Jump to content

Sony Ericsson T610i

Tomby
 Κοινοποίηση

tha pernate to risko na balete mia TFT othoni sto T610 sas?  

38 members have voted

1. 1. tha pernate to risko na balete mia TFT othoni sto T610 sas?

• NAI
      13
    • OXI
      25

Recommended Posts

piga na koitaxw shmera sto http://www.vodafone-shop.gr kai den eixe to T610 sthn selida toy? ti egine? teleiwse? xerete mipws poso exei sthn vodafone kai poso to exei o germanos sta 120 lepta dwrean omilias se cosmote kai vodafone kai poso sta 13o lepta ths telestet?

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά θα ήθελα την βοήθειά σας.

Ένας φίλος μου αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα:

Χρησιμοποιώντας το bluetooth για σύνδεση με το pc όταν πάει να κάνει synchronize με το outlook το pc δεν βλέπει το κινητό.

Αντίθετα όταν πάει να στείλει ή να λάβει ήχους, εικόνες κλπ όλα έχουν καλώς.

Χρησιμοποιεί το software που είναι στο cd της συσκευασίας του κινητού.

Any ideas? :worry:

P.S χρησιμοποιώντας το software του bluetooth (Gigabyte) γίνεται κανονικά ο συγχρονισμός εκτός του ότι δεν βλέπει τους ελληνικούς χαρακτήρες στο outlook.

Παιδιά έχω μια ερώτηση και το Τ610 κατά την διάρκεια ομιλίας. Παρατήρησα οτι ο φωτισμός της οθόνης παραμένει ενεργός καθόλη την διάρκεια της κλήσης. Είναι λογικό αυτό ή μήπως έχω παλαιό λογισμικό. Η μπαταρία έτσι τελειώνει γρήγορα και τα έχω πάρει! :mad:

Έχω την R1S και πρόκειται πολύ σύντομα να το αναβαθμίσω.

Απλός δεν ξέρω αν θα διορθωθεί το πρόβλημα ή όχι. :wacko:

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά....

Less is more...

Αρχικό Μήνυμα από τον Dave_Steele

αν το παρακολουθούσε θα έβαζε μυαλό, αλλά πέρα βρέχει

Τζαμι....θα σκασω κι εγω μυτη...με κατι τετοιο ομως.... :cool:

Αρχικό Μήνυμα από τον Johny-B

:blink: Τι; :blink:

:D Είναι η κυπριακή λέξη για τις ανοησίες... Μερικές φορές ξεχνώ κ γράφω κυπριακά... :p

Αρχικό Μήνυμα από τον Xristos

:D Είναι η κυπριακή λέξη για τις ανοησίες... Μερικές φορές ξεχνώ κ γράφω κυπριακά... :p

A! O.K! :p

Παρεπιμπτόντως μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει στο πρόβλημα που πόσταρα στην προηγούμενη σελίδα:

"Ένας φίλος μου αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα:

Χρησιμοποιώντας το bluetooth για σύνδεση με το pc όταν πάει να κάνει synchronize με το outlook το pc δεν βλέπει το κινητό.

Any ideas?

P.S χρησιμοποιώντας το software του bluetooth (Gigabyte) γίνεται κανονικά ο συγχρονισμός εκτός του ότι δεν βλέπει τους ελληνικούς χαρακτήρες στο outlook." :worry:

Ο ξάδερφός μου έχει πάρει το T610, και ήθελα να ξέρω αν γίνεται να του στείλω κανένα WAV σαν ήχο κλήσης. Εκτός απο Midi παίρνει τπτ άλλο το Τ610? (αν ναι, πιο είναι το πιο δυνατό φορμά?)
Τα λέτε..

Αρχικό Μήνυμα από τον chamelaion

Ο ξάδερφός μου έχει πάρει το T610, και ήθελα να ξέρω αν γίνεται να του στείλω κανένα WAV σαν ήχο κλήσης. Εκτός απο Midi παίρνει τπτ άλλο το Τ610? (αν ναι, πιο είναι το πιο δυνατό φορμά?)

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΟΝΟ MIDI.

ΚΑΝΕ ΑΥΡΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ.

H διαφορά με την R1L013 είναι οτι δείχνει την ώρα στις αναπάντητες και στην Java ?

Πάντως εμένα την ώρα την δείχνει αν η αναπάντητη έγινε πριν αλλάξει η ημερομηνία και έχω την R1L ...

Αρχικό Μήνυμα από τον Johny-B

A! O.K! :p

Παρεπιμπτόντως μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει στο πρόβλημα που πόσταρα στην προηγούμενη σελίδα:

"Ένας φίλος μου αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα:

Any ideas?

P.S χρησιμοποιώντας το software του bluetooth (Gigabyte) γίνεται κανονικά ο συγχρονισμός εκτός του ότι δεν βλέπει τους ελληνικούς χαρακτήρες στο outlook." :worry:

Πρέπει να κάνει συγχρονισμό μέσω του λογισμικού που βρίσκεται στο CD του κινητού και τότε δεν θα έχει πρόβλημα με τα ελληνικά! Για να το κάνει αυτό υπάρχει μια επιλογή στο BT με την οποία το κινητό φαίνεται σαν να είναι συνδεδεμένο σε κάποιο από τα COM ports του υπολογιστή. Το Phone Monitor έτσι το βλέπει και μπορείς να κάνεις τον συγχρονισμό.

Παιδια, επειδη ειναι παρα πολλες οι σελιδες και δεν εχω χρονο να τις δω ολες, υπαρχει κανεις που να του κολλαει το κινητο; Μου το εχει κανει τις τελευταιες 3 μερες 2 φορες, σε σημειο που αναγκαζομαι να βγαλω μπαταρια. Επισης τα πληκτρα εχουν σκληρυνει και ακουγονται αρκετα!!

Να μην ξεχασω να πω,πως το κινητο εχει λουστει με 1 ποτηρι κρασι κατα λαθος!!! Λετε να βγαινουν τωρα τα προβληματα;

ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΠΟ Τ610 ΣΕ Τ630 ΣΤΗΝ SE !!! ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΟΨΗ!!!

ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ??? :blink: :blink: :blink:

HELPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!! :wacko: :wacko: :wacko:

αλκοολισμός και στα κινητά

Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον.

c_k / ck_test

Αρχικό Μήνυμα από τον ttasos

ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΠΟ Τ610 ΣΕ Τ630 ΣΤΗΝ SE !!! ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΟΨΗ!!!

Μα η ουσιαστικότερη βελτίωση είναι στην οθόνη!

Το μενού, από ότι έχω καταλάβει, δεν διαφέρει σχεδόν σε τίποτε από αυτό του Τ610!

Άρα τι αναβάθμιση; :confused:

Αρχικό Μήνυμα από τον ttasos

ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ??? :blink: :blink: :blink:

HELPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!! :wacko: :wacko: :wacko:

Που το διάβασες αυτό?

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ FORUM ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ;)

ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΥΤΗ!!!

Υ.Γ. ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΕΓΩ!!! :mad:

• The title was changed to Sony Ericsson T610i