dmarccos Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Ακόμα ένα μαύρο Ν82 (λέτε να είναι κι αυτό δουλειά photoshop; φαίνεται καλύτερο πάντως) http://www.nokiaport.de/temp/nokia_n82_black_01.jpg 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Ακόμα ένα μαύρο Ν82 (λέτε να είναι κι αυτό δουλειά photoshop; φαίνεται καλύτερο πάντως) Κουκλι φαινεται.Το αλλο μαυρο απο οτι διαβασα στο mobile review δεν ηταν photoshop αλλα με προγραμμα ειχε βγει η εικονα αρνητικη για αυτο φαινοτανε το κοκκινο αριστερα και το πρασινο δεξια. [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 To μαύρο χρωμα είναι τελειο!!!!Μακαρι και στην πραγματικοτητα να ειναι ετσι!!! tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 το audio που γραφει στο βιντεο ειναι αυτης της ποιοτητας :D Audio: AAC 48000Hz mono 768Kbps [Audio] @rostropol, κρατα πατημενο λιγο το πληκτρο της καμερας για να κανει εστιαση και να γινει πρασινο το σκοπευτρο και μετα πατα το, λογικα θα βγουν ακομα καλυτερες οι φωτος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 το audio που γραφει στο βιντεο ειναι αυτης της ποιοτητας :D Audio: AAC 48000Hz mono 768Kbps [Audio] @rostropol, κρατα πατημενο λιγο το πληκτρο της καμερας για να κανει εστιαση και να γινει πρασινο το σκοπευτρο και μετα πατα το, λογικα θα βγουν ακομα καλυτερες οι φωτος. Καλά αυτό με το πλήκτρο και το two stage πάτημα το δίδασκα εγώ από την εποχή του Κ750,ages ago:lol::lol:,η φωτογραφία πάρθηκε βιαστικά(Σύνταγμα-Mall) αλλά εννοείται με πρασινισμένο το σκόπευτρο.... Βγάλε μια βραδυνή και ανέβασε την να δούμε αν υπάρχουν διαφορές,όλα στο αυτόματο όμως και θα βγάλω και άλλες εγώ απόψε από δρόμους κλπ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Ακόμα ένα μαύρο Ν82 (λέτε να είναι κι αυτό δουλειά photoshop; φαίνεται καλύτερο πάντως) Πολυ ωραιο πραγματι :happy: ! Αυτο φαινεται αληθινο τουλαχιστον ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Εμένα δε μου αρέσει τόσο πολύ σε μαύρο.Το ασημένιο νομίζω το κάνει πιο εντυπωσιακό και κλασάτο κινητό.Γούστα πάντως είναι αυτά.Αν το μαύρο είχε και κόκκινες λεπτομέρειες ίσως μου φαινόταν καλύτερο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 mallon auto einai real mauraki asimizei ligo apo to flas xronia polla se olous tous filous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 droulis, αυτο ειναι ασημι και δειχνει ετσι λογω φλας και γωνιας φωτογραφησης ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 http://imageshack.gr/files/blcnzycjpcca7t328yoy_thumb.jpghttp://imageshack.gr/files/x7zjx7znsqls9vfxrx9f_thumb.jpg Βραδυνές με ρύθμιση στο Νύχτα με την ευκρίνεια στο ευδιάκριτη και ενεργοποιημένο το φλας,είπαμε είναι νύχτα και δεν έχει φως,δείτε πως συνέλαβε ο φακός ένα περαστικό αυτοκίνητο.....:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 :drool::food::drool: http://imageshack.gr/files/qsnyq8z9ll7g1u4v5trh_thumb.jpghttp://imageshack.gr/files/r7pwlo0ynj6x7x542i1r_thumb.jpg Kι εκεί που τρώγαμε μακαρονάκι κοφτό, να σου εμφανίζεται ο Γιάννης...:lol::lol::lol: Μια χαρά είναι μην μασάς!;) Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Kι εκεί που τρώγαμε μακαρονάκι κοφτό, να σου εμφανίζεται ο Γιάννης...:lol::lol::lol: Μια χαρά είναι μην μασάς!;) Τα μάσησα,και ζυμαρικό και λαχανικό με μια γεύση κάπως διαφορετική,αν κρυώσουν τα κάνεις σαλάτα,προσθέτεις μαρούλι,ντομάτα.......:drool::food: και τρώγονται πάλι........σαν από Salad bar.....:)...