εχει βημα βημα τα παντα για να ανοιξεις το κινητο και πως να το συναρμολογησεις μετα!!

Εγω το δικο μου το εκανα μπιλιες και αλλαξα ολη την προσοψη απο ασημι σε μαυρη ;)

Ρε παιδια , η επιλογη δημιουργια muvee στην εκθεση εξαφανιστηκε μετα την τελευταια αναβαθμιση η ειναι ιδεα μου?

Ναι δεν υπάρχει πλέον...

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Επίσης λείπει η συντόμευση για τα θέματα στα tools? Μπορούμε να την επαναφέρουμε με κάποιο τρόπο ή μόνο μέσα από τις ρυθμίσεις?

Επίσης λείπει η συντόμευση για τα θέματα στα tools? Μπορούμε να την επαναφέρουμε με κάποιο τρόπο ή μόνο μέσα από τις ρυθμίσεις?

Πας αναγκαστικά μέσα από τις ρυθμίσεις... δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο κόλπο -τουλάχιστον ακόμη- για να εμφανίσεις το εικονίδιο στο μενού.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Καλημερα σε ολους.

Παιδια ξερει κανεις τι παιζει με το Windows Live MSN???

Εχω ενα ΝΟΚΙΑ Ν95 και εδω και 2 εβδομαδες με το ζορι συνδεεται και αυτο σπανια και μετα απο πολλες προσπαθειες!!!

Συνεχεια βγαζει ενα μηνυμα:

Messenger is not available right now.Please try Later!!!

Καλημερα σε ολους.

Εχω ενα ΝΟΚΙΑ Ν95 και εδω και 2 εβδομαδες με το ζορι συνδεεται και αυτο σπανια και μετα απο πολλες προσπαθειες!!!

Στο θέμα των εφαρμογών έχει αναφερθεί πολλές φορές…

Μάλλον έχει πρόβλημα ο server τους διότι δεν είσαι ο μόνος με αυτό το πρόβλημα.

παρε μια μπατονετα και καθαρισε το με λιγο οινοπνευμα;)

Παιδιά για το πρόβλημα με τα κουμπιά στα ακουστικα διαβασα πως μπορεί να μη φταίει η αναβαθμιση, αλλά η εσωτερική μπαταρία που έχουν και η οποία εξαντλείται γύρω στο 6 μηνο!!! Έχετε ακούσει κάτι τέτοιο? Υπάρχει πιθανότητα να ισχύει στη περίπτωση μου?

Καλησπέρα σε όλους.

Πρόσφατα είχα ένα πρόβλημα με την κάμερα του N95 της Nokia, ή καλύτερα με το μηχανισμό ανοίγματος της κάμερας. Πιο συγκεκριμένα, όταν ανοίγω το slider, το κινητό δεν αναγνωρίζει ότι εγώ την άνοιξα. Ακόμα και αν πάω από το μενού στην εφαρμογή "Κάμερα" δεν την αναγνωρίζει ότι είναι ανοιχτή. Παρόλ' αυτά, δεν νομίζω να είναι η ίδια η κάμερα χαλασμένη, λόγω του ότι έχω ένα πρόγραμμα που ανοίγει το flash της κάμερας, και το οποίο δουλέυει κανονικά. Μήπως φταίει που μια μέρα πριν χαλάσει, είχα βάλει ένα μαγνητάκι απο σκουλαρίκι πάνω στο κουμπί που είναι για να τραβάει φωτογραφίες; Αν ναι, τί μπορώ να κάνω;

Υ.Γ.: Πριν χαλάσει τελείως, άνοιγε μεν, αλλά έκλεινε όταν άλλαζα από λειτουργία φωτογραφίας σε λειτ. βίντεο. Και μετά από μία μέρα, χάλασε...:(

Καλημερα σε ολους.

Εγώ το δουλεύω κάθε μέρα στη δουλειά και ποτέ δεν έχει πρόβλημα ή να μου έχει εμφανίσει αυτό το μήνυμα.

Amazon Fire stick 4k max

μου συνεβη κατι περιεργο σημερα και θελω να μου πει κανεις αν εχει καμια ιδεα.ειχα φορτισει το κινητο το βραδυ και το πρωι οταν ξυπνησα διαπιστωσα οτι ηταν σβηστο. δοκιμασα να το ανοιξω και δεν ανοιγε. εβγαλα την μπαταρια την καρτα, τιποτα. και το ξαναεβαλα στον φορτιστη και τοτε ανοιξε και μου εβγαλε ειδοποιηση: η μπαταρια εξαντλειται. πως ειναι δυνατον αυτο μεσα σε οκτω ωρες και χωρις την παραμικρη χρηση σε αυτο το διαστημα????

yiagos είναι αναμενόμενο εάν είχες αφήσει/ξεχάσει σε λειτουργία κάποιο "ενεργοβόρο" :p πρόγραμμα (π.χ. χάρτες, πλοήγηση με ανοικτό WiFi κλπ).

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)