και καλή μας όρεξη παντα με καλό φαϊ και Ν82;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Night and Low Light Digital Photography! - Xenon Flash vs. LED Flash? N95 8GB vs. N82 vs Kodak Z740: Whose Flash is better? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Αυτό το είδατε: http://www.phonearena.com/htmls/Nokia-N82-Review-review-r_1887.html Φρέσκο πράγμα, σημερινό :lol::lol::lol: Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με την δυνατότητα καταγραφής βίντεο σε σκοτεινούς χώρους, πολύ σκοτεινούς, ας πούμε ένα night club. Ποιο θα έβγαζε καλύτερο βίντεο? Το Ν82 η η Sony DSC-W35 που κοστίζει 150 ευρω? Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman83 Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Εννοείται η ψηφιάκη φωτογραφική μηχανή θα απεδεδε καλύτερα και δεν είναι θέμα κόστους (ακόμα και η πιο φτηνή) είναι θέμα αισθητήρα.Οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές έχουν αισθητήρα CCD, που είναι ανώτερος αλλά καταναλώνει πολύ ενέργεια.Αντίθετα όλα τα κινητά έχουν αισθητήρες CMOS που απέχουν πολύ σε ποιότητα (ειδικά σε νυχτερινές λήψεις) αλλά καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια (άρα περισσότερη αυτονομία)και είναι και πιο φτηνοί Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hexenlord Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Κυριοι, καλημέρα. Ειμαι κάτοχος ενος Ν73 και ειμαι απο σχετικα εως πολυ ευχαριστημενος με αυτο αναλογως την χρηση (καμερα,ραδιο,αναπαραγωγη μπ3 κτλ).Μου μπηκαν ψυλλοι στα αυτια βλεποντας αυτο το κινητό σε φυλλαδιο της γουιντ.Αν και δεν γραφω στα φορουμ σας καθολου τα διαβαζω απο καιρο σε καιρο, ειδικα οταν θελω να παρω νεα συσκευη. Υπαρχουν μερικα παιδια εδω τα οποια ειναι απο αρκετα εως πολύ ενημερωμένα και τεκμηριωμένα σε αυτά που γράφουν. Αυριο το πρωι πεταω για Λος Αντελες και σκεφτομαι να πάρω το Ν82 απο εκει.Θέλω καποιος που ξερει,χωρις υποθεσεις κτλ να μου πει αν θα αντιμετωπίσω προβλημα με την συσκευη οταν θα την φερω εδω. Παρτε ως δεδομενο πως δεν ξερω να αλλαζω region code ουτε και ουτε να χρησιμοποιοω την εφαρμογη nemesis, αλλα ειμαι διατεθειμενος να τα μαθω και λογω της σχεσης μου με την τεχνολογια φανταζομαι οτι δεν ειναι κατι ιδιαιτερα πολυπλοκο. ολα οσα εμαθα/καταλαβα για αυτα τα 2 θεματακια (Region code/nemesis) ειναι απο τις τελευταιες 30 σελιδες που διαβασα στο παρον Thread. Θα τσεκαρω το forum παλι σημερα στις 9:30 και καποια στιγμη μετα την πρωτοχρονια. Παρακαλω μην με ξεχασετε, και απαντηστε μοναχα αν ειστε σιγουροι. δεν θα σας ζητησω τα ρεστα απλα επειδη προκειται για αρκετα χρηματα ειναι κριμα... Καλη πρωτοχρονια σε ολους, ευχαριστω Χαρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Κυριοι, καλημέρα. Ειμαι κάτοχος ενος Ν73 και ειμαι απο σχετικα εως πολυ ευχαριστημενος με αυτο αναλογως την χρηση (καμερα,ραδιο,αναπαραγωγη μπ3 κτλ).Μου μπηκαν ψυλλοι στα αυτια βλεποντας αυτο το κινητό σε φυλλαδιο της γουιντ.Αν και δεν γραφω στα φορουμ σας καθολου τα διαβαζω απο καιρο σε καιρο, ειδικα οταν θελω να παρω νεα συσκευη. Υπαρχουν μερικα παιδια εδω τα οποια ειναι απο αρκετα εως πολύ ενημερωμένα και τεκμηριωμένα σε αυτά που γράφουν. Αυριο το πρωι πεταω για Λος Αντελες και σκεφτομαι να πάρω το Ν82 απο εκει.Θέλω καποιος που ξερει,χωρις υποθεσεις κτλ να μου πει αν θα αντιμετωπίσω προβλημα με την συσκευη οταν θα την φερω εδω. Παρτε ως δεδομενο πως δεν ξερω να αλλαζω region code ουτε και ουτε να χρησιμοποιοω την εφαρμογη nemesis, αλλα ειμαι διατεθειμενος να τα μαθω και λογω της σχεσης μου με την τεχνολογια φανταζομαι οτι δεν ειναι κατι ιδιαιτερα πολυπλοκο. ολα οσα εμαθα/καταλαβα για αυτα τα 2 θεματακια (Region code/nemesis) ειναι απο τις τελευταιες 30 σελιδες που διαβασα στο παρον Thread. Θα τσεκαρω το forum παλι σημερα στις 9:30 και καποια στιγμη μετα την πρωτοχρονια. Παρακαλω μην με ξεχασετε, και απαντηστε μοναχα αν ειστε σιγουροι. δεν θα σας ζητησω τα ρεστα απλα επειδη προκειται για αρκετα χρηματα ειναι κριμα... Καλη πρωτοχρονια σε ολους, ευχαριστω Χαρης Γεια σου φίλε μου, χρόνια πολλά και καλή πρωτοχρονιά!:happy: Έρχομαι στο θέμα τώρα... Η συσκευή που κυκλοφορεί/θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ είναι η ίδια με εδώ (τουλάχιστον στην αρχή) σύμφωνα με το site της Nokia, δηλαδή WCDMA2100 (HSDPA), EGSM900, GSM850/1800/1900 MHz (EGPRS). Το πρόβλημα που θα έχεις να αντιμετωπίσεις είναι ότι η Alpha Copy δεν θα σου αναγνωρίσει την εγγύηση, διότι η συσκευή δεν προέρχεται από αγορά εντός της Ε.Ε. Αν αυτό δεν σε προβληματίζει και προβείς τελικά στην αγορά της συσκευής, η διαδικασία για να περάσεις τα ελληνικά είναι απλή και τετριμμένη πλέον! Για να περάσεις τα Ελληνικά θα πρέπει να ακολουθήσεις πιστά αυτό τον οδηγό, βάζοντας όμως αυτό το product code: 0551523. Το Nemesis Service Suite το κατεβάζεις από εδώ. Το Nokia Software Updater το κατεβάζεις από εδώ. Σημείωση 1: Ο οδηγός που γράφω αναφέρεται για το N73, αλλά η διαδικασία είναι ακριβώς ίδια. Σημείωση 2: Κατά τη διαδικασία της αναβάθμισης δεν πειράζεις το κινητό για κανένα λόγο. Σημείωση 3: Για να δουλέψει το NSS θα πρέπει να έχεις εγκαταστήσει στο pc σου το Nokia PC Suite και να έχεις συνδεθεί τουλάχιστον μια φορά με αυτό. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hexenlord Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Itchist εκτιμω ιδιαιτερα την απαντηση.Σε ευχαριστω πολυ.Θα το παρω το τιμημενο!Καλο μου ταξιδι,και καλη σας πρωτοχρονια! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 κατι ασχετο, οσα κινητα εχουν 3D Graphics HW Accelerator, εχουν 332 cpu ενω τα υπολοιπα 369; περιεργο μου φαινεται..κριμα ειναι :p @hexenlord, καλο ταξιδι φιλε μου, χρονια πολλα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 κατι ασχετο, οσα κινητα εχουν 3D Graphics HW Accelerator, εχουν 332 cpu ενω τα υπολοιπα 369; περιεργο μου φαινεται..κριμα ειναι :p @hexenlord, καλο ταξιδι φιλε μου, χρονια πολλα :) Είναι 332 αλλά dual ενώ ο 369 είναι μονός νομίζω,άρα ο του Ν82 έχει διπλή επεξεργαστική ισχύ και είναι καλύτερος για τα 3D. http://www.forum.nokia.com/devices/N82 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Είναι 332 αλλά dual ενώ ο 369 είναι μονός νομίζω,άρα ο του Ν82 έχει διπλή επεξεργαστική ισχύ και είναι καλύτερος για τα 3D. http://www.forum.nokia.com/devices/N82 εχεις δικιο, το λεει και το ειχα ξαναδιαβασει αλλα δεν το προσεξα/θυμηθηκα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 :angry:Η ευχη που ειχα κανει πριν λιγες μερες ο καινουργιος χρονος να με-μας βρει αγκαλια με το ν82 δεν επιασε.:cry:Ευχομαι τα φωτα να με-μας βρουν αγκαλια-λεμε τωρα αν και δεν το βλεπω- με το ν82.:up: [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 :angry:Η ευχη που ειχα κανει πριν λιγες μερες ο καινουργιος χρονος να με-μας βρει αγκαλια με το ν82 δεν επιασε.:cry:Ευχομαι τα φωτα να με-μας βρουν αγκαλια-λεμε τωρα αν και δεν το βλεπω- με το ν82.:up: αντε,και καλο πασχα!!!:lol::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 εγω απλα ευχομαι να ειμαστε ολοι γεροι :) χρονια πολλα και ευτυχισμενος ο νεος χρονος:) και τα κινητα δεν τελειωνουν ποτε,εμεις να ειμαστε καλα :) ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts